2016 Şubat Anneleri

Selam kizlar bebegim 2 gun sonra 2 aylik olacak beslenme duzenini bu turlu oturtamadik sutum yetmiyor basta aptamil 1 mama takviyesi yapiyordum ama sonra mamayi almamaya basladi surekli meme istiyor meme o da doymadigi cok belli uzun uyumuyor cok sik acikiyor sutumu sagip verdigin de biberonu aliyor yani sorun mama da ne yapsam acaba onerisi olan var mi?

kızlar şimdi emziriyoruz ya meme dolunca sürekli agriyip sizlicak mi ne zaman rutine döner kıyafet giyerken felan acıyor taşıyor 42 günlük olduk bebeği memeden kesene kadar bolemi olcak
Canim senin goguslerin cok dolmus demek ki sag bence. Benim simdi ikizlere yetmiyor ama ilk kizimda oyle olunvca sagiyordum bi gogsum 1.5biberonu dolduruyordu sut sagma makinelerinin biberinlari kc ml bilmiyorum
Canim dr da yenidogan agladikca meme verceksin dedi biraz arastirdim dr sitelerinde de oyle diyor bebegi terbiye etmek icin agladikca meme verin boylece biraxpz buyuyunce sadece acikinca aglarmis zaten cocuk kusuyorsa daha cabuk acikir emzirmeyi maalesef pek sevmeyen biri olarak mecburen agladikca veriyorum memeyi zaten toksa almiyorlar caya gelince ozellikle bitki caylari az cok alkol etkisi yaparmis cocuk o yuzden rahatlar uyurmus anason da dahil. Ama bende bitkisel gaz sancisi agri kesici var nurseharvey icerigine baktim rezene anason falan yazior demek ki az az verilebilir ancak 1bardak degil 1 tatli kasigi kadar yeterli bence

Canim benim bi kizim aldi aptamili digeri cook acikmayinca almiyor bi kac ark.dan dahas duydum bi cok mamayi deneyip de almayan bebek en ucuzu olan bebelac.i aliyormus benimkiler de ilk onu denedik almislardi ama seker icerigi yuksekse o yuzden onu asliyorlarsa o da zararli

Anlamadigim basta aliyor du aptamil sonra sık emzirmeye başladı meme ucu iyileşince acaba sütün tadına alıştı da mama şekerli mi geliyor?? Başka mama mı deneyeyim acaba

Bebegim ishal oldu cok uzunum. Aranizda bebegi ishal olan varmi. Salgin varmis. Ne tavsiye edersiniz kizlar. Doktor toz verdi. Sutumle karistirip veriyorum.
benm bebis ishal oldu az bi şey. cok mu cıvık senin bebisinki canım ve günde kaç kez yapıyor hangi renk

Allah kolaylik versinde cocugu hasta etmese bari .. sen ne dinliyorsun bosver verme oyle seyler sut mama ver su bile yasak su evrede
Su yasak degil canim gereksiz sutun ilk 10dk.sinda %90su emiyorlar ama emdikten sonra 1-2kasik su ver diyor dr.lar pamukcuk olmasin diye. En azindan ben 2 ayda 2dr.a gosterdim 2-3de bebek hemsiresi gordu hepsi ayri ayri zamanlarda ayni seyi soyledi bize

tabi canım ya tek çocukla baş edemiyorum ben bazen geliyorlar bana:) artık iki çocuk düşünemiyorum bile allah kolaylik versin.

Kesinlikle öyledir. Rabbim yardimcin olsun. Demicez düzene girdi filan :) onu söylediğimiz an puf çocuklar canavar oluyor

Ay KuzuCum Kıyamam ya dün bizde kan verdik verirken aklım çıktı yerinden resmen ağladım o minicik ele iğne girince altı tüp kan ne ya bebeğin halsiz dusmesi bu sebepten bence çok almışlar

Ay KuzuCum Kıyamam ya dün bizde kan verdik verirken aklım çıktı yerinden resmen ağladım o minicik ele iğne girince altı tüp kan ne ya bebeğin halsiz dusmesi bu sebepten bence çok almışlar
Cok zor ben bebekteen daha cok agladum kan alan hemsire bile uzuldu bebekten bu kadar kan alinir mi bu kadar kani mi var bunun dedi ama maalesef aldilar herseyine bakti bi kakasina bakmadi

Cok zor ben bebekteen daha cok agladum kan alan hemsire bile uzuldu bebekten bu kadar kan alinir mi bu kadar kani mi var bunun dedi ama maalesef aldilar herseyine bakti bi kakasina bakmadi
Ay tamamda 1 tüp kanlada her şeyine bakilir ki ay bildiğin cani bence aklım çıkardı benim. kakaya niye bakmadı ay değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…