- 21 Ağustos 2015
- 696
- 407
- 53
- 34
Ben de bugun mastıt oldugum ıcın ultrason cektırdım, ultrasondan bakan doktor gogsunde sut az var sanırım sut kanalların az dedı. Benım emzırmeden once her ıkı gogusten toplam 120-140 felan cıkıyor, emzırdıkten sonra da 40-60 arası. Ama bazen daha az da olabılıyor. Bakalım bu ay doktor ne dıyecek, zaten mastıt olunca da sut azalırmıs, o kadar koca memelerım var ama fos ıste
Bende aksamlardan korkuyorum.kizim cok agliyor.gozleri sisiyor morariyor kizariyor.3 gundur iyice costu..memeyi habire versem iyice gazlaniyor..bisekulde oyaliyorum.koridorlarda gezdirip sarki soyluyorum enaz 1 saat ara verdiriyorum..geciyor ama yorucu gercekten.oglum 8 ay agladi ..2 yasina kadarda saat basi kalkardi..kizdan umutluyum ama bakalim nolcakYa bu uyku me zaman tam düzene girecek Allah aşkına ya??? Gündüz benim kız bal Börek yani yeme de yanında yat fakat akşamları son gündüz uykusundan bir Uyanıyor..tüm gün de uyumuş old için uyumuyor tekrar hemen.uyusa da dalamıyor.terör estiriyor.ya meme ya da dar ederim diyor yani.tüm aksam 3-4 saat memede.uyanık , emzik de almadı.akşam olmasın istiyorum ya..
Selam kızlar, bebeğim 2 ay 10 günlük 2 aylıkken kilosu 4,600 boyu 55 cm baş çevresi 37 cm normal mi sizde bebeklerinizin değerlerini yazar mısınız? meraklardayım lütfen
Ya gaz yapıyor ama dayanamıyorum resmen Çığlık ata ata ağlıyor.dğn saat 10 dan 2 ye kadar memedeydi.göğüs uçlarım felaket durumda.napcaz böyle? Uyku saatlerini kaydırmaya çalışsam uyanık tutsam belli saatlerde..bu sefer de ona Huysuzluk eder.ay niye evlenmişim ki ben rahat BatmışBende aksamlardan korkuyorum.kizim cok agliyor.gozleri sisiyor morariyor kizariyor.3 gundur iyice costu..memeyi habire versem iyice gazlaniyor..bisekulde oyaliyorum.koridorlarda gezdirip sarki soyluyorum enaz 1 saat ara verdiriyorum..geciyor ama yorucu gercekten.oglum 8 ay agladi ..2 yasina kadarda saat basi kalkardi..kizdan umutluyum ama bakalim nolcak
Olsun çizikleri hemen geçiyor
Öğrenme duyuları gelişiyor.
Benim meme uçlarımı acayip tırmalıyorona rağmen sabrediyorum :)
Ya snap te arkadaş ekleyemiyorum
Aratıyrum bulamıyorum
Canim kusura bakmada bir ayda bebeginin 7 cm uzamasi imkansiz :) .. saglik ocaginda farkli bebek doktoru farkli olcuyor ve aralarinda 3-4 cm oynuyor.. tuhaf ama durum bu :)Canim dogum kilosu onemli bence. Her ay 500-1000gr arasi aliyorlar bir sorun olmadikca oyle aldiyaa dert etme normaldir
Benim benegim 29 gunlukken 4700 gr 58 cm di ama zaten 3750 gr 51 cm dogmustu
bi ayda 7 cm nasl uzamıs bizimki bi ayda 3 cm uzamıs gecen ay gittiğimizde dogdugu zamanki boyunu söyled bende sordm ilk dogdugunda zaten o kadardı diye ilk dogdugunda tam ölcemezler fazla yazıyolar o yzden dedi banaCanim dogum kilosu onemli bence. Her ay 500-1000gr arasi aliyorlar bir sorun olmadikca oyle aldiyaa dert etme normaldir
Benim benegim 29 gunlukken 4700 gr 58 cm di ama zaten 3750 gr 51 cm dogmustu
ay ben bi an önce olmak istyrm kabızlk yaptı bende cok kotuyum ve sanırım hemoroid oldmYapmayin kizlar korkutmayin beni
Kabizlikla ne alakasi var kiz :) hep derim kuru kayisi yiyiceksin kabiz olmiciksin ahaha ;Day ben bi an önce olmak istyrm kabızlk yaptı bende cok kotuyum ve sanırım hemoroid oldm
Makineye at gitsin biz narine attik.. birseycik olmadiKızlar ben çok Saçma bir soru soracağım.kangurularınızı kullanmadan önce yıkadımız mı? Elde suya mı bstırsınız makinaya mı attınız eğer yıkadıysanız?
Ben de dogru duzgun takmadim arada bir usuduklerinde tirnaklari cok uzadiginda kesemezsem bi de banyodan sonra takiyorum artik havalar da guzel benim evim cok sicak oluyor hic takmam artikUzun zamandır oğluma eldiven ve şapka takmiyorum.
Kundaksız uyumaya alışsın diyede gündüzleri sarmıyorum o da sağ olsun sağ yanağını boydan boya çizmiş o da yetmez gibi sol gözünün kenarini da çizmiş
Tırnaklarini da kesmistim yine de becermis
:)
Zaten hafif isilik vardı tam oldu
Cok cabuk olmussun canim ama anormal bi durum degil ben buyuk kizimda 15.ay adet gormustum ikizlerde ne olur bilmiyorum ama bu sefer erken olcam galiba buyuk kizim 1yasindayken adet sancilari yavas yavas gelmeye baslamisti 15.ay adet olmustum ikizlerim 2 aylik oldu arada adet sancisi gibi sancilar geliyorSorma... ;( lohusalik bitti ilk hafta adet oldumben de sok olduk zira 7 ay gelmez umudu tasiyordim
Neresi veriyormus benim kv bez paralarina sponsor oldu ama baska bi yer varsa ordan da alalimKızlar bez parası sa veriliyormuş bilgisi olan var mı
Muhtarlık diye duydum canıö ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan varsa aydınlatsın lar bizi 5 gün gitmiyor bir paket bu gidişte parayı beze yatıracağızNeresi veriyormus benim kv bez paralarina sponsor oldu ama baska bi yer varsa ordan da alalim
Bebekler bazen kendini kasiyor ya kisaliyor veya uzuyorlar bi de olcum farki da oluyor tabi saglik ocagindaki hemsiremiz baya dikkat ediyor kafasini iceri dogru cekmemesine falanbi ayda 7 cm nasl uzamıs bizimki bi ayda 3 cm uzamıs gecen ay gittiğimizde dogdugu zamanki boyunu söyled bende sordm ilk dogdugunda zaten o kadardı diye ilk dogdugunda tam ölcemezler fazla yazıyolar o yzden dedi bana
Sorma benimkiler ikiz bi gunde koca torba bez atiyoruz ne almaya be atmaya yetisemiyoruzMuhtarlık diye duydum canıö ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan varsa aydınlatsın lar bizi 5 gün gitmiyor bir paket bu gidişte parayı beze yatıracağız
Seninki daha vahim miş☺☺Sorma benimkiler ikiz bi gunde koca torba bez atiyoruz ne almaya be atmaya yetisemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?