2016 Şubat Anneleri

Saat 3den beri emdi emdi sonunda takatim kalmadi 60cc sagdigim sutten verdim alti tenizngazi uok ama uyumuyor ya (((( direniyor resmeni

Kucakta uyuyor emerken uyuyor ki ne uyumak diğer memeyi agzına sokamıyorum heh diyorum iyi dalmış yatağına koyuyorm huzur ıcınde yatağıma dönüp uyuyacağım tam gözler gidiyor ağlama baslıyor Allah yardımcımz olsun...

canım 9 dk çok iyi biz bence 5 dkzor. neyse şimdi ikinci seferde vermeyi başardım sallayip sakinlestirunce aldı bence doymuştur seninki. Benim de gogusler hiç bosalmiyor

Batirrrdddikkkk...

Çarşafları ustümü onun üstünü hep batirdik. Çis. Kaka ...

Acemi gibi davrandim uyku sersemi gerci acemiyim ;(

Bizimkide cock dururken kucağına aliyo aglsynca hemen bana atyo sesi ckmyokrn bende.bakarm alırım kucağına sonra cocgs.ben bakyrm diyo

Sağlık ocağında oluyo bu iğneler dmi canm orayla mı görüşmem lazm.. Sende bi etki yapmışmıydı.. Bi faş baktrdım yakn zamanda hamilelk var erkek bebek dedi etkilendim biraz
54. günümüz bizim ben olmadım olasım da yok istemiyorum da aslında o ağrıyı çekemem şu anda. :)
Ahh canm benimde hiç olasım yoktu ama maalesef :) Ben her ay hastanelik olurdm ama hiç ağrm olmadı :)

Ayy annem çocuk doğur çocuk doğurunca ağrın olmaz derdi doğru mu kiii.

Himm. Ben deterjan almamistim. Bakım olmadı.

Ne hos hediye :) ya bence çok emmiyor memeyi her daim alan çocuk biraz emiyor ikinci defa vermek istediğimde itiyor zorlarsam ağlıyor
Ağzında pamukçuk filan çıkmış olmasın, gerçi aç olsa devamlı ağlar kuzum ya, sütün bollamıştır doyuruyodur.. Gerçi kontrollerde anlaşılır merak etme..

Maşallah canım iyi uyuyor. bakalim belki bende arada öyle yaparım

Yaa benim kizlar gece emdikten sonra cin gibi aciyorlar gozlerini hic konusmuyorum gulmuyorum geceleri ama 2aylik oldular hala ouleler ilk kizim uyanmazdi hic ben saat kurar emzirirdim bunlar kiyameti kopariyor
Ay allah kolaylik versin canımikizler çok zor ya bize bi tane yetti:) bende hiç konuşmuyorum gece oğlumla inan alt bile değiştirmıyorum uyku düzenini bozdum mu kıyamet kopuyor zor uyutuyorum o zaman. Bu yüzden emmek isteğinde emdirip yatağına bırakıyorum

Yaa benim kizlar gece emdikten sonra cin gibi aciyorlar gozlerini hic konusmuyorum gulmuyorum geceleri ama 2aylik oldular hala ouleler ilk kizim uyanmazdi hic ben saat kurar emzirirdim bunlar kiyameti kopariyor
Canim sende arkadaşların yaptığı gibi yapıyor musun biberon olayı yani belki uyanmazlar geri dalarlar uykularina

Ağzında pamukçuk filan çıkmış olmasın, gerçi aç olsa devamlı ağlar kuzum ya, sütün bollamıştır doyuruyodur.. Gerçi kontrollerde anlaşılır merak etme..

Bir de emiyor canım. Pamukuk olsa hiç emmez demi. Kontrolü bekleyemeyecegim haftaya filan devam ederse sağlık ocağına bir giderim. Sukur emiyor. Uyanınca memeye saldırıyor ama o kadar sut var gibi. Evet AC olsa ağlar demi. İkinci gün süt yetmemişti hastanede çok aglamisti doyuyordur ya da diyette :))) maşallah iri biraz bizim oglan. Ya da benim nazarim değdi

emzirirken yapılıyor mu 3 aylık iğneler canım? sanırım kontrol hapı kullanılmıyor di mi emzirirken?

canım 9 dk çok iyi biz bence 5 dkzor. neyse şimdi ikinci seferde vermeyi başardım sallayip sakinlestirunce aldı bence doymuştur seninki. Benim de gogusler hiç bosalmiyor
gecenin ilerleyen saatlerinde 5 dk 4 dk hatta birinde 3 dk emdi yattı. Neyseki saat 6.40 uyandı geceden daha iyi emip uyudu bi de8.30 da kalktı fena emmedi geceye göre yani:)

