- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
öyle mi dersin canım bırakayım uyusun o halde açıkInca tekrar uyanacak nasıl olsa. peki biberonla verdiğinde gene de meme emiyor mu canım? çok sağol bu arada:)Kaldrma boşver uyusun bizimki smdi kalktı ben emzrmeden geri uyutyrm iyice emzrdm sagdgim sutude verdm çünkü bnla 4 5 saat duruyordu ellerini çıkarmis kundaktan ona uyandı heralde
Neden otri bebe kullanma dedi canim ?firkan sana da çok geçmiş olsun.. 1 hafta önce benimkisine de öyleydi.. Serum fizyolojik kullandım ve otri bebe..doktor kullanmayın otri bebe dedi ama ben sadece akşamları yatarken ve geceleri 1 kere kullandım..cnk çok fazla.akıyordu burnu rahatlaması için ve uyuması için eee tabiii benim de uyumam için geceleri kullandım..
Geçti ama 1 haftaya kadar geçiyor aman dikkat et ama öksürük olmasın..
Tekrardan geçmiş olsun cnm
Emiyo Canm havada kapiyo hattaöyle mi dersin canım bırakayım uyusun o halde açıkInca tekrar uyanacak nasıl olsa. peki biberonla verdiğinde gene de meme emiyor mu canım? çok sağol bu arada:)
Maşallah canım o kadar uzun uyuyor mu? nazar değmesin. arada hiç emzirmedin mı peki?tetikte bekliyorum Gik dese tekrar emzirecem:)Benim kiz dun gece 3.30 da uyudu,sabah 11 de mikirdanmaya baslsdi emzirdim 56 gunluk benimkisi.Ama bence senin icin rahat etmiyo zaten boyle uykuda tutmaz emzir sen :)
Düzenli kullanınca yarıyor gerçekten. Ben hamilelikten önce kullanıyordum ama tam kullanamadan hamilelikte maalesef geri çoğaldı tüyler. Ben üçüncüye yaptıktan sonra iki ay kadar çıkmadı ve bayağı azalttı.Bende merak edyrm oacaba ise yarıyo mu ki yariyosa alalm
Maşallah canım:) bende kısa süreliğine biberon vermek zorunda kalacam da sagip Sütümü. stajıM var 14 gün boyunca o arada sağolsun annem bakacak bebise biberona alısır meme almaz diye ödüM kopuyorEmiyo Canm havada kapiyo hattaönce meme sonra biberon ama
2 gundur yesil kaka yapiyordu tahlili temiz cikti ama devam ediyor anlamadim nedenbu arada teşekkür ederim canım
senin bebeğin nasıl canım nasıl gidiyor ?
Arada emzr ama smdlk bi skntmz yok ben günde 2 3 kere böyle yapyrm doymadgni anlarsam sagdgm sütten veryrm çünkü genelde emerken uyudugu için doyurmuyo karnını çabuk uyanuyoMaşallah canım:) bende kısa süreliğine biberon vermek zorunda kalacam da sagip Sütümü. stajıM var 14 gün boyunca o arada sağolsun annem bakacak bebise biberona alısır meme almaz diye ödüM kopuyor
Hadi ya kaç senedir agdaya gidyrm daha azalcak bacaklarda felan sknti cekmyrm da iste o bölge snir bozucuMaşallah canım:) bende kısa süreliğine biberon vermek zorunda kalacam da sagip Sütümü. stajıM var 14 gün boyunca o arada sağolsun annem bakacak bebise biberona alısır meme almaz diye ödüM kopuyor
Yok arada emzjrmedim.Uyudugu oluyor ama uyumadigi da oluyor bazende hic uyumuyor kizdiriyor beni :))sen ic sesini dinle bosver bizi en dogru annelik icgudun yonlendirir seniMaşallah canım o kadar uzun uyuyor mu? nazar değmesin. arada hiç emzirmedin mı peki?tetikte bekliyorum Gik dese tekrar emzirecem:)
Çok emdgnden oluyo diye biliyorum Canm2 gundur yesil kaka yapiyordu tahlili temiz cikti ama devam ediyor anlamadim nedenbu ilk sut son sut meselesinden de degil bence,usutmus olabilir diye dusunuyorum.Onun disinda cildi cok hassas egzama gibi dedi dr mustela krem verdi ve kirmizi noktalar var bi azalip bir artiyo bunlar disinda sorunumuz yok sukur Allah baska dert vermesin.
