2016 Şubat Anneleri

Canım bende momfortbaby kullanıyorum. Hatta benim hiç uyumayan oğlumu onda uyutabildim. Yenidoğan aparatıyla kullanmak zor geldi banada . Bi an önce 3 aylık olsak da rahat rahat kullansak.

cadaloz bunlarin hepsi kizli erkekli :))

Evet canım tam cadaloz bunlar. Kaç gündür oğlumla kavga halindeyiz resmen. Uykudan bayılıyo ama uyumuyo. Emerek uyucakmış beyefendi. Hadi memede uyutuyorum bu seferde beşiğe koymıcan orda öyle uyuyacak. Sürekli ağlama halinde. Çok sessizliğe alıştı azcık bi seste uyuyosa uyanıo uyanıksa korkup ağlıyor korkmasa bile bu seferde ses istemio diye ağlıo.

Aynen aynen, bende alerjiden korkuyorum, esimin bir cok seye karsi alerjisi oldugu icin.. gerci genetik yapiyla alakasi varmi bilmiyorum ama dilerim cekmez yinede

İnşallah ben de korkuyorum. Çok sulu yapmasi arada mukuslu olması ve çok olması beni korkutuyor.hafif popoda da kızarıklık var pişik mi bilemedim ;( umarim değildir

Belki sever de azıcık durur diye kanguru aldım kızım onuda sevmedi iyimi. Momfort aldık bide. Bilsem ucuz bişey alırdım

Canım çok geçmiş olsun. Bence en kısa zmnda başka bir dr a götür bebeğini. İshal gibi durumlarda kan idrar dan ziyade dışkı tahlili yapılır ki mikrobik mi yoksa başka bişey mi anlaşılsın. Enfeksiyonsa kan tahlilinde çıkar eğer kana kadar karıştıysa ama bunun içinde bir yada iki tüp yeter. 6 tüp nedir ya. Yetişkinden bile o kdr alsan aklı geçer ki bu küçücük bi bebek.
Bu günlerde sık sık emzirmeye çalış. Su kaybı olmasın. Çünkü dışkılama sayısı fazla.

Oyle yapiyorum canm zaten hatta ekstradan sagip agzinada zorla veriyorum cunku istahsiz

Canım sıkıldu ya, tahmın ettıgım gıbı mastıt olan gogsumde sut azalmıs. Bebıs uyanmadan ıkı gogsumu de sagdım ne kadar cıkacak dıye 100cc cıktı toplam. Mastıt olan gogsumden 40 45 cc anca cıktı.E bu cocuk en az yarım saat emıyor o gogsumu, bosa cekıyormus demekkı. Emse emse 60cc emıyodur ıkı gogsumden toplam. Doymuyor malesed bu durumda, aksamları mebur bı 60cc mama verıcem el mahkum. En ıyı mama markası hangısı, organık bı mama varmıs ama markası neydı unuttum.

Kanguruya koymadan önce keyfi yerinde olsun cnm. Yani tok altı temiz gazdan veya baska bişeyden ağlamıyorken. Ben ilk öle yaptım. İlk beş dk da uyudu. Sonra uyur yine diye ikinci koydum ama içinde durmak istemedi. Biraz hoplayıp zıpladık sallandık. O arada gazda çıkardık. ☺ rahatladı ve yine uyudu. ben çok gereksiz görürdüm kanguru olayını. Ama işe yarayabiliomuş. Ara ara dene istersen kimi bebek öyle rahatlığını anlıyor ve kabul ediyor.
Belki sever de azıcık durur diye kanguru aldım kızım onuda sevmedi iyimi. Momfort aldık bide. Bilsem ucuz bişey alırdım

Bayada keyifliydi aslında canım ama ne yapacağı belli olmuyr bu çocukların. Bidahakine sever belkide inşallah

açıkçası bende sizinle hem fikirim ama vicdan denen sey ya gaz yaparsa yüzünden dikkat etmeye zorluyor beni

birde su bio gia dedikleri sey bence hic ise yaramıyor, hergun 5 damla ayni saate veriyorum ama bu bebek oylede boylede gaz sancısı cekiyor agliyor saatlerce ikiniyor

Anne göğüsune yakın bir.model olduğu için kavramalari daha kolay oluyor
yabancı ulkelerde yenidoğan da cok kullaniyorlar bende o zamanlar yenidoğan fotoğrafçısınde görüp almistim
4 cü gun verdim aldi hala da sever
sanirim bu sey fitratla alakali almayacaksa almaz
ama süte banip deneyebilirsiniz

he bu arada bende amerikadan soothie emzikler sipariş ettim
artık aktif bir şekilde satacagim
acaba burda konu acmama izin verirler mi ki ?

Canım evolvia galiba. Ödüllü bi mama zaten. İçinde şeker yokmuş gdo yokmuş. Ama benim oğlum içmedi. Mamaları alıyom kullanamadan gidiolar. Ayda bi iki lazım oluyo. Ondada ii si olsun dedim ama içmio. Hastanede sarılık olmasın diye kan uyuşmazlığı yüzündan risk fazla dediler yoksa vermicektim ama kısmet vermek zorunda kaldım. Orda bebelac gold kullanıyorlardı. Eve ilk geldiğimizde bi hafta süt ve mama devam ettik. Bebelac goldla ama sonra evolvia aldım ii diye onuda beğenmedi.

