- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Evet canım benimde 8 Şubat bu sabah 9 da seninki tam 27 günlük olacak. Saate neden bu kadar takılıyorsunki :) ilk doğduğu gün sayılmıyor. Ertesi sabah 1 günlük olmuş oluyor
ay benim bebekte denedim yüzüstü uyumayi hiç sevmiyor nedense yan yatırıyorum genelde ama sırt üstü dönüyor hep öyle rahat ediyor sanırım
Canım bende yüzüstü çook yatırıyorum kesintisiz bir 3 saat uyuyorözellikle omzumda gaz çıkarırken uyuduysa (gazını çıkarmasa bile uyuyır) karnı sıcacıkken yüzüstü koyuyorum. Uyuyor. Zatende artık kafalarını çevirebiliyorlar. Ben önce denedim bilerek burnunu kapatarak koydum ne yapacak diye baktım. Direk kafayı kaldırıp yan çevirdi.
İlk aşı 30 günlükken yapılıyor o doğru olmuş ikinci ası iki ay dolunca yani 60 günden sonra 3 ay dolmadan yapılıyor verem aşısı ve iki ası daha var.. Verem asısı 20 cocukluk acıldığı için ortak tarih belirlenip toplu yapılıyor... Muhtemelen ebe o tarihte acacağı için o zaman cağırdı bidr 3. Ayda boy kilo izlemi var onu da birlikte yapacak tekrar cağırmamak için... Sonrasında 4 aylık ası varTopitikk canım biz 29.01.2016 doğumlu 29.02 de aşımuzı olduk. Diğer aşı rçtarihi 11.04 de gel dedi nette baktım 3. Ayda olması gerekiyormuş. Beni bilgilendirirsen sevinirim
Şimdi canım o kadar ince bakarsak seninki sabah 9 da 27 günlük benimki akşam 9 da 27 günlük :) seninki 12 saat büyük benimkindenHe tamsm ben de böyle diyorum . ama erken doğdu ( o yuzdeb saaati soyledim) ilk gun de sayılır diyor yaşlılar,büyükler :) dedim ben bir şey bilmiyorumsag olasin :)
Canım senimkinde tehlike sınırında sarılık varmıydı? Eger varsa uyandır 1.5 saatte bir. Yoksa bırak uyusun. Bazı bebekler 6.7 saat bile uyuyor. Bebim doktor dediki sarılığı zaten düşüyor çocuğu gece uyandırma uyanınca ver. Gündüz ise 2 saatte bir emzir çocuğun uyku düzenini bozma dedi. Dünyalar benim oldu çünkü gece pskopata baglıyordum ben... saati kaçırırda uyuya kalırsam ağlıyordum.Ahhh ahhh aksam 10 gibi oglumu ben uyandirdim
3 saat gecmis actir emzireyim diye
guzelce emzirdim altini degistirdim
Veee gel gor ki bi daha uyumadik
gece 4 de zor uyudu
sanci mahvetti oglumu, deli gibi inledi
simdi tam uyandircam esim olmaaazzz
birak acıkınca kendisi uyaniyor diyor
eee arkadas 4 saat olmuş nasıl ac koyarim onu
Benimki 1 aylik.dun bende uyandiriim dedimki zor uyutmustuk..kv dedi birak acikinca uyansin kendi git yat ben sana getiririm dedi..uyuyosa karismiyorum ben artikAhhh ahhh aksam 10 gibi oglumu ben uyandirdim
3 saat gecmis actir emzireyim diye
guzelce emzirdim altini degistirdim
Veee gel gor ki bi daha uyumadik
gece 4 de zor uyudu
sanci mahvetti oglumu, deli gibi inledi
simdi tam uyandircam esim olmaaazzz
birak acıkınca kendisi uyaniyor diyor
eee arkadas 4 saat olmuş nasıl ac koyarim onu
Evet erkekler daha gerginki.benim esim melek gibiydi ilkinde . Bunda bana pek yardimi dokunmuyo buyukte var kafasi sisiyo geriliyo adamCok mutsuzum kizlar(( esimle kavga ettik lohusa olan benim adam benden alingan ya( ne desem batiyor bos yere hirpaliyor cok yorgunum(
Bebisi yıkarken suyu sırtı donukken dokuyoruz o yüzden kulağına kaçmıyor bişey tikamiyorum yani
Kakali çamaşırlarını makinaya atmadan önce kalıp beyaz sabunla citile o zaman çıkıyor
Her şeyi yiyorum şimdilik çok gaz sıkıntımız yok zinco damla kullanıyoruz
Yan yatis yastigimiz var hep yan yatiriyorum ben neden haberlerde yan yatirmayin demiş ne oluyormuş yan yatinca
sadevehuzurlu hersey yiyorum bulgur haric.kimyon yutuyorum
Kakali ve jusmuklu kitlyafetleri kalip sabunla citiliyorum.cikiyor lekeler.makinede 2 3 kezde durluyorum..
Kızlar bebeginizi nasıl yatiriyosunuz ben hep yan yatiriyorum ama smdi haberlerde kesinlikle yan yatırmayın sırt üstü yatırın dedi
Şimdi canım o kadar ince bakarsak seninki sabah 9 da 27 günlük benimki akşam 9 da 27 günlük :) seninki 12 saat büyük benimkinden
Sen büyüklere bakma doktora gittiğinde doktor saatine bakmıyor dogdugu güne bakarak söylüyor.
