2016 Şubat Anneleri

Sol gögsum de bir acımı desem agrımı sankı koltukaltımdan göğüs ucuma doğru çeken, kasan bir ağrı var süt kırılması bumu ki?

Sol gögsum de bir acımı desem agrımı sankı koltukaltımdan göğüs ucuma doğru çeken, kasan bir ağrı var süt kırılması bumu ki?
Canm o ağrı hep var bende göğüs uçlarm iyileşmedi hatta artık kahve kısımda yara olur gibi derisi soyuldu hep. Süt kırılması ne ki

Cnm ya benim esim tutturmistu 40 gunde 40 gun diye.dedigin gibi mezari acikmis yok 40 basarmis vs sacma sacma seyler.40 gun cikmayacan diye de kural koymuştu.40 gun yalniz kalmaman lazim 40 basar filan diyodu
Bi ayimiz doldu bugun ikinci gezmeyi anca yaptik.cok iyi geldi
Eskiden varmıs oyle seyler evet lohusa 40 gun enfeksiyona aciktr eskiden antibiyotik filan yoktu.ee bize hemen verdiler
Zorlu kosullarda doguroyolarmis
Atesleniyorlarmis atesten dolayi hayal filan gorup hastalaniyolarmis ordan geliyor iste boyle seyler.iste o ateslenmeden hastalıktan dolayi yalniz birakmiyolarmis
E simdi oyle degil ki
Kafana takma oyle seyler yok

Bızımde hala var sarılık ama doktor tahlıle gerek yok dedı. Ikı ay kadar surebılır bazen dedı. Mama versek hemen gecer ama zaten rısklı bır durum yokken mama vermeye gerek yok

Canm takmamaya uğraşıyorum ama sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyolar insan bildiğinden şüpheye düşüyo ..
Neko, veya nako.
unnado.com'dan almıştım.
Sağol canm

Kızlar bugün kırkımızı uçurduk. Darısı kırkını bekleyenlere. Bide bugün hafif kasık ağrısı var. Sizinde böyle ağrınız oldumu?

Yasasinnn sonunda emzik tuttu.
Bircok emzik denemesinden sonra aventi tuttu nihayet.su anda emiyor zevkle masallah
Insallah birakmaz.cunku tokken bile beni emmek.istyor cidden cok zor.emmeyi cok seviyo

Iki cocuklular nasil yapiyosunuz deli olcam..esim sagolsun annesine guvenip disarda bu saatte ki o olmasada aynisi .oglum krese gidiyor uyku saati..kiz durmuyo ..doymuyor sanirim mama yapilcak babanne anlamiyor..ogluma zaten vakit harcayamiyorum cocuk ayakta uyuyor..babanne kizi aldi salliyo ama durmayinca bana cagiriyo..kac parca olayim bilemedim

Kesinlikle cok zor biz dikkat etsek yakinlarimiza anlatsak da bebek gormeye her gelene anlatamiyorsun durumu biz de buyuk kizim uyanik oldugu surece onunla ilgileniyoruz emzirirken bile kizimla oyun oynuyoruz masal okuyoruz konusuyoruz ama yine de kiskancliga engel olamiyoruz

3 cocukla benim de basim dertte sakin ol sen sakin olursan bebekler de sakin olur bizim stresimiz onlara geciyor

Yasasinnn sonunda emzik tuttu.
Bircok emzik denemesinden sonra aventi tuttu nihayet.su anda emiyor zevkle masallah
Insallah birakmaz.cunku tokken bile beni emmek.istyor cidden cok zor.emmeyi cok seviyo
Benim ikizler de tutmustu biri hala acken emiyor ama digeri bi daha agzina almadi

kizlar evim 26-27 derece oglumu nasil giydirecegimi sasirdim 27gunluk olduk alttan uzunnkol citcitli badi uzerine patikli pantolon zibin takim giydiriyorum uzeerini de hafif ince battaniye ile örtüyorum bazen atesi yüksek cikiyor ondan tereddutluyum acaba kalin mi giydirdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…