2016 Şubat Anneleri

Kızlar aranızda clexan ve coraspin kullanan varmiydi. kaçıncı haftada coraspin bitaktiniz. ve doğum şekli niz neydi.
35. Haftada coraspini 39+4 te clexane i biraktim normal dogumdu benimki. Pihtilasma bozuklugumdan dolayi igneyi uzun kullandk coraspini de normalde her gun kullaniyodum zaten cancazm

Canım ya Rabbim yardım etsin. Bol bol güç versin. Bebislere de sakinlik. Ben tek cocujla gezme nasıl olur diye dusunuyorum sürekli. 40 a kadar cesaretim yok 40 tan sonra da nolur bilmiyorum birbirimizi ekleyip faceden kusmuklu fotolar atalım grupça bence çok orijinal

Oglusumuz grip oldu bugun de ben ıhlamur içtim.ama pek bi fayda olmadi ((

Geçmiş olsun canim

anladim tatlim.. bizde iki tur uzun uyuyor dilerim bu sekilde ilerler.. gunduzde 6 saat

37 gunluguz ablasi :)

Canım gündüz uykular arasında ne kadar sure oluyor aşağı yukarı. Yanı uyanınca nasıl vakit geciriyorsun evdeyken? Neler yapıyorsun?

maiii gönlü zengin olsun her daim :)
Benim eşim de aynı. Şu ara annesi her şeyi yapıyor da ben karismiyorum pek. Napim ya o yapar ya annesi. Sag olsun kadın elinden geleni de yapıyor bazen sınır olsam da.

Valla uyuyor canım 2-3 gündür çok güzel uyuyor gözlemlemek en iyisi canım,sen uyandırmıyorsun sanırım geceleri seninki ne kadar uyuyor
Canım akşam 7 den sonra uyutmuyorum mızmızlansada pişpişliyorum falan.. 9 da uyutma çalışmalarına başlıyorum bazen bu 10 u buluyor. Biraz zor uyuyabiliyor ama sonra uyuyunca ilk geece uykusu 4-5 saat uyuyor. Sonra altına yapmadıysa emzirince uykuya devam ediyor. Altına yaptıysa 1 saat uyanık kalıyor. Sonrada 3.4 saat uyuyor canım.
Ben bazen ınk mınk yapıncada almıyorum çünkü uykuda oluyor uyanınca veriyorum
Benimkiler de uyurken yuzustu cok rahat yatiyorlar uyanir uyanmaz agliyorlar ama sunu farkettim yuzustu yatirdigim zaman daha uzun uyuyorlar genelde
Benimde öyle canım gündüz normalde 3 saat uyumuyor yüzüsstü yatırınca 3 saat rahat uyuyor.

O uyanık olduğu surede nasıl vakit geciriyorsun? Neler yapıyorsun? Ben ne yapacağımı sasiriyorum ve gereksiz yere uyutmsys çalışıyorum ;(

Ay deneyeyim bakalım, şükür benimde sutum var ama hep yetiyor mu diye telaş ediyorum kilo alımı iyiydi halbuki :)
Canm hiç telaşlanma bnde panik yapıyodm kızdı çocuk doktoru tabiki yeter sütün bu olay tamamen pskolojk falan diyo

Benimkiler de uyurken yuzustu cok rahat yatiyorlar uyanir uyanmaz agliyorlar ama sunu farkettim yuzustu yatirdigim zaman daha uzun uyuyorlar genelde
Bizimki hiç sevmyo yaa gundz yatiriyorm arada agliyo hemen senin ikiz demi tek bakması zor oluyo mu

anladim tatlim.. bizde iki tur uzun uyuyor dilerim bu sekilde ilerler.. gunduzde 6 saat

37 gunluguz ablasi :)
Karnı iyice doyarsa iyi uyuyo ben akşam yatarken biraz emzryrm sonrada sagdigim sütten veryrm o zman güzel uyuyo kendi emdgnde hemen yorldugu için heralde cabk acikiyo uyaniyo

Arada bize de oluyo bizimde yarın 40miz cikcak korkttun bak beni inşallah düzene girer uykularimiz felan

Valla bizimkisi bugünlerde gün içersinde 2 saat falan uyuyor ama aksam 5 den 6 dan sonra direk emiyor uyuyor..uyutmak icin hic bir sey yapmiyorum..geceleri de 3 saat bazen 3.5 saat uyuyor insallah 5 6 saate cikariz..

