2016 Şubat Anneleri

Nee, bir yere mi yapıştırıyoruz onu
O bantlar emzirirken kaybolmasın diye alnımıza yapıştıralım diye var
Tamam şaka şaka ben hiç bantları kullanmıyorum, büzüşme konusunda doğrudur belki ama emişi süper. Üni bany nin de vardı ama o sızdırıyordu.

Kalkanı takayım gene

Bırak miktarı, önceden cc ml mi varmış
Çocuk sustu susmadı varmkş.
Hatta "bu çocuk aç" cümlesi dışında da birşey yokmuş bence

Hahahaha
Gece gece iyi güldüm kesinlikle Bu cocuk aç emzir uyut
Teyzeler nineler pek bi seviyor bu cümleyi zati demek baska bişi bilmediklerinden

süt yapıcı şeyleri sırayla deniyorum canım. Ama sanki bol şekerli çay iyi geldi. Gece uyumadan kısa süre önce içmiştim etkisi olmaya başladı gibi. Keşke şeker kullanmasam ama napim yeterki süt kesilmesin bi süreliğine deniycem. Bu arada anason ve rezene içeren bi bitki çayı da tüketmeye başladım düzenli içiyim etkisi olacağına inanıyorum. Verdiğin Bilgiler icin çok teşekkür ederim canım

mamayı değiştir bence canım, mesela bebelac deneyebilirsin Benim kız bi bunu içiyor.

Kızlar lohusalık bitti ama bugün biraz kanamam oldu neden olabilir normalmi ki
adet kanaması olabilir canım. Benim 40 çıktıktan sonraki 3. Gün adet kanamam başladı

Anlamadigim basta aliyor du aptamil sonra sık emzirmeye başladı meme ucu iyileşince acaba sütün tadına alıştı da mama şekerli mi geliyor?? Başka mama mı deneyeyim acaba
Bilmiyorum canim ama sutun yetmiyorsa ac kalir ac kalinca da mamayi alir heralde benim ikizlerden biri zor da olsa ac kalinca mecbur aliyor ucuz bi sey de degil mamalar deneyip deneyip cope de atamayiz birsz zorla istersen bibironla almazsa belki kasikla alir

Canım bugün kendine armut hoşafı yap şekerinide biraz kaçır..

Pooofffff
Uykuduayken sag baldirima felaket bir kramp girdi
Bacağım çok siddetli kasıldı ya

Kizlar aklinizda olsun die yazayim bende ogluma 6 aydan sonra yatmadan mama vermek istedim.. nerde bi suru cesit cesit mama almistik yoook hicbirini almamisti sonra baktim yazik cop e atiyodum kiyamadim mahalledeki kediler e yaptim hayvanciklar nasil ictileer :)

Kızlar sizinkilerin derdi mamayla mi bi eronla mi benimki sağıp mis sütü de icmiyor

Benim oglumda biberon almiyordu lansinoh mOmma biberonu aldim yavas akim ve anne memesi gibi ucu hemen kavradi bide meme karmasasi olmuo mememi nasil aliosa onuda oyle aliyor istersen bir bak canm.
Baktım da 6 ay ve üzeri diyor. Ama hepsiburadada biri 1 buçuk aylık bebeğim kullaniyor diye yorum yazmış anlamadim. Sen nerden aldın cnm?

Yagla masaj yap cnm yoksa bebe yagida olur gecen annem yapti iyi geldi

Uyku arası ovdum
Simdi hafif sizisi var o kadar
Magnezyum eksikligi sanirim

Gaz yapar diye yemedigimiz icin
Cok seyden mahrum kaliyoruz :/

Kızlar sizinkilerin derdi mamayla mi bi eronla mi benimki sağıp mis sütü de icmiyor
Kasikla da denedim canim bi kizim cook acikmayinca almiyor agliyor agliyor emiyor emiyor sut gelmeyince daha cok agliyor zar zor doke saca iciyor azcik

Bugnde sabah erkenden kaldırdı inat ettm kalkmicam diye her agladgnda.uyuttm ama 10 dkda bi uyanfgi için yine uykusuz kaldım niye erken kalkmsyi seviyo bu cock ya

Valla canım o gün en son bende verdim artık gerçekten faydası oldu bizede 2 3 saat uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…