Kizlar bizim tosuncuk artik daha cok emiyor.. bayagi emiyor goyusumu bosaltiyor farkediyorum yani .. sonra 1,5 saat sonra yine acikiyor.. derin uykuda hani yine 3 saat filan uyanmiyorda ne biliyim.. sizdede ayni sey varmi?
Canim benim kizimda artirdi normal mideleri buyuyor. Ondan gun boyu anne sutu veremiyorum cunki sutum yetmiyor emdikce agliyor bir defa anne sutu digerinde mama veriyorum mecbur artik
Çok nadir canm. Şimdi netten okudum 6haftalık olduk bizde büyüme atakları varmış onunlada ilgili olabilir mi acaba sürekli emmek istemesi .. Gazını maalesef çooook zor çıkarıyo
Dün biz de bir anda pişik olduk ne oldu anlamadım krem surerum hemen alırım altını.
Canım esin söylesin. Hatta sana desin kv yanında. Çok mu çalıştırıyorsun vs diye
Canım benim de oyle. Az mi emiyor diyorum iki gundur gogusler sert olmuyor. Çünkü iki saate kalmıyor uyaniyor gerci dün gündüz çok az uyudu ama. Buyuyorlar artık. Hele seninki abi oldu
Kızlar ya bu kan ilacını ne zamana kadar içicez beni kabız yapıyor bebeğimde 3 - 4 günde bir yapmaya başladı acaba etkisi mi oluyor onada anlamadım birde çay kaşığının ucuyla zeytinyağı ver diyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Çok nadir canm. Şimdi netten okudum 6haftalık olduk bizde büyüme atakları varmış onunlada ilgili olabilir mi acaba sürekli emmek istemesi .. Gazını maalesef çooook zor çıkarıyo
Canım ben rezene verdiğimde daha iyi oluyormuş iki günde bir veriyorum. Öyle her zamanda vermiyorum. Ona vermrk istemiyorsan da sen iç mutlaka canım. Olabilir büyüme atakları da.
Kizlar bizim tosuncuk artik daha cok emiyor.. bayagi emiyor goyusumu bosaltiyor farkediyorum yani .. sonra 1,5 saat sonra yine acikiyor.. derin uykuda hani yine 3 saat filan uyanmiyorda ne biliyim.. sizdede ayni sey varmi?
Kaçkncı haftadasın bilmiyroum ama doğum ile alakalı bir ağrı o ağrı
Artık kanala girmiş beya girmeye çalışıyordur.
Yakında seninde bebek telaşların başlar
Benim dikiş değil de etim ağrıyor galiba. Hala ağrıyan bir yerim var yani
Canim benimde aynen öyle oluyordu belimle bacagimin arasina sanki demir giriyordu ben adim atamiyordum cok yorulup oturunca sonradan kalkinca oluyordu canım yorulma
Merhaba hanımlar, 22 subatta mesajlarımı alıntılamışsınız kalça ağrısı ile ilgil yazdığım.
Ben 23 Subatta doğum yaptım. :) Agrı doğumla birlikte kesildi sonra yeniden başladı şimdi vitamin kullanıyorum tekrar kesti....
Herkese bol sütlü huzurlu bebişli gazsız günler.
MEsajları okuyamadım.Telefonum nedense girmiyor siteye, bilgisayarı da açamıyorum pek.
Olumlu dusunecegiz inşallah 6 aya kadar sadece süt ki benimki de doymax :) en azından 5. Aya kadar anne sütü :) ( sert olmamasının sebebi terbiye olduğu için de olabilir canım.) sonra 2 yaşına kadar da devam. Olmazsa da nasip canım. Bizim niyetimiz o. Olmazsa da zamanında anneler mama olmadan büyütmüş bebisleri .
Kızlar ya bu kan ilacını ne zamana kadar içicez beni kabız yapıyor bebeğimde 3 - 4 günde bir yapmaya başladı acaba etkisi mi oluyor onada anlamadım birde çay kaşığının ucuyla zeytinyağı ver diyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Canım ben rezene verdiğimde daha iyi oluyormuş iki günde bir veriyorum. Öyle her zamanda vermiyorum. Ona vermrk istemiyorsan da sen iç mutlaka canım. Olabilir büyüme atakları da.
Emzik vermeyin der bir cok dr
Bende vermem derdim
Sallamam derdim
Ama zorda kalinca teori ve pratikler uymuyo.yeter ki bebek dursun sakinlessin.ayagimda bile salladgm oluyor
Ama emzik cidden rahatlikmis 10 dk bile emmesi isimi kolaylastrdi
Bakalm devam eder mi
Biseylerden hemen sıkılma huyu var
Bu bebislerde inat var ya cidden :)
Valla sallama olayina komple karsiydim ama 3cocukla mecburum dyn gece 4de buyuk kizimin anne diye aglamasina uyandim o arada ikizler uyandi emmek icin bi ara biri ayagimda salladim birini emzirdim digerine masaj yaptim bu olay 4de basladi 6ya kadar surdu sonrasinda hemen uyumusum kapi calmis duymadim annemle kardesim tel.la aradilar tel.e uzanirken bibaktim ikizlerden biri kucagimda ne ara aldim kucagima hala hatirlamiyirum annemler gelince biraz daha uzandim bel agriindan uyuyamadim
Kızlar merhaba. Çok şaşkınim bizim kiz bugün 13-14 dk emdi hep sagiyordum almiyordu gogsumu. Doymuş mudur acaba normalde o kadar sürede elektrikli pompa ile 100ml alıyorum ama kizim ne kadar çekti bilmiyorum. Ne büyük nimetmis uyudu da emerken. İnşallah devamı gelir dua edin
canım benim kızda öyle..1.5 saat bilemedin 2 saat emmediği süre..yok 2 3 saatte bir emmeymiş falan öyle bir olayımız olmadı hiç..sayesinde hiç öyle göğüslerim şiş dolanmadım ne varsa sömürüyor sürekli..hesap et hiç süt sağıp dolaba atamadım
Bebegimde bi pisik oldu bi günde nasıl anlayamadim yavrum gece boyu feryat figan ağladı bi de gaz sancısı eklenince uyumadik bugün burnunda rahat nefes alamıyor hırılhırıl ediyo napabilirim