2016 Şubat Anneleri

Kesinlikle oyle. Esimle beraber gitmistik. O dayanamayacagini soyleyip disari cikti. Sanki ben dayanabiliyorum. :) Ama güçlü olmak zorundayiz. Rabbim beterinden saklasin. Boncuk boncuk bakiyo simdi bana cigerimin köşesi :)

Off kiyamam yaa bizde yarin sabahtan gideceğiz sonrasında atesi cikmaz insallah.. Simdi nasil bebiş acaba??
Canim dun aksama kadar oyle dalarak derin uyuyamadi. Ama aglamadi da cok. Aksam 23.30 gibi falandi. Hafif bi ates hissettim. Bi cay kasigi calpol verdim. Gee de cok fazla huzursuzlanmadi. Umarim senin bebisin de cok zorlanmaz. Nasil simdi?

Benim bebisim alejik sanırım. Gozlemledigim kadariyla tabi. Poposunda pisik sonra gecmeyen yara oldu. Bi ara yüzünü kizariklik basti ama o gun ne yedigimi hatırlıyorum. Yüzünde putuler var sanki. Ama vucudunda yok. Daha önce bu alerji testini yaptiran var mi. Oncelikle süt urunlerine dikkat edicem inş geçer. Insallah sandigim gibi alerjik değildir

Kizlar ya oğlumun karnı böyle kızarmış ve tam olarak sebebini bilmiyorum

Ya gunde 2 kasik verdiğim kimyon yada dün gazi çıksın diye bebek yagi sürmüştüm masaj yapmıştim uzun uzun o geçer mi ki

Eklentiler

• 20160317_140451.webp
    13 KB · Görüntüleme: 65
Sukur canim:) benim acil adet olmam lazim yoksa bu kilolarla basim dertde))

Canim adet olmadan hamile kalanlar da var ondan iyiki olmussun bu arada sut veriyormusun bebegine sut veren annelerin adet olmadigini soyluyorlar da anlamadim bende
Emziriyorum canm bende anlamadm valla bu işleri

Eğer uğraşabilecek kadar vaktin varsa alabilirsin. Hamile kalmadan önce memnundum ama çok fazla zaman gerekiyor. Doğumdan sonra yapmadım daha. Ama ağdanın üzerine yapılmıyor köklerinden almaman gerek tüyleri. Ben ağdadan sonra çıkmaya başlayınca ya da epilatörün kesen kısmıyla yaptıktan sonra yapıyordum ben üçüncü yapışımdan sonra iki ay hiç çıkmamıştı. Herkeste aynı şekilde işe yarar mı bilemem ama. :)

Umarım geçer pek bilgim yok ama bebişinin göbek deliğini görünce benim bebeğimin göbek deliği biraz dışarda ya fıtığa benzer bir şişlik vs. yok ama bir sorun mu var acaba ya. Kaç günlüksünüz.

Ayyyy oyle birsey olsa artik dayanamammm.. Allahim vericeksende zamanli ver :))
Amiiinnnn
Canım oyun halıları ile uzun süre ilgileniyorlar benim ilk oğlana 2 aylıkken almıştık. Birde mozart müziği var. O müzik eşliğinde oyuncaklara bakarken uyuduğunu çook bilirim sallanan oyuncaklara bakarak bayagı bir vakit geçiriyorlar. Bu bebişi koymak aklıma gelmemişti daha..
keryneia canım hatırlattığın iyi oldu çıkarayım oyun halısını sandıktan
Havalar sıcak olsa tamamda bu havada içide yanmıyordur merak etme.. he çok veresin varsa ver bişey olmaz.
Bencede kuzenin aksatmıştır ya ben 2 sene vuruldum hamile kalmadım ama kısmet işi.. hani yanlışlıkla hamişe kalırlarda bahane söylerler ya öyle olmuş bence
valla canım yöntemlerin hepsinden ayrı ayrı memnun olan çoook.. prezervatifle de spiral ilede hamile kala arkadaşlarım var. Ben şahsen iğneye daha çok güveniyorum.
Birde cilt altına yerleştirilen implant varmış ama onu çok araştırmadım.
Yan etkileri olduğunu bile bile iğneyi tercih edecegim yine..
Eşim halletti onlari pek bilgim yok ama basvurduysan pttden sen gidip alcaksin dogum yapali ben 28 gün oldu ayin 20sinde yaticakmis hemen cekemiyosun

Ha bu arada basvuru sosyal yardimlasma vakfina yapiliuor
Eşler başvurabiliyormu kızlar.

