2016 Şubat Anneleri

@huzurunmeraklisi kızlar atıyorum3 veya 4 saat uyudu göğüsleriniz sisip agrımi yor mu? Benim gögusler le başım dertte. Bi biri ağrıyor bi digeri
Agryo Canm malesef hatta sağ gogsum daha çok süt doluyo sola doğru yatinca sağ gogsm o tarafa dusuyo ya çok Canm aciyo o yzden hep sag tarafa yatiyorm gundz surekli emdiği için çok agrimiyo ama sizlyo o sırada sut doluyo heralde

Ay biz napcaz böyle :) yandık ki ne yandık.alıştı iyice.sürekli ıh ıh ıh mık mık hep meme...kucak da değil derdi meme:) monivit ne için onu duymadım.ya biliyomusun ne neden artık çıkarım yapmaya çalışmaktan beynim yandı.ağlıyor acaba Şundan mı bundan mı....geçen gece yapmıcam dediğim herşeyi yaptım.emzik,sallama :) hatta emziği tam beğenemedi.daha güzelini bulcaz:)

Canm ben 2 2 buçuk saatte bi emzryrm gundz bi de kendi istedkce bi saatte bi oldgu bile oluyo gecede öyle uyursa 3 saat uyandrmyorm ama genelde daha erken uyaniyo bebek küçük olduğu için hepsini bosaltamiyo bende ateslendm bu yzden smdi hep sagyrm emdkten sonra yada emmeden önce

Ah cnm ya bende dedim emzige alistracam.cidden anneye yardmci oluyor.ama yok almiyor bir türlü.damakli ve kiraz aldim yok firlatyor suratima cadi.
Aynen benim de islerm kaliyor.uyanik olduğu surece hep kucakta memede.annelermz cok kucaga almayin alismasin dediklerinde haklilar miydi acaba

Bugun gaz sancimiz basladi.bende seviniyordum gazimiz yok diye.15.gunden sonra genelde basliyormus ya dogruymus.bu kadar mi uyumlu olur
Bizim de 16.gunumz
Akşamüstü basladi ta bu saate kadar
Ustelik misafr de geldi.o kadar cay demledm pasta vardi.bir bardak ve icemeden gittiler.
Damla verdm.rezene kimyon anason karisimdan içirdm biraz.ayaklarının altına sıcak su torbası koydum masaj yaptim.uzuncaaa bir gazz cikardi ve uyudu çok sukur.gazli günler bizi bekliyo anlasilan

Ay bu satte cayami gelinir ya..benim pijama ustumde yanlardan acik heran emilmeye hazir

Esime cok kizginim suan..sabahtan sehirdisindaydi geldi oglumla 10 dj oynadi oynamadi cocugum bugun evde bebekle benle skildi.ben habire emzir pispisla arada is yap modundaydim oynadim ama yarim yamalakki iki gundur atesim var bogaz agrim var etlerim dokuluyor dun okuldan arkadaslar vardi..aksaminada halam ve gelini geldi..gittiler ama yattigim yeri bilmiyom .hop bebej yyandi ki zaten misagir yanindada pek bi mizmizdi..esim suan uyuyor oglani uyutuverdi oda dun gec yatip erken kalktigi icin 5dk kut gitti..ben kizla ugrastim simdi mama verdim artik durdu uyudu neyse...simdi mutfagi topladim..oturma odasini topladim.yapma diyor ordan yokvyapicam.cunku sabah cikmadan bulasik nakinesi bosaltiver dedim tmm dedi ama unutup bana kitledi yine..ona sunu yap diyorum ama unutuyor enisonu ben yapiyorum o isleri..suan bi cay icip yaticam insallah kiz uyanmazsa..he buyukte hasta koynumda yatiyo ustunu ac ort habire sucuk gibi oluyo kalk ust degis felan..fenalardayim....ay cokk uzun olduu affedin mesgul ediyorum

Ay bu satte cayami gelinir ya..benim pijama ustumde yanlardan acik heran emilmeye hazir
Sorma bende pijamayla ozdeslestim.annem diyo artik cikar şu pijamani.neyapim en rahati o.her an hazirolda olsun memeler
Yok 8 gibi geldiler de iste gaz sancisna denk geldiler.neyse 1 saat oturup gittiler

Sorma bende pijamayla ozdeslestim.annem diyo artik cikar şu pijamani.neyapim en rahati o.her an hazirolda olsun memeler
Yok 8 gibi geldiler de iste gaz sancisna denk geldiler.neyse 1 saat oturup gittiler
Inan 8de gec bi saat ya bebekli cocuklu ev.ay ben kocami pesime takip veya cocugumu alip aksam saati 40li bebegin evine gitmem.hemcinslerimi kiniyorum..neyse gitmisler bida oylee yapmaxlar

