2016 Şubat Anneleri

Evet cnm dışardan bakınca bişi yok gibi ama nerden geliyor anlamadım. Ben ciğerine süt kaçtığı dönemde hergün hatta bazen günde 2 defa çektim. Artık alıştık görünsede görünmesede otribebeyle temizliyorum.

2 kere götürdük hep dinlediler balgam söktürücü ve hava verioz ewde ama öksürüyo baya anlamadım dr antıbıyotıl falan vermedi en son sizin nasıl anladılar
Emmedigini uyukladigini soyledim..bi cihaz getirdi nefesio ve kalbinin olcumunu yapiyor.nefes 90 uzeri olacakken biximki 70e dusuyordu

Kizlar bugun minigi kontrole goturdum.dr mama vermeyin dedi gelisimi iyi.sizede soyliim corekotu yagi varmis bende kullanmadim.sutu artiriyormus..hatta kiloda verdiyormus ac karni kullanilinca..emzirwn annwler grubunda okudum

Kızlar boğazım çok ağrıyor grip oluyorum ne yapabilirim
Bir greyfurt sık içine bir yemek kaşığı bal karıştır iç canım grip başındayken birebirdir.Boğazın için de bir dış sarımsağı soy birkaç yerinden del bıçakla hap gibi yut.Hem böyle koku da yapmıyor. Geçmiş olsun

2 kere götürdük hep dinlediler balgam söktürücü ve hava verioz ewde ama öksürüyo baya anlamadım dr antıbıyotıl falan vermedi en son sizin nasıl anladılar
canım benim kuzımda da öksürükvar günde kaç kez öksürüyor bebişin benimde doktora gitmem gerekir mi acaba

Aynen canım sürekli kucakta, hani otururken kucakta dursa tamam da dolasmak istiyor bacaklarımda kollarımda takat kalmadı benimde

Yesil kaka neden olur? Doktor yediginiz seyler bazen yesil kaka yapar dedi ama ne yiyince yesil kaka cikiyor bilemedim.

kralice86 Canım sana çook katılıyorum. Bu süt olayı benide artk çok incitiyo.. Mama vermemek için direniyorum ama bebeğim helak oluyo ağlamaktan .. Emzirme sonrasında mama takviye etmezsem doymuyor.

Bizim burda millet cesit sayiyo 3 cocuk var bide yeni dogum yapmis flan demiyorlar 3 saat once haber verdiler sinir bozucu

Yesil kaka neden olur? Doktor yediginiz seyler bazen yesil kaka yapar dedi ama ne yiyince yesil kaka cikiyor bilemedim.
Ben bu durumdan cok muzdaribim 10 gun ishalle birlikte yesil kaka yapti dr gittik serum vs flan kaka tahlili yapma zahmwtinde bile bulunmadi ve sonuc bebegim hic kilo almamis baska bi ozel dr goturcem tahlil yaptircam

Ben bu durumdan cok muzdaribim 10 gun ishalle birlikte yesil kaka yapti dr gittik serum vs flan kaka tahlili yapma zahmwtinde bile bulunmadi ve sonuc bebegim hic kilo almamis baska bi ozel dr goturcem tahlil yaptircam
Cnm bnm bebeğimde ishal di fotoğrafı nı çekip götürdüm kaka tahlili yaptı temiz çıktı arada bnm bebeğim de yeşil kaka yapıyor ishal için bağırsak düzenleyici vetdi

Kizlar bugun minigi kontrole goturdum.dr mama vermeyin dedi gelisimi iyi.sizede soyliim corekotu yagi varmis bende kullanmadim.sutu artiriyormus..hatta kiloda verdiyormus ac karni kullanilinca..emzirwn annwler grubunda okudum
Kaç günlük canım bebeğin kaç kilo olmuş. Kurtulmuşsun mama derdinden

kızlar oğlum çok ağlıyor Uyumuyor bir türlü Ağrısı var galiba bir çay kaşığı calpol versem zararı yada faydası olur mu

kızlar oğlum çok ağlıyor Uyumuyor bir türlü Ağrısı var galiba bir çay kaşığı calpol versem zararı yada faydası olur mu
Bizimkide 3 gundur costu..bugun gittik asiri gazi varmis.sabah aksam agliyo suan ayagimda agliyo arada sanci vuruyo

Cnm bnm bebeğimde ishal di fotoğrafı nı çekip götürdüm kaka tahlili yaptı temiz çıktı arada bnm bebeğim de yeşil kaka yapıyor ishal için bağırsak düzenleyici vetdi
Ya bugün benim bebeğimde ishal oldu diye götürdüm kan tahlilıde yaptı nedense küçük elinden kan aldılar minıgimin Kıyamam ona dayanamadım ağlamaya başladım boşuna götürdüm sanki kan tahlili ne alaka ki? gaita tahlili de yapmak istedi ama bebegim şansa yapmadı o yüzden tahlil yapamadık. ya günde kaç kez peki ishalli kaka yapiyordu bebeğin canım. Benim sadece bugün iki kez yaptı dr kan tahlili yaptıktan sonra 3 kez ve yukarısı olursa ishal sayılır dedi. peki neden acı çektirdin bebeğime be adam diyesim geldi. benim için çok zor bi gündü

Bizim burda millet cesit sayiyo 3 cocuk var bide yeni dogum yapmis flan demiyorlar 3 saat once haber verdiler sinir bozucu
Bende yaptım iki çeşit daha
İyi ki yapmışım. 8kişi dediler. Çocukları saymadan 10kişiler
Şuan emzirmeye kaçtım
Çocuk işi iyiymiş yaa. Emziriyorum diyip uyusam mı
Ama çok gürültü var uyunmaz da

Sizinkiler de iyiymiş bee..

Ağrı kaynağı bulunmadıkça ağrı kesici çok da işe yaramaz. Ha anlık sakinlik verir ama ağrı olan yer yarında ağrıyacaktır

Canım sen kuruyemiş yediğinde yüzüündede isilik gibi pıtırtılar oldumu?
Ben akşam biraz antep fıstığı yedim bugün yüzü pütür pütür ve kırmızıydı ondanmı ola ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…