Heh işte tamda bu durum insanı psikopata baglatıyor. Her akşam her akşam böyle olursa biranda zombileşiyorsun
En iyisi hiç yatmamak demeye başlıyorsun.
Çünkü tam yatıyorsun için geçecek hop kalk.. yine herşeyi tam yapıyprsun yatıyorsun aynı sahne...
Allah yardımcımız olsun kardeşim ne diyeyim.. 2 sene sonra memeden bırakınca rahatlıyorsun
Fala inanma canım bu yüzden canını sıkma
Öncelikle ben hamileyken korunma yçntemlerini çook araltırmıştım. Arkadaşlarımda spral ve prezervatif ile hamile kalan çok var. Onlara güvenemedim. İnsan ilk bbegi olunca çok tırsıyor hemen hamile kalmak istemiyor.
Haplar ise hergün aynı saat almak benim için zor unutabiliyorum. Ee tek kalan iğneler oldu. Yan etkilerine ragmen o yöntemi seçtim ben.
3 aylık iğneleri devlet karşılamıyor. İlk kadın doğumcuya gidiyorsun o yazıyor. O yazdıktan sonra saglık ocagı vuruyor. Benim ilkinde öyleydi..
Saglık ocagı aylık iğneleri veriyordu. Doğumdan sonra 3 tane 3 aylık iğne vuruldum ben. Bebek 9 aylık olunca normal aylık iğnelere geçmiştim.
3 aylık iğnelerde adet olmamıştım hiç. Aylık iğnelere geçince düzenli adet görüyordum.
(3 aylık iğneler sütü etkilemiyor. 1 aylık iğneler sütü azaltıyor MUŞ)en baştan 1 aylık iğneleri tavsiye etmiyor doktor.
Ama tabi iğnelerin yan etkileri var. Mesela bırakınca hemen hamile kalamıyorsun. Çook uzun süre kullanırsan rahmin tembelleşiyor falan..
Benim bu ikinci bebek belki bundada aynı yöntemi uygularım.
İlkinde 2 sene iğne yaptırdım sonra normal korunmaya geçmiştim. 4 sene normal korundum.
Birde şu koltuk altına takılan impilantlar varmış 3 seneymiş süresi..

Canm bebşşler büyüdü.. açlık hissini biliyordur. aç degildir korkma. Ekstra mama veriyorsan verme birde iyice acıkmasını bekle uyurken uyandırma 2 saat uyuyorsa 3 saatte kaldır. 3 saatse 4 saatte kaldır bakalım ne yapacak ?
emzirirken yapılıyor mu 3 aylık iğneler canım? sanırım kontrol hapı kullanılmıyor di mi emzirirken?
Emzirirken ilk aylarda 3 aylık iğneler.. sütü azaltmasın diye canım.
1 aylık iğneler sütte azalma yapar diye sonraki aylarda ek gıdaya geçtiğinde bebiş biraz büyüdüğünde ,
Kontrol hapını bilmiyorum canım.

Salı akşamından beri 4 kişilik bir aile olduğumuzu anladık..ama gel Gorki dün akşam babamız büyük kızınızı uyuttu bende oglanla baş ediyordum sancısı vardı 9 dan 12 ye kadar emdi durdu kucakta uyudu tam yatirdim uyandı neyse eninde sonunda uyudu..sonra arada kalktik tabii bu arada babamız salonda yattı kızım gecenin bir yarısı yanına geldi uykusuna devam etti.. Taaaki 5 bucuga kadar..5 bucukta her ikisi de uyandı küçüğü 1 saat içinde uyuttum altını falan açtım ama kızım 5 bucuktan beri ayakta ve doğal olarak bende.. (( ne olucak bilmiyorum..

İşin kötü tarafı dedem dün akşam itibari ile yoğun bakıma alındı..normalde gitmemiz lazım cnk durumu ciddiymis..ama benim anne baba ayrı olduğu için babam geliyor İstanbul dan..ve hafta sonuna kadar burda..

Ablam annem hepsi dedemin yanına gidiyor marmarise..bende izmirdeyim benimde gitmem lazım sonuç olarak ciddiymis durum.. ama bir taraftan babamdan geliyor..

Ne yapcam yaa sabahtan berk ağlıyorum çaresizlik uykusuzluk..offff ((

Allah acil şifalar versin canım.
Sanada Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…