2016 Şubat Anneleri

Canim sende arkadaşların yaptığı gibi yapıyor musun biberon olayı yani belki uyanmazlar geri dalarlar uykularina
Bazen cok uykusuz kaldigimda saat 9ds emzirip yatiyorum annem mama veriyor 12 olmadan kalkiyorlar mamaya ragmen. Sut de versem biberonla kalkarlar diye denemeyi dusunmedim hic

gecenin ilerleyen saatlerinde 5 dk 4 dk hatta birinde 3 dk emdi yattı. Neyseki saat 6.40 uyandı geceden daha iyi emip uyudu bi de8.30 da kalktı fena emmedi geceye göre yani:)

Bizim de öyle :) daha iyi gibi :) en azından zorlayınca aglamiyor :) kızıyor :) ama emiyor :)

Mama vermiyorum canım. İcsin kaynaktan akıyor içmiyor :) uykuda da uyandirmiyorum genelde gece hiç saat kurmam ben mesela :) ne olur 3 ü geçince alıp uykuda az emer uyur. Bugün daha iyi emdi sukur. Biraz zorla ama :)

Korunma yöntem i beni de korkutuyor. Eşim korundu hep ama ya hamile kalırsam korkusu sariyor çok zormus bu şey Rabbim isteyene versin. Uç aylık iğneden hamile kalınmaz mi dün facede bir grupta kadın yazmıştı sanırım. Ay bütün yöntemleri aynı anda uygulayasim var :)

Ya felaket aglar hemde.. bizimki oynuyor uzandiriyorum oyun halisina filan hatta birakiyorum kendi kendine oynuyor acikinca bir ciyakliyor hic toleransli degil, hemen gelicek o meme

Benimkode o durumda cnm bu donemde vucuttaki bisey dusuyormus 3 aya dogru tekrar yukselip enerjik oluyorlarmis

Bizm elektrikte alip basini gitmis bide ne elektrik sobasi ne firin kullanmiyorum firinli sobamda yapiorum herseyi gecede isikta acmiyorum gece lambasida ama fatura ucmuss

Arkadaslar tek tek yazamiyorum, bebekleri hasta olan annelere acil sifalar diliyorum.. ben dun bebegimi yatak odasinda birakip su almaya gittim, geldigimde perdelere bakiyordu ve beni farketmedi, bende aniden kucagima alinca cok korktu ve katila katila agladi yavrummm.. o agladi bende agladim, cok uzuldum yavrumu korkuttum diye .. bebekleri hasta olan, kolik sebebiyle aglayan annelere Allah gercekten yardimci olsun.. insan cok uzuluyor

Ayni benimki o kadar emiyordu ki simdi nerdeyse gece emmiyor diyebilirim

O 9 dk da karnini doyurmus olabilir benim kiziminda 5 6 dk emip uzun uyudugjnu biliyorum zaten anlarsin sen gogsunu bosaltip bosaltmadigini
Valla benimkide emmek istemiyo ve ben hic bosalttigini anlayamiyorum gogsum buyuk ne kadar iciyo anlayamiyirum ama cok zor emiyo artik

Aynen ya, gece cok az emiyor.. hatta sanki susamista o yuzden emiyor gibi geliyor bana.. sabaha dogru bir acikiyor o zaman 10-15 dakika emiyor..
Benimki hic 10 dk emmiyor cok uzuluyorum yarin dr goturcem keyfide yerinde ama dk tuttum en uzun emme suresi 4 bucuk dk

Çok sağol canm. Prezervatife bende hiç güvenmiyorm. O hapları aynı saattemi içmek gerekiyor bilmiyodm bunu içebilirm ben hep evde olduğum için. Ama iğne de çok mantıklı zaten eşim asker bundan sonraki tainimz doğuya oyüzden 4sene bebek düşünmüyoruz ikisine mantıklı benm için yan etkisi en az olanı seçmek lazm :) Tekrar çok sağol

Y Yelbiss canm philips lumeadan bahseden sen miydn yanlş mı hatırlıyorum memnun musun bend almayı çok düşündm ama fiyatı yüksek olunca emin olamamıştm işe yaramazsa diye etrafmda kullananda yoktu.. Sence almalımıym

O kadar araştırdım iğneyle hamile kalan görmedim varmıymış gerçekten öff ne yapacuuukk demekki bütün yöntemlerin kaçığı var
Tedbir alıp dua edecegiz artık olmasın diye

İnş istediğin gibi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…