- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
cnm ben sarmıyordum artık sarıyorum cunku ayakları nıyeyse hep soguk ıkı kat gıydırdıgım halde. penye battanıyesı sureklı elımın altında kafası ne kdr terlesede ellerı ayakları soguk hepKizlar bebislerinizi herdaim ince battaniyelerle sariyomusunjz..bizimki hep kundak gibi battaniye icinde.emerken de dahil.emerken sadece kiyafetleri ilemi duruyolar..bu ara ter basladi kafa boncuk boncuk terliyo..sirti felan terler diye korkuyom ki zaten bu ara oksuruyo yavrum.uykusunda felan cok uzuluyorum
Aynen ya simdiki bebeler cok fena.hic kandirilmiyolar.sut yoksa ne yapayim bu yalanci emzigi diyip resmen firlatyor.bnımkıde tutmuyo uyanık sut gelmeyınce basıyo yaygarayı
O uyanık olduğu surede nasıl vakit geciriyorsun? Neler yapıyorsun? Ben ne yapacağımı sasiriyorum ve gereksiz yere uyutmsys çalışıyorum ;(
Anadizi var ona koyuyorum etrafa bakınıyor. Mızıklarsa kucagıma alıyorum sırtı bana yüzü dışarı dönük. Bakınmayı çok seviyor. Artık abisinide takip ediyor :) yaklaşık 10 dk da mızıklıyor. Arada emziriyorum ama uyumadan alıyorum memedenValla bizimkisi bugünlerde gün içersinde 2 saat falan uyuyor ama aksam 5 den 6 dan sonra direk emiyor uyuyor..uyutmak icin hic bir sey yapmiyorum..geceleri de 3 saat bazen 3.5 saat uyuyor insallah 5 6 saate cikariz..
Ama nasil oyaliyorsun onu merak ettim bendeee..
sağol canım. bazı günler mamaya gerek kalmıyor bazen de günde 1 kez 60 ml vermek zorunda kalıyorum. Bazen emzirdiğim halde doymamış oluyor ya da çok sık aralıklarla emdiğinde sütüm kalmadığını hissettiğimde veriyorum. Bazen de emdikten sonra sağıyorum önce mama vermemek için. Şimdi arkadaşlar bahsetmiş pekmez ve kuru mayayı deniycem belki mamayla ilişiğimizi tamamen keseriz. Sen mama veriyor musunMaşallah canım mama veriyor musun peki?
Cnm bende hep sariyorum.bizim gibi degiller ÜşüyorlarKizlar bebislerinizi herdaim ince battaniyelerle sariyomusunjz..bizimki hep kundak gibi battaniye icinde.emerken de dahil.emerken sadece kiyafetleri ilemi duruyolar..bu ara ter basladi kafa boncuk boncuk terliyo..sirti felan terler diye korkuyom ki zaten bu ara oksuruyo yavrum.uykusunda felan cok uzuluyorum
Oluyor canım ve kuru öksürüğü de var peki ilaçla geçiyor mu cnmFışkırarak kusması oluyor mu canım kuru öksürük şeklinde öksürüyorsa ve her beslenme sonrası kusuyorsa reflü dedi doktor şurup verdi birde başı 45 derece açılı yatacak dedi
İdrar yolu enfeksiyonu oldu canım 1 hafta antibiyotik şurup kullandık geçmedi sonra 1 hafta antibiyotik iğne olduk bu hafta biraz iyi çok şükürzaman1641 canım bebeğim hasta mi yazmıştın. Geçen fark ettim yazamadim. Aklima geldi? Hayırdır?
Canm biberonu sonradan verme nedenim biberona alismamasi ilk başta memeyi emerse alismazmsBende bi gün öyle denemek istiyorum acaba daha uzun uyur mu diye..ama fazla gelir kusar diye de korkuyorum..ilk önce biberon ile vereyim diyorum sonra kendi mememden bakalım..