İnşallah canım sana kolaylık olur. evet bebekleri çözmek zor. . Bi bakıyorum etrafa gülücükler saçıo iki dk olmadan çığlık atıp ağlıo.
Bayada keyifliydi aslında canım ama ne yapacağı belli olmuyr bu çocukların. Bidahakine sever belkide inşallah

Bende youtube da bi video var kolik bebek muziği onu actım hemen uyumaya basladı baya da uzun uyudu. Senin bebegıne kolik teshısı koyuldumu?

bizim surekli gecmeyen ve tekrar eden pisik var ordan yola cikip tahlile yonlendirdiler canim. Onceleri bizim de kalamiz falan iyiydi ama zamanla mi olmus anlamadim ki ben ki yasamini sutle peynirkw surduren insan zor ama kuUm iyi olaun yeree:)
Yaa sizin de mi pişik var
Bizde de vardı.4-5gündür iyiydi bende diyeti iki gündür saldım:/ bugün gene kızarıklık başlamış.
Biz test yaptıran doktor bulamadık. Madem öyle süt ürünü Yeme diyorlar sürekli
E yumurta da olabilir bi test yap da bilelim diyorum cıkkkk:/
Bi doktor bulmuştum, üsküdarda. Rndevu günü doktor sabahtan rahatsızlanmış:/
Sen ist da mısın? Kime gidiyorsun doktora?

Kızlar Bebek neden kusar? Çok emmedi yani aşırı doluluktan olamaz üşüttümü acaba hiç kusma huyu yoktu od geldi hosgeldi huni varmı

Ya canım çok seçenek var.
Reflü
Üşütme
Çok yeme
Hıçkırık
Gaz çıkarma esnasında
Bir de halk ağzında olan "kusması iyidir" durumu var.

Ağızından burnundan fışkırtarak gelmiyorsa kafaya takma
Ütüle bir havlu koy karnına

Hee :) snap i ben de merak ediyorum da kimse yok kullanan :)
Kimse yokken açıp dene işte daha iyi keşfetmiş olursun

Canım yaa ama doymasa emme sırasında sinir olur veya ne bileyim uyumaz. Doyuyordur. Bnmkisi de yaklaşık 70cc emiyormuş. Eşim biberınla verdiğinde öyle diyor. seninkide o kdrdır belkide:/

Bende youtube da bi video var kolik bebek muziği onu actım hemen uyumaya basladı baya da uzun uyudu. Senin bebegıne kolik teshısı koyuldumu?
Ya bir video var korku filmi gibi. Beyaz gürültü yazınca ilklerde çıkıyor. 9dakiakalık ve siyah beyaz videosu var.
Aayyuyy korkunç yaaa
Ama acayip etkili eşim öocuk korkudan uyuyor diyor
Linki atabilirsem atacam

nazar olmuştur canım bebeğin maşallah ilk ay 2 almış diyorsun..
benim bebekte de çok karın gurultusu var normaldir..bağırsakları bizim gibi düzenli değil yavruların..rezene çayı vermeyi denedinmi rahatlatır bebeği

Kızlar çekilin kenar bahtsız bedevi geliyor
Temzliğe gelen ablanın kızı dopuma girdi
Allahtan iki kişi gelmişlerdi.
nisan ayı topiğinde serzenişte bulunasım bar

Kızına pompa alacakmış alamamış daha erken diye:/ bendekini veresim geldi ama ben napacam sonra dedim vazgeçtm

Rezene, anne çayı , çörek otu ve kendim için hazırlattığım ama şehirdışında doğurduğum için kullanamadığım okunmuş hurmalardan yolladım :)
Bol süt olsun inşallah :)

kızlar akşam bebeği uyutmaya çalıştım uyumadı..eşim kızımız ilk filmini izlesin dedi telefondan düğün derneğin bi sahnesini açtı kız konuşamaya başladı filmlebize bukadar agulamamıştı hiç
sonra çizgifilm açtık sinirlendi tekrarfilmi açtık gülmeye başladı..tüpçü fikreti seven kızım var ahahhah

Verdim canm gaz sıkıntisi yok ishalden oluyor hep sanirim nazar degdi saglik ocagindaki bi anne nazar etti kuzumu

Benim oglumda biberon almiyordu lansinoh mOmma biberonu aldim yavas akim ve anne memesi gibi ucu hemen kavradi bide meme karmasasi olmuo mememi nasil aliosa onuda oyle aliyor istersen bir bak canm.

canim bende ayni biberonu kullaniyorum dr onermisti hoc problem yasamiuoruz
Ya bende sizden duyup aldım ama 4+ diyor biberonda tombul biberon geldi bana acaba yanlış mi geldi siz elinizdeki biberonlarin resmini atar misiniz kızlar

Ayy kadın var Bebek bar göruntu titrek siyah beyaz onu mu diyorsun gecen gece actm kapadım vallahi heyheylendim :)
Benimkinde resimler gidip geliyor öykü Bebek yazıyor üstünde o cok rahatlatıyor bzimkini

MERHaba şubat anneleri benim de uyumayan bir bebeğim var fön makinesi sesi acıyorum kapatınca uyanıyor gündüz 5 10 dakika uyuyup uyanıyor siz neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…