Teşekkürler fikir verdiginiz icinFazla gibi geldi bana. Normalde ev 23-24 derece olursa tek kat öneriyorlar. Ben ikizlerime banyo sonrası üstte askılı ve uzun kol alta da iki tane patikli Olanlardan giydiriyorum. Akşam 9 gibi banyo yapıp uyutuyorum. Sabah altın tek katını çıkarıyorum.
Aksam 7de uyanan çocuk neden hala uyumaz. Karni tok altı degisti gazi cikti ama gozler fal tasi gibi. Emzir emzri memede hayir kalmadi. Agizda emzik fellik fellik bakiyor. Kafayi yuyecegim
Ben varım canm. Aç kurt kızımı emziriyorum :)Şu saatte kadar kimse girmedimi niye hiç kimse yok
Ben çikolata yemiyorum süt çok değiyor yüzüne demekki ondan
Evet gayet normal cnm benim bebeğimdede var. Hemde dolu. Ya sütümüz yüzüne deyince oluyor. Yada yediğimiz çikolatalardan
Üç haftadır pişikle savaş veriyorum.Bebegimde bi pisik oldu bi günde nasıl anlayamadim yavrum gece boyu feryat figan ağladı bi de gaz sancısı eklenince uyumadik bugün burnunda rahat nefes alamıyor hırılhırıl ediyo napabilirim
Okuyunca gulmekten öldüm ayni biz. Bizimde fatura 40 i gecmezdi simdi 92 tl gelmis artik antreyi sondurup yatiyoruz
Canm yüzüstü nasıl yatırıyosn benm kızda seviyor ama ben korkuyorum başından ayrılamıyorum ..Akilsiiiizzzzz bassiiimmmmm :/
Oğlumu zor uyuttum baktim derin uykuya dalmis kundağını gevşetip sırt üstü yatirayim dedim
En sevmediği şey sırt üstü yatmak
uyandi ve ugrastirdi bi daha uyumak içn
Aynı sorun bizdede var. Pompayla sağdığımda 100cc süt çıkıyordu tek memeden. iki memeyide veriyorum emiyor ama 1saatten tekrar uyanıyo gene aç. Bu gidişle mamaya başlıycaz galibaKizlar bizim tosuncuk artik daha cok emiyor.. bayagi emiyor goyusumu bosaltiyor farkediyorum yani .. sonra 1,5 saat sonra yine acikiyor.. derin uykuda hani yine 3 saat filan uyanmiyorda ne biliyim.. sizdede ayni sey varmi?
Canim senin bebek daha cok ufak cok normal.. bizim bebek nerdeyse hic kusmuyor azicik salya gibi cikariyor sut fazlasini o kadarKızlar bebişleriniz hergün kusuyor mu? Birde agzından peynir gibi pütür pütür çıkarsa kusmuş oluyor ama direk sütü çıkarırsa o da kusmuş mu oluyor?
Biz bugün 35 günlük olduk 2 gün öncesine kadar hiç kusmamıştık. 2 gün önce peynir gibi pütür pütür çıkardı biraz. bugünde emdikten sonra yatırınca sütü geri çıkardı ağzından yutmamış son emdiğini sanırım.
Bizim kalbimizde sağ aortik ark var şuan başka hiç bişey olmadıgı için hiçbir sorun yok dediler. Ama çok kusarsa ya da hırıltılı nefes alırsa acil getirin dedilerde o yüzden bu kusmanın "çok" olmasını algılamak istiyorum.
Bizimkisi henuz 70-80 cc ile doyuyor ama, SIK SIK emince cabuk birakiyor belkide ondadir diyicem ama bilemiyorum.. buyuyoda bebek haliyle, ama daha uzun uyumasi gerekmezmi :/ Gece emince gozunu bile acmiyor, ama parmaklarini agzina koyuyo sapur supur yavrum, bayagi acmis gibi davraniyor :))Aynı sorun bizdede var. Pompayla sağdığımda 100cc süt çıkıyordu tek memeden. iki memeyide veriyorum emiyor ama 1saatten tekrar uyanıyo gene aç. Bu gidişle mamaya başlıycaz galiba
Canm yüzüstü nasıl yatırıyosn benm kızda seviyor ama ben korkuyorum başından ayrılamıyorum ..
