Ya nasılda öıkıyor. Hiç birley gözükmese de
burun çok önemli. Dışardna gözükmütor ama fırt fırt ediyor. Hergün açmamkza rağmen gece tıkalıydı burnu. Birazda ağzında kusmuk varmış. Hıııı dedi kaldı. Eşim salondan duydu koştu geldi.
Ben yarı uykulu süt sağıyordum hatta burnunu şimdi mi temizlesem çocuk uyuyor ama napsam diye düşünüyorudm. Birden hııı diyip nefes kesilince noldumu anlamadım ters çevirdim falan.
Lütfen sümük görmeseniz de temizleyinAllah korusun uyanık olmayabilirdim
Emmedigini uyukladigini soyledim..bi cihaz getirdi nefesio ve kalbinin olcumunu yapiyor.nefes 90 uzeri olacakken biximki 70e dusuyordu2 kere götürdük hep dinlediler balgam söktürücü ve hava verioz ewde ama öksürüyo baya anlamadım dr antıbıyotıl falan vermedi en son sizin nasıl anladılar
Bir greyfurt sık içine bir yemek kaşığı bal karıştır iç canım grip başındayken birebirdir.Boğazın için de bir dış sarımsağı soy birkaç yerinden del bıçakla hap gibi yut.Hem böyle koku da yapmıyor. Geçmiş olsunKızlar boğazım çok ağrıyor grip oluyorum ne yapabilirim
canım benim kuzımda da öksürükvar günde kaç kez öksürüyor bebişin benimde doktora gitmem gerekir mi acaba2 kere götürdük hep dinlediler balgam söktürücü ve hava verioz ewde ama öksürüyo baya anlamadım dr antıbıyotıl falan vermedi en son sizin nasıl anladılar
Aynen canım sürekli kucakta, hani otururken kucakta dursa tamam da dolasmak istiyor bacaklarımda kollarımda takat kalmadı benimdeNedir bu gunduz uyku sorunu çocuklarda benimki de aynı son bir haftadır.uzuluyorum bebek uyur da buyur derler bizimkinin hiç niyeti yok.ıyumuyor bari dursa o da yok butun gun kucakta gezdir dur.sırtım ağrıyor çok taşıyamıyorum artık
Bende oyle yapiyorum ama hastanedekilerle arasinda fark varmi acabacanım ben şöyle yapıyorum; ilk kendim tartılıyorum sonra da bebekle tartılıyorum..aradaki fark bebeğin ağırlığını veriyor
Bizim burda millet cesit sayiyo 3 cocuk var bide yeni dogum yapmis flan demiyorlar 3 saat once haber verdiler sinir bozucuBizimki de oto/anakucağında durmuyordu. İnatla koyunca dediğin gibi alışıyorlar
Eşim bugün getirecekmiş bakalım sevecek mi:)
Sevmezse eşim beni oturtup sallayabilir
Ay o nasıl bir menüüüğü
Ay kalkıp birşey daha mı yapsam :/
Bu arada görümcem geldi patates salatası yerine şehriye salatası yaptı.
Yoğurtlu Havuçlu da var
Ben gene patates salatası da yapayım bari
Buzlukta sarmam vardı çıkartsam mı ki :/
İşte bende böyle kararsızım. Annem sağlıköı olmasına rağmen tereddütlü aşılara karşı
Evet bizim hem süt hem kuruyemiş.
Kuruyemiş iken pütür pütürdü katıya yakındı.
O geçince süt alerjisi çıktı ortaya. Test ile ispatlammış değil ama süt ürünü kesince rahatladı.
Sağlık ocağından verilen d vitamininde süt var canım.
@sessizyazar vakti zamanında demişti ki d vit kulandığımdan beri çocuk gaz sancıısı çekiyor. Bende gülmüştüm ne alaka yaa diye. Doktor Bizimkine başka bir d vit önerdi içinde yokmuş süt türevi şey.
Aklında olsun, Eğer tamamen sütü keseceksen.
