2016 Şubat Anneleri

Benımde sutum bı cok bı az bence morallede alakalı artık oyle dusunuyorum. Ben sagdıgımda ucu cıkıyor az da olsa, bır de kalkan kullanıyorum onun ıcıne sut doluyor sutumun oldugunu ordan anlıyorum. Benımkı de cok emerse sut kalmıyor o yuzden gunduz sagıyorum bı 60cc gece yatmadan verıyorum. Gece hem cok uykusu oldugundan hem de bıberon gıbı hızlı gelmedıgınden emmek ıstemıyor, memeyı agzına aldıgı gıbı yaygarayı basıyor, en azından sagıp verıyorum dıye tesellı oluyorum. Sımdı anne uclu bıberon da sıparıs ettım meselanın, artık onla verıcem sutu

Canım dereotu ye sütü çok artırıyor ve sık emzir bnm de azdı sütüm bn 1.5 saate bit emziriyorum gecede dahil ve dereotu ile hoşaf içiyorum arttı sütüm. Bide tatlı fazla tüketiyorum

bidik1983 simdi hbr izledim.yan yatirmak bile zarar verebiliyormus..ani bebek olumlerinden korunmak icin bebegi yuzustu ve yastiksiz yatirin anne mutlaka yaninda uyusun dedi dr.dogru bilfigimz pekcok yanlis var..Allaha emanetiz

Canım dereotu ye sütü çok artırıyor ve sık emzir bnm de azdı sütüm bn 1.5 saate bit emziriyorum gecede dahil ve dereotu ile hoşaf içiyorum arttı sütüm. Bide tatlı fazla tüketiyorum
sutum sımdı ıyı sayılır. Ben de yedıklerıme dıkkat edıyorum ama 1.5 saat az degılmı ya. Gece kendı uyanmasını beklıyorum ben gunduz 2-2.5 saate bır uyanmazsa kendım uyandırıyorum. Gece uykusunun duzene gırmesı ıcın gunduz salonda uyutuyorum, doktor bana gece kendısı uyansın gunduz sen uyandır dedı, gece maksımım 3 saate bır uyanıyor zaten.

bidik1983 simdi hbr izledim.yan yatirmak bile zarar verebiliyormus..ani bebek olumlerinden korunmak icin bebegi yuzustu ve yastiksiz yatirin anne mutlaka yaninda uyusun dedi dr.dogru bilfigimz pekcok yanlis var..Allaha emanetiz
yuzustu daha tehlıkelı degılmı ya ben korkarım oyle yatırmaya. Ben arkasına destek bı yastık koyup yan yatırıyorum hep.

aynen banada oyle dedı doktor. Bızımde sarılık 12.5 , gecelerı kendı uyanır zaten gunduzlerı sen uyandır dedı. Ben gece uykusundan uyandırmıyorum zaten kendısı 3 saatı gecınce ınk mınk yapıyor agzını sap sup yapıyor o zaman alıyorum kucagıma ve uyandırmaya calısıyorum

Gece bizimkisi uyumuyor canım o yüzden de sürekli meme istiyor gündüz ise 1.5 saate bir uyanıyor

Bnm bebeğim nie uyumuyor yaaa.

bu konuda haklısın zaten doktor da bana oyle dedı. Cok sarılıgı yoksa gece kendı uyansın gunduz sen uyandır dedı. Ben gece ellemıyorum kendı kıpırdanmaya baslıyo acıkınca zaten, maksımum 3.5 saate bır uyanıyo

yuzustu nasıl yatırıyorsunuz, kafasını yıne yana cevırıp vucudu yuzustumu oluyor, ben yan yatırıyorum ama arkasına bı yastık destek koyuyorum vucudu da yan oldugu ıcın vuducunu cevıremedıgınden yuzunu de cevıremıyor, bıraz buyusun sızın dedıgınız gıbı denerım yatırmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…