Bende bir gün geçti hurma yedim 35 40 dakika yürüyüş yaptım merdiven çıktım ılık duş duşta çömelmiş vaziyette belime yanlarıma sıcak şu tuttum var mı yapılacak şey.....
Sünnet için hastanedeyiz. Serum taktılar bekliyoruz. Verdikleri ilaç mide bulantısı yapabiliyormuş. O yüzden 4 saatlik açlık gerekiyormuş. Yavrucuk uyuyor şimdi. 2 saatimiz kaldı. İnş uyumaya devam eder.
Kizlar sarilik falan derken simdide oglumun sol gozu capaklaniyor. Sutumu sagip onunla siliyorum ama bikac saat sonra yine oluyor. Yavrum gozunu acamiyor. Tek onla kalsa iyi bi de vucudunda kirmizi, ucu beyaz biseyler cikti. Nedir bilmiyorum. Bebeginde bu tarz biseyler cikan var mi? Ne yapmak lazim
Tatlim.bizde de sağ gözde capaklanmasi var
Suyu kaynat sonra ılık olunca pamuk ban ve sık
yukardan aşağı dogru sil
Bizimkisi azaldi çok şükür
Bir de capaklanan gözün tarafina uyutma
Keske bu konuyu daha once yazsaydin canim asidan once yikardin yinede onemli degil 3gun sonra 2 gunde bir yikarsin ama oda sicakligin iyi olmasi lazim canim ben onceden odayi isitib yikiyorum
Keske bu konuyu daha once yazsaydin canim asidan once yikardin yinede onemli degil 3gun sonra 2 gunde bir yikarsin ama oda sicakligin iyi olmasi lazim canim ben onceden odayi isitib yikiyorum
26 derece ile 27 arası değişiyor evim sıcak banyodan sonra hep hapşuruyor o yüzden geç yıkıyorduk bugün hepatit aşısı oldu ebe 3 gün yıkama yın dedi onu da bnm söylemem le dedi
26 derece ile 27 arası değişiyor evim sıcak banyodan sonra hep hapşuruyor o yüzden geç yıkıyorduk bugün hepatit aşısı oldu ebe 3 gün yıkama yın dedi onu da bnm söylemem le dedi
Emzirmek için verdiğim savaşı bir görseniz ama sanırım başarıya ulaşıcam .. Ten renginde hc Sararma yok o yuzden cok sasrdm. Allah korusun kuzularımızı ben savaş vermeye devam :)
5 günlük canım. Ah o emme sorunu.. Hadi gunduz bir sekılde oluyor gece cok caresız hissedıyorum direk emse dünyalar benım olacak.. Sen ne durumdasın?
Benim goguslerim fena çalışmalara ara verdim canım. Gerçi bir günde yine yara yapıyor. Silikon uç dar gibiydi genişini alıp denesem mi diyorum. Sen bebisi aç bırakma sakin. Emziremezsen kaşıkla filan ver. Sarılık ta beslenme çok önemli diyorlar. Emmeye başladıysa biberon verme tabii sonra bizim gibi olursunuz. Kv biberon diye tutturdu böyle olduk. Bugün 1 aylığız hala uğraşmaca. Gerçi cork cork ceke ceke 1 ayda 1 buçuk kilo almış. guluyoruz Artik halime
Yikandkca uyuyolar rahatliyolar daha cabuk gelisiyolar.ilk kizimi sik sik yikardm uyurdu hep.bu minnosum 11 gunluk.iki gun once yikamstik.bugun yine yikadim.saatlerdr yatiyor huzurla masallah.emzirmeye zor uyandriyom.iki gunde bir yikarim artik
Cnm bende oyle biliyordum gobegi dustukten sonra yikanir diye.5.gun doktor kontrolune gittigmzde gobegi kurumuş dusmesine gerek yok yikayabilirsiniz dedi.biz de yikadik.ikidir yikaniyor
Trt bir de cocuk dr u açıklamalar yaptı cok hoşuma gitti.. Aklımda kalanlar... Cocugunuzun özel bir durumu yoksa zamanında doğmuşsa emzirmek için uyandırmayın kilosu+1 Saat uyuyabilir... 6 ay kesinlikle hiç birşey vermeyin 6 ayda ek beslenmeye baslarken en son meyve gibi tatlı seyler verin.. Öncesinde et ve sebze yemeyi öğrensin yemek yemeyi tatlı meyve kemirerek öğrenmesin.. Sofrada yesin ve siz başladıktan sonra o baslasın siz yerken iştahlansın iyice diyo... Ve tabiki anne sütü anne sütü... Kolik tanısı için 3 ler kuralı varmış 3. Haftadan sonra 3 ay boyunca günde 3 saatten fazla sebepsiz ağlamaya kolik denirmiş tam sebebi gaz değilmiş... Bağırsak yapısının oluşması rahatsızlık verirmiş..