Ben de momforbaby aldım canım. Başladın mı kullanmaya?? Yeni doğan aparatı bi ilginç yaa sadece küp yastığa oturtuyorum ben öyle takıyorumben momfort aldım ama para sıkıntım yok dıyosan boba al
Nee, bir yere mi yapıştırıyoruz onuKesinlikle kalkana devam derim bna daha mantıklı gelıyor lansonohun pedi hemen büzüşüyor sankı yapışmıyor da camasıra gerçi baska markada kullanmadım ama :) önsütün miktarı ortalama kac cc acaba
Aslnda hiçbirşeye kafa yormayacaksın sanki düşündükçe irdeledikçe çoğalıyor :) analarımız ananelerimiz de hep düşünürdü
Nee, bir yere mi yapıştırıyoruz onu
O bantlar emzirirken kaybolmasın diye alnımıza yapıştıralım diye var
Tamam şaka şaka ben hiç bantları kullanmıyorum, büzüşme konusunda doğrudur belki ama emişi süper. Üni bany nin de vardı ama o sızdırıyordu.
Kalkanı takayım gene
Bırak miktarı, önceden cc ml mi varmış
Çocuk sustu susmadı varmkş.
Hatta "bu çocuk aç" cümlesi dışında da birşey yokmuş bence
süt yapıcı şeyleri sırayla deniyorum canım. Ama sanki bol şekerli çay iyi geldi. Gece uyumadan kısa süre önce içmiştim etkisi olmaya başladı gibi. Keşke şeker kullanmasam ama napim yeterki süt kesilmesin bi süreliğine deniycem. Bu arada anason ve rezene içeren bi bitki çayı da tüketmeye başladım düzenli içiyim etkisi olacağına inanıyorum. Verdiğin Bilgiler icin çok teşekkür ederim canımCanim sutu srtiran seylerin hepsini dene bence hangisinin sana iyi geldigini oyle ogrenirsin hicbiri kotu bi besin degil nasilsa. Bana koy bulguru cok iyi gelmisti ucuz market bulgurlarinin hic bir etkisi olmuyor gunde en az 1-2 bardak rezene ya da emzirme cayi (icinde rezene anason vb var) iciyorum onun da cift yonlu etkisini gordum icmedigimdr sutum az oluyor bebeklerin gaz sorunu cok oluyor. Sogan da sutu artirir bi ark.ima lokum cok iyi gelmisti ama hepsinden once suyu cok icmen lazim tabi
mamayı değiştir bence canım, mesela bebelac deneyebilirsin Benim kız bi bunu içiyor.Selam kizlar bebegim 2 gun sonra 2 aylik olacak beslenme duzenini bu turlu oturtamadik sutum yetmiyor basta aptamil 1 mama takviyesi yapiyordum ama sonra mamayi almamaya basladi surekli meme istiyor meme o da doymadigi cok belli uzun uyumuyor cok sik acikiyor sutumu sagip verdigin de biberonu aliyor yani sorun mama da ne yapsam acaba onerisi olan var mi?
adet kanaması olabilir canım. Benim 40 çıktıktan sonraki 3. Gün adet kanamam başladıKızlar lohusalık bitti ama bugün biraz kanamam oldu neden olabilir normalmi ki
Bilmiyorum canim ama sutun yetmiyorsa ac kalir ac kalinca da mamayi alir heralde benim ikizlerden biri zor da olsa ac kalinca mecbur aliyor ucuz bi sey de degil mamalar deneyip deneyip cope de atamayiz birsz zorla istersen bibironla almazsa belki kasikla alirAnlamadigim basta aliyor du aptamil sonra sık emzirmeye başladı meme ucu iyileşince acaba sütün tadına alıştı da mama şekerli mi geliyor?? Başka mama mı deneyeyim acaba
Canım bugün kendine armut hoşafı yap şekerinide biraz kaçır..süt yapıcı şeyleri sırayla deniyorum canım. Ama sanki bol şekerli çay iyi geldi. Gece uyumadan kısa süre önce içmiştim etkisi olmaya başladı gibi. Keşke şeker kullanmasam ama napim yeterki süt kesilmesin bi süreliğine deniycem. Bu arada anason ve rezene içeren bi bitki çayı da tüketmeye başladım düzenli içiyim etkisi olacağına inanıyorum. Verdiğin Bilgiler icin çok teşekkür ederim canım
mamayı değiştir bence canım, mesela bebelac deneyebilirsin Benim kız bi bunu içiyor.
adet kanaması olabilir canım. Benim 40 çıktıktan sonraki 3. Gün adet kanamam başladı
Benimdeee :/Cokkkk uykum var
Aynen benimde 2 saat uyusada uyusam suan emzryrm ama gozlerm kapandı kapanacakCokkkk uykum var
Pooofffff
Uykuduayken sag baldirima felaket bir kramp girdi
Bacağım çok siddetli kasıldı ya
Bilmiyorum canim ama sutun yetmiyorsa ac kalir ac kalinca da mamayi alir heralde benim ikizlerden biri zor da olsa ac kalinca mecbur aliyor ucuz bi sey de degil mamalar deneyip deneyip cope de atamayiz birsz zorla istersen bibironla almazsa belki kasikla alir
Baktım da 6 ay ve üzeri diyor. Ama hepsiburadada biri 1 buçuk aylık bebeğim kullaniyor diye yorum yazmış anlamadim. Sen nerden aldın cnm?Benim oglumda biberon almiyordu lansinoh mOmma biberonu aldim yavas akim ve anne memesi gibi ucu hemen kavradi bide meme karmasasi olmuo mememi nasil aliosa onuda oyle aliyor istersen bir bak canm.
Yagla masaj yap cnm yoksa bebe yagida olur gecen annem yapti iyi geldi
Benimdeee :/
İşin aksi tarafı çocuk uyuyor
Ama temizliğe kadın gelecek.Onlar temizlerken ben uyusam ne güzel olur aslında :)
Aynen benimde 2 saat uyusada uyusam suan emzryrm ama gozlerm kapandı kapanacak
Biberonu sevmiyor demekkiKızlar sizinkilerin derdi mamayla mi bi eronla mi benimki sağıp mis sütü de icmiyor
Kasikla da denedim canim bi kizim cook acikmayinca almiyor agliyor agliyor emiyor emiyor sut gelmeyince daha cok agliyor zar zor doke saca iciyor azcikKızlar sizinkilerin derdi mamayla mi bi eronla mi benimki sağıp mis sütü de icmiyor
Valla canım o gün en son bende verdim artık gerçekten faydası oldu bizede 2 3 saat uyuduCanım bende ağlamasını çözemedim bi iki defa dedim herhalde sancısı bişeysi var. Verdim calpol rahatladı. Bazen karnımı ağrıo artık nedir uyku olmuo sürekli emmek istio çığlık atar gibi ağlıo. O zmnlarda verdim. Çık şükür bi zararıda olmadı. Çay kaşığının yarısı yada ondan azcık fazla verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?