2016 Şubat Anneleri

Dr aradim.idrarda enfeksiyon gorulmus yarin bida gelin kultur yapalim dedi..kizim hastaneden geleli 15 gun oldu..bidaha yatirmazlar dimi bunun icin..nasil enfeksiyon oldu acaba .kuzum benimm
Canim cok gecmis olsun bagisikligi iyice dusmustur bu yuzden terarliyor olabilir.. d vitamini tarzinda multivitamin damlalari var bebekler icin, onu bir denesen? belki bagisikligi gelisir yavrucagin.. tekrar cok gecmis olsun

Şimdi kapı calsa acmam :) oturma odasında kahvaltilarim duruyor az TV jzlrmdk benim de hakkım demiştim uyandı bebek ayağımda mutfak yine azıcık toplu. Sac bas karma karisik :)
Canım doğumgünü neydi ?
Benimkinin de bir günü iyi bir günü kötü.bugün evi toplamaya vaktim oldu.o içerde sallanıyor ben de oturma Odasında işlerimin Arasında mola verdim şimdi dinleniyorum:) dün ben de senin gibiydim:)

Aslında bugün huysuz değil gündüz uykulari azaldı artik ,ben huysuzum :) 8 şubat canım.

Benmde bebegim ishal yaklasik 1 aydir ve o tozdan baska biseyde kullanmiyorum birakinca daha kotu 2 dr goturdum ama haala ayni
Canim durumu nasil. Gunde kac kaka yapiyor. Yesilmi.
Benim kizim normalde cok emerdi suan istahsiz. Daha dogrusu gaz sancisi gelince emmeyi birakip aglamaya basliyor.

Ben ishal olsa anlamayacagim cunku hep sulu kakasi neticede.. nasil anliyorsunuz ishal oldugunu anlamadim gitti :)
Hergun 10 taneden fazla kaka yapiyordu. Hatta dun gece 12 den sabah 8 e kadar 8 kez kaka yapti. Sancilaniyor ve surekli agliyordu. Kakasi yesildi. Ayni zamanda halsiz ve huzursuzdu.
Sancidan dolayi emerken bile kivraniyordu.

Ya arıtıyorum. Xxx ile yyy ... Dye aratıcam dimi?
Hoş ben bloggerlaeı turumcu bi kız ı falan da bulamadım. Bi hassas anne yi bulabildim.

alta ki kısa isim var ya onu gireceksin cıkar diye düşünüyorum

İyi yapmışsınız canım. Bizimde huzursz ve çok ağlıyordu 19 gün enf. Yüzünden hastanede yattık
Canim ya zaten 12 gun yattik bronsitten evevgeleli 15 gun oldu..bida yatirmaz insallah cok cnm skkin..poposunu sabunla yikadi babanne gecengun sabunu direk mamişe surdu bide parmagini surtuyo iyice ufff ondanmi oldu nedir anlamdim .kiz mi bebegin

olmamisiz biz anne diyesim geliyor o an :)
Ayol kendini beğenmiş biriyimdir
Olmamışlığı da yakıştırmam

Dr aradim.idrarda enfeksiyon gorulmus yarin bida gelin kultur yapalim dedi..kizim hastaneden geleli 15 gun oldu..bidaha yatirmazlar dimi bunun icin..nasil enfeksiyon oldu acaba .kuzum benimm
Yaa geçmiş olsun canım :/ bağışıklığı mı zayıf yavrucuğun

Hergun 10 taneden fazla kaka yapiyordu. Hatta dun gece 12 den sabah 8 e kadar 8 kez kaka yapti. Sancilaniyor ve surekli agliyordu. Kakasi yesildi. Ayni zamanda halsiz ve huzursuzdu.
Sancidan dolayi emerken bile kivraniyordu.
Anladim canim, biz boyle birsey henuz yasamadik.. ama ara ara SIK kaka yapmisligi var..

Bugun 2. Ay aşımızi olduk orda aglamadi ama eve gelince uykusunda hep inledi. Simdi de atesi 37.6 larda doktor 38e kadar bekle 38 olursa 1 cay kasigi calpol ver dedi. Insallah cikmaz

Bugun 2. Ay aşımızi olduk orda aglamadi ama eve gelince uykusunda hep inledi. Simdi de atesi 37.6 larda doktor 38e kadar bekle 38 olursa 1 cay kasigi calpol ver dedi. Insallah cikmaz
Oyy kuzuma .. sen kac tane asi yaptirdin bugun canim?

Ayy kizlar icimde garip bir his var.. sanki birsey olucakmis gibi

Şimdi kapı calsa acmam :) oturma odasında kahvaltilarim duruyor az TV jzlrmdk benim de hakkım demiştim uyandı bebek ayağımda mutfak yine azıcık toplu. Sac bas karma karisik :)
benn açmıyorum bile kapıyı bebekle ilgileniyorz sonuçta daha önemli çalan kapıdan..zoru olan da arasın canım diyorm

Malesef kız cocukları ıdrar yolu enfeksyonuna daha yatkın oluyo.Umarım dusuk cıkmıstır deger canım

bende de hoşaf süt artırdı mesela..2elma 1 ayva ve 1armuttan hoşaf yapıyorum içine 1 ç.b. şeker atıyorum..çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…