2016 Şubat Anneleri

Saol cnm ☺ Ben sdc oğlum için istiyorum. Çünkü benim hastalığım için gittiğim dr üni. hastanesinde. Orda özel muayenesi var ona gidiyorum. Başka yerler zaten anlamaz. ☺
9 muayene derken muayene sayısı gibi şartlarımı var. İInternetten araştırıyorum ama öyle bişeyede rastlamamıştım. Bunu öğrendiğim ii oldu. Ben zaten muayene için sıkıntı yaşamıyorum. Asıl sıkıntım yatış olunca yani hastane de yatma durumu olunca. Çünkü
Geceliği 300 nakit verirsen 200 e iniyolar. Geçen iki gece kaldık 400 verdik. Tabiki çocuk olunca illaki bulunur ama o parayı sigorta için versem daha ii olur.
Ya bende araştırma içindeyim
Kendim ve çocuk için düşünğyoruz.en son ki görüştüğüm yer. 9 muayene için 1300 demişler.

Ayaktw tedavi ve yatışlı seçenekleri varmış ama hatırlayamadkm şimdi

Kizim 56 gunluk 5 kilo..3100 dogdu

Uzun zamandır oğluma eldiven ve şapka takmiyorum.

Kundaksız uyumaya alışsın diyede gündüzleri sarmıyorum o da sağ olsun sağ yanağını boydan boya çizmiş o da yetmez gibi sol gözünün kenarini da çizmiş
Tırnaklarini da kesmistim yine de becermis
:)
Zaten hafif isilik vardı tam oldu

Olsun çizikleri hemen geçiyor
Öğrenme duyuları gelişiyor.
Benim meme uçlarımı acayip tırmalıyor ona rağmen sabrediyorum :)

Ya snap te arkadaş ekleyemiyorum
Aratıyrum bulamıyorum

Gunaydin. Adet bitiminde hemen dusa giremezsek emzirmek sıkıntı midir. ? Gece bitti gibi geldi sonra emin olamadım. Simdi bitmiş eminim. Emziriyor olduğum aklıma gelmedi emzirdim birçok kez. En son aklıma göğsü yıkamak geldi. Su anda uyanık olduğu için dusa giremiyotum.

Adetler basladi mi yaa,ben obut kizimda bir yil olmadim bunda da bisey yok hala.Canim firsatini bulur bulmaz girersin uyaniksa nasil gireceksin ki

Adetler basladi mi yaa,ben obut kizimda bir yil olmadim bunda da bisey yok hala.Canim firsatini bulur bulmaz girersin uyaniksa nasil gireceksin ki

Sorma... ;( lohusalik bitti ilk hafta adet oldum ben de sok olduk zira 7 ay gelmez umudu tasiyordim

Canim asi olmadanmi boyle oldu.. Ah kuzumaa.. ya korkuyolar, gunduz cok dikkat etmek lazim .. unutmuyolar cunku, ah yavrum benim ufak adamda hemsirelere gulucukler atti ama igneden sonra somurttu yavrum Ayhh neyse gelecek ay ignemiz yok, boy kilo olculucez bir tek neyseki ..

Sorma... ;( lohusalik bitti ilk hafta adet oldum ben de sok olduk zira 7 ay gelmez umudu tasiyordim
Ana sen oldunmu.. ayyy ben hic olmak istemiyorum guzeldi boyle, ama yavas yavas olurum gibime geliyor boyle duyunca sizleri

Bilmiyorum canım ama geçen iki arkadaş geldi kakayi gösterdim ikisi de normal sıkıntı yapma dedi.

sessizyazar mahallenin en mutlu Bebeğini okudun sen dimi canım? Alayım mı ? Tavsiye eder misin?

Okuyorum daha. Yavaş yavaş :) güzel noktalar var canım. Bitmediği için bir şey diyemiyorum

Alerji kizlar sut ve sut urinleri arti yumurta mukusu gectim bizim kaka resmen afedersiniz balgama dondu iki gundur tahlil yapildi gizli kana falan bakildi tertemiz cok sukur ama alerji maakesef

Gizli kan bizde de çıkmadı canım
Mukus bir gün oldu. Büyük ihtimal usuttuk.

Ana sen oldunmu.. ayyy ben hic olmak istemiyorum guzeldi boyle, ama yavas yavas olurum gibime geliyor boyle duyunca sizleri

Oldum bitti bile :) hatta oğlum dışa girmem gerektiğini anlamış olmalı uyudu girip çıktım :) ara ara banyo kapısını açıp baktım ben önce inanamadim. Az az geldi zaten de adettir yani herhalde:)

Kızlar goguslerim pembemsi bi renkte sıcak geliyorlar bana bebeğim emdikce canım acıyor ve sanki iğne batıriyorlar sizce mastit mi oldum mastit olunca bebek emzirilmezmi napacam ben zaten süt yok vermezsem iyice biter
Buyuk ıhtımal mastıt canım, tam tersı emzıreceksın o gogsunu bosaltmaya calısacaksın, ancak gogusten ıltıhap akarsa emzırılmez

Ya bu uyku me zaman tam düzene girecek Allah aşkına ya??? Gündüz benim kız bal Börek yani yeme de yanında yat fakat akşamları son gündüz uykusundan bir Uyanıyor..tüm gün de uyumuş old için uyumuyor tekrar hemen.uyusa da dalamıyor.terör estiriyor.ya meme ya da dar ederim diyor yani.tüm aksam 3-4 saat memede.uyanık , emzik de almadı.akşam olmasın istiyorum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…