Kesmik gibi mi canım böylece iyi canıöKızlar Bebek neden kusar? Çok emmedi yani aşırı doluluktan olamaz üşüttümü acaba hiç kusma huyu yoktu od geldi hosgeldi huni varmı
:))) Yok canim yaa.. kiz kardesim cok sanci cekiyordu ve ne yaptiysak ise yaramamisti 3 -4 aylikken kendiliginden duzelmisti :) yani gaz olucak diye bosuna cok kasmaya gerek yok cocuk zaten her sekilde gazli yani gordugunuz uzere, birde gaz yapan seyleri yiyip denemek lazim ne oluyor diye :)..
Bebeğin kaç günlük Can'ım birde bebekler çok ağladıktan sonra da kusar mışKızlar Bebek neden kusar? Çok emmedi yani aşırı doluluktan olamaz üşüttümü acaba hiç kusma huyu yoktu od geldi hosgeldi huni varmı
Canım lansinoh un biberonu dene istersen. Dr Brown kullaniyordum hastaneden sonra 2 gün birşey yediremedimKızlar sizinkilerin derdi mamayla mi bi eronla mi benimki sağıp mis sütü de icmiyor
Konu bahsi emzik miBende kullanıyorm Can'ım jokerde var tek delikli alırsan emzıgını Smdıde kullanılıyor
Aynen aynen, bende alerjiden korkuyorum, esimin bir cok seye karsi alerjisi oldugu icin.. gerci genetik yapiyla alakasi varmi bilmiyorum ama dilerim cekmez yinedeBu konuda sana katılıyorum. Alerji ve kesin gaz yapıyor durumu yoksa her şey yenilmeli...
Aynen, karin kaslarini cok oynatinca, kendini kasinca kusuyolar.. ben bunu bir kac seyde farkettim.. Oyun halisina bir iki defa kustu, emdikten hemen sonra koymuyorum bu yuzden.. birde cok aglayinca yavrum benim ustune birde kusuyor iyice morali bozuluyorBebeğin kaç günlük Can'ım birde bebekler çok ağladıktan sonra da kusar mış
Hee :) snap i ben de merak ediyorum da kimse yok kullanan :)Ay versin kendi memesini aaa
Bu babane dediğin kv mi? Yoksa eşinin babane falan mı
Sosyal medya çılgınlığı kızlar
@huzurunmeraklisi İnstagramde takip edyordım belki bilirsiniz snapchat diye yeni bir sosyal mecra var
Orada da var olduğunu duyunca ekliyeyim dedim yaniiii
Face de instagramd a paylaşım yapamayınca snapchatlerde takılıyoz
Aynı durum bende de var.Aventin damaklisini,nukun damakli kauçuk olanını dahil 5 emzik aldım birini almadı. Ama alması lazım.Benim dünyaya alışamamış oğlum tam bir meme düşkünü. Sadece emme güdüsünü tatmin için bile 30 dk emebilir memenin ucunu sündüre sündüre.Anasının tuvalete gitmesi lazımmış,anası aç kalmış umru değil. Bakkal emziği dediler bize de memlekete haber saldik buralarda dışarı çıkamıyoruz diye.İnşallah bulur da yollarlar diye umut ediyorum. Soothie emziklerin numarası ne bilen varsa aydınlatsın bizi.Kızlar benim bebe emzik almıyor, huysuz ve aglak olduğu için emzik alsın istiyorum.bir chicconun yuvarlak uçlu emzigi birde wee nin damaklı emziğini denedim almadi.. Bu soothie emzikler acaba olur mu diye dusunuyorum
Aslinda bakkal enzimleri diyorlar ama ben bayadir goremiyorum bakkalda emzik
Basladım canım ama bence bu urun 3 aydan sonra ayaklar dısarıda kullanılmalı,yenıdogan ıcın pek sevmedım ben ama yıne de bı kez dısarı cıktım. O aparatı ben de cok sevmedım,ben cok arastıramadım aslında bıraz daha paraya kıyıp boba alınabılırdı ama arabaya da cok para verdık dıye almak ıstemedımBen de momforbaby aldım canım. Başladın mı kullanmaya?? Yeni doğan aparatı bi ilginç yaa sadece küp yastığa oturtuyorum ben öyle takıyorum
