2016 Şubat Anneleri

Valla uyuyor canım 2-3 gündür çok güzel uyuyor gözlemlemek en iyisi canım,sen uyandırmıyorsun sanırım geceleri seninki ne kadar uyuyor

Yuzustu yatirmak icin kafasini kontrol etmesi beklemek gerekmis yada yatiriyorsunuz surekli basinda birinin bulunmasi gerekmis
O zaman benim çocuklar kafasını kontrol ediyor güzellikle sağ sola ve kaldırma işlemlerini yapıyor..

Heee bir de gündüz yüz üstü yatiriyorsakta hep yanında oluyor muyuz bazen ev işine Daldık mi dalıyoruz..

Bilmiyorum ben yaptırdım kızımı da şimdi oglumu da..
Herşey allahtan gelir..

Benimki dogdugundan beri kafasini kaldirip saga sola hareket ettiriyor ama ne bileyim yaninda yokken korkuyorum yatirmiyorum ben boyle cok olay duydum 5 aylik bebek bile bogulmus rabbim korusun evlatlarimizi dikkat etmek lazim

Banyo ettiriyorsan hergun baska birseydendir heralde.. terliyomu acaba?
Yuzustu yatirmak icin kafasini kontrol etmesi beklemek gerekmis yada yatiriyorsunuz surekli basinda birinin bulunmasi gerekmis
Bizim bebek birak kafayi kaldirmayi, ustundekileri nasil yapiyorsa atiyor.. ya bir bebek yuzu koyunken yorgani nasil atar ki?

S
Banyo ettiriyorsan hergun baska birseydendir heralde.. terliyomu acaba?

Bizim bebek birak kafayi kaldirmayi, ustundekileri nasil yapiyorsa atiyor.. ya bir bebek yuzu koyunken yorgani nasil atar ki?
Simdiki bebeler dunyayi onceden kesfetmis gibiler benmkide yuzustunden sirt ustune donuyo bugun bir aylik asimizida olduk

Canm gece yuzustu yatiramam ki nefes alamaz felan Allah korusun
Gece ben de yatirmiyorum ne olur ne olmaz diye ama aslinda korkmaya hic gerek yok ben ilk yatirusta bi bakiyorum cenin pozisyonunda elleriyle agizlarini kapatip yatiyor korkuorrum nefes alamicak diye sonra hemen kafalarini yana ceviriyorlar uyurken yuzustu kafalarini saga sola ceviriyorlar

Kizlar bugun ikinci defa 4 saat uyuduk gece.. ayhh nasil rahattik, iki kere uyandim ve o kadar dincim ki anlatamam.. Uc defa uyaninca daha yorgun oluyor insan :)

S

Simdiki bebeler dunyayi onceden kesfetmis gibiler benmkide yuzustunden sirt ustune donuyo bugun bir aylik asimizida olduk
Aynen ya cok acayipler.. valla sastim kaldim Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi!

Canim gogus kalkani kullaniyor musun? Ben de ayni aciyi cektim ama bebegi emzirir emzirmez lansinoh krem sur ve aventin kalkanini tak emin ol 2. Gunde rahatlatiyor ama dikkat edip surekli takman lazim. Bi de emzirmesen bile sik sik sag ki sutun cekilmesin. Gogsu ne kadar sik bosaltirsan o kadar cok sut yapiyor.

Sezeryan olan anneler bugun 15. Günümüz ama bn hala toparlanamadım bigün iyi gibiyim bigün kötü çöktüm ice çarpıntım oluo ağzım ayrık geziorum başım dönüo iştahsızım. Bebeğimle güzel güzel ilgilenemiorum.

Kızlar hiç açılma yokken suni sancıyla doğum yapan var mı aranızda nasıl çok mu zor oluyo suni sancı mı sezeryan mı sizce daha mantıklı bebeğim kendiliğinden gelmiyo ya
Canim bende de acilma ve sanci yoktu suyum geldi. 12 de suni sanci verdiler 2ye kadar sancim olmadi 2 de dozaji artirdilar 3 te sancim tuttu 4 te dogdu cok sukur. Cok cok dua et inşrak suresini oku ve kendini hep olumlu motive et canim.

benim bebeğimde doğduğundan beri kafasını kontrol edebiliyor ama yüzüstü yatırmıyorum sevmiyor çünkü basıyor yaygarayı

Sarılık yoksa sorun etme canim. Benim bebegimde eger aksam uyumadiysa falan 5 saat uyudugu oluyor ama gunduz guzel uyursa gece 3 saatte bir uyaniyor.

Cnm ebe 3 gün banyo yaptırma dedi . Aşıdan bir gün önce yaptır
Sarılık yoksa sorun etme canim. Benim bebegimde eger aksam uyumadiysa falan 5 saat uyudugu oluyor ama gunduz guzel uyursa gece 3 saatte bir uyaniyor.
Kızlar imrendim valla bnm ki gece hiç uyumuyor sürekli ağlıyor çok uykusuz kalıyorum be yaptığımı bile hatırlamıyorum

1. Ay asisini yaptiran varmi aranizda kac gun banyo yapmicaklar bizim hemsiremz soylemedi

Kızlar ben bebeğin gazını bi türlu çıkarmıyorum ilk günler az çok yapıyordu ama şimdi ağızdan gaz çıkarmıyor napacam ben çok ağlıyor kızarıyo

Tutup omzuna koy canım ve sırtına masaj yap. Hafif hafif bir ki doktor dedi hatta biz vuramiyoruz bazen hemen çıkıyor bazen dakikalarca öyle duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…