- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Ben baglattirip hamile kalani bile duydum dusun ben baglattirdm yinede korkuuorum bide en guveniliri baglatmkmos ama onda bile hamile kalinabilirmis dusuk ihtimalde olsaO kadar araştırdım iğneyle hamile kalan görmedim varmıymış gerçektenöff ne yapacuuukk demekki bütün yöntemlerin kaçığı var
Tedbir alıp dua edecegiz artık olmasın diye
Aynen canim ya.. kilo aliyorsa hiiic takma kafaya2 saatte bir gogsum buyuk elimle sıktıgım zaman cok tazyikli akiyor ondanmi bilemedm dr sorcam yarin kilo alimi ne alemde diyede bi bakar
İlk defa uyudu 2 gün Canm dün soyledm nazar değdi heraldeMaşallah canım iyi uyuyor. bakalim belki bende arada öyle yaparım
Gunduzde ayni keyfi yerinde konusuyorum guluyor beni goremeyince agliyor ama emzoreym deynce basiyor cigligi sagip verdm almadi da agzndan puskurttu sonrada agzini sıktı acmadichocolate19 ha bu arada gece zaten az emiyor bebekler.. gunduz nasil bebegin?
Yarin bakarm kilo almismi diye normalde cok guzel emiuordu cok guzel kilo aliyordu bakalm bu defa almis miAynen canim ya.. kilo aliyorsa hiiic takma kafaya.. benimde oyle cok tanzikli cabuk doyuyor :)
Canım peki burnunu ne ile temizleyecekmişizAspiratör canım..
Canım sütün hızlı geliyordur.Benimki hic 10 dk emmiyor cok uzuluyorum yarin dr goturcem keyfide yerinde ama dk tuttum en uzun emme suresi 4 bucuk dk
Bende oyle dusunuyorum cnm ama yinede doymuyor gibi gelio dun gece 12 den sabah 6 ya kadar bezini degistrmedm cunku dolmamis ve kaka yapmamisti bunu da gorunce uzuldum bi arkds hizli emiyordur diyo insaallah oyledrCanım sütün hızlı geliyordur.
Senin kaç çocuğun var canım bende 3. Çocuk olursa ondan sonra baglattırmayı düşünüyordum. Çünkü sezeryanda fazlası zarar..Ben baglattirip hamile kalani bile duydum dusun ben baglattirdm yinede korkuuorum bide en guveniliri baglatmkmos ama onda bile hamile kalinabilirmis dusuk ihtimalde olsa
Canım peki burnunu ne ile temizleyecekmişiz
Benim 3. Cocugum cnm ben igne hap vs kullanamiyorum goguslerimde kitle oldugu icin onlarda hormonlarla oynadigi icin kullanamiyorum bi kez hap kullanayim dedim surekli kustum sakincali yani benm icin spiral taktrcaktm yara var ve yaktrmama ragmen tekrarlayp duruyo esimde condom istemiyo geri cekilmeyle korunduk sonucta hamile kaldm 26 yasinda 3 cocuk baglatmayacaktm ama bende hem seker hemde hoguslermde kitle olunca dr cocuk dogurman sakincali dedigi icn mecburen baglattm bakalm bu koruyacak miSenin kaç çocuğun var canım bende 3. Çocuk olursa ondan sonra baglattırmayı düşünüyordum. Çünkü sezeryanda fazlası zarar..
Korunma içinde bana baglattırmadan başka en güvenilir yöntem iğne geliyor. Baştan hormonlar vücuda giriyor döllenmeyi önlüyor. Yan etkisi çok olsada...
Tabiki Allah isterse sen ne yaparsan yap olur.
Yavv benim anlamadığım annelerimiz ne yapmış Eskiden böyle bukadar yöntemde yokmuş.
