Cnm 3gün tabi baya kötü olmuş senin sezeryandada sonrasında kötü oluyomuş sanırım ağrısı falan normal doğumda en azından doğum bitince bitiyo ağrılarBen varım canımdan can gitti resmen doğuramadım 3 gün sancı çektim almadığım ağrı kesici hormon damardan antibiyotik vs. Kalmadı.. En sonunda alttan kestiler doğurabildim normal doğumla.. Sezeryan tavsiye ediyorum öyle bi dırumda yoksa benim gibi doğum fobin olur :/
Aynen öyle doğum sonrası normal hayatıma döndüm ağrım sızım yoktu ama nebileyim ben herhalde hala etkisinden kırtulamadım o yüzdenCnm 3gün tabi baya kötü olmuş senin sezeryandada sonrasında kötü oluyomuş sanırım ağrısı falan normal doğumda en azından doğum bitince bitiyo ağrılar
Ay biz napcaz böyle :) yandık ki ne yandık.alıştı iyice.sürekli ıh ıh ıh mık mık hep meme...kucak da değil derdi meme:) monivit ne için onu duymadım.ya biliyomusun ne neden artık çıkarım yapmaya çalışmaktan beynim yandı.ağlıyor acaba Şundan mı bundan mı....geçen gece yapmıcam dediğim herşeyi yaptım.emzik,sallama :) hatta emziği tam beğenemedi.daha güzelini bulcaz:)
Benim gögüs uçlarım yüzünden emziremedim çocuğumu geçmiyor acısı yarası kullanmadığım şey kalmadıarada bir pompa ile sağıyorum genelde mama veriyorum arada bir de meme vermeyi deniyorum öyle öyle 1 ayı geçti.. Hala bi düzen oturtamadım emzirmeye korkuyorum yoksa çocuk tutuyor maşallah iştahlı da meme de tutuyo biberonda.. Keske emzirebilsem ne yapacağımı şaşırdım.. Böyle gögüs uçlarını uyuşturan bişey olsa diyorum o acıyı hissetmesem kanasın parçalansın umruöda değil :/ bu hafta bi doktora da gidicem artık belki daha iyi önerileri olur
Ay sorma dün bizde böyleydikuyuyorda sık uyanıyordu, üşüttüğümüz için kakamızı yapamıyorduk.. Bugün banyomuzu yaptık sütümüzü emdik veee mmutlu son kakamızı yapabildik en sonunda hala ara ara kusuyor ama artık alıştık azar azar emzirmeye çalışıyorum.. Kakadan sonra harika bir rahatlama, dünyalar bizimmm..
3 gün offf çoook sürmüş yaw.. :/
Kızlar ister inanın ister inanmayın bugün kendim şahit oldum, bebeğimi yüz üstü yatırdım ve oturma odasına geçtim.. babyphone kapanmış bizim velet uyanmış, sen git üstündeki yorgandan kurtul üstüne yarım metre sürün.. Altına yumuşak olsun diye battaniye koymuştum o gerisinde kalmıştı bayağı.. Kim dermiş bir aylık bebek emeklemez diye.. Yalan küliyen yaşan, emeklerrr
Yanağında ağzında yok. Dilinin üstünde beyazlık var ama çok az süt lekesi gibi sanki. Benim ki de iki gündür emerken çıldırıyor. Kıpkırmızı oluyo 5dk emip bırakıyor. Göğüs uçlarımda kıpkırmızı oldu yanıyo sanki. Yarın doktor kontrolümüz var baksın bakalım doktor. Dillerinden anlamayınca çok zorO beyazlık hep varmı dilinde canım. Birde kesik süt yada yoğurt gibi tabaka halindemi? Agzına iyice bak. Yanak içlerine falan birde damagına... Pamukçuk normalde emmesini etkilermiş. Benimkini etkilemedi çok şükür ama benim gögüslerim çok fena çatladı.Uçları çatladı yarıldı biraz.. birde ağrı sızı var durup dururken bıçak saplıyor gibi oluyor.
