2016 Şubat Anneleri

Ahhh ahhh aksam 10 gibi oglumu ben uyandirdim
3 saat gecmis actir emzireyim diye
guzelce emzirdim altini degistirdim
Veee gel gor ki bi daha uyumadik
gece 4 de zor uyudu
sanci mahvetti oglumu, deli gibi inledi
simdi tam uyandircam esim olmaaazzz
birak acıkınca kendisi uyaniyor diyor
eee arkadas 4 saat olmuş nasıl ac koyarim onu

Kızlar bebeğim uyuyunca sürekli ses çıkarıyor garip garip sesler bazen birine kızar gibi bazen inilti gibi bazen de daha garip sesler sizde de var mı

Topitikk canım biz 29.01.2016 doğumlu 29.02 de aşımuzı olduk. Diğer aşı rçtarihi 11.04 de gel dedi nette baktım 3. Ayda olması gerekiyormuş. Beni bilgilendirirsen sevinirim
İlk aşı 30 günlükken yapılıyor o doğru olmuş ikinci ası iki ay dolunca yani 60 günden sonra 3 ay dolmadan yapılıyor verem aşısı ve iki ası daha var.. Verem asısı 20 cocukluk acıldığı için ortak tarih belirlenip toplu yapılıyor... Muhtemelen ebe o tarihte acacağı için o zaman cağırdı bidr 3. Ayda boy kilo izlemi var onu da birlikte yapacak tekrar cağırmamak için... Sonrasında 4 aylık ası var

He tamsm ben de böyle diyorum . ama erken doğdu ( o yuzdeb saaati soyledim) ilk gun de sayılır diyor yaşlılar,büyükler :) dedim ben bir şey bilmiyorum sag olasin :)
Şimdi canım o kadar ince bakarsak seninki sabah 9 da 27 günlük benimki akşam 9 da 27 günlük :) seninki 12 saat büyük benimkinden
Sen büyüklere bakma doktora gittiğinde doktor saatine bakmıyor dogdugu güne bakarak söylüyor.
Canım senimkinde tehlike sınırında sarılık varmıydı? Eger varsa uyandır 1.5 saatte bir. Yoksa bırak uyusun. Bazı bebekler 6.7 saat bile uyuyor. Bebim doktor dediki sarılığı zaten düşüyor çocuğu gece uyandırma uyanınca ver. Gündüz ise 2 saatte bir emzir çocuğun uyku düzenini bozma dedi. Dünyalar benim oldu çünkü gece pskopata baglıyordum ben... saati kaçırırda uyuya kalırsam ağlıyordum.
Şimdi çocuğum bazen 4 bazen 5 saat bazende 2 saat uyuyor kaldırmıyorum gece.. yine sarılığı düşmeye devam ediyor en son 5.5 da emzirdim şimdi uyandı mesela...
Bu arada maşallah deyin kuzuma nazar degmesin

Benimki 1 aylik.dun bende uyandiriim dedimki zor uyutmustuk..kv dedi birak acikinca uyansin kendi git yat ben sana getiririm dedi..uyuyosa karismiyorum ben artik

Cok mutsuzum kizlar(( esimle kavga ettik lohusa olan benim adam benden alingan ya( ne desem batiyor bos yere hirpaliyor cok yorgunum(
Evet erkekler daha gerginki.benim esim melek gibiydi ilkinde . Bunda bana pek yardimi dokunmuyo buyukte var kafasi sisiyo geriliyo adam

sadevehuzurlu hersey yiyorum bulgur haric.kimyon yutuyorum

Kakali ve jusmuklu kitlyafetleri kalip sabunla citiliyorum.cikiyor lekeler.makinede 2 3 kezde durluyorum..

Teşekkür ederim kızlar, sabunun marlkası farkediyo mu, herhangi bir sabun mu, hacısakır fılan olur mu

Kızlar bebeginizi nasıl yatiriyosunuz ben hep yan yatiriyorum ama smdi haberlerde kesinlikle yan yatırmayın sırt üstü yatırın dedi

bi uyanma sag bi uyanma sol bi uyanma sırt üstü
biz sırayla gidiyoruz simdilik

Benimki 1 aylik.dun bende uyandiriim dedimki zor uyutmustuk..kv dedi birak acikinca uyansin kendi git yat ben sana getiririm dedi..uyuyosa karismiyorum ben artik

hamd olsun biz sarilik olmadik
doktor gunduzleri 3 saat geceleri 4 saatte bir uyandir deedi
bizimkisi 3 saate bir kendisi uyaniyor
ama gece iyi doymussa 5 6 saate kadar utuyabiliyor ama ben izin vermiyorum
en az 4 saate kaldiriyorum

bu aralar ben kaldiriyorum ama artik hemen uyumuyor 1 saat direniyor
agliyor ikiniyor mizirdaniyor cok huysuz

resmen protesto ediyor beni

Canım dediğin gibi sen uyandırdığın için uyumuyor olabilir bırak uyusun yavrucak

Evet erkekler daha gerginki.benim esim melek gibiydi ilkinde . Bunda bana pek yardimi dokunmuyo buyukte var kafasi sisiyo geriliyo adam
Yok kizimi seviyor falan ama birden kafayi siyiroy sanki uyumayan ben uykusu olup sinirlenen kendisi nasil oluyor o is anlamiyorum
görmezden gel canım benim erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor sen çok takma boşver
Takmamk elde deyilki canim

Şu sarılık belası ve az kilo almış mama ver dedi diye 1 haftadır dayadık mamayı çocuğa şimdi de meme tutmuyor boğuşuyor cıngarı basıyor çekmeden akmasına alıştı tabi çok moralim bozuk ya halbuki maşallah doğduğundan beri öyle güzel tutmuştu ki tamam sütüm az öyle akmıyor deli gibi ama çeksin emsin ki sütte coşsun ne yapcam ya çok üzülürüm bırakırsa emmeyi

Sağol cnm. Yani gecikme olmuyor demi canım

Aynen bende öyleyim biberona da alıştı sanki şimdi memeye de tepki veriyo ödüm kopuyor bırakacak diye

Büyükler bazen insanın aklıni başından alıyor :))

Maşallah kuzuya. Rabbim korusun kötü gözden, nazardan.. Ben de ne zaman uyanirsa o zaman kaldırıyorum. 4 saati geçince bazen dayanamayıp uyandiriyorum ki bu çok nadir olur. Onun dışında acikinca kalkıyor gibi. Ya da açken uyumaz :) masallah hepsine

Süt aarttirmak için malt içecekler ise yariyor. Vitamalt promalt vs.. onlarda yoksa kuru mayayı pekmezle karistirip yutun.
Emmiyo diye üzulmeyin benimkide emmiyo hic dert etmiyorum onemlu olan anne sütü ise sagarak zaten veriyorum. 2012 subat annelerinde bi arkadasimiz hergün sagarak 2 yasina kadar günde 1 kilo anne sütü içirdi bebegine ustelik bebek bir kez bile emmemis sadece sagmis

Yüzyıl derken tam adı ne hastanenin ve doktorun biz de sünnet düşünüyoruz da o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…