Canim senin goguslerin cok dolmus demek ki sag bence. Benim simdi ikizlere yetmiyor ama ilk kizimda oyle olunvca sagiyordum bi gogsum 1.5biberonu dolduruyordu sut sagma makinelerinin biberinlari kc ml bilmiyorumkızlar şimdi emziriyoruz ya meme dolunca sürekli agriyip sizlicak mi ne zaman rutine döner kıyafet giyerken felan acıyor taşıyor 42 günlük olduk bebeği memeden kesene kadar bolemi olcak
Canim dr da yenidogan agladikca meme verceksin dedi biraz arastirdim dr sitelerinde de oyle diyor bebegi terbiye etmek icin agladikca meme verin boylece biraxpz buyuyunce sadece acikinca aglarmis zaten cocuk kusuyorsa daha cabuk acikir emzirmeyi maalesef pek sevmeyen biri olarak mecburen agladikca veriyorum memeyi zaten toksa almiyorlar caya gelince ozellikle bitki caylari az cok alkol etkisi yaparmis cocuk o yuzden rahatlar uyurmus anason da dahil. Ama bende bitkisel gaz sancisi agri kesici var nurseharvey icerigine baktim rezene anason falan yazior demek ki az az verilebilir ancak 1bardak degil 1 tatli kasigi kadar yeterli benceBabannelerle bebek bakmak cok zormus..anlamiyor gazi var diyorum habire meme ver diyo..cay verelim diyor..ki az once 30 cc ihlamur icirdik icinede azicikk seker atti.verdim mecbur onun baskisindan.dr oyle dedi diyince hep dr dedigini yapmayin birakin onlari diyo.kimyasallari veriyosunuz diyo.taa ablayi aramis agliyor.bebek agliyo diye.gik demiycek cocuk...evet etini koparmis gibi agliyo uyursa unutuyor ana uyanikken hep agliyo..beni gerdi iyice.cocuk ac degil yeni emdi diyorum olsun biz agladikca meme verirdik diyo em em kus oluyo sonra.faydalari var evet ama geriyolar adami
Canim benim bi kizim aldi aptamili digeri cook acikmayinca almiyor bi kac ark.dan dahas duydum bi cok mamayi deneyip de almayan bebek en ucuzu olan bebelac.i aliyormus benimkiler de ilk onu denedik almislardi ama seker icerigi yuksekse o yuzden onu asliyorlarsa o da zararliSelam kizlar bebegim 2 gun sonra 2 aylik olacak beslenme duzenini bu turlu oturtamadik sutum yetmiyor basta aptamil 1 mama takviyesi yapiyordum ama sonra mamayi almamaya basladi surekli meme istiyor meme o da doymadigi cok belli uzun uyumuyor cok sik acikiyor sutumu sagip verdigin de biberonu aliyor yani sorun mama da ne yapsam acaba onerisi olan var mi?
Anlamadigim basta aliyor du aptamil sonra sık emzirmeye başladı meme ucu iyileşince acaba sütün tadına alıştı da mama şekerli mi geliyor?? Başka mama mı deneyeyim acabaCanim benim bi kizim aldi aptamili digeri cook acikmayinca almiyor bi kac ark.dan dahas duydum bi cok mamayi deneyip de almayan bebek en ucuzu olan bebelac.i aliyormus benimkiler de ilk onu denedik almislardi ama seker icerigi yuksekse o yuzden onu asliyorlarsa o da zararli
Ya ben daha eldivenlerini çıkartmadim hata yapıyorum ama benim bebis gözlerini çok oturuyorSoSırf o gelisim icin takmiyorum o da sagolsun suratina harita ciziyor
bak yukarda ismen arat var
seninki nasil yaziliyor ben bakayim
benm bebis ishal oldu az bi şey. cok mu cıvık senin bebisinki canım ve günde kaç kez yapıyor hangi renkBebegim ishal oldu cok uzunum. Aranizda bebegi ishal olan varmi. Salgin varmis. Ne tavsiye edersiniz kizlar. Doktor toz verdi. Sutumle karistirip veriyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum ya umarım hemen geçerDr aradim.idrarda enfeksiyon gorulmus yarin bida gelin kultur yapalim dedi..kizim hastaneden geleli 15 gun oldu..bidaha yatirmazlar dimi bunun icin..nasil enfeksiyon oldu acaba .kuzum benimm
neyden bahsediyorsunuz merak ettimXxx ile isminle aratınc çıkmıyor ama alttaki isim var ya onunla aratınca çıktı çok ilginç.