Pamukçuk anneye geçtiğinde böyle oluyormuş. Nette araştırdım biraz. Böyle olunca memeyi karbonatlı su ile silip bebege verilen agız damlasından memene sürersen iyi geliyormuş. Bende yaptım cidden rahatlattı. İnş çabuk geçer
Duzenli olmasi lazim cnm..15 dk.da bir giriyosa sanci dogum sancisidir ve gittikce sure duser zaten..bide sanci girdiginde 1 dk.ya yakin suruyo..50 sn falan.onuda bi tutKızlar bu doğum kasılması nasıl bişey ya hemen öyle 15dkda bir girmeye başlar mı bide hemen öyle kıvrandırır mı sancı bende akşamdan beri var ama çok kuvvetli değil dr 15dkda bir gelince sancı gel dedi ama öyle kuvvetli gelmiyo böyle mi olur sancı anlamadım
Cnm peki süresi hemen mi düşüyo 4saattir böyle benim bide kuvvetli mi oluyo çok sancılar başlarda böyle karnımın altında sıkışma gibi oluyo kramp gibi bi dkya yakın sürüyo kasılmaDuzenli olmasi lazim cnm..15 dk.da bir giriyosa sanci dogum sancisidir ve gittikce sure duser zaten..bide sanci girdiginde 1 dk.ya yakin suruyo..50 sn falan.onuda bi tut
valla ağrıyor canım gündüz çok emiyor benimki o yüzden gogusler ona göre süt üretiyor biraz uykusu uzadı mı direkt ağrımaya ve akmaya başlıyorlar. ben göğüs pompası almadım boşaltmak için ateş yapar diyorlar nasıl oluyorki o bildiğin ateşin mı yükseliyor yani@huzurunmeraklisi kızlar atıyorum3 veya 4 saat uyudu göğüsleriniz sisip agrımi yor mu? Benim gögusler le başım dertte. Bi biri ağrıyor bi digeri
bildiğin ateşin mı çıkıyor canım? benim Bebişde emmeyince uykusu uzayınca benim gogusler dolup ağrımaya başlıyor.ama atesım çıkmadı sanırımKızlar 3 saatte bir bosaltiyorum goguslerimj yetmiyor. Azıcık süt kalsa ağrı ve ateş yapıyor. Bugün emmeye başladı bizimki. 37 gunluk oldu tabii.. sorum şu ki kaç saatte bir emzırıyorsunuz? Kaç dk. Emiyor? Emmeyi nce ağrınız oluyor mj
?
Evet ateşin cikiyo benm oldu nasl titredm en son 39u geçiyordu hemen ılık suya girdim gogsumu hem emzrdm hem sagdm yoksa hastanelik olurdum heraldevalla ağrıyor canım gündüz çok emiyor benimki o yüzden gogusler ona göre süt üretiyor biraz uykusu uzadı mı direkt ağrımaya ve akmaya başlıyorlar. ben göğüs pompası almadım boşaltmak için ateş yapar diyorlar nasıl oluyorki o bildiğin ateşin mı yükseliyor yani
Bilmiorum cnm..kisiye gore degisir bence bu..benim sancim varken birden kesilmisti mesela..uzun surdugude olabilir...azaldimi seninkiCnm peki süresi hemen mi düşüyo 4saattir böyle benim bide kuvvetli mi oluyo çok sancılar başlarda böyle karnımın altında sıkışma gibi oluyo kramp gibi bi dkya yakın sürüyo kasılma
Ben dizlerimin uzerine yuzustu yatiriyorm internettende anne karnindaki seslerden aciorm..hemen uyuyo..dene cnm :))Benimki gündüz çok uyudu smdide uyunuyo napcaksam bakiyo boncuk boncuk yalandan bi ciyakliyo ilgi istiyogece gece ne ilgisi bekliyosa essek
O muzkler bize fayda etmyo malesef canım aglamyo ama arada bi ciyakliyo bde tatlı tatlı bakınca gelde uyuBen dizlerimin uzerine yuzustu yatiriyorm internettende anne karnindaki seslerden aciorm..hemen uyuyo..dene cnm :))
Valla evimi cok özlemişim eşim gercekten yalnız yaşayamaz bunu anladım bunca zaman nasıl yaşamış merak ettim yada ben unutturdum cunku bekar evi böyle değildi :) pek bi sevdin ama ya bana resmen muhtacmıl onu anladım :) bu saat oldu kv evimi yatırdım ben iş yapıyorum oğlum sağolsun paso uyuyor maşallah pek sevdi evimizi.. Kv herşeyi verirken temiz diye belirterek veriyorum içi rahat olsun diye... Şimdi koltukları felan sildim yastıklarının kılıflarını yıkıyorum sabah mutlu olsun yazık oturup kalkamıyorTek kalmak gibisi yok benm yanımda annem bi hafta kalabildi sadece kvdede arada gidip geliyo ama kalan yok tek olmak o kadar rahatki
Valla evimi cok özlemişim eşim gercekten yalnız yaşayamaz bunu anladım bunca zaman nasıl yaşamış merak ettim yada ben unutturdum cunku bekar evi böyle değildi :) pek bi sevdin ama ya bana resmen muhtacmıl onu anladım :) bu saat oldu kv evimi yatırdım ben iş yapıyorum oğlum sağolsun paso uyuyor maşallah pek sevdi evimizi.. Kv herşeyi verirken temiz diye belirterek veriyorum içi rahat olsun diye... Şimdi koltukları felan sildim yastıklarının kılıflarını yıkıyorum sabah mutlu olsun yazık oturup kalkamıyorTek kalmak gibisi yok benm yanımda annem bi hafta kalabildi sadece kvdede arada gidip geliyo ama kalan yok tek olmak o kadar rahatki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?