2016 Şubat Anneleri

Bugun oglen bebegim bir agladi ki sormayin,, meger karni agriyormus masaj yaptim biraz alttan gazi cikti, yerine yatiyorum yok basliyor aglamaya,buyuk kizim acikti uykusu geldi evi silip supuruyorum bi yandan o yarim kaldi ,oynatacaktim sonra emzireyim bi dedim tam emzirirken bi bomba patlatti alttan korktum noluyo diye, onla birlikte doldurmus bezini ama nasil rahatladi uyuyor simdi tabi bende rahatladim beze bsktikca icim acildi

Canım bebek memeyi almıyor süt de az çıkıyor ben oturup ağlıyorum mama vermek zorundayım.

Valla canjm birkaç gün kalsın yoksa iade ediceZ. Bende o siteye bakıyorum. Aldığımız urun 25o tlye vardı :)
Ya benim oğlum memeyi almıyor sutum yetmiyor mama veriyorum biberonla ne yapicagimi şaşırdim. Çok da ağlıyor dün akşam uykulu 3-5 dk emdi sonra feryat figan

Ilcedeyiz diye gelen giden yok bize
Surekli yatakta beyfendi o yüzden yatagimizi seviyoruz sşimdilik

Şimdilik bana çekmiş
erken konuşursa şaşırmam

:) maşallah yakisikliyaaaaaaaaaaa.. Benim ki sinirli bir şeye benziyor catiyor kaslarını gözler sert bakıyor... Memeyi almıyor canım

İyice acıkınca mecbur slmazmı sütünü sür yada sağıp ver

Canım ben farkettm 5 dk emiyo hızlı hızlı sonra uyuyo ağzını oynatyo ben yinede gidiyordur diyodm ama yutmyoms
Benimkide aynı 5 dk kuvvetli sonra oynuyor ben emzirdikten sonra sağıyorum biberonla veriyorum. Sutum az benim emdikten sonra 5-10 cc kadar çıkıyor çok nadir 20 çıktığı oldu. Geçen hafta 200 gr almış normal dedi sağlık ocapındaki hemşire sen de sağ istersen

Canım benimki 5 dkdan fazla pek emmiyo o yüzden sağıyorum emmenin hemen ardından beklemeden sağıyorum. Ben birkaç biriktirmeden sonra buzluğa atılabileceğini okumuştum birşey olacağını sanmıyorum.

Hay allah acaba gazı falan mı var ondan mı huysuz bugünlük mama vermeyi kessen iyice acıksa almaz mı memeyi?biz çok huysuzluk yaptığında yıkıyoruz sıcak su iyi geliyor sakinleşiyor hemde banyodan sonra sonra cuk cuk emiyor. Benimde en büyük korkum biberon yüzünden memeyi bırakması ben hep emzirdikten hemen sonra veriyorum mamayı biberonla meme arasında bağlantı kursun memeyi emersem biberon gelecek diye düşünsün diyorum doktorumuz öyle demişti sen nasıl veriyosun mamayı

Hadi gozunuz aydın darısı başımıza :) geçmiş olsun yakisikliya :) bana kalsa hastaneden çıkmadan yapardım da işte aile... :)

Cnm zaten bebekler ilk 5 dk gögsün yuzde 75 ini boşaltrlarmis.ya biz az emdi diyoruz ama onlar muthis emis gucleryle 5 dk da tamamina yakinini boşaltiyolar

Canım mama vermezsem açlıktan çocuk ortalığı yıkıyor o an bile almıyor kendisini itiyor katılıyor yada tam aldı ahhh bir gaz sancısı geliyor yavrum yine eziyet çekiyor
Bende emip veriyordu ama bugün toplasan 5dk emmedi beni. Aklıma şey geldi uyandığında mememe tutucam kenardan sagdigim sütü enjektör ile vericem

Nefes alışveriş normal canjm. Deliklerden de birşey gözükmüyor. Ne yapmam lazım
Biberonla alinca da ayni sorun varsa yani emmiyorsa burnu tıkalidr.kasikla mamayi denedin mi onu alıyor mu.
Cnm iste emmemesinin bircok nedeni oluyo.ya alti kirlidr ya gazi vardr ya burnu tikalidr.burun pompan varsa bi dene istersen
Umarim alir memeyi.insan geriliyor almadklarnda

Merhaba ben izmitte yaşayan 18 şubatta doğum yapmış sütü gereğinden fazla olan bir anneyim. Hiç zararlı alışkanlıklarım olmadı, sağlıklı besleniyorum. Sütümü satmak istiyorum. Gayet steril koşullarda derin dondurucuda muhafaza ediyorum. Ilgilenenlerin bilgisine

Benim de yamuluyor evet aynı emzik gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…