canım sen ondan korkuna her dedıgını yaparsan cocuk hasta olur, bak sakın bır daha verme, seker verdık dıyosun cok sakıncalı, esınle konus annesıne soylesın karısmasın sanaCnm bendeki kv sende olsa camdan atardun galiba:))ahh anlatamiyorum fazla soylensem buyugumdur ..
yıkadaman sakın kullanma bebısın elı kolu agzı deyıyo kanguruya sonucta, ben 30 derecede yıkadım makınedeHe iyi atayım birşey olmuyorsa canım:) içime sinmedi öteki türlü.
rahatlamaya çalış canım gerginliğin bebeğe de yansır unutma..kv nezaman gidecek? kendi başına kalınca çok rahatlıyorsun..benim annem 20 kaldı gitti..o yanomdayken rahattı sonra kv geldi 1hafta kaldı peşinden de kv me gittik 10 gn falan kaldık..bebeğin herşeyi değişti uykusu gitti huzursuzlaştı keza bende aynı şekilde..şimdi evimdeyim ikimizde çok rahatız kızım uyumaya başladıTepemde habire meme ver diyen biri..delircemmmm
kanguru olarak ne aldın canım..bende bakıyorum model daha karar veremedimyıkadaman sakın kullanma bebısın elı kolu agzı deyıyo kanguruya sonucta, ben 30 derecede yıkadım makınede
ben momfort aldım ama para sıkıntım yok dıyosan boba alkanguru olarak ne aldın canım..bende bakıyorum model daha karar veremedim
benn açmıyorum bile kapıyı bebekle ilgileniyorz sonuçta daha önemli çalan kapıdan..zoru olan da arasın canım diyorm
Tepemde habire meme ver diyen biri..delircemmmm
Evdemsnz peki..gecmis olsun..yrn bide kultur verces bklimCanım benim oğlumda da enfeksiyon çıktı
Antibiyotik kullanıyoruz su anda
Evdemsnz peki..gecmis olsun..yrn bide kultur verces bklim
ben momfort aldım ama para sıkıntım yok dıyosan boba al
Daha detayli bakiliyor..bakteri varmi yokmu urüyormu diyeAyakya muayene olduk. Kültür derken?
Ayak tirnaklarini 1kez kestim uzamadi dogru duxgun corabin icinde oldugundan uzadikca kiriliyor zaten gerek kalmiyor ellerini incelemeye basladilar renkli eldiven varken cok inceledi elini ben de bi iki defa daha taktim ellerini incelesin kesfetsin diye takmiyorum artik buyuk kizim 2.5yasinda dsaha ama herseyi unutmusum tecrubeli anne diye bi sey yok valla bugun tekrar tekrar ay ay bebek gelisim sayfalarini okudum unutmusum ne zaman neyi yapmamiz gerektiginiben banyodan sonra bile takmiyorum
sadece şapkasını takıyorum o da 1 2 saat kadar
el tırnaklarını kesebiliyorum ama ayak tırnaklarını kesemedim :/
Ne arıyonuz siz yav ? :)Xxx ile isminle aratınc çıkmıyor ama alttaki isim var ya onunla aratınca çıktı çok ilginç.
Diper bulamadıklarımı da öyle aratacağım
Hayir kac kez israr ettim gerek yok yediklerine dikkat et deyip bastan savdiKıyamam canım.
Kaka tahlili yapıldı mı canım
Daha detayli bakiliyor..bakteri varmi yokmu urüyormu diye
Canim sutu srtiran seylerin hepsini dene bence hangisinin sana iyi geldigini oyle ogrenirsin hicbiri kotu bi besin degil nasilsa. Bana koy bulguru cok iyi gelmisti ucuz market bulgurlarinin hic bir etkisi olmuyor gunde en az 1-2 bardak rezene ya da emzirme cayi (icinde rezene anason vb var) iciyorum onun da cift yonlu etkisini gordum icmedigimdr sutum az oluyor bebeklerin gaz sorunu cok oluyor. Sogan da sutu artirir bi ark.ima lokum cok iyi gelmisti ama hepsinden once suyu cok icmen lazim tabiKızlarrrrr
2 gündür göğüslerim pelte gibi ve boş hissediyorum. sütüm yok denecek kadar az sanırım. Kızım yaklaşık 8 10 defa falan çekiyor 1 kere yutkunuyor. Sütüm çekiliyor galiba
Napabilirim , daha 52 günlük bebeğim üstelik çalışmıyorum. sağma durumu falanda yok
Seninki iyiymis bi nevi sende misafir takilmissinAy ben herşeyi yıkıyorum. Kanguru almadım ama kesin yıkardım onuda :)
Ya arıtıyorum. Xxx ile yyy ... Dye aratıcam dimi?
Hoş ben bloggerlaeı turumcu bi kız ı falan da bulamadım. Bi hassas anne yi bulabildim.
Ya sorma. Dün 8 kişi max 10gelcez demişlerdi. Çocukları unutmuşlar saymayı bence
Adam başı çocuk vardı
emziriyordjm hışgeldn demeye çıkınca şok oldjm
Haa ben çok ilgilenmedim. Görümcem geldi akşam. "Tabiki gelinimiz ile ilgileniyoruz , onu yanlız bırakmıyoruz, biz bakıyoruz" imajı çizmeye
Bende izin verdim çizsim diye
Benimki emdi uyumaya çalıştı falan derken epey odada takıldım. Toplasam 30dakka durdum yanlarında. Servis yapılırken ve gitmelerine yakın
İkizler bi iyi bi kotu valla tam duzene girdiler heraldd diyorum o gece ve gunduxum berbat geciyor uyumuyorlar ne yapsak olmuyor surekli agliyorlar bazen de uyanip emip etrafl arina bakiniyorlar ama ikiz buyutmesi tek cocugs gorr cooook xormus hakkatenEver ben de şaşırdım ama normal. Hala diyorum adet miydi acaba :) nasıl ikizler bu arada :)
Benim bebegim ilk ay 2 kg aldi emmesi kilo almasi muhtesemdi ilk ay asisini yaptirdim ertesi gun yesil gunde 13 u bulan sulu kaka yapti dr gittik serum taktilar toz verdiler bu arada istahta gitti bu yesil kaka devam edince cocuk dr gittm birsuru kan tahlili idrar tahlili yapildi kaka tahlili yapilmasini istedim gerek yok dedi 6 tup kan birden verdi o gunden sonra da halsiz dustu emmedi uyanamadi zorla sagio agzina verdim ama ishal verdigim geri cikio tozu kullaninca bir kakasi duzgun oluuo sonra yine ayni simdi biraz daha gozu acildi gibi ama ishale devam 24 saatte 11 kezz yapti sariya dondu bu defada acik sari oldu bi tutturamadik renginide kivaminida pztsi gunu asimiz var 2 aylik olacagiz ve bu ay kg alamadi bile dr gore diger ay cok almis gerek yok normal dedi cok sinirim bozuk ilcedeyim ve merkeze gidip ozel bi hastaneye gitcem esimide ikna edemiyorum biseyi yokmus abartma diyo ama belli cocugun karninda acayip sesler geliyoCanim durumu nasil. Gunde kac kaka yapiyor. Yesilmi.
Benim kizim normalde cok emerdi suan istahsiz. Daha dogrusu gaz sancisi gelince emmeyi birakip aglamaya basliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?