Diper bulamadıklarımı da öyle aratacağım
hemen atlatir umarım kuzuCuk ateş çıkmadanBugun 2. Ay aşımızi olduk orda aglamadi ama eve gelince uykusunda hep inledi. Simdi de atesi 37.6 larda doktor 38e kadar bekle 38 olursa 1 cay kasigi calpol ver dedi. Insallah cikmaz
Su yasak degil canim gereksiz sutun ilk 10dk.sinda %90su emiyorlar ama emdikten sonra 1-2kasik su ver diyor dr.lar pamukcuk olmasin diye. En azindan ben 2 ayda 2dr.a gosterdim 2-3de bebek hemsiresi gordu hepsi ayri ayri zamanlarda ayni seyi soyledi bizeAllah kolaylik versinde cocugu hasta etmese bari.. sen ne dinliyorsun bosver verme oyle seyler sut mama ver su bile yasak su evrede
tabi canım ya tek çocukla baş edemiyorum ben bazen geliyorlar bana:) artık iki çocuk düşünemiyorum bile allah kolaylik versin.İkizler bi iyi bi kotu valla tam duzene girdiler heraldd diyorum o gece ve gunduxum berbat geciyor uyumuyorlar ne yapsak olmuyor surekli agliyorlar bazen de uyanip emip etrafl arina bakiniyorlar ama ikiz buyutmesi tek cocugs gorr cooook xormus hakkaten
Bence başka doktora git kiloda almıyor diyorsun canım inşallah geçer canımHayir kac kez israr ettim gerek yok yediklerine dikkat et deyip bastan savdi
İkizler bi iyi bi kotu valla tam duzene girdiler heraldd diyorum o gece ve gunduxum berbat geciyor uyumuyorlar ne yapsak olmuyor surekli agliyorlar bazen de uyanip emip etrafl arina bakiniyorlar ama ikiz buyutmesi tek cocugs gorr cooook xormus hakkaten
Ay KuzuCum Kıyamam ya dün bizde kan verdik verirken aklım çıktı yerinden resmen ağladım o minicik ele iğne girinceBenim bebegim ilk ay 2 kg aldi emmesi kilo almasi muhtesemdi ilk ay asisini yaptirdim ertesi gun yesil gunde 13 u bulan sulu kaka yapti dr gittik serum taktilar toz verdiler bu arada istahta gitti bu yesil kaka devam edince cocuk dr gittm birsuru kan tahlili idrar tahlili yapildi kaka tahlili yapilmasini istedim gerek yok dedi 6 tup kan birden verdi o gunden sonra da halsiz dustu emmedi uyanamadi zorla sagio agzina verdim ama ishal verdigim geri cikio tozu kullaninca bir kakasi duzgun oluuo sonra yine ayni simdi biraz daha gozu acildi gibi ama ishale devam 24 saatte 11 kezz yapti sariya dondu bu defada acik sari oldu bi tutturamadik renginide kivaminida pztsi gunu asimiz var 2 aylik olacagiz ve bu ay kg alamadi bile dr gore diger ay cok almis gerek yok normal dedi cok sinirim bozuk ilcedeyim ve merkeze gidip ozel bi hastaneye gitcem esimide ikna edemiyorum biseyi yokmus abartma diyo ama belli cocugun karninda acayip sesler geliyo
Oyle yapicam cnm tesekkur ederimBence bs
Bence başka doktora git kiloda almıyor diyorsun canım inşallah geçer canım
Cok zor ben bebekteen daha cok agladum kan alan hemsire bile uzuldu bebekten bu kadar kan alinir mi bu kadar kani mi var bunun dedi ama maalesef aldilar herseyine bakti bi kakasina bakmadiAy KuzuCum Kıyamam ya dün bizde kan verdik verirken aklım çıktı yerinden resmen ağladım o minicik ele iğne girincealtı tüp kan ne ya bebeğin halsiz dusmesi bu sebepten bence çok almışlar
Ay tamamda 1 tüp kanlada her şeyine bakilir ki ay bildiğin cani bence aklım çıkardı benim. kakaya niye bakmadı ay değişikCok zor ben bebekteen daha cok agladum kan alan hemsire bile uzuldu bebekten bu kadar kan alinir mi bu kadar kani mi var bunun dedi ama maalesef aldilar herseyine bakti bi kakasina bakmadi
Kızlar lohusalık bitti ama bugün biraz kanamam oldu neden olabilir normalmi ki
Aynen aynen hoşaf sütü bayağı arttırıyor!bende de hoşaf süt artırdı mesela..2elma 1 ayva ve 1armuttan hoşaf yapıyorum içine 1 ç.b. şeker atıyorum..çok faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?