Geçmiş olsun canım. Canım nasıl anladınİdrar yolu enfeksiyonu oldu canım 1 hafta antibiyotik şurup kullandık geçmedi sonra 1 hafta antibiyotik iğne olduk bu hafta biraz iyi çok şükür
Canim cok fazla kusuyordu fiskirarak ama baştan aşağı yikiyordu bizi ilk hafta başladı kusma reflü dediler ilaç kullandık geçmedi 3. Haftada kusmaya ateş eşlik etmeye başladı enfeksiyon olduğu anlaşıldı şu an fazla emmedigi sürece kusmuyo fazla emerse evet yine fiskirarak kusuyor ama önceki kadar sık değil her emdiginde kusuyordu öncedenGeçmiş olsun canım. Canım nasıl anladın
Ay bizde de kusma var canım ama öyle çok Fışkırarak kusmuyor. Genelde her emzirmede oluyor. Doktor reflü olabilir dedi ama ilaç filan vermedi.Canim cok fazla kusuyordu fiskirarak ama baştan aşağı yikiyordu bizi ilk hafta başladı kusma reflü dediler ilaç kullandık geçmedi 3. Haftada kusmaya ateş eşlik etmeye başladı enfeksiyon olduğu anlaşıldı şu an fazla emmedigi sürece kusmuyo fazla emerse evet yine fiskirarak kusuyor ama önceki kadar sık değil her emdiginde kusuyordu önceden
Ben uyurken surekli kundak yapyrm yoksa eli ayağı durmuyo uyandryo kendiniKizlar bebislerinizi herdaim ince battaniyelerle sariyomusunjz..bizimki hep kundak gibi battaniye icinde.emerken de dahil.emerken sadece kiyafetleri ilemi duruyolar..bu ara ter basladi kafa boncuk boncuk terliyo..sirti felan terler diye korkuyom ki zaten bu ara oksuruyo yavrum.uykusunda felan cok uzuluyorum
Baharatçı köryusuf un anneden bebeğe bitki çayı yazıyor.. Ama bu içerik her yerde vardır bugun televizyon da da süt arttırıcı cay die yine bu karışımı söylediler canımSelam kızlar
Sezeryan doğum yapanlar, 40ınız çıkınca hemen ağda yapcak mısınız ya da yaptırcak mısınız? Dr ağda dikişlere zarar vermez dedi ama ben korkuyorum
Topitikk kolay gelsin canım inşallah bu hafta hemencecik geçer, sahi unutmadan senin içtiğin anne çayı akzer mi, ben de aktardan aldım da içinde senin saydıkların var, merak ettim aynısı mı diye
Ben banyo yaptırabilirsiniz diyorum sadece 2. Ay verem aşısına su değmesin diyorum... Diğerleri ates tr yapmıyo özel bişeyi de yokBenim memişler gündüz sert olmuyo pek, ben hiç sağmıyorum bebek emsin anca yeter zaten diyorum da acaba sağmam mı lazım? Pompam da var ama hakikaten aklım sarmıyo, ilk gebelik ya her kafadan bir seskimisi sağma emzir yeter diyo, kimisi ilerde sütün yetmeyince verirsin diyo
Ben hiç mama vermedim kilo alımını da 1 aylık aşısına gidince öğrenicem, dilerim herşey yolundadır ve sütüm yetmiştir
28 günlük olduk
1 ay aşısı banyo yaptırmaya engel mi kızlar,Topitikk sen de hemşiresin bilirsin
Bebek bir sabah, birde aksam uyaniyor.. Sabahki en uzunu 1-3 saat arasi takiliyor bizimle ve ben kv pasliyorum ise gitmeden oynamis oluyoruz.. Ayretten 15h gibide bir yarim saat bir saat oynuyolarmis sonra bebek yine vinnn.. Ve aksam eve gelince hic istinasiz kokumuza ve sesimize uyaniyor 1-2 saat yine onuyoruz :)Canım ya Rabbim yardım etsin. Bol bol güç versin. Bebislere de sakinlik. Ben tek cocujla gezme nasıl olur diye dusunuyorum sürekli.40 a kadar cesaretim yok 40 tan sonra da nolur bilmiyorum birbirimizi ekleyip faceden kusmuklu fotolar atalım grupça bence çok orijinal
Geçmiş olsun canim
Canım gündüz uykular arasında ne kadar sure oluyor aşağı yukarı. Yanı uyanınca nasıl vakit geciriyorsun evdeyken? Neler yapıyorsun?
@maiii gönlü zengin olsun her daim :)
Benim eşim de aynı. Şu ara annesi her şeyi yapıyor da ben karismiyorum pek. Napim ya o yapar ya annesi. Sag olsun kadın elinden geleni de yapıyor bazen sınır olsam da.
Takip edin o zaman canım biz ateş olana kadar hep reflü dedik. Olabilir reflü de az az sık sık emzirmeye denersen kusması azalırAy bizde de kusma var canım ama öyle çok Fışkırarak kusmuyor. Genelde her emzirmede oluyor. Doktor reflü olabilir dedi ama ilaç filan vermedi.
Kizlar bebislerinizi herdaim ince battaniyelerle sariyomusunjz..bizimki hep kundak gibi battaniye icinde.emerken de dahil.emerken sadece kiyafetleri ilemi duruyolar..bu ara ter basladi kafa boncuk boncuk terliyo..sirti felan terler diye korkuyom ki zaten bu ara oksuruyo yavrum.uykusunda felan cok uzuluyorum
Ayy kizlar herkesin derdi kendine zor tabi ama ben hem gece kalkiyorum, sabah erken kalkip sut sagiyorum, bebegimi emziriyorum, bebegimle oynuyorum, sut sagma makinesini siterilize ediyorum, ise gidiyorum, iste sut sagiyorum, eve geliyorum bebegime sut veriyorum, sut sagiyorum.. Ve gece yine gece mesaisi... Heheytttbenim icin cocuk oyuncagi.. Daha lohusa sendromumu bile yasayamadim ben yahu
İdrar yolu enfeksiyonu oldu canım 1 hafta antibiyotik şurup kullandık geçmedi sonra 1 hafta antibiyotik iğne olduk bu hafta biraz iyi çok şükür
Ben uyurken surekli kundak yapyrm yoksa eli ayağı durmuyo uyandryo kendini
Kızlar nasılsınız bayağıdır takip edemiyorum forumu. Bir şey sormak istiyorum sizlere. Aranızda bebek bakımından ziyade ruhsal, sosyal, zihinsel gelişimlerine yönelik nasıl katkıda bulunabileceğimize dair kitap alan var mı?
Bebek bir sabah, birde aksam uyaniyor.. Sabahki en uzunu 1-3 saat arasi takiliyor bizimle ve ben kv pasliyorum ise gitmeden oynamis oluyoruz.. Ayretten 15h gibide bir yarim saat bir saat oynuyolarmis sonra bebek yine vinnn.. Ve aksam eve gelince hic istinasiz kokumuza ve sesimize uyaniyor 1-2 saat yine onuyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?