2016 Şubat Anneleri

Yıllarca kullanılan şuruplar vs bir bakıyorsunn toplatılıyor o yüzden ben güvenmiyorum dediğim madde de bir korucuymuş ve birçok Avrupa ülkesinde bebek urunlerinde kullanımı yasakmış bunlar internetten okuduğum bilgiler yarın bakarsın monovit de toplatılır bilemeyiz.

Aslnda insan yalnizken kafasi kulagi daha rahat.tamam ilk gunler illa ki birilerine ihtyac oluyor.hele evde bir cocuk daha varsa ustelikte sezeryanliysa.
Ama uzadikca insan sıkılyor.olmasi gereken düzene erkenden geçmek en güzeli

Kızlar bebeğim uyuyunca sürekli ses çıkarıyor garip garip sesler bazen birine kızar gibi bazen inilti gibi bazen de daha garip sesler sizde de var mı
Benimkide öyle sürekli mizir mizir kesintisiz uyuduğunu pek hatırlıyorum ben sürekli pişpişlanmak istiyor
Teşekkür ederim kızlar, sabunun marlkası farkediyo mu, herhangi bir sabun mu, hacısakır fılan olur mu
Fark etmez canım kalıp beyaz sabun olsun yeter

Cnm ya senin ki daha zormus.kv de den olunca insan teselli ediyor kendini.nasılsa kv diye gecistrebiliyosun.ama annen olunca öyle olmuyo.hele ki boylesi zor zamanda insan en cok annesnden destek bekliyor.ben şimdiden hayal kuruyorm kizim dogum yapsa bir dk yalnz birakmam herseyine kosarim filan.
Her insanin yapisi farkli.anne de olsa kimileri cok anaç kimileri de daha rahatina duskun.ama olsun anne sonucta.varliklari yeter.analı kız kınali kizdir derler.Allah eksikliklerini vermesin tabi keske daha hassas olsaydi ama ne yapican onu da oyle kabul etmek en iyisi

Aslnda insan yalnizken kafasi kulagi daha rahat.tamam ilk gunler illa ki birilerine ihtyac oluyor.hele evde bir cocuk daha varsa ustelikte sezeryanliysa.
Ama uzadikca insan sıkılyor.olmasi gereken düzene erkenden geçmek en güzeli
Kesinlikle haklısın canım bizimde 31.gün sezeryan oldum ama artık yalnız kalıyorum daha rahatım uzayınca gerçekten sıkıntı artıyor. Hem böyle olunca bende alışırım eşimde birilerine güvenmez o da dahil olur duruma

Minnoşum pamukçuk oldu olduğu yetmiyormuş gibi o pamukçuklu agzı benim iki göğsüde yara etti Allahtan erken davrandım doktora götürdüm ilaç verdi. Çoğalırsa emmiyormuş memeyi..
Ne kadar karbonatla silersek silelim olacaksa oluyormuş. Gögüslerimin ucu resmen çatladı ve agrı var..
Allahım kimsenin kuzusu pamukçuk olmasın...

Maşallah size..☺..bnde 4 cm ken girdim dogumhaneye ama sıfır sanciylaa..ve 9 da girdim 14:45 te dogdu..

Maşallah size..☺..bnde 4 cm ken girdim dogumhaneye ama sıfır sanciylaa..ve 9 da girdim 14:45 te dogdu..
Bende 5 cm le girdim oglen 14.30 a dogru 16.35 de dogdu kizim,simdi donup bakinca ne heyecanli anlar ne guzelmis tekrar dogurasim geldi :)))

sariligi cok yuksekmiydi canim.benimkinin 12.5 cikmisti hala var sariligi ama cok yuksek degil,kilo da az aldi ama ikinci gittigim doktor verme ma dedi,iki kez cok agladi diye verdim ama icmedi.
Yok canım ya 8.8 di ama çok az kg almış dedi mama ver mutlaka falan dedi uff

sariligi cok yuksekmiydi canim.benimkinin 12.5 cikmisti hala var sariligi ama cok yuksek degil,kilo da az aldi ama ikinci gittigim doktor verme ma dedi,iki kez cok agladi diye verdim ama icmedi.
Canım bizimde 9.günde 12,64 du sarılık 27 günlük olduk ama hala devam ediyor sanki bana sarı geliyor bir daha doktora gitmedik. Günde bir kez mama veriyordum bu son hafta doymuyor memeyle günde 4-5 kez mamaya çıkardım yoksa ağlıyor açım diye emzirdikten sonra 50 cc falan da mama veriyorum. Doktorlara gore olay kolay ama sut yetmeyince aç kslıyorlar nasıl olacak bu iş.

göğsünü boşaltması nasıl_ canını cok acıtıyor muydu ? başlık masaj etkili diyo ya acıtmaz diye düşünüyorm. lansinoh manueliyle arasında kaldım.
Ben manuel olanini kullandim. Ilk günler bebegim yogun bakimdaydi malum goguslerim acayip sismisti sertlesmisti dokunamiyodum bile o yuzden acisi oluyodu ama hayli rahatlatiyoduda. Bebegim gelince farkettim ki pompa kizimdan daha az acitiyomus

Canım 2.ay aşılarının hepsi sağlık ocağında yapılacak değil mi? ?

Sutun yetmıyorsa ayrı tabı verıceksın ama mamq vermedıgın zamanlar bol bol emzırkı sutun artsın. Benım sorunum daha cok emmeyı becerememesı ve gogus ucumun cıkık olmaması. Sutum bı ara azalmıstı ama sımdı var , ben cok aglarsa once sagdıgım sutu bıberonla verıyorum yıne doymazsa mama verırım belkı ama henuz mamayı ıcmedı

Yok canım ya 8.8 di ama çok az kg almış dedi mama ver mutlaka falan dedi uff
sen bılırsın tabı ama benımkının sarılıgı 12.ç5 cıkmıstı 10. gunde , her doktor guvenılır degıl malesef, ben senın yerınde olsam sık sık emzırmeyı denerdım once, ben vermedım mama sutum artmaya basladı, hala sıkntımız var emmekle ılgılı ama gıttıgı yere kadar vermıycem, sımdılık sagarak verıyorum doymazsa

Bu tarz multivitaminler bingildagin erken kapanmasina sebep oluyor diye duymustum. Bu da iyi bir sey degil. Arastir istersen canim.

16.gun oldu oğlum çok şükür 2430gram 41 santimle dogdu kuveze bile koyulmadi 1 haftalikken aile hekimimize gittik 2600 olmusuz boyda 47 uzun boylu olcak sanırım :) bol bol emzirin gazi icinde sıcak su torbasi koyun besigine ayaciklarinin altına kilifli oluyor nasilda anında pirtliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…