Bu esler oyle ya hic rahatlarni bozmuyolar.ben de buyuk kizimla hic ilgilenemiyorum artik bebekle ugrasmktan.uzuluyorum da
Bir anda tum dengesi degisti.alismisti yillardr teklige.her dk miz onla gecerdi.7 yasinda
Ama olmuyo artik.neyse ki esimin en faydali yonu evdeyse onla ilgilenip gezdryor
Ev isi desen elini vurmaz
Bana da diyo ki bosver yapma bebekle ilgilen.iyi de birgun yapma ev gocuyor resmen.uzaylilar mi gelip yapcak.hergun aymi iş topla sil süpur.ne kadar nankör ev isi

Inan 8de gec bi saat ya bebekli cocuklu ev.ay ben kocami pesime takip veya cocugumu alip aksam saati 40li bebegin evine gitmem.hemcinslerimi kiniyorum..neyse gitmisler bida oylee yapmaxlar
Evet haklisin tabi o saat gec
Ama Allahtan gelenler cok yakin arkadaşlarmz.zaten cok oturmadlar bebisi gorup Hediyelerini verdiler.
Onlarda da iki bebek var.biri 8 digeri 19 aylik.bir de onlarin curcunasi.bir taraftan benimkinin aglamalari.olacak gibi degildi de kalktilar.o kadar cay demledm bosa gitti :)

Canim hangi pompa makinasini kullaniyosun

Kızlar hiç açılma yokken suni sancıyla doğum yapan var mı aranızda nasıl çok mu zor oluyo suni sancı mı sezeryan mı sizce daha mantıklı bebeğim kendiliğinden gelmiyo ya
Ben varım canımdan can gitti resmen doğuramadım 3 gün sancı çektim almadığım ağrı kesici hormon damardan antibiyotik vs. Kalmadı.. En sonunda alttan kestiler doğurabildim normal doğumla.. Sezeryan tavsiye ediyorum öyle bi dırumda yoksa benim gibi doğum fobin olur :/

Benim gögüs uçlarım yüzünden emziremedim çocuğumu geçmiyor acısı yarası kullanmadığım şey kalmadı arada bir pompa ile sağıyorum genelde mama veriyorum arada bir de meme vermeyi deniyorum öyle öyle 1 ayı geçti.. Hala bi düzen oturtamadım emzirmeye korkuyorum yoksa çocuk tutuyor maşallah iştahlı da meme de tutuyo biberonda.. Keske emzirebilsem ne yapacağımı şaşırdım.. Böyle gögüs uçlarını uyuşturan bişey olsa diyorum o acıyı hissetmesem kanasın parçalansın umruöda değil :/ bu hafta bi doktora da gidicem artık belki daha iyi önerileri olur

Uyumuyor uyumuyor emzirsem hiç durmadan emecek bugün. Ama biraktirunca aglamiyir emzigi verdim ;( onu kandırıyorum sanki gazı var sanırım çıkmıyor
Ay sorma dün bizde böyleydik uyuyorda sık uyanıyordu, üşüttüğümüz için kakamızı yapamıyorduk.. Bugün banyomuzu yaptık sütümüzü emdik veee mmutlu son kakamızı yapabildik en sonunda hala ara ara kusuyor ama artık alıştık azar azar emzirmeye çalışıyorum.. Kakadan sonra harika bir rahatlama, dünyalar bizimmm..
3 gün offf çoook sürmüş yaw.. :/

Gecmis olsun ya bilirim o aciyi.ilk cocugumda olmustu her emzirste agliyor bagiriyodm.kanıyordu.lansinoh gecrmisti ama gecene kadar ne aci cektim
Bu sefer o aciyi çekmemek icin tedbir aldm doğumdan once basladm surmeye.azcik oldu yine ama hem kremle hemde saf zeytinyagiyla iyilestrdm surmedi.belki denemissndr ama soyliyim yine de.zeytinyağıni ve karbonatli suyu da dene cnm.kalkan da kullan.umarim gecer

Kızlar ister inanın ister inanmayın bugün kendim şahit oldum, bebeğimi yüz üstü yatırdım ve oturma odasına geçtim.. babyphone kapanmış bizim velet uyanmış, sen git üstündeki yorgandan kurtul üstüne yarım metre sürün.. Altına yumuşak olsun diye battaniye koymuştum o gerisinde kalmıştı bayağı.. Kim dermiş bir aylık bebek emeklemez diye.. Yalan küliyen yaşan, emeklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…