Ya bende araştırma içindeyim
Kendim ve çocuk için düşünğyoruz.en son ki görüştüğüm yer. 9 muayene için 1300 demişler.
canım benim dr um sdc demir içeren bi hap yazmıştı. Ama benim hap içmem yasak o yüzden kullanmıyorum.Kızlar doğumdan sonra kan ilacı ve vitamin içilmeye devam ediliyor mu ?
Ayaktw tedavi ve yatışlı seçenekleri varmış ama hatırlayamadkm şimdiSaol cnm ☺ Ben sdc oğlum için istiyorum. Çünkü benim hastalığım için gittiğim dr üni. hastanesinde. Orda özel muayenesi var ona gidiyorum. Başka yerler zaten anlamaz. ☺
9 muayene derken muayene sayısı gibi şartlarımı var. İInternetten araştırıyorum ama öyle bişeyede rastlamamıştım. Bunu öğrendiğim ii oldu. Ben zaten muayene için sıkıntı yaşamıyorum. Asıl sıkıntım yatış olunca yani hastane de yatma durumu olunca. Çünkü
Geceliği 300 nakit verirsen 200 e iniyolar. Geçen iki gece kaldık 400 verdik. Tabiki çocuk olunca illaki bulunur ama o parayı sigorta için versem daha ii olur.
Kizim 56 gunluk 5 kilo..3100 dogduSüt azalınca benimki savaşıyor resmen bağıra bağıra biberon da veriyorum ya onun da zararı oluyor ama başka çarem yok. Sizin doktor ksç kiloya normal dedi. Her doktor da farklı bişey diyor o yüzden soruyorum. Kafaya takmamayı başaramıyorum malesef tam karar alıyorum hiç düşğnmicem diye sonra boxuluyor yine
Olsun çizikleri hemen geçiyorUzun zamandır oğluma eldiven ve şapka takmiyorum.
Kundaksız uyumaya alışsın diyede gündüzleri sarmıyorum o da sağ olsun sağ yanağını boydan boya çizmiş o da yetmez gibi sol gözünün kenarini da çizmiş
Tırnaklarini da kesmistim yine de becermis
:)
Zaten hafif isilik vardı tam oldu
Ya snap te arkadaş ekleyemiyorumUzun zamandır oğluma eldiven ve şapka takmiyorum.
Kundaksız uyumaya alışsın diyede gündüzleri sarmıyorum o da sağ olsun sağ yanağını boydan boya çizmiş o da yetmez gibi sol gözünün kenarini da çizmiş
Tırnaklarini da kesmistim yine de becermis
:)
Zaten hafif isilik vardı tam oldu
Adetler basladi mi yaa,ben obut kizimda bir yil olmadim bunda da bisey yok hala.Canim firsatini bulur bulmaz girersin uyaniksa nasil gireceksin kiGunaydin. Adet bitiminde hemen dusa giremezsek emzirmek sıkıntı midir. ? Gece bitti gibi geldi sonra emin olamadım. Simdi bitmiş eminim. Emziriyor olduğum aklıma gelmediemzirdim birçok kez. En son aklıma göğsü yıkamak geldi. Su anda uyanık olduğu için dusa giremiyotum.
Adetler basladi mi yaa,ben obut kizimda bir yil olmadim bunda da bisey yok hala.Canim firsatini bulur bulmaz girersin uyaniksa nasil gireceksin ki
Canim asi olmadanmi boyle oldu.. Ah kuzumaa.. ya korkuyolar, gunduz cok dikkat etmek lazimYa benim bebişde bu akşamdan beri böyle habire irkiliyor uyanıyor ellerini yüzüne götürüyor ellerini battaniye ile sıkıştırdım yine aynısı... bende yataga yanıma aldım elimi bebişin üzerine koyuyorum anca öyle irkilmeden uyuyorne oldu bugn bende anlamadım. Seninki iğne yapılırken rahatsız olduğu için olabilir. Benim ilk oğlaan küçücükken doktordan ne zaman gelsek o gece uyurken hep korkardı. Ama benim bebiş aşıda olmadı neden rahatsız oldu acaba?
Ana sen oldunmu.. ayyy ben hic olmak istemiyorum guzeldi boyle, ama yavas yavas olurum gibime geliyor boyle duyunca sizleriSorma... ;( lohusalik bitti ilk hafta adet oldumben de sok olduk zira 7 ay gelmez umudu tasiyordim
Cnm bende oldum hemde uzun sürdü halen az az geliyorAna sen oldunmu.. ayyy ben hic olmak istemiyorum guzeldi boyle, ama yavas yavas olurum gibime geliyor boyle duyunca sizleri
Yapmayin kizlar korkutmayin beniCnm bende oldum hemde uzun sürdü halen az az geliyor
Süt ürünlerine alerjisi olsa ilk günden yapmaz mı Can'ım ben hep ayran içtim yoğurt peynir yedim.bizimkininde kakası sulu üşütmeden falan olabilir mi oğlum birkaç gün çok terli uyanmıştı.bide ağzında tükürük biriktiriyorherşeyde doktora gitmek istemiyorum bir sürü tahlil istiyorlar önce bir sağlıkocağına götüreceğim
sessizyazar mahallenin en mutlu Bebeğini okudun sen dimi canım? Alayım mı ? Tavsiye eder misin?
Alerji kizlar sut ve sut urinleri arti yumurtamukusu gectim bizim kaka resmen afedersiniz balgama dondu iki gundur tahlil yapildi gizli kana falan bakildi tertemiz cok sukur ama alerji maakesef
Ana sen oldunmu.. ayyy ben hic olmak istemiyorum guzeldi boyle, ama yavas yavas olurum gibime geliyor boyle duyunca sizleri
Buyuk ıhtımal mastıt canım, tam tersı emzıreceksın o gogsunu bosaltmaya calısacaksın, ancak gogusten ıltıhap akarsa emzırılmezKızlar goguslerim pembemsi bi renkte sıcak geliyorlar bana bebeğim emdikce canım acıyor ve sanki iğne batıriyorlar sizce mastit mi oldum mastit olunca bebek emzirilmezmi napacam benzaten süt yok vermezsem iyice biter
Ben hem premıum care hem bu resımdekı yesıl pakettekı olan prımadankullandım, yesıl pakettekını hıc begenmedım dokusu guzel degıl ve sızdırma pısık yapma ıhtımalı var. En son huggıes aldım yenıdogan ıcın ve bayıldım resmen, hem sızdırmıyor hem dokusu cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?