Canım senimkinde tehlike sınırında sarılık varmıydı? Eger varsa uyandır 1.5 saatte bir. Yoksa bırak uyusun. Bazı bebekler 6.7 saat bile uyuyor. Bebim doktor dediki sarılığı zaten düşüyor çocuğu gece uyandırma uyanınca ver. Gündüz ise 2 saatte bir emzir çocuğun uyku düzenini bozma dedi. Dünyalar benim oldu çünkü gece pskopata baglıyordum ben... saati kaçırırda uyuya kalırsam ağlıyordum.
Şimdi çocuğum bazen 4 bazen 5 saat bazende 2 saat uyuyor kaldırmıyorum gece.. yine sarılığı düşmeye devam ediyoren son 5.5 da emzirdim şimdi uyandı mesela...
Bu arada maşallah deyin kuzuma nazar degmesin
Benimki 1 aylik.dun bende uyandiriim dedimki zor uyutmustuk..kv dedi birak acikinca uyansin kendi git yat ben sana getiririm dedi..uyuyosa karismiyorum ben artik
Canım dediğin gibi sen uyandırdığın için uyumuyor olabilir bırak uyusun yavrucakbi uyanma sag bi uyanma sol bi uyanma sırt üstü
biz sırayla gidiyoruz simdilik
hamd olsun biz sarilik olmadik
doktor gunduzleri 3 saat geceleri 4 saatte bir uyandir deedi
bizimkisi 3 saate bir kendisi uyaniyor
ama gece iyi doymussa 5 6 saate kadar utuyabiliyor ama ben izin vermiyorum
en az 4 saate kaldiriyorum
bu aralar ben kaldiriyorum ama artik hemen uyumuyor 1 saat direniyor
agliyor ikiniyor mizirdaniyor cok huysuz
resmen protesto ediyor beni
Yok kizimi seviyor falan ama birden kafayi siyiroy sanki uyumayan ben uykusu olup sinirlenen kendisi nasil oluyor o is anlamiyorumEvet erkekler daha gerginki.benim esim melek gibiydi ilkinde . Bunda bana pek yardimi dokunmuyo buyukte var kafasi sisiyo geriliyo adam
Takmamk elde deyilki canimgörmezden gel canım benim erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor sen çok takma boşver
Sağol cnm. Yani gecikme olmuyor demi canımİlk aşı 30 günlükken yapılıyor o doğru olmuş ikinci ası iki ay dolunca yani 60 günden sonra 3 ay dolmadan yapılıyor verem aşısı ve iki ası daha var.. Verem asısı 20 cocukluk acıldığı için ortak tarih belirlenip toplu yapılıyor... Muhtemelen ebe o tarihte acacağı için o zaman cağırdı bidr 3. Ayda boy kilo izlemi var onu da birlikte yapacak tekrar cağırmamak için... Sonrasında 4 aylık ası var
Aynen bende öyleyim biberona da alıştı sanki şimdi memeye de tepki veriyo ödüm kopuyor bırakacak diyeBirsey sormak istiyorum benim sutum yetmiyo gibi geliyo sut ne zaman sagiyonuz 2saate emiyo emdikten sonra sagdigimda benden bisey cikmiyo hic. Bazen emiyo uyuyo 1saat sonra tekrar emmek istiyo yine veriyorum en son surekli aglayinca mecbur mama veriyorum onuda bitiriyo demek ki yetmiyo diye dusunuyom sut olsun diye yemedigim icmedigim sey kalmadi her duydugumu yapiyomonerileriniz var mi yapip faydasını gordugunuz seyler neler
Şimdi canım o kadar ince bakarsak seninki sabah 9 da 27 günlük benimki akşam 9 da 27 günlük :) seninki 12 saat büyük benimkinden
Sen büyüklere bakma doktora gittiğinde doktor saatine bakmıyor dogdugu güne bakarak söylüyor.
Canım senimkinde tehlike sınırında sarılık varmıydı? Eger varsa uyandır 1.5 saatte bir. Yoksa bırak uyusun. Bazı bebekler 6.7 saat bile uyuyor. Bebim doktor dediki sarılığı zaten düşüyor çocuğu gece uyandırma uyanınca ver. Gündüz ise 2 saatte bir emzir çocuğun uyku düzenini bozma dedi. Dünyalar benim oldu çünkü gece pskopata baglıyordum ben... saati kaçırırda uyuya kalırsam ağlıyordum.
Şimdi çocuğum bazen 4 bazen 5 saat bazende 2 saat uyuyor kaldırmıyorum gece.. yine sarılığı düşmeye devam ediyoren son 5.5 da emzirdim şimdi uyandı mesela...
Bu arada maşallah deyin kuzuma nazar degmesin
Verem aşısının 3 ayı doldurmadan yapmak gerekiyor gec kalmış olmuyorsun sonraki asıların ona göre devam edecek mesela veremden iki ay sonra olacak 4aylık asısıSağol cnm. Yani gecikme olmuyor demi canım
Yüzyıl derken tam adı ne hastanenin ve doktorun biz de sünnet düşünüyoruz da o yüzden sordumfirkan haftasonundan sonra ist da olacağız inşallah. Sünneti ciddi ciddi düşünüyorum. Hazır emme işini de öğrenmişken yaptırırız. Kimseye söylemeden yaptırmak istiyorum hatta. Karşı çıkacaktırlar eminim :/
Hatta Yüzyıla gidrriz büyük ihtimalle
Sağol cnm bilgilendiğin içinVerem aşısının 3 ayı doldurmadan yapmak gerekiyor gec kalmış olmuyorsun sonraki asıların ona göre devam edecek mesela veremden iki ay sonra olacak 4aylık asısı
Sağol canım bilgi verdiğin içinVerem aşısının 3 ayı doldurmadan yapmak gerekiyor gec kalmış olmuyorsun sonraki asıların ona göre devam edecek mesela veremden iki ay sonra olacak 4aylık asısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?