2016 Şubat Anneleri

Bende bi sene kadar olmadim.dr gittim.adet sokturucu verdi onla oldum sonra zaten 2. Ye hamile kaldim :)
Sukur canim:) benim acil adet olmam lazim yoksa bu kilolarla basim dertde))

Kızlar adet olanınız var mı ya. Bugün 40ımız çıktı ve adet oldum. Dikkat et hemenn hamile kalırsn diyolar nasl korunacağz ya
Canim adet olmadan hamile kalanlar da var ondan iyiki olmussun bu arada sut veriyormusun bebegine sut veren annelerin adet olmadigini soyluyorlar da anlamadim bende

Ya bende anlamadm 56yla hamile kaldm smdi 55im gobegm felan kalmadı hiç ama pantolonumn düğmesi kapanmiyo zorlamakta istemedm karnima bski yapnca dikişlerim agryo cnku
Sislik geciyor canim zamanla benimki normal dogum ama yinede karnimin ustune bastirinca agri oluyor neden anlamiyorum merak ediyorum normal dogum yapanlarin hepsindemi ogle

Ya felaket aglar hemde.. bizimki oynuyor uzandiriyorum oyun halisina filan hatta birakiyorum kendi kendine oynuyor acikinca bir ciyakliyor hic toleransli degil, hemen gelicek o meme

Oyun halısı ben de alacağım. İlgileniyor demi artık alayim o halde. Ne almıştın sen? Benimki çok çabuk sıkılıyor umarım sıkılmaz

Demekki herkesin bebesi emmek istemiyo artik benimkideee

Oylr canım demek ki doktora gidince mutlaka yaz canım. Ben zorluyorum az daha emiyor. Benim de 5 dk surmuyor emmesi önceden de öyleydi ama sonra devam ederdi şimdi yok

O kadar araştırdım iğneyle hamile kalan görmedim varmıymış gerçekten öff ne yapacuuukk demekki bütün yöntemlerin kaçığı var
Tedbir alıp dua edecegiz artık olmasın diye

Aynen öyle ne yapsam nasipse olur. En azından ben ilk yıl istemiyorum çok yipranirim psikolojik olarak iki uç yıl geçmezse sanırım bir yol da hemen lavoboya ya da banyoya gidip yikama. Eskilerin tavsiyesi bu yöndeydi spiral ve eş koruması aynı anda mi olsa 40 çıkmak üzere sırf bu korkuyla bir sey olmaz :))

4e kadar mık mık mık ....sabah uyuduk biraz işte....şimdi kucağımda uyudu.yatırcam da çay koyup kahvaltı etcem daha...

Kuzum benim ya kiyamam Rabbim yardım etsin. Bugüne kadar kahvaltım hep hazırlandı . ve ben bu duruma çok alistim pazar benim de saltanatım bitiyor

Bizde de esim korunacak sanirim :) .. biz ben regl donemine yakin bir gun korunmakdik diye ben hamile kalmistim.. bu hatayi bir daha yapmicam

Hata çok yakışıklı ama :) maşallah. İşte nasip olunca oluyor... Biz isteyerek oldu ama ben hemen olmaz sanmistim :)

Kuzen aksatmadım derdi ama bence aksatmıştır :) biraz geniştir o konularda senelik iğne olsa onu da aksatır cinsten :)

Ya limon bizimkiler hep damlatırdı. Hatta hıçkırdığında halam limon damlatalım demişti de kıyamet kopartmıştım, ilk 6ay sadece anne sütü diye sonra o gece n su verdim dayanamıyorum uslu iken canavara dönmesine
Haa su verince geçmemişti bu arada:/
Ya benim zaten su veresim var. Şöyle cork cork su içse çocuk rahatlayacak sanki tüm huzursuzluğu susuzluktan gibime geliyor

Bizde de esim korunacak sanirim :) .. biz ben regl donemine yakin bir gun korunmakdik diye ben hamile kalmistim.. bu hatayi bir daha yapmicam
gebeyken de korumalı ilişkşye girdik :) temiz iş
Allahtan eşim sıkıntı öıkartmıyor

Bizde bir gün korunmayalım olursa olur dedik oldu

e-bebek'ten fisher price'in aldik.. valla bizim velet cok ilgili :) donence almadan hali aldik ahaha muzikli oldugu icin uzunca kalabiliyor

bu arada tesekkurler.. hayatimin en guzel hatasini yaptim ben :)

Kızlar tamda rüyalarıma giren korunma konusundan bahsetmişsiniz 37de kanamam kesildi bugün 43 günlük oldu bebeğim eşim fırsat kolluyor resmen ama ben normal doğum yaptım dikişler açılırsa diye de korkuyorum hamile kalırsam diye de peki adet görmeden nasıl hamile kalınıyor beynim algılamadı sonuçta yumurtlama olursa adet oluyoruz yumurtlama olmazsa hamilede kalamayız diye düşünüyorum firkan canım her zamanki gibi bilgilerine ihtiyacım var yöntemleri okumaktan kafam oldu çorba

Biri 8 digeri 7 yasinda kucugumde 42 gunluk

Dun tv de bi dr vardi dediko sadece anne sutu veriyorsaniz ve adet olmadiysaniz 6 ay korur dedi ama mutlaka sadece anne sutu olcak dedi ne kadar dogru bilemem tabi

Tamam cnm dr gidince yazarim

Dikisler ilk iki haftada coktan tutmustur :) dusmesi filan uzun suruyor ama simdiye ohoo erimistir bence.. bende dusunuyorum ilk iliskide acirmi bi tarafim diye :/

Sagol güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…