2016 Şubat Anneleri

Evet kizlar bebeginizin kakasi yesilse lutfen hafife almayin benim gibi. Surekli kivriliyor gazi var saniyoruz ama degil bagirsak bakterisi yuzundenmis. Sizin bebeklerinizde de varsa mutlaka bi test yaptirin

Demekki herkesin bebesi emmek istemiyo artik benimkideee
Demekkı artık daha hızlı emıyorlar ve o yuzden cabuk doyuyorlar. Benım de gogusleırm cok buyuk ve hıc bosaldıgını hıssetmıyorum ama bazen tas gıbı sert bazen ıcı bos gıbı, benımkıde bı kac gundur uyusuk uyusuk emıyo sankı az emıyo doymuyo gıbı gelıyo, ılk 15 gun az kılo aldı mama vermedım ama son 15 gun gunde 30gram almıs, doktor ac olsa emer dedı

pamukcuk agzının hertarafını kapmaladıysa emmesınde bı sıkıntı olmaz. Zaten agzının ıcıne bakınca anlarsın olup olmadıgını

Mustela canim.. yok ya yag mag nemlendiriceler cokta lazim degil bence.. baktim cildi cok kurudu o zaman kullanirim.. hafif suruyorum ben yetiyor

Bazen cok uykusuz kaldigimda saat 9ds emzirip yatiyorum annem mama veriyor 12 olmadan kalkiyorlar mamaya ragmen. Sut de versem biberonla kalkarlar diye denemeyi dusunmedim hic
bence daha cok uyur dıye mama verme, sutunu sag ver daha ıyı

Bende yarin gitcem tam 5 gunde benmki yesil yapti serum flan takmislardi ama burda kaka tahlili yapmiyorlar yarn il merkeze gtcem o zamn yaptrym icime kuruntu dustu simdi eee nasil bi tedavi olacakms
Cnm senin bebeğin de ishal lık ta vardı demi bnm kide arada yeşil yapıyor bir yeşil bir sarı doktor sorun yok dedi kaka tahlili yapıldı temiz çıktı bence de yaptır canım tahlil

Bızde de her gece aynı manzara, 3 kez felan aynı sahneyı yasıyorum sonra 3. denemede uyuyor

Evet cnm ishalde vardi simdi iyi sariya dondu ama yinede yapturcam ilcede olmak cok kotu yaa bi kurtulsaydim burdan
Cnm senin bebeğin de ishal lık ta vardı demi bnm kide arada yeşil yapıyor bir yeşil bir sarı doktor sorun yok dedi kaka tahlili yapıldı temiz çıktı bence de yaptır canım tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…