Sukur canim:) benim acil adet olmam lazim yoksa bu kilolarla basim dertde))Bende bi sene kadar olmadim.dr gittim.adet sokturucu verdi onla oldum sonra zaten 2. Ye hamile kaldim :)
Canim adet olmadan hamile kalanlar da var ondan iyiki olmussun bu arada sut veriyormusun bebegine sut veren annelerin adet olmadigini soyluyorlar da anlamadim bendeKızlar adet olanınız var mı ya. Bugün 40ımız çıktı ve adet oldum. Dikkat et hemenn hamile kalırsn diyolar nasl korunacağz ya
Ayyyy oyle birsey olsa artik dayanamammm.. Allahim vericeksende zamanli ver :))Ahh bu hatalar inş bebişlerimizden hemen sonra olmaz yoksa yandık
Sislik geciyor canim zamanla benimki normal dogum ama yinede karnimin ustune bastirinca agri oluyor neden anlamiyorum merak ediyorum normal dogum yapanlarin hepsindemi ogleYa bende anlamadm 56yla hamile kaldm smdi 55im gobegm felan kalmadı hiç ama pantolonumn düğmesi kapanmiyo zorlamakta istemedm karnima bski yapnca dikişlerim agryo cnku
Ya felaket aglar hemde.. bizimki oynuyor uzandiriyorum oyun halisina filan hatta birakiyorum kendi kendine oynuyor acikinca bir ciyakliyor hic toleransli degil, hemen gelicek o meme
Demekki herkesin bebesi emmek istemiyo artik benimkideee
O kadar araştırdım iğneyle hamile kalan görmedim varmıymış gerçektenöff ne yapacuuukk demekki bütün yöntemlerin kaçığı var
Tedbir alıp dua edecegiz artık olmasın diye
4e kadar mık mık mık ....sabah uyuduk biraz işte....şimdi kucağımda uyudu.yatırcam da çay koyup kahvaltı etcem daha...
Bizde de esim korunacak sanirim :) .. biz ben regl donemine yakin bir gun korunmakdik diye ben hamile kalmistim.. bu hatayi bir daha yapmicam
Kuzen aksatmadım derdi ama bence aksatmıştır :) biraz geniştir o konulardaAnladım canım senin yaş aralıkları ne?
Hadi ya peki acaba iğneyi zamanında vurdurmayımı unutmuş? Yoksa güne gün vurdurduğu haldemi hamile kalmış. Anacıııımm
Hıçkırık içinse canım 1 çay kaşığı su verebilirsiniz yazıyordu. Ama en kesin çözüm limon maalesef... ama vereceksen sadece çay kaşığının ucuna 1 damla.. yani sadece agzına tadı geçsin. Hıçkırık hemen kesiliyor.
Seni emmiyorsa su verdiğinde kesilmiyorsa ve bebegin çok sinirleniyorsa böyle..
Ps:ben geçen gün çok sinirlendiği için verdim sadece çay kaşığının ucunda 1 damlazınk diye kesildi. Ve nette yazdığı gibi nefesi kesilmedi. Çay kaşıgını dolu verirsen bir anlık nefesi kesilir.
Bende 2 tane canım. Oğlan 6 yaş olacak bu sene. Seninkilerin arası kaç yaş?
gebeyken de korumalı ilişkşye girdik :) temiz işBizde de esim korunacak sanirim :) .. biz ben regl donemine yakin bir gun korunmakdik diye ben hamile kalmistim.. bu hatayi bir daha yapmicam
e-bebek'ten fisher price'in aldik.. valla bizim velet cok ilgili :) donence almadan hali aldik ahaha muzikli oldugu icin uzunca kalabiliyorOyun halısı ben de alacağım. İlgileniyor demi artık alayim o halde. Ne almıştın sen? Benimki çok çabuk sıkılıyorumarım sıkılmaz
Oylr canım demek kidoktora gidince mutlaka yaz canım. Ben zorluyorum az daha emiyor. Benim de 5 dk surmuyor emmesi önceden de öyleydi ama sonra devam ederdi şimdi yok
Aynen öylene yapsam nasipse olur. En azından ben ilk yıl istemiyorum çok yipranirim psikolojik olarak iki uç yıl geçmezse sanırım bir yol da hemen lavoboya ya da banyoya gidip yikama. Eskilerin tavsiyesi bu yöndeydi spiral ve eş koruması aynı anda mi olsa 40 çıkmak üzere sırf bu korkuyla bir sey olmaz :))
Kuzum benim ya kiyamamRabbim yardım etsin. Bugüne kadar kahvaltım hep hazırlandı . ve ben bu duruma çok alistim pazar benim de saltanatım bitiyor
Hata çok yakışıklı ama :) maşallah. İşte nasip olunca oluyor... Biz isteyerek oldu ama ben hemen olmaz sanmistim :)
Ikisinin arasi cok yakin 1 yas 3 ay var aralarinda zor buyuduler cok yiprattilar ama dinyanin en guzel duygusuBen 2 çocukla baş edemiyorum siz 3 çocukla nasıl baş ediyorsunuz??firkan yaş aralıkları kaç??
Biri 8 digeri 7 yasinda kucugumde 42 gunlukAnladım canım senin yaş aralıkları ne?
