2016 Şubat Anneleri

Fazla gibi geldi bana. Normalde ev 23-24 derece olursa tek kat öneriyorlar. Ben ikizlerime banyo sonrası üstte askılı ve uzun kol alta da iki tane patikli Olanlardan giydiriyorum. Akşam 9 gibi banyo yapıp uyutuyorum. Sabah altın tek katını çıkarıyorum.

Bence uzerine orttugun battaniye fazla.kizim yogunbakim unitesinde kaldi bulundugu oda 25 dereceydi.ciplak iken uzerine sadece bi battaniye ile duruyodu kucagimda dusunun..belki bi yelek giydirebilirsin battaniye yerine..isi gayet iyi

Tek kaldigim ilk günüm...
Başarısızlıkla sonuçlandı...
Oglumun huysuzlugu ustundeydi...
Ki zaten iki günde bir huyu değişiyor...
Sabah 5 gibi uyanıp gün içinde kısa kısa uyudu. Kahvaltıyı bir de yaptım. Onu pusetinde sallayarak hazırlarken de sağ olsun uyumustu normalde yemek yerken uyanmazdi ama bugün uyumamak için direndi resmen...

Akşam kustu art arda... Karnından feci ses geliyordu . usuttuk sanırım. Evimiz sıcak aslında ve giydiriyorum sonra karnına masaj vs altını açınca sakinlesiyor bir baktım pişik olmuş ki yoktu bir şey ne zaman nasıl oldu anlamadım. Krem surdum. Kapatiyorum yine ağlıyor. Artık o kısma bez gelmesin diye su altul silmek için kullandığımız pamuklardan koydum sakinlesti çok da dikkat ediyorum hatta o yüzden hemen aldığım için çok art arda bez harcamisligim vardır. Nasıl oldu sonra sakinlessin diye ayağımda salladim emzigini istedi resmen verdim ve uyudu ve saat 21.00 olmuştu... Hiç bu kadar ağladığını bilmiyorum maşallah öyle çok ağlamaz. Ama bugün saatlerce susmadi gazi da vardı. akşam eşim vardı ama onda da sakinlesmiyor

Neyse çok uzun yazdım. Çok moralim bozuldu çünkü. kv gidince birden bocaladim mi diyeceğim ama o bebekle ilgilenmiyordu ki... Her şeyini ben yapıyordum ama bugün çok zor geçti. Ve çok uykusuzum...

Yarın çok güzel olacak inşallah... Zira ben anneyim...

İyi geceler ...

Kızlar bebeğime süt sagip bırakmam lazım sağdim şimdi yarın 3 saatligine anneme bırakacam sizce kaç cc yeterli olur doymaSı için? bi de sağdigim biberonda bıraktım bi sorun olur mu? bi de içirirken ısısini nasıl ayarlıyorsunuz? sütü buzluga atmadım yarın kullanacağım için

Benim oğlumun poposu çok pişik olmuştu popişinin kenarının derisi yüzülmüştü orası mercimek büyüklüğünde yara gibi olmuştu yani kıpkırmızı ciğer gibiydi bezide prima kullanıyorum ama ıslak mendil kullanıyorum uni baby sade pamuk ve su olanı neyden oldu anlamadım yengemin tavsiyesi zeytinyağını iyice yak demişti tavada bizde dumanı gidene kadar yaktık ocakta soğudu bebeğimin poposuna sürdük altını her açmamızda çok şükür iyileşti gerçekten yanmış zeytinyağı süper geliyor tavsiye ederim pişik için mutlaka deneyin derim kızlar daha bir aylığız bu arada

Bnce kv gidecek diye sen gerildin. Bebekte bu gerginliğini gisseeti.
Ondan huysuzlandı. Hiç üzülme yarın daha alışkın olacaksın
Ha bu arada bende 1-2 civarı kahvaltı yapıyorum
Sen kalktığında hemen ağzına bir iki hurma kuruyemiş vs at. Öğlene kdr aç kalma

Bizim de pişikten derdimiz büyük.zeytinyağını denedik ama olmadı. O yakılan yağı bir kere sirebildim. İğrenç kokuyordu resmen. Bozuk balık gibi
Bende kantaron yağından biraz fayda gördüm:)

Dolapta üç gün dıruyor.
Biberonda olması sorun değil
Sıcak suya koyuyorum, sonra klasik test. kolumun iç kısmına damlatıyorum.kolu yakmahacak kadar sıcak oluyor.
Annen bilir zaten o ayarı.
Kaç cc bilemem ama en az bir göğsünün tamamını sağmış olman lazım. Bence ikisini de sağıp ver. Ne olur ne olmaz.

çoook Sağol canım benim cevapların için:)

26-27 derece çok sıcak Can'ım. Yarım kollu bady ile bile tutabilirsin uzun kollu yerine. Tabii yinede Dr sorabilirsin

Offf yaa kızım uzun süredir ilk defa bu saatte uyuyor ama ben alışmışum galiba geç uyumaya gram uykum yok yine:'(

Allah sana da kolaylık versin..

Yok aslında gergin degildim gittikleri için sadece birçok şeyi yaptığı için hazira alismidtim ama bsdjs sebepten dolayı dün çok kötüydüm. Oğlum da zaten huzursuzdu belki artmıştır huzursuzluğu ,

Evet. Bundan sonra kalkınca yerim bir şeyler tesekkurler

Benim ikizler de tutmustu biri hala acken emiyor ama digeri bi daha agzina almadi
Emzik vermeyin der bir cok dr
Bende vermem derdim
Sallamam derdim
Ama zorda kalinca teori ve pratikler uymuyo.yeter ki bebek dursun sakinlessin.ayagimda bile salladgm oluyor
Ama emzik cidden rahatlikmis 10 dk bile emmesi isimi kolaylastrdi
Bakalm devam eder mi
Biseylerden hemen sıkılma huyu var
Bu bebislerde inat var ya cidden :)

Acikcasi ilkler biraz ihmal oluyor mecburen.bebeklerle cok ugrasiyoruz ee baba desen hep evde olmuyolar
Olsalar bile anne ilgisi istiyo cocuklar
Benim kizim da ihmal oluyor bu arada
Ona da cok uzuluyorm
7 yasinda ve her gece masallar eşliğinde ben uyuturdum tek cocuk diye hep ilgi onaydi
Simdi yatiramiyorum hic.babasi ilgileniyor çoğunlukla
Ama anne senle uyumayi ozledm masallarini ozledim diyo
Aksine onun uyku saatinde minigimz hep uyanik.bi fırsat vermiyor.bu gece yatrabildim sadece.oyle mutlu oldu ki kuzum
Bir alisma donemi bu alisacaklardr elbet ama anne olarak bize cok is dusuyor
Cidden zor
Ikisyle de ilgilenemiyor aynı anda insan

Aksam 7de uyanan çocuk neden hala uyumaz. Karni tok altı degisti gazi cikti ama gozler fal tasi gibi. Emzir emzri memede hayir kalmadi. Agizda emzik fellik fellik bakiyor. Kafayi yuyecegim

Bence uzerine orttugun battaniye fazla.kizim yogunbakim unitesinde kaldi bulundugu oda 25 dereceydi.ciplak iken uzerine sadece bi battaniye ile duruyodu kucagimda dusunun..belki bi yelek giydirebilirsin battaniye yerine..isi gayet iyi
sagol canım zaten battaniye ile sadece karın ve ayaklari örtüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…