Gaz için bişey önerdi mi Can'ım bizimkinin kırkı çıktı huyu değiştiBizimkide 3 gundur costu..bugun gittik asiri gazi varmis.sabah aksam agliyo suan ayagimda agliyo arada sanci vuruyo
Vazgeçtim vermekten Can'ım dediğin gibi anlık sakinlik verecek boş yere ilaç vermeyimAğrı kaynağı bulunmadıkça ağrı kesici çok da işe yaramaz. Ha anlık sakinlik verir ama ağrı olan yer yarında ağrıyacaktır
Piyasadaki damlalar.bitane numune verdi gas stop diye bisey...ben sabsimplex kullandim pek ise yaramadi.Gaz için bişey önerdi mi Can'ım bizimkinin kırkı çıktı huyu değişti
Akıllı oğlum şimdi çok huysuz var bir sıkıntısı ama ne
Vazgeçtim vermekten Can'ım dediğin gibi anlık sakinlik verecek boş yere ilaç vermeyim
Sanırım bizimki de gaz uykudan çığlık çığlığa uyanıyor.bu ilaç siparişle mi geliyorBizde bugün kızımı kontrole götürdük ultrason da aşırı gaz çıktı kuzum ondan agliyormus sürekli bio gaia aldık birde laktazim diye bir gaz ilacı önerdi doktor onuda sipariş verdik bu gaz sıkıntısı kaçıncı ayda bitecek acaba birde 1 haftada 80gr almış en az 200 gr almalı mamayı düzenli ver dedi ses kisikligi aynen devam ediyor buhara ve antibiyotik e devam edeceğiz
kızlar oğlum çok ağlıyor Uyumuyor bir türlü Ağrısı var galiba bir çay kaşığı calpol versem zararı yada faydası olur mu
D vitaminini düzenli vermiyorum zaten.bir veriyorum bir vermiyorum.hangi d vitaminini verdi. Bize doktorun verdiği gaz damlası sanki iyi geldi içinde süt var mı bilmiyorum.Bizimki de oto/anakucağında durmuyordu. İnatla koyunca dediğin gibi alışıyorlar
Eşim bugün getirecekmiş bakalım sevecek mi:)
Sevmezse eşim beni oturtup sallayabilir
Ay o nasıl bir menüüüğü
Ay kalkıp birşey daha mı yapsam :/
Bu arada görümcem geldi patates salatası yerine şehriye salatası yaptı.
Yoğurtlu Havuçlu da var
Ben gene patates salatası da yapayım bari
Buzlukta sarmam vardı çıkartsam mı ki :/
İşte bende böyle kararsızım. Annem sağlıköı olmasına rağmen tereddütlü aşılara karşı
Evet bizim hem süt hem kuruyemiş.
Kuruyemiş iken pütür pütürdü katıya yakındı.
O geçince süt alerjisi çıktı ortaya. Test ile ispatlammış değil ama süt ürünü kesince rahatladı.
Sağlık ocağından verilen d vitamininde süt var canım.
@sessizyazar vakti zamanında demişti ki d vit kulandığımdan beri çocuk gaz sancıısı çekiyor. Bende gülmüştüm ne alaka yaa diye. Doktor Bizimkine başka bir d vit önerdi içinde yokmuş süt türevi şey.
Aklında olsun, Eğer tamamen sütü keseceksen.
Aynı şekilde gaz damlalarının içerkleri de laktobilmem ne var:/
Apartmanda bu işlere meraklı abla yokmu ?