31 günlük canım
ev soğuk diye biraz kalin giydiriyorum
o da hafif terletiyor o da olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim

Evdeym canm ben çalışmıyorum bi uğraş minik kızım var :) Zaman için sıkıntım yok. Hamile kalınca mecbur jilete dönmüştüm ama ağdaya dayanamıyorum acısına.. Lazerede gidemiyorum .. Çok sağol almakta fayda var demekki :)

Canım sıcaktan veya yediğin birşeyden olsa serpme döküntü olur vücudunun bir yeri kızarmazki. .
Sen açmadan karnının üzerindemi yatıyordu?oda kızartır.
Yada bebeyagını o kızaran yerleremi sürmüştün. Büyük ihtiimalle ondan kızarmış olabilir.
Ama geçer endişelenme.. ılık su ile oralarını bir sil istersen.

Dun tv de bi dr vardi dediko sadece anne sutu veriyorsaniz ve adet olmadiysaniz 6 ay korur dedi ama mutlaka sadece anne sutu olcak dedi ne kadar dogru bilemem tabi
Sadece emziriyorum inşallah doğrudur doktorun söyledikleri rabbim hayırlı zamanda versin tabi ki ama tedbiri elden bırakmamak almak lazım

Dikisler ilk iki haftada coktan tutmustur :) dusmesi filan uzun suruyor ama simdiye ohoo erimistir bence.. bende dusunuyorum ilk iliskide acirmi bi tarafim diye :/
Ay ne bilim canımda pek tatlı değildi önceden ama bu doğumda 18saat sancıdan sonra gözüm korktu herşeyden tatlım bide çok bilmiş yengelerim ilk geceden beter oluyor ağrısı diye bıt bıt ötüyor tepemde kocişim desen sabır taşına döndü hamileliğin 5.ayından beri bekliyor garibim

firkan bizim dönence var beşikte gelmişti. Onu aciyorum izliyor dinliyor. Eskiden uyurdu da şimdi bir zaman sonra sıkılıyor ve onunla ilgilenmemi istiyor brnce :) ama oyun halısı alacağım inşallah.

Bir de ben oturma odası için bir şey almamistim. Onu da ne alsam diyorum. Varr mi uygun tavsiye? Anadizi vs

Sezeryan yapmis bir arkadasimda yapmaya yapmaya daraldigi icin dogum sonrasi agrili oluyor demisti, ama bizimkisi bayagi bir acildi bebek dogunca acaba esnekligi iyi kalmamismidir? .. valla tirsingen yani.. tirsingen

Lansinoh momma sipariş vermiştim bugün geldi set olarak almıştım biberonlarin biri 4+ diğeri 6+ suluk ve pipetli bardak var bide içinde acaba ben yanlis mi aldım kullanan arkadaşı isim olarak hatirlayamadim yardımcı olursa sevinirim

Bende bebek yagi surunce kizarmisti tabi bu kadar degil ama surmuyorum odur budur.. vucut losyonu suruyorum cok az, kizariklik olmuyor.. o bebek yagi nedir oyle bunyeye zarar birsey vicik vicik :/

yok karın üstü uyumayı sevmiyor oğlum o yüzden cok yatırmıyorum
evet göbek çevresine sürüp masaj yapmıştım
babası gelsin banyo yaptıralım

Bende bebek yagi surunce kizarmisti tabi bu kadar degil ama surmuyorum odur budur.. vucut losyonu suruyorum cok az, kizariklik olmuyor.. o bebek yagi nedir oyle bunyeye zarar birsey vicik vicik :/

ay töbeee bi daha sürmem, 2 gün tek sürdüm dün belli belirssiz bugün bu şekilde olmuş
zeytin yağda asitli sürmeyin dediler diye sürmemiştim
bebek losyonu mu markaası nedir ?

Canım bende bebek yağı kullanıyorum birşey olmadı hangi marka kullandın

Evet canim ama parayi almaya sen gideceksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…