2016 Şubat Anneleri

Cnm bendeki kv sende olsa camdan atardun galiba:))ahh anlatamiyorum fazla soylensem buyugumdur ..
canım sen ondan korkuna her dedıgını yaparsan cocuk hasta olur, bak sakın bır daha verme, seker verdık dıyosun cok sakıncalı, esınle konus annesıne soylesın karısmasın sana

Tepemde habire meme ver diyen biri..delircemmmm
rahatlamaya çalış canım gerginliğin bebeğe de yansır unutma..kv nezaman gidecek? kendi başına kalınca çok rahatlıyorsun..benim annem 20 kaldı gitti..o yanomdayken rahattı sonra kv geldi 1hafta kaldı peşinden de kv me gittik 10 gn falan kaldık..bebeğin herşeyi değişti uykusu gitti huzursuzlaştı keza bende aynı şekilde..şimdi evimdeyim ikimizde çok rahatız kızım uyumaya başladı

Of delırcem oglen 12den berı. Emzır gazını cıkar altını degıstır yatır tam uyudu derken 15dakkaya tekrar uyansın. Yaptıgım her ıs yarım kaldı. Esım desen aksam gec gelıyor ve yorgun gelıyor bana hıcbır faydası yok. Gece de salonda yatuyor cocugun sesını bıle duymuyor, erkek olmak varmıs şu dünyada.

benn açmıyorum bile kapıyı bebekle ilgileniyorz sonuçta daha önemli çalan kapıdan..zoru olan da arasın canım diyorm

Haha :) arkadaşlar arıyor. Komşu olur da gelirse diye dedim buraya yeni tasindim onlar da gelmez :)

ben momfort aldım ama para sıkıntım yok dıyosan boba al

Ben de momfort düşünüyorum boy kısa oğlumun maşallah i var kullanabilir miyim bilmiyorum ama istiyorum 4 ayı bekleyeyim mayısta alayim diyorum bir yandan da

ben banyodan sonra bile takmiyorum
sadece şapkasını takıyorum o da 1 2 saat kadar

el tırnaklarını kesebiliyorum ama ayak tırnaklarını kesemedim :/
Ayak tirnaklarini 1kez kestim uzamadi dogru duxgun corabin icinde oldugundan uzadikca kiriliyor zaten gerek kalmiyor ellerini incelemeye basladilar renkli eldiven varken cok inceledi elini ben de bi iki defa daha taktim ellerini incelesin kesfetsin diye takmiyorum artik buyuk kizim 2.5yasinda dsaha ama herseyi unutmusum tecrubeli anne diye bi sey yok valla bugun tekrar tekrar ay ay bebek gelisim sayfalarini okudum unutmusum ne zaman neyi yapmamiz gerektigini

Canim sutu srtiran seylerin hepsini dene bence hangisinin sana iyi geldigini oyle ogrenirsin hicbiri kotu bi besin degil nasilsa. Bana koy bulguru cok iyi gelmisti ucuz market bulgurlarinin hic bir etkisi olmuyor gunde en az 1-2 bardak rezene ya da emzirme cayi (icinde rezene anason vb var) iciyorum onun da cift yonlu etkisini gordum icmedigimdr sutum az oluyor bebeklerin gaz sorunu cok oluyor. Sogan da sutu artirir bi ark.ima lokum cok iyi gelmisti ama hepsinden once suyu cok icmen lazim tabi

Seninki iyiymis bi nevi sende misafir takilmissin

Ever ben de şaşırdım ama normal. Hala diyorum adet miydi acaba :) nasıl ikizler bu arada :)
İkizler bi iyi bi kotu valla tam duzene girdiler heraldd diyorum o gece ve gunduxum berbat geciyor uyumuyorlar ne yapsak olmuyor surekli agliyorlar bazen de uyanip emip etrafl arina bakiniyorlar ama ikiz buyutmesi tek cocugs gorr cooook xormus hakkaten

Canim durumu nasil. Gunde kac kaka yapiyor. Yesilmi.
Benim kizim normalde cok emerdi suan istahsiz. Daha dogrusu gaz sancisi gelince emmeyi birakip aglamaya basliyor.
Benim bebegim ilk ay 2 kg aldi emmesi kilo almasi muhtesemdi ilk ay asisini yaptirdim ertesi gun yesil gunde 13 u bulan sulu kaka yapti dr gittik serum taktilar toz verdiler bu arada istahta gitti bu yesil kaka devam edince cocuk dr gittm birsuru kan tahlili idrar tahlili yapildi kaka tahlili yapilmasini istedim gerek yok dedi 6 tup kan birden verdi o gunden sonra da halsiz dustu emmedi uyanamadi zorla sagio agzina verdim ama ishal verdigim geri cikio tozu kullaninca bir kakasi duzgun oluuo sonra yine ayni simdi biraz daha gozu acildi gibi ama ishale devam 24 saatte 11 kezz yapti sariya dondu bu defada acik sari oldu bi tutturamadik renginide kivaminida pztsi gunu asimiz var 2 aylik olacagiz ve bu ay kg alamadi bile dr gore diger ay cok almis gerek yok normal dedi cok sinirim bozuk ilcedeyim ve merkeze gidip ozel bi hastaneye gitcem esimide ikna edemiyorum biseyi yokmus abartma diyo ama belli cocugun karninda acayip sesler geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…