Benim alt komşuya desem hemen bulurdu
Benim kızım da 65 günlük yarın gidicez sağlık ocağuna kendim tartıyorum evde 4700falan çıkıyor. Ben de bugün buna takmış durumdayım sanki az gibi geliyor günde bir iki defa 60cc mama veriyorum. Aslında 15gün önce doktor mamayı biraz artırmamı söylemişti ama dinlemek istemedim onu doğru yaptım yanlış mı bilemiyorum. Sen sadece anne sütü mü veriyorsunSelam kızlar, bebeğim 2 ay 10 günlük 2 aylıkken kilosu 4,600 boyu 55 cm baş çevresi 37 cm normal mi sizde bebeklerinizin değerlerini yazar mısınız? meraklardayım lütfen
yaa bende taıkmış durumdayım sütün löp löp olmadığı için mama takviyesi yapıyorum saatlere bölerek günde 4-5 defa mama veriyorum 60 dan yeni yeni 75 cc çıkardım ona rağmen 4.600 kg birde baş çevresi de küçük gibi geldi gerçi benim bebeşim 38+2 de dünyaya geldiBenim kızım da 65 günlük yarın gidicez sağlık ocağuna kendim tartıyorum evde 4700falan çıkıyor. Ben de bugün buna takmış durumdayım sanki az gibi geliyor günde bir iki defa 60cc mama veriyorum. Aslında 15gün önce doktor mamayı biraz artırmamı söylemişti ama dinlemek istemedim onu doğru yaptım yanlış mı bilemiyorum. Sen sadece anne sütü mü veriyorsun
bebişinin başçevresi kaç peki?Benim kızım da 65 günlük yarın gidicez sağlık ocağuna kendim tartıyorum evde 4700falan çıkıyor. Ben de bugün buna takmış durumdayım sanki az gibi geliyor günde bir iki defa 60cc mama veriyorum. Aslında 15gün önce doktor mamayı biraz artırmamı söylemişti ama dinlemek istemedim onu doğru yaptım yanlış mı bilemiyorum. Sen sadece anne sütü mü veriyorsun
Bilmem kiBizimki de oto/anakucağında durmuyordu. İnatla koyunca dediğin gibi alışıyorlar
Eşim bugün getirecekmiş bakalım sevecek mi:)
Sevmezse eşim beni oturtup sallayabilir
Ay o nasıl bir menüüüğü
Ay kalkıp birşey daha mı yapsam :/
Bu arada görümcem geldi patates salatası yerine şehriye salatası yaptı.
Yoğurtlu Havuçlu da var
Ben gene patates salatası da yapayım bari
Buzlukta sarmam vardı çıkartsam mı ki :/
İşte bende böyle kararsızım. Annem sağlıköı olmasına rağmen tereddütlü aşılara karşı
Evet bizim hem süt hem kuruyemiş.
Kuruyemiş iken pütür pütürdü katıya yakındı.
O geçince süt alerjisi çıktı ortaya. Test ile ispatlammış değil ama süt ürünü kesince rahatladı.
Sağlık ocağından verilen d vitamininde süt var canım.
@sessizyazar vakti zamanında demişti ki d vit kulandığımdan beri çocuk gaz sancıısı çekiyor. Bende gülmüştüm ne alaka yaa diye. Doktor Bizimkine başka bir d vit önerdi içinde yokmuş süt türevi şey.
Aklında olsun, Eğer tamamen sütü keseceksen.
Aynı şekilde gaz damlalarının içerkleri de laktobilmem ne var:/
Apartmanda bu işlere meraklı abla yokmu ?
Benim alt komşuya desem hemen bulurdu
Başta oluyordu. Hatta hani diyoruz ya süt deyiyor ondan oluyor diye. Halbuki kulak kenarlarında da Oluyordu :/Canım sen kuruyemiş yediğinde yüzüündede isilik gibi pıtırtılar oldumu?
Ben akşam biraz antep fıstığı yedim bugün yüzü pütür pütür ve kırmızıydı ondanmı ola ki
Ya kimseyle yüz göz olmak istemiyorum en son çare olarak görüyorum yaniNerde yasıyosunuz canım. Ben ucretsız ızın alıcam ama sonrasında bende bakıcıya bırakıcam. Istanbulda cok zor guvenmek bırılerıne, kucuk sehırde yasayanlar o konuda daha sanslı bence. En azından ınsanları bırbırını tanıyor, bence sen de once konu komsuya sor
Bu süt psikolojimi bozdu zaten bir türlü artmıyor benim de 38+2de oldu doğum 3.100gr doğduyaa bende taıkmış durumdayım sütün löp löp olmadığı için mama takviyesi yapıyorum saatlere bölerek günde 4-5 defa mama veriyorum 60 dan yeni yeni 75 cc çıkardım ona rağmen 4.600 kg birde baş çevresi de küçük gibi geldi gerçi benim bebeşim 38+2 de dünyaya geldi
Ya psikolojik mi bilmsm ama ben gaz damlasını da bıraktım. Ve çok da fark etmedi. Zaten 1aylıkken başlamıştık.D vitaminini düzenli vermiyorum zaten.bir veriyorum bir vermiyorum.hangi d vitaminini verdi. Bize doktorun verdiği gaz damlası sanki iyi geldi içinde süt var mı bilmiyorum.
Ya bende araştırma içindeyimBişey sorucam ,
Özel sigorta kullanan var mı? Ben oğlum için istiyorum. Nasıl oluyor bu özel sigorta onuda tam bilmiyorum. Gittiğim hastanenin çoğu şirketle anlaşması var. Ama bir sürüde şirket var.
Bende. alt komşum çok sever gir çık konuş vs gibi şeyleri . Çalışırken pek traviz vermiyordum ama geçen bebek durmuyordu, biraz aldı bende evi süpürdüm. İyi oldu yaniBilmem kiçokta samimi olasım yok açıkçası kimseyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?