Canim tavsiyem;
- Bol bol emzir (doymadiginda mama ver tabi ki)
- 3-4 litre su ic
- Tatli seyler tuket (tatlinin sut uretiminde cok faydasi oldugunu dusunuyorum nedense)
- Ara ogunlerini kacirma, her iki saatte bir agzina birsey at.
- Rezene cayi ic
Buna ragmen gelmezse bir doktora danis bence, ama benim sutumu bayagi arttirdi diyebilirim.
Maydonoz sütü kesiyo diye biliyorum ona dikkat et kuru inciri mutlaka ye ben biraz azaldığını hissetsem yiyorm 5 6 tane iyi oluyo gece çok doluyo gogslerm sabah usenmezsem sagyrm geçen gün öyle yaptm 130 cc cikti tek memeden koydum dolaba icirdm öğlen kac saat uyudu bi ara surekli hem emzirip hem sagyodm nasl cogalmsti sutum
Kıyamam canım.Bende bagrsak duzenleyici kullaniyorum ama nafile kg bile almiyo kuzucum
Babannelerle bebek bakmak cok zormus..anlamiyor gazi var diyorum habire meme ver diyo..cay verelim diyor..ki az once 30 cc ihlamur icirdik icinede azicikk seker atti.verdim mecbur onun baskisindan.dr oyle dedi diyince hep dr dedigini yapmayin birakin onlari diyo.kimyasallari veriyosunuz diyo.taa ablayi aramis agliyor.bebek agliyo diye.gik demiycek cocuk...evet etini koparmis gibi agliyo uyursa unutuyor ana uyanikken hep agliyo..beni gerdi iyice.cocuk ac degil yeni emdi diyorum olsun biz agladikca meme verirdik diyo em em kus oluyo sonra.faydalari var evet ama geriyolar adami
Kesilmez kuzu.. azda olsa bebegi koruyacak kadar gelicektir her zaman, ve Insallah cogalir sutun, ama tatliyi hic kesme canim..Çok teşekkür ederimm canım. Dediklerinin hepsini yapicam. Tatlıyı sevmem. Bi tek Süt olsun diye içtiğim çaya fazla şeker atardım. Onuda kestim ama hemen tekrar başlıycam. Tatlı da yicem. Yeterki süt kesilmesin.
Ay kuzum ne cayi ne sekeri aman Allahimm cocugu hasta edeceksinizBabannelerle bebek bakmak cok zormus..anlamiyor gazi var diyorum habire meme ver diyo..cay verelim diyor..ki az once 30 cc ihlamur icirdik icinede azicikk seker atti.verdim mecbur onun baskisindan.dr oyle dedi diyince hep dr dedigini yapmayin birakin onlari diyo.kimyasallari veriyosunuz diyo.taa ablayi aramis agliyor.bebek agliyo diye.gik demiycek cocuk...evet etini koparmis gibi agliyo uyursa unutuyor ana uyanikken hep agliyo..beni gerdi iyice.cocuk ac degil yeni emdi diyorum olsun biz agladikca meme verirdik diyo em em kus oluyo sonra.faydalari var evet ama geriyolar adami
Dun verdik ariycam bugun cnm.CCanim idrar tahlili verdiniz mi hiç?
Cnm bendeki kv sende olsa camdan atardun galiba:))ahh anlatamiyorum fazla soylensem buyugumdur ..Ay kuzum ne cayi ne sekeri aman Allahimm cocugu hasta edeceksinizbagirsaklari burkulur ona yasak boyle seyler
Allah kolaylik versinde cocugu hasta etmese bariCnm bendeki kv sende olsa camdan atardun galiba:))ahh anlatamiyorum fazla soylensem buyugumdur ..
