He iyi atayım birşey olmuyorsa canım:) içime sinmedi öteki türlü.Makineye at gitsin biz narine attik.. birseycik olmadi
Ben ishal olsa anlamayacagim cunku hep sulu kakasi neticede.. nasil anliyorsunuz ishal oldugunu anlamadim gitti :)Bebegim ishal oldu cok uzunum. Aranizda bebegi ishal olan varmi. Salgin varmis. Ne tavsiye edersiniz kizlar. Doktor toz verdi. Sutumle karistirip veriyorum.
Mama veriyormusun canim?Kızlarrrrr
2 gündür göğüslerim pelte gibi ve boş hissediyorum. sütüm yok denecek kadar az sanırım. Kızım yaklaşık 8 10 defa falan çekiyor 1 kere yutkunuyor. Sütüm çekiliyor galiba
Napabilirim , daha 52 günlük bebeğim üstelik çalışmıyorum. sağma durumu falanda yok
Canm adet olmamakta kabızlık yaparmış kuru kayısı hiç sevmyorm yaa ben hiç kabız olmazdm smdi mahvetti beni inşallah düzelir eczaneden kremle fitil aldm hemoroid olmadan geçer inşallahKabizlikla ne alakasi var kiz :) hep derim kuru kayisi yiyiceksin kabiz olmiciksin ahaha ;D
Aynen bizimkide çok.dikkatli olcuyoBebekler bazen kendini kasiyor ya kisaliyor veya uzuyorlar bi de olcum farki da oluyor tabi saglik ocagindaki hemsiremiz baya dikkat ediyor kafasini iceri dogru cekmemesine falan
Ben de dogru duzgun takmadim arada bir usuduklerinde tirnaklari cok uzadiginda kesemezsem bi de banyodan sonra takiyorum artik havalar da guzel benim evim cok sicak oluyor hic takmam artik
Hadi ya.. hic bir fikrim yok ben dogum esnasinda hemoroid olmusum ama suan gecti, bir sorun yasamiyorum cok sukur.. sen ne gerekiyorsa yap bencede ilerlemedenCanm adet olmamakta kabızlık yaparmış kuru kayısı hiç sevmyorm yaa ben hiç kabız olmazdm smdi mahvetti beni inşallah düzelir eczaneden kremle fitil aldm hemoroid olmadan geçer inşallah
Mama veriyormusun canim?
Canm çok şık emincede gogusler dolmuyo ben öyle yapınca oyaliyorm oyalayamazsamda tek gogsumu veriyorum surekli oburu dolsun diye bide burda kaç kişiye söyledim sanada soyleyim kuru incir kesinlikle sütü çok cogaltiyoKızlarrrrr
2 gündür göğüslerim pelte gibi ve boş hissediyorum. sütüm yok denecek kadar az sanırım. Kızım yaklaşık 8 10 defa falan çekiyor 1 kere yutkunuyor. Sütüm çekiliyor galiba
Napabilirim , daha 52 günlük bebeğim üstelik çalışmıyorum. sağma durumu falanda yok
Yapiyorm valla geçen gün otrdm agladm canımın acisindan bide.normal dogm yapmadım yapsam nolurdu acabaHadi ya.. hic bir fikrim yok ben dogum esnasinda hemoroid olmusum ama suan gecti, bir sorun yasamiyorum cok sukur.. sen ne gerekiyorsa yap bencede ilerlemeden
Cok cabuk olmussun canim ama anormal bi durum degil ben buyuk kizimda 15.ay adet gormustum ikizlerde ne olur bilmiyorum ama bu sefer erken olcam galiba buyuk kizim 1yasindayken adet sancilari yavas yavas gelmeye baslamisti 15.ay adet olmustum ikizlerim 2 aylik oldu arada adet sancisi gibi sancilar geliyor
Bebek olunca misafir biran once gitse oluyo demi benm gecen aksamki misafirler gozunden uyku akiyo diyolardi ben olsam yardim ederdim ama benmkiler sagolsun yeyp icip kactilarBende yaptım iki çeşit daha
İyi ki yapmışım. 8kişi dediler. Çocukları saymadan 10kişiler
Şuan emzirmeye kaçtım
Çocuk işi iyiymiş yaa. Emziriyorum diyip uyusam mı
Ama çok gürültü var uyunmaz da
Sizinkiler de iyiymiş bee..
Bende bagrsak duzenleyici kullaniyorum ama nafile kg bile almiyo kuzucumCnm bnm bebeğimde ishal di fotoğrafı nı çekip götürdüm kaka tahlili yaptı temiz çıktı arada bnm bebeğim de yeşil kaka yapıyor ishal için bağırsak düzenleyici vetdi
Canm çok şık emincede gogusler dolmuyo ben öyle yapınca oyaliyorm oyalayamazsamda tek gogsumu veriyorum surekli oburu dolsun diye bide burda kaç kişiye söyledim sanada soyleyim kuru incir kesinlikle sütü çok cogaltiyo
Benmde bebegim ishal yaklasik 1 aydir ve o tozdan baska biseyde kullanmiyorum birakinca daha kotu 2 dr goturdum ama haala ayniBebegim ishal oldu cok uzunum. Aranizda bebegi ishal olan varmi. Salgin varmis. Ne tavsiye edersiniz kizlar. Doktor toz verdi. Sutumle karistirip veriyorum.
Mesela 10 11 kez kaka yapiyor karnindan cok gurultu geliyor ve benmkinin kakasi tamamen kucuk cisi gibi sulu oluyor icinde hic puturcuk bile olmuyoBen ishal olsa anlamayacagim cunku hep sulu kakasi neticede.. nasil anliyorsunuz ishal oldugunu anlamadim gitti :)
Canim tavsiyem;Evet Bi süredir gece uykudan önce veriyodum. Gün içinde pek vermem sadece gerçekten doymadığını hissedersem verdim. Ama o da 1-2 defa falan. Geceye doğru sütüm azalıyordu diye gece 11-12 gibi veriyorum. Dün gece vermedim sadece meme emsin kalan sütüm de çekilmesin diyeama napacagimi bilmiyorum. Sütüm kesilir diye korkuyorum
Bebegim yesil yapti ama sanirim hic ishal olmamis bu durumda..Mesela 10 11 kez kaka yapiyor karnindan cok gurultu geliyor ve benmkinin kakasi tamamen kucuk cisi gibi sulu oluyor icinde hic puturcuk bile olmuyo
Maydonoz sütü kesiyo diye biliyorum ona dikkat et kuru inciri mutlaka ye ben biraz azaldığını hissetsem yiyorm 5 6 tane iyi oluyo gece çok doluyo gogslerm sabah usenmezsem sagyrm geçen gün öyle yaptm 130 cc cikti tek memeden koydum dolaba icirdm öğlen kac saat uyudu bi ara surekli hem emzirip hem sagyodm nasl cogalmsti sutumKuru inciri deniycem hemen canım çok sağol . Benim normalde de öyle aşırı sütüm yoktu ama bebeğime yetecek kadar vardı. 2 gün içinde aniden böyle olması beni çok şaşırttı. Bilmeden bişey mi yedim diye kendimden şüphe etmeye başlar oldum . Ama deniyim kuru incir iyi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?