2016 Şubat Anneleri

Cnm 3gün tabi baya kötü olmuş senin sezeryandada sonrasında kötü oluyomuş sanırım ağrısı falan normal doğumda en azından doğum bitince bitiyo ağrılar

Cnm 3gün tabi baya kötü olmuş senin sezeryandada sonrasında kötü oluyomuş sanırım ağrısı falan normal doğumda en azından doğum bitince bitiyo ağrılar
Aynen öyle doğum sonrası normal hayatıma döndüm ağrım sızım yoktu ama nebileyim ben herhalde hala etkisinden kırtulamadım o yüzden

Ben zaten hep hazırdım yapmayacağım dediğim her şeyi yapmaya çünkü etrafımdaa herkes yaptı. Daha battaniyeye koyup esimle sallamadik mesela :) eminim o noktaya da gelecegiz :) arkadaşım evine eski türden salıncak yapmıştı ipli vs ki ailesinde çocuk doktoru vs olan kişiler vardı. Napim sadece böyle uyuyor demişti her yol mübah diyorum :)

Şu sağlık ocağının verdiği vitamin var ya. Adı ne bilemedim. Monivit değil miydi? Ah kafam kalmıyor artık aklımda iki gram şey.. Ogluma hep aklımı aliyorsun diyorum. Alıyor valla :)

Emzik önemli canım ya :) her emzik olmaz
Kiminin gönlü fakirdir uç kuruşluk emzigi ister kiminin ise zengin pahalı emzik gerekir

Kızlar bu doğum kasılması nasıl bişey ya hemen öyle 15dkda bir girmeye başlar mı bide hemen öyle kıvrandırır mı sancı bende akşamdan beri var ama çok kuvvetli değil dr 15dkda bir gelince sancı gel dedi ama öyle kuvvetli gelmiyo böyle mi olur sancı anlamadım

İlk hafta çok aglaya aglaya emzirdim. Biraz emince geçiyordu acisi. Şimdi de aciyor az da olsa. Biraz disini çik canim inşallah gecer.

Evet evet o kaka bir harika :) biri gelirsin ve s.çsin diye bu kadar cirpinacagim hiç aklıma gelmezdi. Biz de az önce yaptık sukur inşallah uyuruz artık 3-4 e kadar...

Geçmiş olsun size de.inşallah hepdi geçer.

Gizzzzz :) maşallah yavruya :) yüz ustu koyuyordu değil mi,? Kamera koy bir daha

Yanağında ağzında yok. Dilinin üstünde beyazlık var ama çok az süt lekesi gibi sanki. Benim ki de iki gündür emerken çıldırıyor. Kıpkırmızı oluyo 5dk emip bırakıyor. Göğüs uçlarımda kıpkırmızı oldu yanıyo sanki. Yarın doktor kontrolümüz var baksın bakalım doktor. Dillerinden anlamayınca çok zor

Duzenli olmasi lazim cnm..15 dk.da bir giriyosa sanci dogum sancisidir ve gittikce sure duser zaten..bide sanci girdiginde 1 dk.ya yakin suruyo..50 sn falan.onuda bi tut

Duzenli olmasi lazim cnm..15 dk.da bir giriyosa sanci dogum sancisidir ve gittikce sure duser zaten..bide sanci girdiginde 1 dk.ya yakin suruyo..50 sn falan.onuda bi tut
Cnm peki süresi hemen mi düşüyo 4saattir böyle benim bide kuvvetli mi oluyo çok sancılar başlarda böyle karnımın altında sıkışma gibi oluyo kramp gibi bi dkya yakın sürüyo kasılma

@huzurunmeraklisi kızlar atıyorum3 veya 4 saat uyudu göğüsleriniz sisip agrımi yor mu? Benim gögusler le başım dertte. Bi biri ağrıyor bi digeri
valla ağrıyor canım gündüz çok emiyor benimki o yüzden gogusler ona göre süt üretiyor biraz uykusu uzadı mı direkt ağrımaya ve akmaya başlıyorlar. ben göğüs pompası almadım boşaltmak için ateş yapar diyorlar nasıl oluyorki o bildiğin ateşin mı yükseliyor yani

bildiğin ateşin mı çıkıyor canım? benim Bebişde emmeyince uykusu uzayınca benim gogusler dolup ağrımaya başlıyor.ama atesım çıkmadı sanırım

Evet ateşin cikiyo benm oldu nasl titredm en son 39u geçiyordu hemen ılık suya girdim gogsumu hem emzrdm hem sagdm yoksa hastanelik olurdum heralde

