2016 Şubat Anneleri

Anne karninda ki seslere benziyormus diyorlar senin yavrun anne karnini pek aramiyo galiba :)

Yanı ac olsa ağlar diye teselli ediyirum ve her fırsatta da memeyi açıp sunuyorum. Kucagima alıp yatırıp salliyorum sakinlesince memeyi veriyorum almazsa tepiyorum :)

Uykudan uyanınca bu arada çok güzel emiyor. Hatta gülüyor filan kucagima yatirinca . sonra 5 dk olunca bırakıyor ya da geceyse uykuya dalıyor

Benimki almaya çalışmıyor . almaya çalışıyorsa ver canım. Zor da olsa gazı olunca yapıyor gibi.
Ya nasıl anlatsam almaya çalışıyor gibi aranıyor fakat asla almıyor ağzının tam içinde oluyor ama bebegim sinirli sinirli ağlıyor hiç bi şekilde almıyor öyle olunca ne yapsam almıyor. sonra da zorunlu olarak sakinlestirmek için kaldırıyorum ya gazı olsa kaldırdıgimda susar miydi? ben uykusu varsa ve hala uyumamissa öyle yaptığını düşünüyorum. mesela az önce kaldırdım sadece 9 dk emdi uykusuna yenik düştü ne yaptıysam uyanmadi daha da emmedi

O 9 dk da karnini doyurmus olabilir benim kiziminda 5 6 dk emip uzun uyudugjnu biliyorum zaten anlarsin sen gogsunu bosaltip bosaltmadigini

O 9 dk da karnini doyurmus olabilir benim kiziminda 5 6 dk emip uzun uyudugjnu biliyorum zaten anlarsin sen gogsunu bosaltip bosaltmadigini
Evet göğsüm rahatladı çünkü ağrı yapmaya başlamıştı akıyordu ama tam boşaltmadi gibi.iste bilemiyorum ki doymuş mudur diye çünkü hep memedeydik maddede. ilk başlarda doyma hisleri pek yoktu ya acaba şimdi tam mı oluştu?

Cimcime uyuyor eşim uyuyor ben ayaktayım uyuyamıyorum iyice allak bullak oldum kızlar ya. Deli gibi de yorgun ve uykusuzum.

Iste demekki tam doluymus gogsun birden hizli hizli ictiyse doymustur.Merak etme annesi normal sartlarda ac olsa yeri gogu inletip aglar uyanir o demekki tok.Bi ayliktan buyuk degil mi ? Cok icine sinmiyorsa uyandir emzir aklin kalmamis olur ama sonra uyumazsa karismam :))

Cimcime uyuyor eşim uyuyor ben ayaktayım uyuyamıyorum iyice allak bullak oldum kızlar ya. Deli gibi de yorgun ve uykusuzum.
Bende ayni herkes uyuyor ben nette takiliyorum halbuki uyusunlar diye de kirk takla atiyorum :)Dedigin gibi allak bullak olduk :))

Bende gecen yanımdayken yüzüstü yatırmıstm burnunu tıkadı ama bir Kaç sanıye sonra kurtardı o pozısyondan kendini :) daha 20 günlüguz biraz daha büyüyünce rahat yatırırım :)

Ben nerdeyse doğduğu gün itibari ile yüzüstü yatiriyorum.. :)

Evet canım 1 aylıktan büyük yarın kırkimiz çıkıyor allahın izniyle:) ay işte bende ondan korkuyorum tam kaldirsam uyumayacak biliyorum:)

Bende ayni herkes uyuyor ben nette takiliyorum halbuki uyusunlar diye de kirk takla atiyorum :)Dedigin gibi allak bullak olduk :))
Bir de ben kendime takıntı yaptım ya iki dakikada bir cimcimeyi kontrol ediyorum sık rüya görmeye başladı nedense.

bu arada teşekkür ederim canım
senin bebeğin nasıl canım nasıl gidiyor ?

Evet canım 1 aylıktan büyük yarın kırkimiz çıkıyor allahın izniyle:) ay işte bende ondan korkuyorum tam kaldirsam uyumayacak biliyorum:)
Kaldrma boşver uyusun bizimki smdi kalktı ben emzrmeden geri uyutyrm iyice emzrdm sagdgim sutude verdm çünkü bnla 4 5 saat duruyordu ellerini çıkarmis kundaktan ona uyandı heralde

firkan sana da çok geçmiş olsun.. 1 hafta önce benimkisine de öyleydi.. Serum fizyolojik kullandım ve otri bebe..doktor kullanmayın otri bebe dedi ama ben sadece akşamları yatarken ve geceleri 1 kere kullandım..cnk çok fazla.akıyordu burnu rahatlaması için ve uyuması için eee tabiii benim de uyumam için geceleri kullandım..

Geçti ama 1 haftaya kadar geçiyor aman dikkat et ama öksürük olmasın..

Tekrardan geçmiş olsun cnm

Benim kiz dun gece 3.30 da uyudu,sabah 11 de mikirdanmaya baslsdi emzirdim 56 gunluk benimkisi.Ama bence senin icin rahat etmiyo zaten boyle uykuda tutmaz emzir sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…