Benim kuzen iğneli hamil kaldıO kadar araştırdım iğneyle hamile kalan görmedim varmıymış gerçektenöff ne yapacuuukk demekki bütün yöntemlerin kaçığı var
Tedbir alıp dua edecegiz artık olmasın diye
Öyledir canım her zaman kaka yapacak diye bir şey yok bnm ki de az emiyor canım. Doymasa ağlar kendini belli ederBende oyle dusunuyorum cnm ama yinede doymuyor gibi gelio dun gece 12 den sabah 6 ya kadar bezini degistrmedm cunku dolmamis ve kaka yapmamisti bunu da gorunce uzuldum bi arkds hizli emiyordur diyo insaallah oyledr
Oyledir de keske biraz daha emse dimiÖyledir canım her zaman kaka yapacak diye bir şey yok bnm ki de az emiyor canım. Doymasa ağlar kendini belli eder
Benim 3. Cocugum cnm ben igne hap vs kullanamiyorum goguslerimde kitle oldugu icin onlarda hormonlarla oynadigi icin kullanamiyorum bi kez hap kullanayim dedim surekli kustum sakincali yani benm icin spiral taktrcaktm yara var ve yaktrmama ragmen tekrarlayp duruyo esimde condom istemiyo geri cekilmeyle korunduk sonucta hamile kaldm 26 yasinda 3 cocuk baglatmayacaktm ama bende hem seker hemde hoguslermde kitle olunca dr cocuk dogurman sakincali dedigi icn mecburen baglattm bakalm bu koruyacak mi
Valla sizleri taktir ediyorum.. cocuk bakmak cok zor :/ .. birde bir cocuk ikiz bebek olan versiyonu var onu dusunemiyorum bileBen 2 çocukla baş edemiyorum siz 3 çocukla nasıl baş ediyorsunuz??firkan yaş aralıkları kaç??
4e kadar mık mık mık ....sabah uyuduk biraz işte....şimdi kucağımda uyudu.yatırcam da çay koyup kahvaltı etcem daha...Uykuya dalamiyor olabilir mi? Benimki de öylebeşiğinde salliyorum su an
Bizde de esim korunacak sanirim :) .. biz ben regl donemine yakin bir gun korunmakdik diye ben hamile kalmistim.. bu hatayi bir daha yapmicamBenim kuzen iğneli hamil kaldı
BiZde eşim korunuyordu. 3yıl sorun yaşamadık.
Gene aynı şekilde eşim korunacak.
Tabi ben cinsel hayata geri dönebilirsem
Ya bu hıçkırık işine çözüm bulamıyrum. Çok sinirlenşyor emmek istemiyorbir o meme bir bu meme deneyip duruyrum
Bir de arada çıkartıyor hıklarken. Yatağa bırakamıyrum da :/
Şuan gözleri yarım duruyır. Tam kapanacak hııkkkk.
Anladım canım senin yaş aralıkları ne?Benim 3. Cocugum cnm ben igne hap vs kullanamiyorum goguslerimde kitle oldugu icin onlarda hormonlarla oynadigi icin kullanamiyorum bi kez hap kullanayim dedim surekli kustum sakincali yani benm icin spiral taktrcaktm yara var ve yaktrmama ragmen tekrarlayp duruyo esimde condom istemiyo geri cekilmeyle korunduk sonucta hamile kaldm 26 yasinda 3 cocuk baglatmayacaktm ama bende hem seker hemde hoguslermde kitle olunca dr cocuk dogurman sakincali dedigi icn mecburen baglattm bakalm bu koruyacak mi
Hadi ya peki acaba iğneyi zamanında vurdurmayımı unutmuş? Yoksa güne gün vurdurduğu haldemi hamile kalmış. AnacıııımmBenim kuzen iğneli hamil kaldı
BiZde eşim korunuyordu. 3yıl sorun yaşamadık.
Gene aynı şekilde eşim korunacak.
Tabi ben cinsel hayata geri dönebilirsem
Ya bu hıçkırık işine çözüm bulamıyrum. Çok sinirlenşyor emmek istemiyorbir o meme bir bu meme deneyip duruyrum
Bir de arada çıkartıyor hıklarken. Yatağa bırakamıyrum da :/
Şuan gözleri yarım duruyır. Tam kapanacak hııkkkk.
Bende 2 tane canım. Oğlan 6 yaş olacak bu sene. Seninkilerin arası kaç yaş?Ben 2 çocukla baş edemiyorum siz 3 çocukla nasıl baş ediyorsunuz??firkan yaş aralıkları kaç??
Ahh bu hatalar inş bebişlerimizden hemen sonra olmaz yoksa yandıkBizde de esim korunacak sanirim :) .. biz ben regl donemine yakin bir gun korunmakdik diye ben hamile kalmistim.. bu hatayi bir daha yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?