2016 Şubat Anneleri

Bnde epiduralsiz normal doğum yaptım öğlen başlamıştı sancım akşama kadar devsm etti akşam artınca hastaneye gittik 5 cm açılma olmuş bile yarılamışım sekiz saat sancı çektim sabaha karşı beşte doğum yaptım iki tane de dikişim oldu yirmi dk içinde doğum yaptım rabbime bin şükür ilk doğumum oğlumu sağlıkla kucağıma aldım

Ya çok fazla yeşil böyle

Çok huysuz bugün. İlk defa yavrum bu denli huysuz oldu o yüzden panik oldum. Bir de annem gittiği için iyi değilim
Ay kıyamam ya sarı da oluyor yeşil de oluyor bizim de öyle.hatta Kaya gibi.diyorum kendinden büyük çapakların var.
temizlemek için serum fizyolojik kullanıyorum canım onunla temizliyorum ara ara.ama daha çok pamuk ve ılık su.tabii pamuk şu e bebekteki baby and me var ya ondan...parça bırakmıyor.temizlediğimin 1 saat sonrası yine oluyor.onun Çözümü yok canım ya yavaş yavaş Büyüdükçe geçer.

Canım aynı sorun bizde de var.gündüz uykusu hiç uyumadı.göğsümde uyuyor heh daldı kalkayım diyorum Gözlerini açıyor sanki az önce dalan o değil...
Sütüm mü doyurmuyor dedim Dr mama verme dedi.ama ağlıyo napim verdim ben de.yine ağlıyor şimdi memeye yattı yine emiyor.mide fesadı geçirecek...
Keşke vermeseydim istikrarı bozdum ya mama vererek ama napim...meğer onun derdi memede kalmakmış...

Göbegimiz çok şükür geçti canım bugünde sünneti aradan çıkarıyoruz inş. Bakalım hayırlısı.
Sagol canım inş darısı başına

Canım emdikten sonra gazını çıkarıyorsun değil mi ağızdan?

Canım benim ki de mememi reddediyor biberona alıştı sütüm gelmedıgı ıcın biberonla mama verildi hastanede evdede devam edildi malesef bende ne kadar kasık dedıysem Bebek agladıgı anda kv trıbe giriyor verin biberonu verinn diye..
Sanırım bu sebepten sarılık oldu benımde cok yaraydı silikon uçlar iyi geldi nemli kaldığı için acımıyor. Aventin ucunu kullanıyorum bana göre oldukça genıs. Benim emzirme taktiği işe yarıyor gibi daha doğrusu annemin taktiği:) sen Nasıl emzırıyorsun suan?

Bu capaklanma için göz pınarlarına parmakla bastırarak bası masajı yapmak gerekiyor kanallar yeterince açılsın diye.. Benim oğlumda da iki haftadır var çapak damla da kullandım geçmedi sürekli temizliyorum bazen cay la bazen izotonikle

Kizlar meraba arada yaziyorum bende size araniza alirsaniz. Ben 5 şubatta sezeryanla dogum yaptim. 3400 dogdu oglum. Malesef hiç emmedi. Sagarak veriyorum birde evolvia mama veriyorum doktor tavsiyesiyle. Obur bir çocuk devamli istiyor. Kusup kusup yine yiyor. Uykusu tuhaf sabah 5 te uyanip öglen 2 ye kadar uyumuyordu. 2 den sonrada baygin düsüyordu uyandiramiyorduk. Bugün iyice sasirdi. Bu saate kadar uyumadi devamli sallatiyo kendini.perdeleri açmadan aksam oldu bugün. Cok daraldim.

Canım emdikten sonra gazını çıkarıyorsun değil mi ağızdan?
Eğer uykuya daldıysa ellemiyorum canım.eğer uyanıksa çıkartıyoruz.yani en azından deniyoruz.çoğu zaman çıkmıyor.gaz gaz zaten şişti iyice...çok zor çıkıyor.

Gerçekten mi gaa.. Uykuya dalamiyor bizimki. Kucakta o yana bu yana pispisla olmuyor. Bu gece 2bucujta zor uyudu.
Bizimkinde de var o canım,emerken dalıyor yatırayım anında açıyor gözünü,ana kucağında da sallanmaya alıştı sanırım sallamayı bırakınca uyanıyor ama daldığı zaman titreşimiyle uzun zaman uyuyor.
Kızımda öyle iyi zamanındaysa 1 gibi dalıyor yoksa sabah 5leri görüyoruz,bir de yalnızım annem 1 hafta önce döndü k.validem vefat etmiş resmen gözlerim cayır cayır yanıyor uykusuzluktan

kesin lazım canım bilen birileri böyle bir başına bilmeyen biriyle olmuyor Dr a gitsen. Lansinoh harici birşey verebilir belki. İnsanin canı çok acıyor anlıyorum senj insallah çarçabuk iyileşir canım. Sk disini biraz bebeği emzirmeyi bırakma tatlım

Eğer uykuya daldıysa ellemiyorum canım.eğer uyanıksa çıkartıyoruz.yani en azından deniyoruz.çoğu zaman çıkmıyor.gaz gaz zaten şişti iyice...çok zor çıkıyor.
Emzirdikten sonra karnı omzuna gelecek şekilde yatır ve hafif sert ve ritmik poposuna vur ağızdan hemen çıkıyor emzirdikten sonra mutlaka yap uyanmıyor eğer uyumuyorsa emzirdikten sonra karnı üstüne yatır ama sadece gündüz ve sen uyumayacaksan yap ,arada kontrol et yüzü kapaklanmasın çok rahat gaz çıkartıyorlar

Kızlar gaz problemi olan çocuğa badem yağı içinin diyorlar içeren oldu mu. Bn kararsızım

Yine yeni bir sorun yine ben
Oğlumu sivilce bastı
Sütümden mi yediklerimden mi sıcsktan mı
Var mı aynını yaşayan
Ayy benim oglanda da var ne yapcami sasirdim. Bugun dr gitcektik vazgectik. Sarilik nedeniyle hastanede falan kaldik cok cani yandi. Simdi dr gidesim grlmiyor
Dünden beri bizde de capal var ;( yeşil yeşil çok faxla

Bizimkisinin de yesil yesil. 2 gundur falan var. Anne sutu iyi gelir dediler bende gozune sagiyordum. Ama yanlismis. Capagini da cogaltti sanki. Gozunun ici de kipkirmizi. Sulaniyor. Sizinde oylemi?

Canım sivilce olmasının sebebi sütün yüzüne değiyor sa o yapıyordur bnm ne zmn derse o zmn sivilce çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…