Ama nasil oyaliyorsun onu merak ettim bendeee..

Karnı iyice doyarsa iyi uyuyo ben akşam yatarken biraz emzryrm sonrada sagdigim sütten veryrm o zman güzel uyuyo kendi emdgnde hemen yorldugu için heralde cabk acikiyo uyaniyo

Bende bi gün öyle denemek istiyorum acaba daha uzun uyur mu diye..ama fazla gelir kusar diye de korkuyorum..ilk önce biberon ile vereyim diyorum sonra kendi mememden bakalım..

Hahahh uzun sure memelerini unut artik.resmen el koydular.bizim dişsiz de bir yapisiyor biraktrana ask olsun.
Olsun olsun emsinler de
Ama emzik iyi olurdu ya
Yok anacim akşam da denedim midesini bulandryo.üstüne kusacam der gibi bakiyor.pes ettim ben
Seninki tutar umarim

ay maşallahh yaaa vallahi ne iyi kaynanalar var sizin adınıza cok sevınıyorum kızlar :)
benımkının bı zararı yok bana ama hıc bı yararı da yok yani elalemden farksız :)
haftaya kuran okutcam hıc soylemedım kuran okutcagımı kızgınım cunku bu zamana kadar gelmemıs lazım degıl dıye :)
kulagına gıtmıs heralde mevlıt yapacagım . haftaya persembeye bılet almıs gelmek ıcın :) cuma gunu kuran okutcam kaynanam mısafır gıbı cuma gunu gelecek mıllete boy gostercek sonradan orunum torunum dıye gerınecek bu zamana kadar gelmemıs sezaryenle dogum yaptım tam duzeldım kadın gelıyo keyıf catmaya gelde sınır olma .
annem herseyıme kosuyo Rabbim razı olsun ondan insan evlenınce daha ıyı anlıyo annesının kıymetını <3

Aksam ihlamur nane kaynattik 6 7 cay kasigi icirdik Samantha16 insallah duzelir..ne biliyim hep kusuyodu bugun cok kustu.kakasi yesil gibi degil ama uzun uzun sumugumsu gibi..yrn doktora gitcez

bnımkıde tutmuyo uyanık sut gelmeyınce basıyo yaygarayı

annen yakininda yrdimci oluyomus daha ne..benim kv yanimda iyi hos.oyle gostermelik seyleride yok ama o dominant despot ben gergin alingan atarli arada geriliyoruz..esim yazik aramizda zorda kaliyor..ayrica hasta oldum hic nazim gecmedi .anam olsa gecerdi..mesela aksam bal verelim bebise dedi..boyle sacma seylere geriliyoruz..ben bide cok alismisim yillardir kendi bildigimi yapmaya biri mudahale edince daraliyorum.batiyor

Kizlar bebislerinizi herdaim ince battaniyelerle sariyomusunjz..bizimki hep kundak gibi battaniye icinde.emerken de dahil.emerken sadece kiyafetleri ilemi duruyolar..bu ara ter basladi kafa boncuk boncuk terliyo..sirti felan terler diye korkuyom ki zaten bu ara oksuruyo yavrum.uykusunda felan cok uzuluyorum

ay yok Allahtan oyle seyleri yok ısıme fln karısmaz umarsız zaten umrunda olmaz.annem calısıyor cnm ona ragmen ıkı ara bı dere gelıyor ya kendı anneme acıyorum yanı . amaaaannn ıste herkesın var derdı de yanı Allah dermansız dert vermesın ne dıyek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…