2016 Şubat Anneleri

Kizlar bizim tosuncuk artik daha cok emiyor.. bayagi emiyor goyusumu bosaltiyor farkediyorum yani .. sonra 1,5 saat sonra yine acikiyor.. derin uykuda hani yine 3 saat filan uyanmiyorda ne biliyim.. sizdede ayni sey varmi?
Canim benim kizimda artirdi normal mideleri buyuyor. Ondan gun boyu anne sutu veremiyorum cunki sutum yetmiyor emdikce agliyor bir defa anne sutu digerinde mama veriyorum mecbur artik

Rezene veriyor musun canım. Sen kendini de sıcak tut. Gazi var sanirim
Çok nadir canm. Şimdi netten okudum 6haftalık olduk bizde büyüme atakları varmış onunlada ilgili olabilir mi acaba sürekli emmek istemesi .. Gazını maalesef çooook zor çıkarıyo

Ay sorma memelerim hic sertlesmeden bizimki emiyor Masallah.. 6 aya kadar tek anne sutu yalan olucak gibi duruyor.. ki sutum cok dusun

Kızlar ya bu kan ilacını ne zamana kadar içicez beni kabız yapıyor bebeğimde 3 - 4 günde bir yapmaya başladı acaba etkisi mi oluyor onada anlamadım birde çay kaşığının ucuyla zeytinyağı ver diyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Çok nadir canm. Şimdi netten okudum 6haftalık olduk bizde büyüme atakları varmış onunlada ilgili olabilir mi acaba sürekli emmek istemesi .. Gazını maalesef çooook zor çıkarıyo

Canım ben rezene verdiğimde daha iyi oluyormuş iki günde bir veriyorum. Öyle her zamanda vermiyorum. Ona vermrk istemiyorsan da sen iç mutlaka canım. Olabilir büyüme atakları da.

Ben bu faturaları anlamadım zaten . Saçma sapan vergiler, ödemeler

Kizlar bizim tosuncuk artik daha cok emiyor.. bayagi emiyor goyusumu bosaltiyor farkediyorum yani .. sonra 1,5 saat sonra yine acikiyor.. derin uykuda hani yine 3 saat filan uyanmiyorda ne biliyim.. sizdede ayni sey varmi?
Benimde aynı. Bide tek göğüsüm daha çabuk bence çok doluyor

Canim benimde aynen öyle oluyordu belimle bacagimin arasina sanki demir giriyordu ben adim atamiyordum cok yorulup oturunca sonradan kalkinca oluyordu canım yorulma
Merhaba hanımlar, 22 subatta mesajlarımı alıntılamışsınız kalça ağrısı ile ilgil yazdığım.
Ben 23 Subatta doğum yaptım. :) Agrı doğumla birlikte kesildi sonra yeniden başladı şimdi vitamin kullanıyorum tekrar kesti....
Herkese bol sütlü huzurlu bebişli gazsız günler.
MEsajları okuyamadım.Telefonum nedense girmiyor siteye, bilgisayarı da açamıyorum pek.

Ay sorma memelerim hic sertlesmeden bizimki emiyor Masallah.. 6 aya kadar tek anne sutu yalan olucak gibi duruyor.. ki sutum cok dusun

Olumlu dusunecegiz inşallah 6 aya kadar sadece süt ki benimki de doymax :) en azından 5. Aya kadar anne sütü :) ( sert olmamasının sebebi terbiye olduğu için de olabilir canım.) sonra 2 yaşına kadar da devam. Olmazsa da nasip canım. Bizim niyetimiz o. Olmazsa da zamanında anneler mama olmadan büyütmüş bebisleri .

Ya ben hiç ilaç kullanmıyorum (( ne kan ne başka bir şey

Kizlar sapka ve eldivenleri evde hala takmaya devam eden var mi. Benim bebegim 12 subatta dogdu ve artik takmak istemiyorum.

Kizlar sapka ve eldivenleri evde hala takmaya devam eden var mi. Benim bebegim 12 subatta dogdu ve artik takmak istemiyorum.
Ben eldiven takyrm bizde 29 ocak dogmlyz takmayim dedim kaç kere yüzünü çizdi ellerini surekli yüzüne gotryo ve bastryo trnaklariyla

Valla sallama olayina komple karsiydim ama 3cocukla mecburum dyn gece 4de buyuk kizimin anne diye aglamasina uyandim o arada ikizler uyandi emmek icin bi ara biri ayagimda salladim birini emzirdim digerine masaj yaptim bu olay 4de basladi 6ya kadar surdu sonrasinda hemen uyumusum kapi calmis duymadim annemle kardesim tel.la aradilar tel.e uzanirken bibaktim ikizlerden biri kucagimda ne ara aldim kucagima hala hatirlamiyirum annemler gelince biraz daha uzandim bel agriindan uyuyamadim

Kızlar merhaba. Çok şaşkınim bizim kiz bugün 13-14 dk emdi hep sagiyordum almiyordu gogsumu. Doymuş mudur acaba normalde o kadar sürede elektrikli pompa ile 100ml alıyorum ama kizim ne kadar çekti bilmiyorum. Ne büyük nimetmis uyudu da emerken. İnşallah devamı gelir dua edin

Kizlar bebeğim hiç dalmıyor inliyor bağırıyor. Sallıyor um sallamayi bıraktığım an uyaniyör. İkiniyor. Gazinj cikariyor gobi aslinda. Çok yoruldum

canım benim kızda öyle..1.5 saat bilemedin 2 saat emmediği süre..yok 2 3 saatte bir emmeymiş falan öyle bir olayımız olmadı hiç..sayesinde hiç öyle göğüslerim şiş dolanmadım ne varsa sömürüyor sürekli..hesap et hiç süt sağıp dolaba atamadım

Bebegimde bi pisik oldu bi günde nasıl anlayamadim yavrum gece boyu feryat figan ağladı bi de gaz sancısı eklenince uyumadik bugün burnunda rahat nefes alamıyor hırılhırıl ediyo napabilirim
Cnm biz bitkisel burun spreyi kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…