- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
Olmaz inşallah ya bide o çıkmasın başımizaCanım nette fotolar var. Birçoğu abartılı foto ama dilinin üzeri yoğurt gibi yda kesilmiş süt gibi oluyor. Tabaka halinde kaplı... birde dediğim gibi aynı afta benzeyen beyaz noktalar var. Dudagındakiler hemen 1 günde geçti ama agız içi duruyor hala
Rezeneyle anason demle 2 cay kasigi ver bebeğine canımUyumuyor uyumuyoremzirsem hiç durmadan emecek bugün. Ama biraktirunca aglamiyir emzigi verdim ;( onu kandırıyorum sanki gazı var sanırım çıkmıyor
Canım vallahi ben de benim kızı anlamadım.tüm gün meme istiyor.doyunca da çıkartmıyor emzik niyetine...ağzı hep aramaklı.uyumuyor da...bugün hep uyanıktı ama gözlerinden uyku akıyor uyumuyor.e aç mı diyorum kusuyor yok ya diyorum.acaba midesini dolduruyor da doygunluk mu vermiyor...az önce uyurken ellerini Ağzına götürmeye çalışıyordu.gazdan mı ki...Gazlı bebek meme ararmış diyorlar...bilemedim...Uyumuyor uyumuyoremzirsem hiç durmadan emecek bugün. Ama biraktirunca aglamiyir emzigi verdim ;( onu kandırıyorum sanki gazı var sanırım çıkmıyor
ufff nasil bir kisir dongudur bu anlamadm
sutum naparsam yapayim artmiyor,
mama veriyorum
kakasini yapamiyor
agliyor agliyor agliyor
ya lavman yapiliyor ya da fitille halletmeye calisiyoruz
bu boyle devam edip gidiyor
cok sıkıldm
Ben de ısrarla meme veriyorum ama mamada veriyorum ya sütüm çok değil daha ama üzülüyorum hem mama verdiğim için hem mememi tutmaz emmez diye biberona alışmaya başladı çünküsen bılırsın tabı ama benımkının sarılıgı 12.ç5 cıkmıstı 10. gunde , her doktor guvenılır degıl malesef, ben senın yerınde olsam sık sık emzırmeyı denerdım once, ben vermedım mama sutum artmaya basladı, hala sıkntımız var emmekle ılgılı ama gıttıgı yere kadar vermıycem, sımdılık sagarak verıyorum doymazsa
Rezeneyle anason demle 2 cay kasigi ver bebeğine canım
Benim bebeğin dilinde de var beyazlık ama anlamıyorum pamukçuk mu. Bi kaç gündürde emzirirken huzursuz oluyo zor emiyo gaz sancısı da giriyo ondan yapıyodur diyodum ama şüphelendim şimdi. Uyansında ağzına bakayım iyice. Göğüslerin nasıl yara oldu kızarıklık gibi mi?Canım dilinin üzeri beyaz tabaka ile kaplı... o yeni emzirdiğinde de olabiliyor. Ama benim bebişte dudaklarında beyaz noktalar oldu. Karbonatlı su ile sildim çıkmadı. Anladım pamukçuk başlangıcı olduğunu.. gittim doktora ağız içinde yanaklardada beyaz noktalar varmış. Aglarken gözüküyor canım sende bak agzına..
Canım vallahi ben de benim kızı anlamadım.tüm gün meme istiyor.doyunca da çıkartmıyor emzik niyetine...ağzı hep aramaklı.uyumuyor da...bugün hep uyanıktı ama gözlerinden uyku akıyor uyumuyor.e aç mı diyorum kusuyor yok ya diyorum.acaba midesini dolduruyor da doygunluk mu vermiyor...az önce uyurken ellerini Ağzına götürmeye çalışıyordu.gazdan mı ki...Gazlı bebek meme ararmış diyorlar...bilemedim...
Değmez by koca içn bisey yapmaya
annem o kadar esya aldi bebege
hem hamilelikte hem lohusalikya bana bakti
evimi temizledi sildi süpürdü
2 hafta sonra ofis acicam ameliyatlı olmasina.ragmen gidip supriz yapmış 3+1 ofisi dip kose temizlemis
Anasi ogluma 3 badi 3 kazak hediye ile gelmis bana daha napsin diyo
ofisi anan temizlesin demiştim yazik dedi
eeee benim anneme yazik değil mi
Hani cocuk olunca ddeğişdi ana kuzu olmaktan.cikarlardi
tam tersi daha bi anacı oldu ya
gelde üzülme aglama gelde anneme üzülme
Anason rahatlatyo iyi uyumasını sağlıyor Canm rezenede gazını rahat cikarmasiniAyağımda uyudu simdi ama çok sıçrıyorrezene var uyanınca olmadı vereyim. Sağ oklcanım.
Donence alaniniz var mi? Kimisi cok gerekli diyor kimisi gerek yok diyor kararsiz kaldim
Bende salliyorum.biraktintan sonra kimildadikca yastigini hafif salliyorum..oyle oyle uyuyo biraz dinleniyo..tabi bi is yapiyosam git gel yapiyorum kac kezÖğleden itibaren uyumadi. Sabah sıkıntı yoktu. Öğlen su monivit mi ne onu verdim sonra böyle oldu. Tesadüf mu ikidir böyle bilmiyorum. Yatır ayağına salla :) 8 saatin sonunda yapacak bir şey yok. Olmuyorsa her yol mübah. salladim ayağımda uyanmasin diye koymuyorum da :)
Ay ne güzel uyuyoms bizimki 3 saat uyursa sevnyorum
O beyazlık hep varmı dilinde canım. Birde kesik süt yada yoğurt gibi tabaka halindemi? Agzına iyice bak. Yanak içlerine falan birde damagına... Pamukçuk normalde emmesini etkilermiş. Benimkini etkilemedi çok şükür ama benim gögüslerim çok fena çatladı.Benim bebeğin dilinde de var beyazlık ama anlamıyorum pamukçuk mu. Bi kaç gündürde emzirirken huzursuz oluyo zor emiyo gaz sancısı da giriyo ondan yapıyodur diyodum ama şüphelendim şimdi. Uyansında ağzına bakayım iyice. Göğüslerin nasıl yara oldu kızarıklık gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?