Tesekkur ederim canım bende amcama söyledim insallah gönderebilir. İlacın faydası ne kadar surede oldu. Birde kolik olmak şart değildir umarım. Siz dozunu nasıl veriyordunuz.
Ben neler yaptım ama sut artmıyor bir turlu. Artık anladım bu yapı meselesi.İki memeden ancak 50-60 cc sut çıkıyor o da 2,5 saatte falan. Yavru sık emerse hiç çıkmıyor 1,5 saatte falan sağmayı denedim iki memeden ancak 25 30 cc sut çıktı. Benim de ucum kuçuktu şu kelebek uçlardan aldım onla güzel emmeye alıştı aluştıktan sonra bıraktım şimdi ucu tutabiliyor. Onlarla bir dene istersenSutun yetmıyorsa ayrı tabı verıceksın ama mamq vermedıgın zamanlar bol bol emzırkı sutun artsın. Benım sorunum daha cok emmeyı becerememesı ve gogus ucumun cıkık olmaması. Sutum bı ara azalmıstı ama sımdı var , ben cok aglarsa once sagdıgım sutu bıberonla verıyorum yıne doymazsa mama verırım belkı ama henuz mamayı ıcmedı
Cnm ne damlası ismi neBu arada acı elma yağı tehlikeli bişey.suyla ya da badem yağıyla açıp sürün bebeğe.ayak altina ve karnina.bende ilk gün ise yaramıs gibiydi çok sevinmistim ama aynı oldu.ozaman anlamıştim ki arada düzeliyor gibi oluyor o ara dinleniyordu oğlumCivan percemi,muskat,rezene,kimyon,papatya,anason ve aklıma gelmeyen bir sürü şeyi denedim.ne duyduysam yaptım zamanında.ama dediğim gibi sadece o damlada fayda gördüm.bir de zaman tabi.mutlaka geçecek sabırlı olun.sakin olun.
Pamukçuk olduğunu nerden anlysn canımMinnoşum pamukçuk olduolduğu yetmiyormuş gibi o pamukçuklu agzı benim iki göğsüde yara etti Allahtan erken davrandım doktora götürdüm ilaç verdi. Çoğalırsa emmiyormuş memeyi..
Ne kadar karbonatla silersek silelim olacaksa oluyormuş. Gögüslerimin ucu resmen çatladı ve agrı var..
Allahım kimsenin kuzusu pamukçuk olmasın...
Damlanin adini yazmismiydin cnm..ben okuyamadimdaBu arada acı elma yağı tehlikeli bişey.suyla ya da badem yağıyla açıp sürün bebeğe.ayak altina ve karnina.bende ilk gün ise yaramıs gibiydi çok sevinmistim ama aynı oldu.ozaman anlamıştim ki arada düzeliyor gibi oluyor o ara dinleniyordu oğlumCivan percemi,muskat,rezene,kimyon,papatya,anason ve aklıma gelmeyen bir sürü şeyi denedim.ne duyduysam yaptım zamanında.ama dediğim gibi sadece o damlada fayda gördüm.bir de zaman tabi.mutlaka geçecek sabırlı olun.sakin olun.
Himm..bende gecenlerde eczaneden aldim damla..hic inanmiyodum ama ise yaradi yaa..her bebekte her damla fayda etmeyebiliyomomysBliss grip water.amerikadan netten siparis ediliyor.Tr de yok malesef.doğal bi damla.araştır bi istersen.
Benimkide emmeyi beceremiyo ya hemen uyuyo doymuyo snra da bende meme agzndayken skyrm memeyi süt geldiği için mecbur yutuyoSutun yetmıyorsa ayrı tabı verıceksın ama mamq vermedıgın zamanlar bol bol emzırkı sutun artsın. Benım sorunum daha cok emmeyı becerememesı ve gogus ucumun cıkık olmaması. Sutum bı ara azalmıstı ama sımdı var , ben cok aglarsa once sagdıgım sutu bıberonla verıyorum yıne doymazsa mama verırım belkı ama henuz mamayı ıcmedı
Canım dilinin üzeri beyaz tabaka ile kaplı... o yeni emzirdiğinde de olabiliyor. Ama benim bebişte dudaklarında beyaz noktalar oldu. Karbonatlı su ile sildim çıkmadı. Anladım pamukçuk başlangıcı olduğunu.. gittim doktora ağız içinde yanaklardada beyaz noktalar varmış. Aglarken gözüküyor canım sende bak agzına..Pamukçuk olduğunu nerden anlysn canım
Dikkat ediyim bizimkide çok tukuruk oluyo agznda acaba pamukck olablr mi diye dusundm damaklarinda felan beyazlık yok dilindede emdkten sonra oluyo ama öncesinde dikkatimi çekmediCanım dilinin üzeri beyaz tabaka ile kaplı... o yeni emzirdiğinde de olabiliyor. Ama benim bebişte dudaklarında beyaz noktalar oldu. Karbonatlı su ile sildim çıkmadı. Anladım pamukçuk başlangıcı olduğunu.. gittim doktora ağız içinde yanaklardada beyaz noktalar varmış. Aglarken gözüküyor canım sende bak agzına..
Tek kalmak gibisi yok benm yanımda annem bi hafta kalabildi sadece kvdede arada gidip geliyo ama kalan yok tek olmak o kadar rahatkiEveeet sonunda evime gidiyorum ama tam sevinemiyorum hala kv ile birlikte gidiyoruz daha yola cıkmadık söylenmeye basladı 40 ın cıkan kadar durmadın cocuk inşallah orada hasta olmaz diye o an bi baktım anlamıştır heralde sanki evimizde yaşamayacaz.. Kıs memleketi bizim ora ama ev kaloriferlerli ve gayet sıcak... Burası deniz kenarı klima ısısı bana tuhaf ısıtmıyor gibi geliyo bi yanıyor bi donuyor gibi kalorifer öyle değil... Bide söyleniyor gidince Temizliğe cok dikkat etmek gerek die (bizim bi köpeğimiz var ama evde değil karsı dairede bakıyoruz hayvan eve girmez ve girsede zaten tum aşıları herşeyleri tam..) şimdi gidince heryere enfekte gözüyle bakacak :/ söylenecek temizlemeye calışacak felanbide son 1,5 aydır eşim tek kalıyordu ev rezil haldedir şimdi... Ahh ahh tek basıma bi kalsaydım evimde
Canım nette fotolar var. Birçoğu abartılı foto ama dilinin üzeri yoğurt gibi yda kesilmiş süt gibi oluyor. Tabaka halinde kaplı... birde dediğim gibi aynı afta benzeyen beyaz noktalar var. Dudagındakiler hemen 1 günde geçti ama agız içi duruyor halaDikkat ediyim bizimkide çok tukuruk oluyo agznda acaba pamukck olablr mi diye dusundm damaklarinda felan beyazlık yok dilindede emdkten sonra oluyo ama öncesinde dikkatimi çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?