2016 Şubat Anneleri

Kaldrma boşver uyusun bizimki smdi kalktı ben emzrmeden geri uyutyrm iyice emzrdm sagdgim sutude verdm çünkü bnla 4 5 saat duruyordu ellerini çıkarmis kundaktan ona uyandı heralde
öyle mi dersin canım bırakayım uyusun o halde açıkInca tekrar uyanacak nasıl olsa. peki biberonla verdiğinde gene de meme emiyor mu canım? çok sağol bu arada:)

Neden otri bebe kullanma dedi canim ?

Benim kiz dun gece 3.30 da uyudu,sabah 11 de mikirdanmaya baslsdi emzirdim 56 gunluk benimkisi.Ama bence senin icin rahat etmiyo zaten boyle uykuda tutmaz emzir sen :)
Maşallah canım o kadar uzun uyuyor mu? nazar değmesin. arada hiç emzirmedin mı peki?tetikte bekliyorum Gik dese tekrar emzirecem:)

Bende merak edyrm oacaba ise yarıyo mu ki yariyosa alalm
Düzenli kullanınca yarıyor gerçekten. Ben hamilelikten önce kullanıyordum ama tam kullanamadan hamilelikte maalesef geri çoğaldı tüyler. Ben üçüncüye yaptıktan sonra iki ay kadar çıkmadı ve bayağı azalttı.

Emiyo Canm havada kapiyo hatta önce meme sonra biberon ama
Maşallah canım:) bende kısa süreliğine biberon vermek zorunda kalacam da sagip Sütümü. stajıM var 14 gün boyunca o arada sağolsun annem bakacak bebise biberona alısır meme almaz diye ödüM kopuyor

bu arada teşekkür ederim canım
senin bebeğin nasıl canım nasıl gidiyor ?
2 gundur yesil kaka yapiyordu tahlili temiz cikti ama devam ediyor anlamadim nedenbu ilk sut son sut meselesinden de degil bence,usutmus olabilir diye dusunuyorum.Onun disinda cildi cok hassas egzama gibi dedi dr mustela krem verdi ve kirmizi noktalar var bi azalip bir artiyo bunlar disinda sorunumuz yok sukur Allah baska dert vermesin.

Maşallah canım:) bende kısa süreliğine biberon vermek zorunda kalacam da sagip Sütümü. stajıM var 14 gün boyunca o arada sağolsun annem bakacak bebise biberona alısır meme almaz diye ödüM kopuyor
Arada emzr ama smdlk bi skntmz yok ben günde 2 3 kere böyle yapyrm doymadgni anlarsam sagdgm sütten veryrm çünkü genelde emerken uyudugu için doyurmuyo karnını çabuk uyanuyo

Hadi ya kaç senedir agdaya gidyrm daha azalcak bacaklarda felan sknti cekmyrm da iste o bölge snir bozucu

Maşallah canım o kadar uzun uyuyor mu? nazar değmesin. arada hiç emzirmedin mı peki?tetikte bekliyorum Gik dese tekrar emzirecem:)
Yok arada emzjrmedim.Uyudugu oluyor ama uyumadigi da oluyor bazende hic uyumuyor kizdiriyor beni :))sen ic sesini dinle bosver bizi en dogru annelik icgudun yonlendirir seni

Çok emdgnden oluyo diye biliyorum Canm

gecmis olsun canım amin allahım başka dert vermesin korusun miniklerimızı. benim bebeğimdede başladı kırmızı kırmızı noktalar özellikle yanak bölgesinde ve kaslarinda kurudu da sanki cildi ay egzama mı o neyden oluyor ki? ben alerjı diye düşündüm.

