2016 Şubat Anneleri

Slm kızlar,esınızın ailesi ve sizin aileniz bebeğe ne hediye verdiler?bizim 2.bebek olunca esimin ailesi ilk çocuguma verdikleri hediyeleri 2.çocuguma pek vermediler.yarım altınla geçiştirdiler.demek ki içlerinden böyle gelmiş.

Uzun süre sonra evi güzelce dip köşe temizleyeyim dedim ama yemedi
tam balkonda çamaşır serecektim ki bbaşladı
12.30 dan beri ıkınıyor ağlıyor sinirlenip sıkıyor kendini
3 gündür kakasini yapmadi
bagirsaklarindan acayip ses geliyor
esime dedim artık olmuyor böylegelince gaz ilacı al diye

su an kucakta en ufak kıpırdamam da inliyor. Bu gün alışmazsa kkucağa iyidir

veee daha kahvaltı yapmadım cok açım yaaa

Gece yinede cesaret edemem zaten sevmyo bizimki yuzustu yatmayı annesi gbi

Kizlar bugun ikinci defa 4 saat uyuduk gece.. ayhh nasil rahattik, iki kere uyandim ve o kadar dincim ki anlatamam.. Uc defa uyaninca daha yorgun oluyor insan :)
Benim minnakta hiç uyumadi gece ağlamadi öyle bakindi ama arada ciyakladi aliyim diye o yzden uyuyamadm

Canım dereotu ye sütü çok artırıyor ve sık emzir bnm de azdı sütüm bn 1.5 saate bit emziriyorum gecede dahil ve dereotu ile hoşaf içiyorum arttı sütüm. Bide tatlı fazla tüketiyorum

Bende feci tatlı yiyorum dün mozaik pasta vardı evde yarısını ben yedim gittim geldin yedim valla.. :)))

Benim minnakta hiç uyumadi gece ağlamadi öyle bakindi ama arada ciyakladi aliyim diye o yzden uyuyamadm
Gece gunduz kavramini ogret kuzum biran once suan icin erken belki ama.. bizimkisi bir SIKINTISI yoksa gece uyaninca gozlerini bile acmiyor diyebilirim..

Gece gunduz kavramini ogret kuzum biran once suan icin erken belki ama.. bizimkisi bir SIKINTISI yoksa gece uyaninca gozlerini bile acmiyor diyebilirim..
Ogretiyorm canım gündüz otrma odasında güneş ışığında duruyo akşam yatak odasında ama dün gundz çok uyudu ondan oldu heralde normalde biz biraz ilgilenyrz uyanık birakyrz

Canım poposuna zeytinyağı sur benimki yapmayınca suruyorm 1 saat olmadan yapiyo smdi yine surdum dün yapmadı bugnde daha yapmadı kıvranıp duruyo zeytinyağlı pamugu da birakyrm poposunda

9 subatta sezaryen ile doğum yaptım çok iyiydim hiç sıkıntım olmadı diye farkında olmadan zorladım heralde kendimi dün dikişlerimin bir yerinden azıcık sarı su ve peşine kan geldi biraz kızarmış küçük bir yer dikiş mi açıldı acaba 1 ay sonra açılır mı ki hiç sıkıntım yoktu hatta doktorun bir hafta sonra ki kontrolde kapanmış dikişler gayet iyi gözüküyor demişti niye böyle oldu ki acaba hee dünden beri akıntı ya da kan yok ama kızarıklık duruyo ayy enfeksiyon mu kaptı doktoru mu arasam acep

Bence hic vakit kaybetme ara dr cnm enfeksiyon flan varsa hemen tedavini baslatr ayrica daha yeni dogum yapmissin neden yoruyosun kendini

Canım bende mimijumi ve medela arasında kaldım. Bebegım 2 saat uyusa göguslerim cok sızlıyor sagıyorum ama şuanki biberon cok fena oldugundan kızımın hemen memeye olan ilgisi azalıyor. sagdıgım sütleri kullanmam da lazım yazık gunah

Bnm bebeğim nie uyumuyor yaaa.
canim benimkide aksam 10dan genelde 12.30a kadar uyumuyor hep emiyor agliyor vs sonra uyuyor bi 3saat en az kalkiyor sonra 2saat emiyor uyumuyor sonra gene bi 3saat uyuyor. Gece odasinda gunduz salonda yatiriyorum,isik kapali oluyor sadece koridorun isigi acik oluyor,bi sikintisi olmasin seninkinin gazi felan

Eşimin ailesi yarım altın abisi çeyrek. Annem babam ayrı ayrı çeyrek altın. Erkek Kardeşim altın künye ismi yazili yaptırmış. Annem ayrıca benim aldığım kadar nerdeyse kıyafet almisti.

Bunlar hiç önemli değil aslinda. Önemli olan güler yüz. Annem 23 gün yanimda kaldı sag olsun. Bebeğe de bana da gül gibi baktı. Gitmem zorunda kaldı. Kv kp zorla da olsa o gidince sağ olsunlar yanimizdalar. Kv her isimi yapar. Yemek kahvaltı her şeyi yapar. Ben misafir gibiyim :) bebekle ilgileniyorum. Bunlar benim için daha önemli sağ olsunlar. :)

Bence hic vakit kaybetme ara dr cnm enfeksiyon flan varsa hemen tedavini baslatr ayrica daha yeni dogum yapmissin neden yoruyosun kendini
Ya aşırı birsey yapmıyorum ama uzanıp yatmıyorum her işi de görüyorum ne bileyim yaa arayayım en iyisi

bende mamajoo var small ucla kullaniyorum ama herkes bu anne akisli medelayi onerince alayim dedim. hem daha sik sagip verebilirim.bence sende emdikten sonra ver bebegine ziyan olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…