2016 Şubat Anneleri

Çok teşekkür ederimm canım. Dediklerinin hepsini yapicam. Tatlıyı sevmem. Bi tek Süt olsun diye içtiğim çaya fazla şeker atardım. Onuda kestim ama hemen tekrar başlıycam. Tatlı da yicem. Yeterki süt kesilmesin.

Maşallah canım. Evet maydanoz tüketmiyorum. Az önce bikactane kuru incir yedim. Dereotu yedim. Tam gaz devam edicem süt yapan seyler tüketmeye. İnşallah işe yarar

kızlar şimdi emziriyoruz ya meme dolunca sürekli agriyip sizlicak mi ne zaman rutine döner kıyafet giyerken felan acıyor taşıyor 42 günlük olduk bebeği memeden kesene kadar bolemi olcak

Babannelerle bebek bakmak cok zormus..anlamiyor gazi var diyorum habire meme ver diyo..cay verelim diyor..ki az once 30 cc ihlamur icirdik icinede azicikk seker atti.verdim mecbur onun baskisindan.dr oyle dedi diyince hep dr dedigini yapmayin birakin onlari diyo.kimyasallari veriyosunuz diyo.taa ablayi aramis agliyor.bebek agliyo diye.gik demiycek cocuk...evet etini koparmis gibi agliyo uyursa unutuyor ana uyanikken hep agliyo..beni gerdi iyice.cocuk ac degil yeni emdi diyorum olsun biz agladikca meme verirdik diyo em em kus oluyo sonra.faydalari var evet ama geriyolar adami

CCanim idrar tahlili verdiniz mi hiç?

Kesilmez kuzu.. azda olsa bebegi koruyacak kadar gelicektir her zaman, ve Insallah cogalir sutun, ama tatliyi hic kesme canim..

Ay kuzum ne cayi ne sekeri aman Allahimm cocugu hasta edeceksiniz bagirsaklari burkulur ona yasak boyle seyler

Cnm bendeki kv sende olsa camdan atardun galiba:))ahh anlatamiyorum fazla soylensem buyugumdur ..
Allah kolaylik versinde cocugu hasta etmese bari .. sen ne dinliyorsun bosver verme oyle seyler sut mama ver su bile yasak su evrede

Evet büyükler öyle mlesef her agladginda aç olduğu için agliyo diyolar sonra dk başı emzrmekten iyice gaz oluyo anlamyolar eşimde onlardan duya duya her agladgnda emzir diye başımda bekliyo

Kızlar ben çok Saçma bir soru soracağım.kangurularınızı kullanmadan önce yıkadımız mı? Elde suya mı bstırsınız makinaya mı attınız eğer yıkadıysanız?
Ay ben herşeyi yıkıyorum. Kanguru almadım ama kesin yıkardım onuda :)
SoSırf o gelisim icin takmiyorum o da sagolsun suratina harita ciziyor

bak yukarda ismen arat var
seninki nasil yaziliyor ben bakayim

Ya arıtıyorum. Xxx ile yyy ... Dye aratıcam dimi?
Hoş ben bloggerlaeı turumcu bi kız ı falan da bulamadım. Bi hassas anne yi bulabildim.

Bebek olunca misafir biran once gitse oluyo demi benm gecen aksamki misafirler gozunden uyku akiyo diyolardi ben olsam yardim ederdim ama benmkiler sagolsun yeyp icip kactilar
Ya sorma. Dün 8 kişi max 10gelcez demişlerdi. Çocukları unutmuşlar saymayı bence
Adam başı çocuk vardı
emziriyordjm hışgeldn demeye çıkınca şok oldjm
Haa ben çok ilgilenmedim. Görümcem geldi akşam. "Tabiki gelinimiz ile ilgileniyoruz , onu yanlız bırakmıyoruz, biz bakıyoruz" imajı çizmeye
Bende izin verdim çizsim diye
Benimki emdi uyumaya çalıştı falan derken epey odada takıldım. Toplasam 30dakka durdum yanlarında. Servis yapılırken ve gitmelerine yakın

Hahah seninki babane. Benim kendi annem çardakta oturuyoruz hıçkırıyor diye limon damlattı yavrumun ağzına
Hayır bir de limon sıkılmış ortada atılmak üzere olan bir limon. Öncesinde kim naptı bilinmez. (Mesela elini temizlemek için kullanmış olabilir)
Çıldır geldi tabi:/
Bağırınca da kaç çoxuk büyüttük biz deniyor

Şimdi kapı calsa acmam :) oturma odasında kahvaltilarim duruyor az TV jzlrmdk benim de hakkım demiştim uyandı bebek ayağımda mutfak yine azıcık toplu. Sac bas karma karisik :)

olmamisiz biz anne diyesim geliyor o an :)

Bilirim bendede kv aynisini yapiyodu aman sakin dinleme onlari tok oldugu halde agliyosa gazi vardir sonra bole gazli bebek yapiyolar benim bebegimin duzenini hep bozdu gazi olduğu halde doymuyomu bu dio gecenlerde felaketti doktora goturduk tok bu dedi Şiddetli gazi var idraride temiz çıktı elinden gelebildigi kadar ugras masajlar yap sonra meme ver o gundur bugündür kv dinlemiyorum allahtan yarin evime gidiyorum

Kv sevmiyodum Kp illet olmaya basladim.. nutuk atacak illa ki, arkadasim anlamadinizmi ben burnumdan kil al dir mam! Ben ne dersem o! Bir tane annesi var bebegin o da benim! zaten gidiyorsunuz gider ayak evden kovdurtacak bu yaslarilar kendilerini!

Dr aradim.idrarda enfeksiyon gorulmus yarin bida gelin kultur yapalim dedi..kizim hastaneden geleli 15 gun oldu..bidaha yatirmazlar dimi bunun icin..nasil enfeksiyon oldu acaba .kuzum benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…