2016 Şubat Anneleri

Sislik geciyor canim zamanla benimki normal dogum ama yinede karnimin ustune bastirinca agri oluyor neden anlamiyorum merak ediyorum normal dogum yapanlarin hepsindemi ogle
Sende niye oluyo ki Canm acaba ben bgn salonu temizledm koltuk felan cektm dikislerm acidi sislikte yok görünürde karnim dümdüz ama blmyrm ki niye kapanmiyo

Benim kiz dun gece 3.30 da uyudu,sabah 11 de mikirdanmaya baslsdi emzirdim 56 gunluk benimkisi.Ama bence senin icin rahat etmiyo zaten boyle uykuda tutmaz emzir sen :)
masallah 7 saat uyumus, bız de gorebılecekmıyız o gunlerı. Benımkı 30 gunluk sımdıye dek en fazla 4 saat uyudugu oldu, genelde 2.5 /2/3/3.5 saat aralıklarla uyuyor

Evet kizlar bebeginizin kakasi yesilse lutfen hafife almayin benim gibi. Surekli kivriliyor gazi var saniyoruz ama degil bagirsak bakterisi yuzundenmis. Sizin bebeklerinizde de varsa mutlaka bi test yaptirin

Ben yarın test için doktora gideceğim.
zaten doktora gitmiştim çok kakadan sebep ve oluşan pişiğe çare ararken gösterdiğim kaka fotoğraflarkna bakıp doktor 4ay süt ürünlerinden sakın dedi.
Aynı otoğradları acıbademdeki doktora gösterttim. Oda aynı şekilde söyledi.

Tabi geçmeyen pişik de bundan oluyormuş.

Diyeceksiniz ki madem süt ürünü alerjisi süphelendi niyr doktora gidiyorsun gene
Çünkü bizim insanlarımız elinde belge olmayınca inanmıyor. Yeri geliyor eşim bile belki ondan değildir diyor
Zaten akrabaları demiyorum bile. Bir kaşıktan birşey olmaz deyip insan kandırıyorlar
Bilmiyorlar ki her bez açtığımda ağlıyorum içim yanıyor

Sabah yeşil kaka vardı ama çok yemiştir deyip önemsememiştim. Onu da söyliyeyim bari

canım benımkıde oyle yapıyor cunku cekmeye dermanı olmuyor sut gelmeyınce kızıyor aglıyor, ben o durumda yatarak emzırıyorum cunku yatarak emzırınce daha rahat alıyor memeyı

Valla bende cok yemistir diyosum ama gtmek lazm yarin olmaz artik bana

Kızlar agdaya gttniz mi yaa ben geçen hafta gtcektm durmyo diye gidemedm kuaformde annemglin orda bgn durursa gtcem inşallah ama bi sorun olur mu ki sezeryanla dogm yaptm ama korkyrm

Kızlar ben annem.gittiğinden beri çok kötüyüm. O varken bebege pek elim.degmiyormus meğer. Şimdi o kadar bunaldım kii. Bi durmuyo uyumuyor mikir mikir. Eşimle hiiic vakit geciremiyoruz. Bu ne kadar böyle gidecek? Bunaldim iyice. Bebeğe bakasim bile yok. Yalnız kalmak istiyorum. Büyüsün başka çocuk yapmicam deyip duruyorum. Kafayı yedim galiba

Allah kolaylik versin gonlunede ferahlık

Ay canim niye oyle dusunuyosunnn.. keske hep sen ilgilenseymissin basindan beri, benim kv bana ilk geldiginde bebekle degil ev isleriyle ilgilenmisti.. ben bebegi hic kimseye vermedim, zor mor alistik iste.. suanda calisiyorum dusun..

Zeynep 1537 .!.:
Aranızda mamsel kimyonlu rezene çayı kullanan varmı eczaneden annem getirmisde kv pek fazla ictirmiyo neymiş efendim ilacli onlar vs. Gizli gizli iciorum arada :)
Bende iciyorum ama etki ediyo mu etmiyor mu pek anlamis degilim :)

Sezeryan yapmis bir arkadasimda yapmaya yapmaya daraldigi icin dogum sonrasi agrili oluyor demisti, ama bizimkisi bayagi bir acildi bebek dogunca acaba esnekligi iyi kalmamismidir? .. valla tirsingen yani.. tirsingen
Canım esneklik konusunda haklı çıkmanı umuyorum senin bitti mi kanaman ?

600 galiba 3.cocuga .. ssk olayini bende çözmüş deilm esim basvuru yapmış iki yerden para biri eşim cekti dieri icinde pttye gidip ben alicam
Sut parasi galiba o pttdeki arkadsmi aradm 3 ay sonra yatiyo dedi yarn bakicak yinede yattysa alcam burda sydvakfndakiler 900 galiba demisti demekki zam gelmemis keske gelseydi

Alisirsin cnm yeni yanliz kaldgn icn olmustur bende oyle demistm ama suan 3. Cocugumu seviyorum

Allah kolaylik versin gonlunede ferahlık

Ay canim niye oyle dusunuyosunnn.. keske hep sen ilgilenseymissin basindan beri, benim kv bana ilk geldiginde bebekle degil ev isleriyle ilgilenmisti.. ben bebegi hic kimseye vermedim, zor mor alistik iste.. suanda calisiyorum dusun..

Alisirsin cnm yeni yanliz kaldgn icn olmustur bende oyle demistm ama suan 3. Cocugumu seviyorum

İnsallah bu psikoloji bir an önce biter. Vicdan azabı duyuyorum ama elimde değil. Dünden beri sebepsiz yani aslında kendimce sebepli aglamalarim başladı. Allah içime bir an önce ferahlık versin inşallah. Ama bebek bakmak karşıdan gözüktügü gibi kolay değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…