Bir iki kaşık diyosun sende zaten.. fazla verilmemeli demişti doktorum..Su yasak degil canim gereksiz sutun ilk 10dk.sinda %90su emiyorlar ama emdikten sonra 1-2kasik su ver diyor dr.lar pamukcuk olmasin diye. En azindan ben 2 ayda 2dr.a gosterdim 2-3de bebek hemsiresi gordu hepsi ayri ayri zamanlarda ayni seyi soyledi bize
Tepemde habire meme ver diyen biri..delircemmmm
Ne arıyonuz siz yav ? :)
Sosyal medya çılgınlığı kızlarneyden bahsediyorsunuz merak ettim
Canim ya zaten 12 gun yattik bronsitten evevgeleli 15 gun oldu..bida yatirmaz insallah cok cnm skkin..poposunu sabunla yikadi babanne gecengun sabunu direk mamişe surdu bide parmagini surtuyo iyice ufff ondanmi oldu nedir anlamdim .kiz mi bebegin
Aaa çok sağol bilgi için. Telden direk bu konuya baktığım için hiç haberim uok. Bakayım o konuyabskn canım dondurup sakladığın sütlerini vermek istediğini söylemiştin birini bulamadıysan prematüre bebekler başlığında erken doğum yapan annelerin sütü gelmediği için süt arayan bir iki anne görmüştüm süt arayan hala var mı bilmiyorum ama oraya bi başlık aç istersen hem o bebeklerin çok daha fazla ihtiyacı oluyor anne sütüne birinin derdine derman olabilirsin belki. Aklıma geldi de söyleyeyim dedim
Ah yaaa bazen sadece memede durmak istiyorlar bence. O bir duygu. Açlık değil bence.Benim göğsümü emmeyi yaklasik 40.gunlukken öğrenen bebeğim şimdi de biberonu almıyor. Bu aksam sutum yok gibi çekiyor çekiyor doymuyor.1 saate Çılgınlar gibi ac mama.verelim dedik. Oyy oyy ne fena bi şey demisiz. Ortalık ayağa kalktı. Biberonu verince nasıl gücüne gitti. Memeye yapıştırdim sakinleşti. Ama.nasıl psikopat gibi bakıyor soluyor sinirinden. Napicam şimdi ben? Yarın bir gün ise basliycam.
selamlar tecrübeli anneler sezeryan doğum yapanlar sezeryandan ne kadar sonra ev işi yapmaya başladınız. ev süpürme, perde asma vs. gibi işlere ben doktorumla konuşmadım
iç dikişler daha geç iyileşiyormuş diye bir yazı okumuştum. bu konu hakkında hiç bilgim yok. kırkım çıkmadı geçen bi vileda tutayım dedim sırt ağrılarım oldu.Ev süpürme silme vs kirk bitince herkes evine gidince isler bana kalınca kısaca...
Benim göğsümü emmeyi yaklasik 40.gunlukken öğrenen bebeğim şimdi de biberonu almıyor. Bu aksam sutum yok gibi çekiyor çekiyor doymuyor.1 saate Çılgınlar gibi ac mama.verelim dedik. Oyy oyy ne fena bi şey demisiz. Ortalık ayağa kalktı. Biberonu verince nasıl gücüne gitti. Memeye yapıştırdim sakinleşti. Ama.nasıl psikopat gibi bakıyor soluyor sinirinden. Napicam şimdi ben? Yarın bir gün ise basliycam.
Insallah hafiftir.3 gundur huysuzdu insallh cok gec degildir..bugun hep emzirdim ihlamur verdi babannesi ondan beride aglamiyor ilginctir.yrn belli olucakOğlan benim ki. Kızlar enfeksiyona daha yatkinlar . insallah kültürde üreme olmaz. Sonda ile aldir kültürü torbada bulaş olabiliyor. Kaç günlük oldu bebeğin. Erken teşhis olsun birtanem. Biz geç fark ettik ki tahlilleri kendim istedim yoksa gaz olayına geri dönüş yaptırıyordu Dr. Kandada ureme oldu düşün yani...
İyi dusun iyi olsun birtanem.