Bende dizime yatıyorum gazını çıkaramadan uykuya dalıyor.. 5 dk sonra uyanıyor aranıyor. Tecrübesizlk ne zor anlamıyorum gaz sancısı mı aç mı .. Sürekli ıkınma halindeYüz üstü yatirmiyorum
uyanik saatlerinde yanimda yuz üstü uzatıyorum
Sırt üstü de babasi gibi sevmiyor
ne zaman denesem uyumuyor
ama kafasinin arkasında hafif bi çıkıntı o gitsin diye yatırmak istiyorum ama olmuyor hep uyanıyor
uymadığı zamanlar yapıyorum saga sola destek koyarak o da kisa sürüyor
Canm anlamıyorum neolduğunu ya. Dün aç mı diyip 2 göğsümüde verdm 10dk sonra ıkınarak uyandı gazı çıkarınca üstten bi yarım saat uğraştırdı uyudu 11buçuk gibi uyandığında saat 5buçuktu. Gene verdm 2memeyi yarm yarım uyudu 8buçuk gibi tekrar 2meme emdi gene uğraştırdı şmdi uyuyor ama sürekli ıkınıyor.. Pırt yaptı uyurken ama hâlâ devam ediyo ıkınmaya.. Bi yandanda bazen aranıyo flanBizimkisi henuz 70-80 cc ile doyuyor ama, SIK SIK emince cabuk birakiyor belkide ondadir diyicem ama bilemiyorum.. buyuyoda bebek haliyle, ama daha uzun uyumasi gerekmezmi :/ Gece emince gozunu bile acmiyor, ama parmaklarini agzina koyuyo sapur supur yavrum, bayagi acmis gibi davraniyor :))
Bebegimde bi pisik oldu bi günde nasıl anlayamadim yavrum gece boyu feryat figan ağladı bi de gaz sancısı eklenince uyumadik bugün burnunda rahat nefes alamıyor hırılhırıl ediyo napabilirim
bizim 35 tl gelen fatura 165tl geldi elektrik
25tl gelen su 82 tl geldi
Kv sağolsun kalıyor ama 2 çamaşır kirlense koca makineyi açıyor, hergün 3-4posta calışıyor makine bulaşık mk da öyle. bende kalıyor yardım etmeye çalışıyor diye bişey diyemiyorum. yandık valla.
Kizlar bizim tosuncuk artik daha cok emiyor.. bayagi emiyor goyusumu bosaltiyor farkediyorum yani .. sonra 1,5 saat sonra yine acikiyor.. derin uykuda hani yine 3 saat filan uyanmiyorda ne biliyim.. sizdede ayni sey varmi?
Bende dizime yatıyorum gazını çıkaramadan uykuya dalıyor.. 5 dk sonra uyanıyor aranıyor. Tecrübesizlk ne zor anlamıyorum gaz sancısı mı aç mı .. Sürekli ıkınma halinde
Canm anlamıyorum neolduğunu ya. Dün aç mı diyip 2 göğsümüde verdm 10dk sonra ıkınarak uyandı gazı çıkarınca üstten bi yarım saat uğraştırdı uyudu 11buçuk gibi uyandığında saat 5buçuktu. Gene verdm 2memeyi yarm yarım uyudu 8buçuk gibi tekrar 2meme emdi gene uğraştırdı şmdi uyuyor ama sürekli ıkınıyor.. Pırt yaptı uyurken ama hâlâ devam ediyo ıkınmaya.. Bi yandanda bazen aranıyo flan
Ne kadar dolmuşum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?