2016 Şubat Anneleri

Benim iiki gogusten 150cc cikiyirdu simdi.tek.gpgusten 130 cikiyor. Benim mastit sonrasi cok artti. Surekli pmpalayip emzirdim.

Bende aksamlardan korkuyorum.kizim cok agliyor.gozleri sisiyor morariyor kizariyor.3 gundur iyice costu..memeyi habire versem iyice gazlaniyor..bisekulde oyaliyorum.koridorlarda gezdirip sarki soyluyorum enaz 1 saat ara verdiriyorum..geciyor ama yorucu gercekten.oglum 8 ay agladi ..2 yasina kadarda saat basi kalkardi..kizdan umutluyum ama bakalim nolcak

Selam kızlar, bebeğim 2 ay 10 günlük 2 aylıkken kilosu 4,600 boyu 55 cm baş çevresi 37 cm normal mi sizde bebeklerinizin değerlerini yazar mısınız? meraklardayım lütfen

Canim dogum kilosu onemli bence. Her ay 500-1000gr arasi aliyorlar bir sorun olmadikca oyle aldiyaa dert etme normaldir

Benim benegim 29 gunlukken 4700 gr 58 cm di ama zaten 3750 gr 51 cm dogmustu

Ya gaz yapıyor ama dayanamıyorum resmen Çığlık ata ata ağlıyor.dğn saat 10 dan 2 ye kadar memedeydi.göğüs uçlarım felaket durumda.napcaz böyle? Uyku saatlerini kaydırmaya çalışsam uyanık tutsam belli saatlerde..bu sefer de ona Huysuzluk eder.ay niye evlenmişim ki ben rahat Batmış

Kızlar ben çok Saçma bir soru soracağım.kangurularınızı kullanmadan önce yıkadımız mı? Elde suya mı bstırsınız makinaya mı attınız eğer yıkadıysanız?

Olsun çizikleri hemen geçiyor
Öğrenme duyuları gelişiyor.
Benim meme uçlarımı acayip tırmalıyor ona rağmen sabrediyorum :)

SoSırf o gelisim icin takmiyorum o da sagolsun suratina harita ciziyor

Ya snap te arkadaş ekleyemiyorum
Aratıyrum bulamıyorum

bak yukarda ismen arat var
seninki nasil yaziliyor ben bakayim

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-31-11-21-51.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 39
Canim dogum kilosu onemli bence. Her ay 500-1000gr arasi aliyorlar bir sorun olmadikca oyle aldiyaa dert etme normaldir

Canim kusura bakmada bir ayda bebeginin 7 cm uzamasi imkansiz :) .. saglik ocaginda farkli bebek doktoru farkli olcuyor ve aralarinda 3-4 cm oynuyor.. tuhaf ama durum bu :)

bi ayda 7 cm nasl uzamıs bizimki bi ayda 3 cm uzamıs gecen ay gittiğimizde dogdugu zamanki boyunu söyled bende sordm ilk dogdugunda zaten o kadardı diye ilk dogdugunda tam ölcemezler fazla yazıyolar o yzden dedi bana

Kızlar ben çok Saçma bir soru soracağım.kangurularınızı kullanmadan önce yıkadımız mı? Elde suya mı bstırsınız makinaya mı attınız eğer yıkadıysanız?
Makineye at gitsin biz narine attik.. birseycik olmadi

Ben de dogru duzgun takmadim arada bir usuduklerinde tirnaklari cok uzadiginda kesemezsem bi de banyodan sonra takiyorum artik havalar da guzel benim evim cok sicak oluyor hic takmam artik

Sorma... ;( lohusalik bitti ilk hafta adet oldum ben de sok olduk zira 7 ay gelmez umudu tasiyordim
Cok cabuk olmussun canim ama anormal bi durum degil ben buyuk kizimda 15.ay adet gormustum ikizlerde ne olur bilmiyorum ama bu sefer erken olcam galiba buyuk kizim 1yasindayken adet sancilari yavas yavas gelmeye baslamisti 15.ay adet olmustum ikizlerim 2 aylik oldu arada adet sancisi gibi sancilar geliyor

Neresi veriyormus benim kv bez paralarina sponsor oldu ama baska bi yer varsa ordan da alalim
Muhtarlık diye duydum canıö ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan varsa aydınlatsın lar bizi 5 gün gitmiyor bir paket bu gidişte parayı beze yatıracağız

bi ayda 7 cm nasl uzamıs bizimki bi ayda 3 cm uzamıs gecen ay gittiğimizde dogdugu zamanki boyunu söyled bende sordm ilk dogdugunda zaten o kadardı diye ilk dogdugunda tam ölcemezler fazla yazıyolar o yzden dedi bana
Bebekler bazen kendini kasiyor ya kisaliyor veya uzuyorlar bi de olcum farki da oluyor tabi saglik ocagindaki hemsiremiz baya dikkat ediyor kafasini iceri dogru cekmemesine falan

Muhtarlık diye duydum canıö ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan varsa aydınlatsın lar bizi 5 gün gitmiyor bir paket bu gidişte parayı beze yatıracağız
Sorma benimkiler ikiz bi gunde koca torba bez atiyoruz ne almaya be atmaya yetisemiyoruz

Bebegim ishal oldu cok uzunum. Aranizda bebegi ishal olan varmi. Salgin varmis. Ne tavsiye edersiniz kizlar. Doktor toz verdi. Sutumle karistirip veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…