Arada emzr ama smdlk bi skntmz yok ben günde 2 3 kere böyle yapyrm doymadgni anlarsam sagdgm sütten veryrm çünkü genelde emerken uyudugu için doyurmuyo karnını çabuk uyanuyo
sabah gitmeden emzirecem canım döndükten sonrada emzirecem sadece yanında olmadığım süre boyunca biberon verecem o kadar. ama bu biberon fikri güzel aslında çünkü gece uykuya yenik dusuyor minikler çok emmiyorlar. benimkisi öyle olunca saat başı uyanıyor

Yok arada emzjrmedim.Uyudugu oluyor ama uyumadigi da oluyor bazende hic uyumuyor kizdiriyor beni :))sen ic sesini dinle bosver bizi en dogru annelik icgudun yonlendirir seni
olacak o kadar annesi bi günleri diğerine uymuyor. maşallah bebisin çok tatlı ve güleç allah nazarlardan saklasin

Aynen Canm bende farkettm smdi yatmadan iki gogsmude emzryrm 60 70 cc de sagdgm sütü veryrm dün 4 buçuk saat ondan onnxeki gün 5 saat aralıksız uyudu bugn niye uyandı anlamadm 3 saat oldu meme verdim ama emmesi uyumak için kullandı resmen

Bizde de mavili olandan var internetten bi suru aldik maalesef dun kizimin altini bi actim bez hic emmemis resmen havuz gibiydi bezi. Artik sik sik degistirip bitircez en uygunu prima premium care.di sasirmistik ucuzluguna demek ki varmis bi nedeni. Prima da ucuz mal cikarmis

Yaa benim kizlar gece emdikten sonra cin gibi aciyorlar gozlerini hic konusmuyorum gulmuyorum geceleri ama 2aylik oldular hala ouleler ilk kizim uyanmazdi hic ben saat kurar emzirirdim bunlar kiyameti kopariyor

Allahım sen yardım et ,sabır ver,kuvvet ver...Bu saat oldu uykuya direniyor ...bu akşam saçımı yıkıyım diye 10dk babaya bıraktım.bi banyo yapamadım bebek bakmaktan dedi tüm gün kucağına aldığı da o 10dk...ben bu işte bu kadar yalnız kalacağımı düşünmemiştim o kadar sevecendi ki bebeklere bana tutuşturuveriyor bebeği..sağolsun bizim Kızın da hiç freni yok.ne iş ne kendime bakmak..hepsi hikaye....bi de kızdı bana çamaşır yıkıyorum diye..sonra yardım etmiyo deme diyecekti yarım kaldı..söyle dedim yarım Bırakma..bu sefer de ben paronayak oldum öyle bişey demicekmiş,ben vicdan yapıyorum dicekmiş de ben uydurmuşum...hiç alakası benzerliği var mı cümlelerin Ya...
Kendi yıkıcakmış:) bir yatak çarşafı geçirirken sanki tonla iş yapmış gibi of çekiyor,duy da inanma bu sefer de dicek ki bi haftasonum bar,onu da iş yaparak geçirdim...neyse herkesin canımdağılsun..bu yıl bana çok ders oldu..herkesi tanıdım..

Tam uykuya dalarken hıçkırık tutan bir bebe var bizim evde. Yarım saattir geçmedi

Tam uykuya dalarken hıçkırık tutan bir bebe var bizim evde. Yarım saattir geçmedi
Tekrar emzir canım
Kızlar adet olanınız var mı ya. Bugün 40ımız çıktı ve adet oldum. Dikkat et hemenn hamile kalırsn diyolar nasl korunacağz ya
Bende ilkinde hemen adet olmuştum. Hemem 3 aylık iğnelere başlamıştım. Sütü kesmeyen iğne 3 aylık iğne..
Adet görmeyr başlayınca yumurtlama döneminde başloyor ya ondan öyle diyorlar. Adet görmedikçe hamile kalma imkanın yok gibi.. adet yoksa yumuttlamada yok
Çok sagol canım.
Öksürük az var. Ama ciğerlerden degilmiş. Geniz akıntısı balgamı öksürtüyormuş.
Otri bebe kullanmayın demiş ama bu çocuğu nasıl rahatlatacagım ben
Çekince öyle bir boşalıyorki çocuğum rahatlıyor. Çok abartmadan kullanırsak problem olmaz inş. İlk oğlumda hiiç problem yaşamadım bundada yaşamam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…