Bana bu gece haram heralde bizim kizin damari tuttu yeri e koyuyorum 5 fk gecmiyo basliyo aglamaya.Ustelik yakin sehirden.misafirim var sabah 7 de kalkip evlerine donecekler nasil kalkpta kahvalti hazirlicam

Benimki gündüz çok uyudu smdide uyunuyo napcaksam bakiyo boncuk boncuk yalandan bi ciyakliyo ilgi istiyo gece gece ne ilgisi bekliyosa essek

Cnm peki süresi hemen mi düşüyo 4saattir böyle benim bide kuvvetli mi oluyo çok sancılar başlarda böyle karnımın altında sıkışma gibi oluyo kramp gibi bi dkya yakın sürüyo kasılma
Bilmiorum cnm..kisiye gore degisir bence bu..benim sancim varken birden kesilmisti mesela..uzun surdugude olabilir...azaldimi seninki

Benimki gündüz çok uyudu smdide uyunuyo napcaksam bakiyo boncuk boncuk yalandan bi ciyakliyo ilgi istiyo gece gece ne ilgisi bekliyosa essek
Ben dizlerimin uzerine yuzustu yatiriyorm internettende anne karnindaki seslerden aciorm..hemen uyuyo..dene cnm :))

Tek kalmak gibisi yok benm yanımda annem bi hafta kalabildi sadece kvdede arada gidip geliyo ama kalan yok tek olmak o kadar rahatki
Valla evimi cok özlemişim eşim gercekten yalnız yaşayamaz bunu anladım bunca zaman nasıl yaşamış merak ettim yada ben unutturdum cunku bekar evi böyle değildi :) pek bi sevdin ama ya bana resmen muhtacmıl onu anladım :) bu saat oldu kv evimi yatırdım ben iş yapıyorum oğlum sağolsun paso uyuyor maşallah pek sevdi evimizi.. Kv herşeyi verirken temiz diye belirterek veriyorum içi rahat olsun diye... Şimdi koltukları felan sildim yastıklarının kılıflarını yıkıyorum sabah mutlu olsun yazık oturup kalkamıyor şimdide banyoya giriyorum iyice bi dezenfekte edeyim bidr dus alayım :) kaç makine camasır yıkadım bilmiyorum ki gece geldik zatn :) inşallah sorunsuz gecer su bi hafta dua edin.. Bakın ben ekimden geleni yapıyorum zaten her konuda böyle oldugum için onlarda bana iyi...
Yalnız bazayı kaldırırken belim incindi galiba ağrıyor... Ve dikişlerimde kendini belli etmeye başladı... Neyse sorun değil uyurum gunduzde biraz o değilde bura iyiki var ya :) sizde olmasanız patlayıp ölürüm heralde :) iyi geceler size ben işte devam hazır oğlumda izin verirken karısanım yokken

Tek kalmak gibisi yok benm yanımda annem bi hafta kalabildi sadece kvdede arada gidip geliyo ama kalan yok tek olmak o kadar rahatki
Valla evimi cok özlemişim eşim gercekten yalnız yaşayamaz bunu anladım bunca zaman nasıl yaşamış merak ettim yada ben unutturdum cunku bekar evi böyle değildi :) pek bi sevdin ama ya bana resmen muhtacmıl onu anladım :) bu saat oldu kv evimi yatırdım ben iş yapıyorum oğlum sağolsun paso uyuyor maşallah pek sevdi evimizi.. Kv herşeyi verirken temiz diye belirterek veriyorum içi rahat olsun diye... Şimdi koltukları felan sildim yastıklarının kılıflarını yıkıyorum sabah mutlu olsun yazık oturup kalkamıyor şimdide banyoya giriyorum iyice bi dezenfekte edeyim bidr dus alayım :) kaç makine camasır yıkadım bilmiyorum ki gece geldik zatn :) inşallah sorunsuz gecer su bi hafta dua edin.. Bakın ben ekimden geleni yapıyorum zaten her konuda böyle oldugum için onlarda bana iyi...
Yalnız bazayı kaldırırken belim incindi galiba ağrıyor... Ve dikişlerimde kendini belli etmeye başladı... Neyse sorun değil uyurum gunduzde biraz o değilde bura iyiki var ya :) sizde olmasanız patlayıp ölürüm heralde :) iyi geceler size ben işte devam hazır oğlumda izin verirken karısanım yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…