Evet galiba ondan geçen günlerdede domates yemiştim o günde vücudunda kırmızı noktalar vardı. Ayy çabucak şu birkaç ay geçsede herşeyden rahatça yesekBaşta oluyordu. Hatta hani diyoruz ya süt deyiyor ondan oluyor diye. Halbuki kulak kenarlarında da Oluyordu :/
Geçen cevizli tatlı yedim bugünkerde gene pütürlü :/
Ondan olabilir.
Ayy çok geçmiş olsunngoguste sut kanalı tıkanıyo enfeksıyon yapıyo canım. Benım sag gogsum sorunluydu zaten dun de sıstı kızardı. Ultrasonda baktılar allahtan apse yapmamıs antıbıyotıge basladım, cok agrı yapıyor gogsum. Genelde mastıt olan goguste sut azalırmıs tedavı sonrası
Canım biraz saçma geldi bana kan tahlili ne alaka kaka tahlili yapması gerekiyordu virus . Parazit filan var mı diye bakılması gerekiyordu bize doktor 8 yukarısı ishal oluyor dedi canım kaka tahlili temiz çıktı bağırsak düzenleyici verdi şükür onu içince geçtiYa bugün benim bebeğimde ishal oldu diye götürdüm kan tahlilıde yaptı nedense küçük elinden kan aldılar minıgimin Kıyamam ona dayanamadım ağlamaya başladım boşuna götürdüm sanki kan tahlili ne alaka ki? gaita tahlili de yapmak istedi ama bebegim şansa yapmadı o yüzden tahlil yapamadık. ya günde kaç kez peki ishalli kaka yapiyordu bebeğin canım. Benim sadece bugün iki kez yaptı dr kan tahlili yaptıktan sonra 3 kez ve yukarısı olursa ishal sayılır dedi. peki neden acı çektirdin bebeğime be adam diyesim geldi. benim için çok zor bi gündü
Çok sevindim canım. İnşallah geçerMujdemi İsterim..göbek fıtığı için ameliyata gerek kalmadı..2 yasina kadar gecermis telaslanicak birsey olmadigini soyledi doktor..çok çok küçük bir ihtimal ilkokul çağına kadar gecmezse ufak bir operasyonla alınabilirmis..
Genellikle erken doğum yapanlarda sık rastlanırmis..eee benim.ufaklikta 36 haftalık doğdu.. :)))
Ohhhh beeee...derin bir nefes aldık valla..
Bişey sorucam ,
Özel sigorta kullanan var mı? Ben oğlum için istiyorum. Nasıl oluyor bu özel sigorta onuda tam bilmiyorum. Gittiğim hastanenin çoğu şirketle anlaşması var. Ama bir sürüde şirket var.
Ya bende araştırma içindeyim
Kendim ve çocuk için düşünğyoruz.en son ki görüştüğüm yer. 9 muayene için 1300 demişler.
Mujdemi İsterim..göbek fıtığı için ameliyata gerek kalmadı..2 yasina kadar gecermis telaslanicak birsey olmadigini soyledi doktor..çok çok küçük bir ihtimal ilkokul çağına kadar gecmezse ufak bir operasyonla alınabilirmis..
Genellikle erken doğum yapanlarda sık rastlanırmis..eee benim.ufaklikta 36 haftalık doğdu.. :)))
Dun benzer bi post atmistim..bugun takmadim daha iyiydi hersey..kafaya takinca olan sutte gidiyor..her aglamasinda doymadini dusunuyordum bugun dr gazi cok..kilosu iyi mama verme diyince oh dedim..takmamaya calisin emzirin.biximki hep memede gaz yuzunden gogus sert degil ama demekki emiyo az az ..Bu süt psikolojimi bozdu zaten bir türlü artmıyor benim de 38+2de oldu doğum 3.100gr doğdu
Süt azalınca benimki savaşıyor resmen bağıra bağıra biberon da veriyorum ya onun da zararı oluyor ama başka çarem yok. Sizin doktor ksç kiloya normal dedi. Her doktor da farklı bişey diyor o yüzden soruyorum. Kafaya takmamayı başaramıyorum malesef tam karar alıyorum hiç düşğnmicem diye sonra boxuluyor yineDun benzer bi post atmistim..bugun takmadim daha iyiydi hersey..kafaya takinca olan sutte gidiyor..her aglamasinda doymadini dusunuyordum bugun dr gazi cok..kilosu iyi mama verme diyince oh dedim..takmamaya calisin emzirin.biximki hep memede gaz yuzunden gogus sert degil ama demekki emiyo az az ..
Ay bilmiyorum ya sıvı kaybı çok az görünüyor dedi kan tahlili sonucuna göre kendimi suçlu hissediyorum keşke götürmeseydim boşuna acı çektirdimCanım biraz saçma geldi bana kan tahlili ne alaka kaka tahlili yapması gerekiyordu virus . Parazit filan var mı diye bakılması gerekiyordu bize doktor 8 yukarısı ishal oluyor dedi canım kaka tahlili temiz çıktı bağırsak düzenleyici verdi şükür onu içince geçti
gözün aydın canım çok sevindim:)Mujdemi İsterim..göbek fıtığı için ameliyata gerek kalmadı..2 yasina kadar gecermis telaslanicak birsey olmadigini soyledi doktor..çok çok küçük bir ihtimal ilkokul çağına kadar gecmezse ufak bir operasyonla alınabilirmis..
Kızlar doğumdan sonra kan ilacı ve vitamin içilmeye devam ediliyor mu ?
Tamam sağol canımCanim decavit icmeye devam
Canim vitamini bilmiyorum ama bana kan tahlili yaptilar dusuk cikti devam ediyorum.Saglik ocagi gittiginde yapiyor test.Kızlar doğumdan sonra kan ilacı ve vitamin içilmeye devam ediliyor mu ?
İnşallah bi sorun çıkmaz canımbizimki hala devam ediyor bugün balgam gibi parçalarda vardı pişik yok ama bizde sık kaka yapıyoruz Bnde gidecem doktora.iyi haberlerini bekliyorum inşallah
Alerji kizlar sut ve sut urinleri arti yumurtaBizim mukus bugün duzeldi. Ama sulu biraz kaka.mukus Tavuk yemistim ondan mi oldu diyorum.ya da sut ürünleri inşallah alerji değildir Okean
Ya benim bebişde bu akşamdan beri böyle habire irkiliyor uyanıyor ellerini yüzüne götürüyor ellerini battaniye ile sıkıştırdım yine aynısı... bende yataga yanıma aldım elimi bebişin üzerine koyuyorum anca öyle irkilmeden uyuyorKızlar benim pıtırcık arada aniden uyanıyor ellerini çırpıyor ve yüzüne götürüyor nesi olabilir ki acabaCanımı acıyor, yoksa iğnedenmi korktu küçük adam
Acaba yesil paketle beyaz paket arasindaki fark ne? İslaklik gostergesi mi bir tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?