2016 Şubat Anneleri

Ayy benim oglanda da var ne yapcami sasirdim. Bugun dr gitcektik vazgectik. Sarilik nedeniyle hastanede falan kaldik cok cani yandi. Simdi dr gidesim grlmiyor
Valla bizde götürecez
Çocuk ergenliğe girmiş gibi
Birde emzirirken gaz çıkartırken yanağı çenesi sürtünüyo illaki iyice kötü oluyo
Derisi sertleşti yavrumun

Sizinkide böyle mi
Fotoğraf atmıştım

Ayse2016 cnm bn vajinismus olduğum halde hamile kaldım . bi doktorun makalesinde okudum Ve denedik hiç umudum yoktu söylemesi ayıp cinsel birliktelik yasayamadigim halde ilk seferde hamile kaldım . hamile olduğumdan hbrm bile yoktu aklımın ucundan bile gcmezdi :)

Yöntem su: iki adet dönemin arasında geçen gün sayısını ikiye bol . çıkan sayı ortanca sayı. Bu sayıya iki ekle iki çıkar . ardışık uç sayı elde etceksin bu uç gün de ilişkiye girilecek. Matematik problemi gibi oldu ama böyle tuttu bnmki erkeğini kızını bilmem de oğlum oldu . :)

Ben kendimden ornek verim ben 21 günde bir adet oluyorum ikiye boldum çıktı 10. Yanı adetin bitti yıkandıktan sonra 8.gün 10.gün ve 12. Gün ilişkiye gideceksiniz . :)))

Kızlar yaa çok mağdurum kızım çok fena memeye alıştı ama bol sütüm olduğundan değil mama da veriyorum süt az çünkü ama memede uyumaya bayılıyo yerine yatırdığım an basıyo ağlamayı tüm gün sadece tuvalete kalkıyorum yerimden onda da feryat figan buluyorum döndüğümde. Ne sorunu olabilir ki niye sürekli ağlıyor emmediği zaman??

Cnm ayaklarını karnına çekiyor mu

Canım sivilce olmasının sebebi sütün yüzüne değiyor sa o yapıyordur bnm ne zmn derse o zmn sivilce çıkıyor
Kesinlikle süt yapıyor ben her emzirmeden sonra siliyorum yüzünü . çünkü süt benim elime bile degdiginde yapış yapis bi his geliyor yüzleri çok hassas hmn tahriş oluyor

Kızlar gaz problemi olan çocuğa badem yağı içinin diyorlar içeren oldu mu. Bn kararsızım
Karnına badem yağıyla masaj yapanı duydum da içireni hiç duymadım canım.. Flatuben diye bi damla var eczanelerde bitkisel bi damla çok tavsiye ederim 35 TL ama çok etkili. Birde sap damla varmış kuzenim de onu tavsiye etmişti, bio gaia mı neydi adı o da iyi bi damlaymış nette de onun yorumlarını okumuştum

Cnm ayaklarını karnına çekiyor mu
Gazını rahat çıkartıyor canım ya damla kullanıyorum. Ama mamasını değiştirdim aptamil kullanırken böyle değildi de zararlı olduğunu duyunca evolviayı kullanmaya başladık o mu yaptı acaba

Cnm bio Gaia kullanıyoruz ama halen gaz problemi var

Gazını rahat çıkartıyor canım ya damla kullanıyorum. Ama mamasını değiştirdim aptamil kullanırken böyle değildi de zararlı olduğunu duyunca evolviayı kullanmaya başladık o mu yaptı acaba
Olabilir canım. Hangi damlayı kullanıyorsun cnm bizim gaz problemiz var

Olabilir canım. Hangi damlayı kullanıyorsun cnm bizim gaz problemiz var
Biraz önceki yoruma bikaç damla ismi yazdım canım ama ben flatuben kullanıyorum hem bitkisel hem de tadı çok güzel severek emiyo Damlanın tamamını bizim kuş günde 3 defa 20 damla veriyosun ben okadar bile vermiyorum 10 damla işimizi gördü çok şükür

26 derece ile 27 arası değişiyor evim sıcak banyodan sonra hep hapşuruyor o yüzden geç yıkıyorduk bugün hepatit aşısı oldu ebe 3 gün yıkama yın dedi onu da bnm söylemem le dedi
Hepatitten sonra yıkayabiliyosun canım ben ertesi gün yıkadım ebe de yıkayabilirsin dedi 2 aylıkken yapılan verem aşısından sonra yıkanmıyo 3 gün

Gazi mi var acaba? Bir sikintisi olmali mutlaka yoksa tam uyuma donemleri cok zor gercekten Allah yardincin olsun canim

Cnm bio Gaia kullanıyoruz ama halen gaz problemi var
Hepsi her bünyede işe yaramıyo işte canım ay gaz sorunu çok zor yaa Allah yardımcımız olsun ben bi gece ağladım artık çaresizlikten. Arkadaşım flatuben damlayı söyledi sonra da huzura erdik :)

Kizlar bugun oglumu hastaneye goturdjm rontgen cektik asiri gaz cikti napicam ben cok ikinio oglum

Hepsi her bünyede işe yaramıyo işte canım ay gaz sorunu çok zor yaa Allah yardımcımız olsun ben bi gece ağladım artık çaresizlikten. Arkadaşım flatuben damlayı söyledi sonra da huzura erdik :)
Ay bende alayım cnm bnde her akşam ağlıyorum gece 1 den 5 e kadar ağlıyor

Benzer bi durumdayız canım evolviadan mı kaynaklanıyo acaba sorunumuz iyi bir mamaymış bizim de doktor önerdi ama yaramamış olma ihtimali var mı bizim çocuklara. Benim de gündüz hiç dalıp adamakıllı uyumuyo memede ne kadar uyursa bıraktığım an ağlamaya başlıyo. Normalde mama verdiğimde sakinleşirdi doyunca ama bu mamada daha fena ağlıyo doyup kusarken bile

Ay bende alayım cnm bnde her akşam ağlıyorum gece 1 den 5 e kadar ağlıyor
Al kuzum şifa olsun inşallah başlangıçta günde 3 defa 20 damla yap sen onu sonra sorunun çözülünce azaltırsın istersen. Doktoruma da sordum ben 20 diyosa 20 ver hiç zararı yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…