2016 Şubat Anneleri

Ufff bunaldim aslında lohusaligim iyi güzel gidioda kayinvalide dir diri yüzünden bunaldim herseyi cok bilen kendisi ayol bebek uyuo iki dakka telefonu elime aldım neymiş efendim radyasyon alıyomusum eşimle sohbet ediyorum izledigimiz dizi vardi haliyle firsat olmuo bana özet gecti esime söylendi muhabbete bak gibisinden banada ahmak gibi dinliyosun dedi kendi annemden bole seyler duymadim gelde cildirma bisi demedim sustum eşim agzinin bayini verdi resmen şafak sayiyorum kızlar eşimde olmasaa kafayı yerim

Ay ne güzel uyuyoms bizimki 3 saat uyursa sevnyorum

Anneler baska yaa bos vakit oldugunda hemen uyu diyorlar en azindan yormuyirlar benm kayinvalidem gelince telefon caldigi zamn hic actirmadi bosver konusma actiysamda kapat kapat diyodu karsidakiler duyuyordu e ayip oluyordu geldigi gunden itibaren bi kez yemek yapmadi iki buklum ben yaptim yemegimi 3 cocugum var ve onlarla ben ilgilendim tek yaptigi temizlikti sagolsun yinede ama insan daha bi anlayis bekliyo bu lohusalik cok zor hele sezeryanliysan daha bi zor

Sabret sabret nereye kadar bi dediği bi dedigine tutmuyo ki saolsun yemekleri yapio bana pek bisi yaptırmiyo ben yapmak istiyorum aslinda sezaryan oldum ama hemen toparlandim 2 . Günü ben sadece herşeye bişey demesinden Bunaldim eltimde çekmiş değişik bi kayinvalidem var hayirlisi eşim anneci deil allahtan oda çekmiş çünkü annesinden :)

Arkadaşlar bebeğinize hangi d vitaminini vetiyorsunuz. Monovit ve dvit in içinde koruyucu tehlikeli bha diye bir madde varmış ben de sağlık ocağı monovit vermişti onu kullanıyorum 10. günden beri fakat duyunca içim rahat etmedi. Doktor kontrolune de var daha size doktorun onerdiği başka d vitamini var mı kaç gunlukten itibaren kullanıyorsunuz.

B
Bende monovit kullaniyorum ama bize 15 gunlukken baslayin denilmisti

Valla bence asil degisik kayinvalide o melek gibi davrananlar varya onlar benm cevremde gorduklerimin hepsi ayri garip bizde mi oyle olcaz acaba

Ben de sağlık ocaginin verdigini elestirenler var diye gorumcemin tavsiyesiyle multitabs almıştım icinde başka vitaminler de var d vitaminine ek olarak. Ama bu hafta kontrolde doktora söyledim hiç gerek yok monovit yeterli diğerleri para tuzagi dedi.onu bitirince monoviti kullan dedi. Eger içinde zararlı bisey olsa doktorlar ve sağlık bakanlığı tavsiye etmezdi diye düşünmeye başladım ben de

Yillar pnce devit vardi ben cocuguma duzenli kullanmistim dis cikarma donemimiz cok rahat gecmisti sonra bi duydum icindeki bisey cocuklar icin sakincaliymis saglik bakanligi hepsini toplatmis tabi biz coktan gecmistik o donemi o gunden sonra devitin yerine monovit geldi

Amin,bizimde troid yüksekmiş, tekrar bakılacak kilo alımı iyi ama anne sütü sarılığı Dr iki ayı bulabilir dedi,bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş galiba, o kadar dikkat ediyoruz ama yine de oluyor

Ya ben yavrumu fazla emziremiyorum kuzum birtanem dünden beri üşüttüğü için ara ara kusuyor, az emzirince sorun yok Allahtan.. Ne yapsam bilemiyorum, yarı aç yatırıyorum
Bizimki de emdigini kusuyor,zaten 2-3dakika emer oldu, Dr a söyledik hemen kaldırmayın dedi gazini 10dakika sonra çıkarın dedi ama bizimki o kadar uyanık durmuyor

Ayy ben öleyim o zaman benim iki meme toplamda 40 cc çıkarıyor mama veriyorum cok üzülüyorum süt yok diye

Ay nolur şu ilaç ve damlayı bana da söyle çok az geliyo sütüm

sariligi cok yuksekmiydi canim.benimkinin 12.5 cikmisti hala var sariligi ama cok yuksek degil,kilo da az aldi ama ikinci gittigim doktor verme ma dedi,iki kez cok agladi diye verdim ama icmedi.

Merhab..bugun oglum ve kizimla ilk defa evde yalnizim..kv ve esim sehirdisina cikti.

Sabah oglusu yikadim.sonra beraber kizimizi yikadik.oglum 4 yasinda ama epey yardimci oldu bana gerirgotur..kardesinin karnina su doktu usumesin diye..valla ilgunctir kv varken isler bitmiyodu.utu yaptim..iki posta camasir yikadim.bulasik makinesi bosalttim.oglen yemegi yaptim.he bu arada kendimde dusa girdim.

Oglum kardesi ihh ihh ettikce onu salliyo..bizim kiz uykuyla kavgali..

Kizlar ben bebise hic sarilik testi yaptirmadm.doggali 1 kez dr gittik 5.gunuydu..surekli emzirdim.ki oglumun cani cok yanmisti kan alirken felan fototerapi dersen ayri iskenceydi bebege..kizimi oyuzden hic goturmedim.artik 1ay oldu risk iyice dusmustur.zaten bi gozbebegi hafif sari oda normal

chocolate19 Zeynep 1537 sizin KV ile başınız dertte benim kendi annemle..ben KV ve annemlerden uzatayim onlar İstanbul da ben İzmir de..benim birde 3 yasında bir kızım var..saolsun KV 08 ocaktan beri burda 24 ocakta doğum yaptım ve halen burda 15 martta falan gidicem..yemegimi temizliğini kizimla ilgilenmeyi hiç ihmal etmedi.. Herseyimi yapıyor saolsun.. Annem ise kizimda da oglumda da aynı misafir sanatçı.. Sadece geldiler 1 hafta kaldılar gittiler..

Yorum yapmıyorum..KV yerinin durumu yok zor geçiniyorlardı ama hediyeler bir tam altın bile almışlar.. Annem sadece 2,5 gr altın ki annemin durumu kat ve kat var..sadece annemin tek handigapi babamla boşandı ve başkasıyla evli..ama evli olmasaydı bekar olsaydı da aynı şeyler olurdu.. İlk torununa bakmazdi gelmezdi..keyfine düşkün..

Ayyy neyse yorum yok çünkü sinirleniyorum..

Kiyamam ya boyleleride var demekki uzuldum senin adina kayinvalide yapinca anliyorum da anne yapinca pek anlayamiyorum hele de anne olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…