2016 Şubat Anneleri

O kadar araştırdım iğneyle hamile kalan görmedim varmıymış gerçekten öff ne yapacuuukk demekki bütün yöntemlerin kaçığı var
Tedbir alıp dua edecegiz artık olmasın diye
Ben baglattirip hamile kalani bile duydum dusun ben baglattirdm yinede korkuuorum bide en guveniliri baglatmkmos ama onda bile hamile kalinabilirmis dusuk ihtimalde olsa

Canım sütün hızlı geliyordur.
Bende oyle dusunuyorum cnm ama yinede doymuyor gibi gelio dun gece 12 den sabah 6 ya kadar bezini degistrmedm cunku dolmamis ve kaka yapmamisti bunu da gorunce uzuldum bi arkds hizli emiyordur diyo insaallah oyledr

Ben baglattirip hamile kalani bile duydum dusun ben baglattirdm yinede korkuuorum bide en guveniliri baglatmkmos ama onda bile hamile kalinabilirmis dusuk ihtimalde olsa
Senin kaç çocuğun var canım bende 3. Çocuk olursa ondan sonra baglattırmayı düşünüyordum. Çünkü sezeryanda fazlası zarar..
Korunma içinde bana baglattırmadan başka en güvenilir yöntem iğne geliyor. Baştan hormonlar vücuda giriyor döllenmeyi önlüyor. Yan etkisi çok olsada...
Tabiki Allah isterse sen ne yaparsan yap olur.
Yavv benim anlamadığım annelerimiz ne yapmış Eskiden böyle bukadar yöntemde yokmuş.

Benim 3. Cocugum cnm ben igne hap vs kullanamiyorum goguslerimde kitle oldugu icin onlarda hormonlarla oynadigi icin kullanamiyorum bi kez hap kullanayim dedim surekli kustum sakincali yani benm icin spiral taktrcaktm yara var ve yaktrmama ragmen tekrarlayp duruyo esimde condom istemiyo geri cekilmeyle korunduk sonucta hamile kaldm 26 yasinda 3 cocuk baglatmayacaktm ama bende hem seker hemde hoguslermde kitle olunca dr cocuk dogurman sakincali dedigi icn mecburen baglattm bakalm bu koruyacak mi

O kadar araştırdım iğneyle hamile kalan görmedim varmıymış gerçekten öff ne yapacuuukk demekki bütün yöntemlerin kaçığı var
Tedbir alıp dua edecegiz artık olmasın diye
Benim kuzen iğneli hamil kaldı
BiZde eşim korunuyordu. 3yıl sorun yaşamadık.
Gene aynı şekilde eşim korunacak.
Tabi ben cinsel hayata geri dönebilirsem

Ya bu hıçkırık işine çözüm bulamıyrum. Çok sinirlenşyor emmek istemiyor bir o meme bir bu meme deneyip duruyrum
Bir de arada çıkartıyor hıklarken. Yatağa bırakamıyrum da :/
Şuan gözleri yarım duruyır. Tam kapanacak hııkkkk.

Bende oyle dusunuyorum cnm ama yinede doymuyor gibi gelio dun gece 12 den sabah 6 ya kadar bezini degistrmedm cunku dolmamis ve kaka yapmamisti bunu da gorunce uzuldum bi arkds hizli emiyordur diyo insaallah oyledr
Öyledir canım her zaman kaka yapacak diye bir şey yok bnm ki de az emiyor canım. Doymasa ağlar kendini belli eder

Ben 2 çocukla baş edemiyorum siz 3 çocukla nasıl baş ediyorsunuz?? firkan yaş aralıkları kaç??

Bizde de esim korunacak sanirim :) .. biz ben regl donemine yakin bir gun korunmakdik diye ben hamile kalmistim.. bu hatayi bir daha yapmicam

Anladım canım senin yaş aralıkları ne?
Hadi ya peki acaba iğneyi zamanında vurdurmayımı unutmuş? Yoksa güne gün vurdurduğu haldemi hamile kalmış. Anacıııımm
Hıçkırık içinse canım 1 çay kaşığı su verebilirsiniz yazıyordu. Ama en kesin çözüm limon maalesef... ama vereceksen sadece çay kaşığının ucuna 1 damla.. yani sadece agzına tadı geçsin. Hıçkırık hemen kesiliyor.
Seni emmiyorsa su verdiğinde kesilmiyorsa ve bebegin çok sinirleniyorsa böyle..
Ps:ben geçen gün çok sinirlendiği için verdim sadece çay kaşığının ucunda 1 damla zınk diye kesildi. Ve nette yazdığı gibi nefesi kesilmedi. Çay kaşıgını dolu verirsen bir anlık nefesi kesilir.
Ben 2 çocukla baş edemiyorum siz 3 çocukla nasıl baş ediyorsunuz?? firkan yaş aralıkları kaç??
Bende 2 tane canım. Oğlan 6 yaş olacak bu sene. Seninkilerin arası kaç yaş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…