2016 Şubat Anneleri

Baktım da 6 ay ve üzeri diyor. Ama hepsiburadada biri 1 buçuk aylık bebeğim kullaniyor diye yorum yazmış anlamadim. Sen nerden aldın cnm?
canim bende ayni biberonu kullaniyorum dr onermisti hoc problem yasamiuoruz

Baktım da 6 ay ve üzeri diyor. Ama hepsiburadada biri 1 buçuk aylık bebeğim kullaniyor diye yorum yazmış anlamadim. Sen nerden aldın cnm?

Bende kullanıyorm Can'ım jokerde var tek delikli alırsan emzıgını Smdıde kullanılıyor

Şu 2-3 gundur o kdr bitkinim ki bitmeyen aglamalar azalmayan gaz sancıları 2 dakikalık uykular moralim oldukça bozuk sütümü etkiler mi bilmiyorum .. Annem 5 gunlugune sehri dısına cıktı o gittiği gunden beri hersey daha kötü sanki..
Dün akşam üstü öyle bir agladı ve katıldı ki bugüne kadar böylesi olmamıstı nefesi kesildi baya baya.. evde tektim ömrümden ömür gitti Allah bize sabır bebeklerimize sağlık rahatlık versin

Uyku arası ovdum
Simdi hafif sizisi var o kadar
Magnezyum eksikligi sanirim

Gaz yapar diye yemedigimiz icin
Cok seyden mahrum kaliyoruz :/
Ne yerseniz yiyin gaz olacaksa oluyor arkadaslar.Üç gün sadece bulgur pilavı, su,ekmek,pekmez yedim yine gazdan uçacak gibi oğlum. Ondan once bacaklarım çok ağrımasına rağmen gaz yapacak diye süt içmiyor,peynir,yoğurt yemiyordum.Baktım ki alakası yok yediklerimle.Oğlumun doktoru da aynı şeyi söyledi bugün. Gazı bebeğin bünyesi yapıyor bağırsak sistemi gelişmediği için dedi. Senin yediklerin sana gaz yapar değilse gaz denen şey sütle geçmez ,100 gün sık dişini dedi.Oğlum bugün 61 günlük yani şurada kaldı 39 gün. Sağlıklı olsun da evlatlarımız varsın gazı oluversin.Biliyorum o kriz anlarına,kivranmalarina dayanmak çok zor ama Allah'a hamd olsun ki nefes alıyorlar, gören gözleri,işiten kulakları var.Allah daha kötüsünü göstermesin.Diyeceğim o ki beslenmenize dikkat edin. Kendimize iyi bakacağız ki kuzularimiza iyi bakabilelim.Yoksa onların da hali harap

Kesinlikle katiliyorum, benim doktorumda boyle soyledi, bebek gazliysa gazlidir degilse degildir, sutle filan cok etki etmez demisti.. Ben taze sogan ve taze sarimsakli salatalar filan indiriyorum mideme hiiiic birseycik olmuyor, banada gaz yapmiyor ayrica.. bunye meselesi, cok kasmaya gerek yok..

Alerji kizlar sut ve sut urinleri arti yumurta mukusu gectim bizim kaka resmen afedersiniz balgama dondu iki gundur tahlil yapildi gizli kana falan bakildi tertemiz cok sukur ama alerji maakesef
Canım ama ben o dediklerini ilk günden beri tüketiyorum bir buçuk ay sonra oldu bu.

Ama böyle de bi şeycik olmuyor löp löp götürüyorum deyip bebeği gazlı anneleri hasetlendirmeyelim dimi ama

Canım ama ben o dediklerini ilk günden beri tüketiyorum bir buçuk ay sonra oldu bu.
bizim surekli gecmeyen ve tekrar eden pisik var ordan yola cikip tahlile yonlendirdiler canim. Onceleri bizim de kalamiz falan iyiydi ama zamanla mi olmus anlamadim ki ben ki yasamini sutle peynirkw surduren insan zor ama kuUm iyi olaun yeree:)

Okean ben de onu merak ediyorum. İlk zaman beri mi alerji belirtileri vardı. Kaka vs hep mi öyleydi?

Can'ım denedin mi bilmiyorum ama ben çok ağladığında üstünü soyuyorum bir süre öyle kalıyor sonra kıyafetlerini yeniliyorum birde dua okumayı unutma çocukları çok rahatlatıyor

Can'ım denedin mi bilmiyorum ama ben çok ağladığında üstünü soyuyorum bir süre öyle kalıyor sonra kıyafetlerini yeniliyorum birde dua okumayı unutma çocukları çok rahatlatıyor

Üstünü tekrar giydirmeye başlayınca daha beter aglıyor canım sıcak suya sokuyorum çıkarınca daha beter off offf .. Sürekli dua okuma halindeyim ..

Okean ben de onu merak ediyorum. İlk zaman beri mi alerji belirtileri vardı. Kaka vs hep mi öyleydi?
yok canim kaka 10 gundur boyle mukuslu ve civik baslarda normaldi. Pisik olmustu kucezden geldiginde hatta sulu yaralar vardi antibiyotikten dediler krdmler iyi geldi gecti ama tekrarladi makat bolumu parlak kirmizi yaralar oldu hic gecmedi en son bi aksam yumurta yedim sabah ciger gibiydi popomuz kaka direncli pisik vs tahlil verdik iste sikintili isler

Ama böyle de bi şeycik olmuyor löp löp götürüyorum deyip bebeği gazlı anneleri hasetlendirmeyelim dimi ama
:))) Yok canim yaa.. kiz kardesim cok sanci cekiyordu ve ne yaptiysak ise yaramamisti 3 -4 aylikken kendiliginden duzelmisti :) yani gaz olucak diye bosuna cok kasmaya gerek yok cocuk zaten her sekilde gazli yani gordugunuz uzere, birde gaz yapan seyleri yiyip denemek lazim ne oluyor diye :)..

Insallah hafiftir.3 gundur huysuzdu insallh cok gec degildir..bugun hep emzirdim ihlamur verdi babannesi ondan beride aglamiyor ilginctir.yrn belli olucak

İnsallah canım. Bol bol emzir evet. Benimki memeyi almıyordu sutum de azdı.. İki gundur meme almıyor doğru düzgün huyu çok değişiyor

Kızlar Bebek neden kusar? Çok emmedi yani aşırı doluluktan olamaz üşüttümü acaba hiç kusma huyu yoktu od geldi hosgeldi huni varmı

Rabbim yardım etsin canım. Geçmiş olsun. İnşallah çabuk geçer

Ay tamamda 1 tüp kanlada her şeyine bakilir ki ay bildiğin cani bence aklım çıkardı benim. kakaya niye bakmadı ay değişik
Ankaraya gonderdiler bi kacini butun herseyine bakildi kaka haric surekli soyledim oysaki kaka tahlili istiyorum diye kan olmayinca umursamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…