Aynı şekilde gaz damlalarının içerkleri de laktobilmem ne var:/
Apartmanda bu işlere meraklı abla yokmu ?
Benim alt komşuya desem hemen bulurdu
Ben bu durumdan cok muzdaribim 10 gun ishalle birlikte yesil kaka yapti dr gittik serum vs flan kaka tahlili yapma zahmwtinde bile bulunmadi ve sonuc bebegim hic kilo almamis baska bi ozel dr goturcem tahlil yaptircamYesil kaka neden olur? Doktor yediginiz seyler bazen yesil kaka yapar dedi ama ne yiyince yesil kaka cikiyor bilemedim.
Cnm bnm bebeğimde ishal di fotoğrafı nı çekip götürdüm kaka tahlili yaptı temiz çıktı arada bnm bebeğim de yeşil kaka yapıyor ishal için bağırsak düzenleyici vetdiBen bu durumdan cok muzdaribim 10 gun ishalle birlikte yesil kaka yapti dr gittik serum vs flan kaka tahlili yapma zahmwtinde bile bulunmadi ve sonuc bebegim hic kilo almamis baska bi ozel dr goturcem tahlil yaptircam
Kaç günlük canım bebeğin kaç kilo olmuş. Kurtulmuşsun mama derdindenKizlar bugun minigi kontrole goturdum.dr mama vermeyin dedi gelisimi iyi.sizede soyliim corekotu yagi varmis bende kullanmadim.sutu artiriyormus..hatta kiloda verdiyormus ac karni kullanilinca..emzirwn annwler grubunda okudum
55 gunluk.10 gun hastanede yattik o surecte kiloda vermistik .zaten ara ara veriyodum.omuda kestikKaç günlük canım bebeğin kaç kilo olmuş. Kurtulmuşsun mama derdinden
Bizimkide 3 gundur costu..bugun gittik asiri gazi varmis.sabah aksam agliyo suan ayagimda agliyo arada sanci vuruyokızlar oğlum çok ağlıyor Uyumuyor bir türlü Ağrısı var galiba bir çay kaşığı calpol versem zararı yada faydası olur mu
Ya bugün benim bebeğimde ishal oldu diye götürdüm kan tahlilıde yaptı nedense küçük elinden kan aldılar minıgimin Kıyamam ona dayanamadım ağlamaya başladım boşuna götürdüm sanki kan tahlili ne alaka ki? gaita tahlili de yapmak istedi ama bebegim şansa yapmadı o yüzden tahlil yapamadık. ya günde kaç kez peki ishalli kaka yapiyordu bebeğin canım. Benim sadece bugün iki kez yaptı dr kan tahlili yaptıktan sonra 3 kez ve yukarısı olursa ishal sayılır dedi. peki neden acı çektirdin bebeğime be adam diyesim geldi. benim için çok zor bi gündüCnm bnm bebeğimde ishal di fotoğrafı nı çekip götürdüm kaka tahlili yaptı temiz çıktı arada bnm bebeğim de yeşil kaka yapıyor ishal için bağırsak düzenleyici vetdi
Bende yaptım iki çeşit dahaBizim burda millet cesit sayiyo 3 cocuk var bide yeni dogum yapmis flan demiyorlar 3 saat once haber verdiler sinir bozucu
Ağrı kaynağı bulunmadıkça ağrı kesici çok da işe yaramaz. Ha anlık sakinlik verir ama ağrı olan yer yarında ağrıyacaktırkızlar oğlum çok ağlıyor Uyumuyor bir türlü Ağrısı var galiba bir çay kaşığı calpol versem zararı yada faydası olur mu
Canım sen kuruyemiş yediğinde yüzüündede isilik gibi pıtırtılar oldumu?Bende yaptım iki çeşit daha
İyi ki yapmışım. 8kişi dediler. Çocukları saymadan 10kişiler
Şuan emzirmeye kaçtım
Çocuk işi iyiymiş yaa. Emziriyorum diyip uyusam mı
Ama çok gürültü var uyunmaz da
Sizinkiler de iyiymiş bee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?