Dimi yaa. O bakışlar ne tuhaf . Sanki tek ağlayan bebek bizde dieğrler hep uslu.Kuzum burdayım tam gelicem sayfayı acıyorum okuyamadan cıkıyorum salı gunu yeni doğum yapan arkadaşıma gittim bebeği ilk defa evde gördüm inanamadım bebeğin sesi cıkmıyor uykusundan uyandırıp mamasını bile içiremiyorlar ağlaması sadece ıgh mıgh sesleri, ona rağmen eşi odaları ayırmış uykusunu bölmemek için Ee biz gittik kızım huysuzluklara başladı 2 dk emiyor 2 dk uyuyor sürekli ağlak yarım yamalak emme yarım yamalak uyku derken deli gibi ağlamaya basladı ordakıler Şok'taama acıyan gözlerle bakılmasından hic hoşlanmadım sanki neyse,, en son deli gibi aglayınca eşime dedim kalk gidiyoruz apar topar çıktım kimseyle vedalasmadan.. İnsanların aglayan bebeğe ve annesine normal bir durummus gibi davranması ne kadar önemliymiş meğer !! Kişiler vah vah sana yazık deyince sanki çok kötü birşeyin içinde gibi hissediyorsun!! Bu sebepten 2 gundur tamamen kızıma yogunlastım degısık metodlar deniyorum tek derdimiz gazmı gerçekten kestirmeye calısıyorum kafam allak bullak,, Ocağa koyduğumu yakmalar falan he yanlıs anlaşılmasın yemek memek yapamıyorum çay koyuyorsam çaydanlık illaki yanıyor.. Sizle konusmak istedğim bir sürü fikrim var ama yazıp neresinden başlasam bilmiyorum ..? Pek doluyum bir dokun bin işit yani...
15 gün sonra ev supurdum 3 gun yattm zaten sadece annem 1 hafta kalablcekti kendimi yatmaya alstrmayim hmen ayaklaniyim diye yatmadm 50 Gün sonra da perde astm ama dikislerim gerilmyodu öyle cesaret ettm eşim supryodu arada ama begenmedgm için ben bi dahaselamlar tecrübeli anneler sezeryan doğum yapanlar sezeryandan ne kadar sonra ev işi yapmaya başladınız. ev süpürme, perde asma vs. gibi işlere ben doktorumla konuşmadım
Dimi yaa. O bakışlar ne tuhaf . Sanki tek ağlayan bebek bizde dieğrler hep uslu.
Veya düğmesi varda biz kapatmıyoruz:/
Boşver sen onları. Onlar melek bebekleryle mutlu olsunlar :) bziim bebekler böyle.
Sana ne dicem aslında,anlatmaya halim yok. Sen fotoları okusüt hızlı akıyor sinirleniyor demiştin sende dimi?
Eki Görüntüle 1806604 Eki Görüntüle 1806607 Eki Görüntüle 1806608
1.ci yöntemi deneyen benm. Ama verdiği linkten 1 i çok kullanmayın kanallar tıkanabilir yazıyor.Sagol canım sen denedin mi?
Ben Senın dedıgın gibi makas yapıyorum sanki daha iyi. Salı gunu kontrol de dr a sordum sag cok geldıgı anlarda dedi ama ben onu Nasıl ayarlayacagım bi ilk emmeye başladığında cok ggelıyor birde aralarda yine oyle tazikleniyor:/
Kalkan vs kullanıyormusun sürekli üstüm lekeli çarsaflar lekeli..... Acaba kalkan mı alsam ıcıne ped koyarım bilemedim ki ..
1.ci yöntemi deneyen benm. Ama verdiği linkten 1 i çok kullanmayın kanallar tıkanabilir yazıyor.
Daha iyiydi 1.yöntem. Hem omuz da sğrımıyor belde
Sağma işini yapıp emziriyorum ama o da fayda etmiyor tamamen boş olsa anca içebilir bence
Kalkam kullanımını bıraktım. Lansinohun göğüs pedleri çok güzel kesşnlikle tavsiye edriö. 50si 16tl idi?.
Sısdırmıyor ve tüm gün aynısını kullanabiliyorsun. Epey emici.
Kalkan kullanmaya devam mı etsem acaba fazlasını alıyordu ön sütü de almış olur hem:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?