Hadi ya peki acaba iğneyi zamanında vurdurmayımı unutmuş? Yoksa güne gün vurdurduğu haldemi hamile kalmış. Anacıııımm
Hıçkırık içinse canım 1 çay kaşığı su verebilirsiniz yazıyordu. Ama en kesin çözüm limon maalesef... ama vereceksen sadece çay kaşığının ucuna 1 damla.. yani sadece agzına tadı geçsin. Hıçkırık hemen kesiliyor.
Seni emmiyorsa su verdiğinde kesilmiyorsa ve bebegin çok sinirleniyorsa böyle..
Ps:ben geçen gün çok sinirlendiği için verdim sadece çay kaşığının ucunda 1 damlazınk diye kesildi. Ve nette yazdığı gibi nefesi kesilmedi. Çay kaşıgını dolu verirsen bir anlık nefesi kesilir.
Bende 2 tane canım. Oğlan 6 yaş olacak bu sene. Seninkilerin arası kaç yaş?
Dun tv de bi dr vardi dediko sadece anne sutu veriyorsaniz ve adet olmadiysaniz 6 ay korur dedi ama mutlaka sadece anne sutu olcak dedi ne kadar dogru bilemem tabiKızlar tamda rüyalarıma giren korunma konusundan bahsetmişsiniz 37de kanamam kesildi bugün 43 günlük oldu bebeğim eşim fırsat kolluyor resmen ama ben normal doğum yaptım dikişler açılırsa diye de korkuyorum hamile kalırsam diye de peki adet görmeden nasıl hamile kalınıyor beynim algılamadı sonuçta yumurtlama olursa adet oluyoruz yumurtlama olmazsa hamilede kalamayız diye düşünüyorumfirkan canım her zamanki gibi bilgilerine ihtiyacım var yöntemleri okumaktan kafam oldu çorba
Tamam cnm dr gidince yazarimOyun halısı ben de alacağım. İlgileniyor demi artık alayim o halde. Ne almıştın sen? Benimki çok çabuk sıkılıyorumarım sıkılmaz
Oylr canım demek kidoktora gidince mutlaka yaz canım. Ben zorluyorum az daha emiyor. Benim de 5 dk surmuyor emmesi önceden de öyleydi ama sonra devam ederdi şimdi yok
Aynen öylene yapsam nasipse olur. En azından ben ilk yıl istemiyorum çok yipranirim psikolojik olarak iki uç yıl geçmezse sanırım bir yol da hemen lavoboya ya da banyoya gidip yikama. Eskilerin tavsiyesi bu yöndeydi spiral ve eş koruması aynı anda mi olsa 40 çıkmak üzere sırf bu korkuyla bir sey olmaz :))
Kuzum benim ya kiyamamRabbim yardım etsin. Bugüne kadar kahvaltım hep hazırlandı . ve ben bu duruma çok alistim pazar benim de saltanatım bitiyor
Hata çok yakışıklı ama :) maşallah. İşte nasip olunca oluyor... Biz isteyerek oldu ama ben hemen olmaz sanmistim :)
Dikisler ilk iki haftada coktan tutmustur :) dusmesi filan uzun suruyor ama simdiye ohoo erimistir bence.. bende dusunuyorum ilk iliskide acirmi bi tarafim diye :/Kızlar tamda rüyalarıma giren korunma konusundan bahsetmişsiniz 37de kanamam kesildi bugün 43 günlük oldu bebeğim eşim fırsat kolluyor resmen ama ben normal doğum yaptım dikişler açılırsa diye de korkuyorum hamile kalırsam diye de peki adet görmeden nasıl hamile kalınıyor beynim algılamadı sonuçta yumurtlama olursa adet oluyoruz yumurtlama olmazsa hamilede kalamayız diye düşünüyorumfirkan canım her zamanki gibi bilgilerine ihtiyacım var yöntemleri okumaktan kafam oldu çorba
Eşim halletti onlari pek bilgim yok ama basvurduysan pttden sen gidip alcaksin dogum yapali ben 28 gün oldu ayin 20sinde yaticakmis hemen cekemiyosunBen basvurdum ama bi haber gelmedi haber gelmesini beklicez mi yoksa gidip apcak miyiz alacaksak nerden alacagiz cnm
Bilmiyorum canım eşime sorarım haber veririm :)nereye basvuruluyo canim
Ben dogum yapali 42 gun oldu yatmistr o zmnEşim halletti onlari pek bilgim yok ama basvurduysan pttden sen gidip alcaksin dogum yapali ben 28 gün oldu ayin 20sinde yaticakmis hemen cekemiyosun
Aynen yatmistir gidip bak bi :)Ben dogum yapali 42 gun oldu yatmistr o zmn
Cok yatsaydi bari ptt evmn yani ama asagida kopek var korkudan gidemiyorum ne korkak bi insanim ben yaaaAynen yatmistir gidip bak bi :)
Ha bu arada basvuru sosyal yardimlasma vakfina yapiliuorBilmiyorum canım eşime sorarım haber veririm :)
Sagol güzelimCanm bebşşler büyüdü.. açlık hissini biliyordur. aç degildir korkma. Ekstra mama veriyorsan verme birde iyice acıkmasını bekle uyurken uyandırma 2 saat uyuyorsa 3 saatte kaldır. 3 saatse 4 saatte kaldır bakalım ne yapacak ?
Emzirirken ilk aylarda 3 aylık iğneler.. sütü azaltmasın diye canım.
1 aylık iğneler sütte azalma yapar diye sonraki aylarda ek gıdaya geçtiğinde bebiş biraz büyüdüğünde,
Kontrol hapını bilmiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?