Yarar canım merak etme bide bol bol su içMaşallah canım. Evet maydanoz tüketmiyorum. Az önce bikactane kuru incir yedim. Dereotu yedim. Tam gaz devam edicem süt yapan seyler tüketmeye. İnşallah işe yarar
Evet büyükler öyle mlesef her agladginda aç olduğu için agliyo diyolar sonra dk başı emzrmekten iyice gaz oluyo anlamyolar eşimde onlardan duya duya her agladgnda emzir diye başımda bekliyoBabannelerle bebek bakmak cok zormus..anlamiyor gazi var diyorum habire meme ver diyo..cay verelim diyor..ki az once 30 cc ihlamur icirdik icinede azicikk seker atti.verdim mecbur onun baskisindan.dr oyle dedi diyince hep dr dedigini yapmayin birakin onlari diyo.kimyasallari veriyosunuz diyo.taa ablayi aramis agliyor.bebek agliyo diye.gik demiycek cocuk...evet etini koparmis gibi agliyo uyursa unutuyor ana uyanikken hep agliyo..beni gerdi iyice.cocuk ac degil yeni emdi diyorum olsun biz agladikca meme verirdik diyo em em kus oluyo sonra.faydalari var evet ama geriyolar adami
Ay ben herşeyi yıkıyorum. Kanguru almadım ama kesin yıkardım onuda :)Kızlar ben çok Saçma bir soru soracağım.kangurularınızı kullanmadan önce yıkadımız mı? Elde suya mı bstırsınız makinaya mı attınız eğer yıkadıysanız?
SoSırf o gelisim icin takmiyorum o da sagolsun suratina harita ciziyor
bak yukarda ismen arat var
seninki nasil yaziliyor ben bakayim
Ya sorma. Dün 8 kişi max 10gelcez demişlerdi. Çocukları unutmuşlar saymayı benceBebek olunca misafir biran once gitse oluyo demi benm gecen aksamki misafirler gozunden uyku akiyo diyolardi ben olsam yardim ederdim ama benmkiler sagolsun yeyp icip kactilar
Hahah seninki babane. Benim kendi annem çardakta oturuyoruz hıçkırıyor diye limon damlattı yavrumun ağzınaBabannelerle bebek bakmak cok zormus..anlamiyor gazi var diyorum habire meme ver diyo..cay verelim diyor..ki az once 30 cc ihlamur icirdik icinede azicikk seker atti.verdim mecbur onun baskisindan.dr oyle dedi diyince hep dr dedigini yapmayin birakin onlari diyo.kimyasallari veriyosunuz diyo.taa ablayi aramis agliyor.bebek agliyo diye.gik demiycek cocuk...evet etini koparmis gibi agliyo uyursa unutuyor ana uyanikken hep agliyo..beni gerdi iyice.cocuk ac degil yeni emdi diyorum olsun biz agladikca meme verirdik diyo em em kus oluyo sonra.faydalari var evet ama geriyolar adami
Hahah seninki babane. Benim kendi annem çardakta oturuyoruz hıçkırıyor diye limon damlattı yavrumun ağzına
Hayır bir de limon sıkılmış ortada atılmak üzere olan bir limon. Öncesinde kim naptı bilinmez. (Mesela elini temizlemek için kullanmış olabilir)
Çıldır geldi tabi:/
Bağırınca da kaç çoxuk büyüttük biz deniyor
Bilirim bendede kv aynisini yapiyodu aman sakin dinleme onlari tok oldugu halde agliyosa gazi vardir sonra bole gazli bebek yapiyolar benim bebegimin duzenini hep bozdu gazi olduğu halde doymuyomu bu dio gecenlerde felaketti doktora goturduk tok bu dedi Şiddetli gazi var idraride temiz çıktı elinden gelebildigi kadar ugras masajlar yap sonra meme ver o gundur bugündür kv dinlemiyorum allahtan yarin evime gidiyorumBabannelerle bebek bakmak cok zormus..anlamiyor gazi var diyorum habire meme ver diyo..cay verelim diyor..ki az once 30 cc ihlamur icirdik icinede azicikk seker atti.verdim mecbur onun baskisindan.dr oyle dedi diyince hep dr dedigini yapmayin birakin onlari diyo.kimyasallari veriyosunuz diyo.taa ablayi aramis agliyor.bebek agliyo diye.gik demiycek cocuk...evet etini koparmis gibi agliyo uyursa unutuyor ana uyanikken hep agliyo..beni gerdi iyice.cocuk ac degil yeni emdi diyorum olsun biz agladikca meme verirdik diyo em em kus oluyo sonra.faydalari var evet ama geriyolar adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?