Kızlar benim bebe emzik almıyor, huysuz ve aglak olduğu için emzik alsın istiyorum.bir chicconun yuvarlak uçlu emzigi birde wee nin damaklı emziğini denedim almadi.. Bu soothie emzikler acaba olur mu diye dusunuyorum
Aslinda bakkal enzimleri diyorlar ama ben bayadir goremiyorum bakkalda emzik
ayni dertten muzdaribim altini acinca tok bile olsa kafayi yan cevirip alt degistirme ortusunu emmeye calismasi uetmiyor gibibugun de eldivenler sirilsiklam gece 3yrn beri ne uyudu ne uyuttu memenin ucunu bi sunduruyor ki meme degil jelibona donusuyor. Chicconun slikon wee nin damaklisi var olmuyor. Chiccoyu aldi bir iki pat atiyo soothie alicam da isimi gorur mu kizlar? Bir de ben yalnizca alt degistirme sirasinda aglama emme krizleri icin ve sikintili zamanlarda kullansin istiyorum muptela olmasin yani mumkun mudirAynı durum bende de var.Aventin damaklisini,nukun damakli kauçuk olanını dahil 5 emzik aldım birini almadı. Ama alması lazım.Benim dünyaya alışamamış oğlum tam bir meme düşkünü. Sadece emme güdüsünü tatmin için bile 30 dk emebilir memenin ucunu sündüre sündüre.Anasının tuvalete gitmesi lazımmış,anası aç kalmış umru değil. Bakkal emziği dediler bize de memlekete haber saldik buralarda dışarı çıkamıyoruz diye.İnşallah bulur da yollarlar diye umut ediyorum. Soothie emziklerin numarası ne bilen varsa aydınlatsın bizi.
Konu bahsi emzik mi)
Kızlar lohusalık bitti ama bugün biraz kanamam oldu neden olabilir normalmi ki
ben de tekım canım benımkı de dun oglen 12.30dan aksam 11e kadar her yatırısımda 15 ya da 20 dakıka uyuyup uyandı. En son aksam 8den sonra aglama krızı tuttu ne yaptıysam olmadı, gaz cıkarmak ıcın herseyı denedım ama rahatlamadı bı turlu. En son actım elektrık supurgesını onun sesıyle uyuttum gee 23.30gıbı yattı tam 5 saat uyudu. Cok zor tek olmakŞu 2-3 gundur o kdr bitkinim ki bitmeyen aglamalar azalmayan gaz sancıları 2 dakikalık uykular moralim oldukça bozuk sütümü etkiler mi bilmiyorum .. Annem 5 gunlugune sehri dısına cıktı o gittiği gunden beri hersey daha kötü sanki..
Dün akşam üstü öyle bir agladı ve katıldı ki bugüne kadar böylesi olmamıstı nefesi kesildi baya baya.. evde tektim ömrümden ömür gitti Allah bize sabır bebeklerimize sağlık rahatlık versin
ayni dertten muzdaribim altini acinca tok bile olsa kafayi yan cevirip alt degistirme ortusunu emmeye calismasi uetmiyor gibibugun de eldivenler sirilsiklam gece 3yrn beri ne uyudu ne uyuttu memenin ucunu bi sunduruyor ki meme degil jelibona donusuyor. Chicconun slikon wee nin damaklisi var olmuyor. Chiccoyu aldi bir iki pat atiyo soothie alicam da isimi gorur mu kizlar? Bir de ben yalnizca alt degistirme sirasinda aglama emme krizleri icin ve sikintili zamanlarda kullansin istiyorum muptela olmasin yani mumkun mudir
sagol canim insallahRabbim yardım etsin canım. Geçmiş olsun. İnşallah çabuk geçer
cadaloz bunlarin hepsi kizli erkekli :))Canım bende emzik alsın istiyorum herseyi denedim. Bir sürü emzik aldım. Yok yok. Soothie dediler kesin alır dediler onu bile almadı. Sdc aventin diğer çeşit emziğini aç olmaya yakınsa yada çok mızmızlanıp ağlıyosa alıo. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?