gecmis olsun canım amin allahım başka dert vermesin korusun miniklerimızı. benim bebeğimdede başladı kırmızı kırmızı noktalar özellikle yanak bölgesinde ve kaslarinda kurudu da sanki cildi ay egzama mı o neyden oluyor ki? ben alerjı diye düşündüm.2 gundur yesil kaka yapiyordu tahlili temiz cikti ama devam ediyor anlamadim nedenbu ilk sut son sut meselesinden de degil bence,usutmus olabilir diye dusunuyorum.Onun disinda cildi cok hassas egzama gibi dedi dr mustela krem verdi ve kirmizi noktalar var bi azalip bir artiyo bunlar disinda sorunumuz yok sukur Allah baska dert vermesin.
sabah gitmeden emzirecem canım döndükten sonrada emzirecem sadece yanında olmadığım süre boyunca biberon verecem o kadar. ama bu biberon fikri güzel aslında çünkü gece uykuya yenik dusuyor minikler çok emmiyorlar. benimkisi öyle olunca saat başı uyanıyorArada emzr ama smdlk bi skntmz yok ben günde 2 3 kere böyle yapyrm doymadgni anlarsam sagdgm sütten veryrm çünkü genelde emerken uyudugu için doyurmuyo karnını çabuk uyanuyo
olacak o kadar annesi bi günleri diğerine uymuyor. maşallah bebisin çok tatlı ve güleç allah nazarlardan saklasinYok arada emzjrmedim.Uyudugu oluyor ama uyumadigi da oluyor bazende hic uyumuyor kizdiriyor beni :))sen ic sesini dinle bosver bizi en dogru annelik icgudun yonlendirir seni
Aynen Canm bende farkettm smdi yatmadan iki gogsmude emzryrm 60 70 cc de sagdgm sütü veryrm dün 4 buçuk saat ondan onnxeki gün 5 saat aralıksız uyudu bugn niye uyandı anlamadm 3 saat oldu meme verdim ama emmesi uyumak için kullandı resmensabah gitmeden emzirecem canım döndükten sonrada emzirecem sadece yanında olmadığım süre boyunca biberon verecem o kadar. ama bu biberon fikri güzel aslında çünkü gece uykuya yenik dusuyor minikler çok emmiyorlar. benimkisi öyle olunca saat başı uyanıyor
Bizde de mavili olandan var internetten bi suru aldik maalesef dun kizimin altini bi actim bez hic emmemis resmen havuz gibiydi bezi. Artik sik sik degistirip bitircez en uygunu prima premium care.di sasirmistik ucuzluguna demek ki varmis bi nedeni. Prima da ucuz mal cikarmisSelam. Ne yazıkki bir aradaş müşteri temsilcisine ulaşamadığını söylemşti. Öyle bir birim olmadığı için iade şansk dişük bence. Gene dealdığınız yere bir götürün
Ben dün huggies aldım. Çok güzel dokusu var.
Care deki üst oetekli doku her seferinde totosuna yapışıyordu. Normal sanıyordum. Ama bunda o doku yok. Ve çok daha farklı bir dokusu var. Gece kaka ve çişten eser yoktu. Hatta acaba az mı yaptı doymadı mı dedim. Annem altını sabah açmış, tüm kaka bezin içindeydi dedi.ön ıslak değil ama Bez ağır deyip temiz bezle tarttırdı elimle. Gayet memnun kaldım.
Yaa benim kizlar gece emdikten sonra cin gibi aciyorlar gozlerini hic konusmuyorum gulmuyorum geceleri ama 2aylik oldular hala ouleler ilk kizim uyanmazdi hic ben saat kurar emzirirdim bunlar kiyameti kopariyorsabah gitmeden emzirecem canım döndükten sonrada emzirecem sadece yanında olmadığım süre boyunca biberon verecem o kadar. ama bu biberon fikri güzel aslında çünkü gece uykuya yenik dusuyor minikler çok emmiyorlar. benimkisi öyle olunca saat başı uyanıyor
Tekrar emzir canımTam uykuya dalarken hıçkırık tutan bir bebe var bizim evde. Yarım saattir geçmedi
Bende ilkinde hemen adet olmuştum. Hemem 3 aylık iğnelere başlamıştım. Sütü kesmeyen iğne 3 aylık iğne..Kızlar adet olanınız var mı ya. Bugün 40ımız çıktı ve adet oldum. Dikkat et hemenn hamile kalırsn diyolar nasl korunacağz ya
Çok sagol canım.firkan sana da çok geçmiş olsun.. 1 hafta önce benimkisine de öyleydi.. Serum fizyolojik kullandım ve otri bebe..doktor kullanmayın otri bebe dedi ama ben sadece akşamları yatarken ve geceleri 1 kere kullandım..cnk çok fazla.akıyordu burnu rahatlaması için ve uyuması için eee tabiii benim de uyumam için geceleri kullandım..
Geçti ama 1 haftaya kadar geçiyor aman dikkat et ama öksürük olmasın..
Tekrardan geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?