2016 Şubat Anneleri

Kızlar benim bebe emzik almıyor, huysuz ve aglak olduğu için emzik alsın istiyorum.bir chicconun yuvarlak uçlu emzigi birde wee nin damaklı emziğini denedim almadi.. Bu soothie emzikler acaba olur mu diye dusunuyorum
Aslinda bakkal enzimleri diyorlar ama ben bayadir goremiyorum bakkalda emzik

Bu konuda sana katılıyorum. Alerji ve kesin gaz yapıyor durumu yoksa her şey yenilmeli...

Bu konuda sana katılıyorum. Alerji ve kesin gaz yapıyor durumu yoksa her şey yenilmeli...
Aynen aynen, bende alerjiden korkuyorum, esimin bir cok seye karsi alerjisi oldugu icin.. gerci genetik yapiyla alakasi varmi bilmiyorum ama dilerim cekmez yinede

Bebeğin kaç günlük Can'ım birde bebekler çok ağladıktan sonra da kusar mış
Aynen, karin kaslarini cok oynatinca, kendini kasinca kusuyolar.. ben bunu bir kac seyde farkettim.. Oyun halisina bir iki defa kustu, emdikten hemen sonra koymuyorum bu yuzden.. birde cok aglayinca yavrum benim ustune birde kusuyor iyice morali bozuluyor

Hee :) snap i ben de merak ediyorum da kimse yok kullanan :)

Ya o degilde, saglik ocaginda bebegim tum karizmasini konusturup kucaktan kucaga gitmisken asi ile soka girmesi gozumun onunden gitmiyor hic, somurtarak cikmistik odadan... oysaki gulucukler sacip agu bagu yapmisti.. ah yavrummm icim parcalandi :)

Aynı durum bende de var.Aventin damaklisini,nukun damakli kauçuk olanını dahil 5 emzik aldım birini almadı. Ama alması lazım.Benim dünyaya alışamamış oğlum tam bir meme düşkünü. Sadece emme güdüsünü tatmin için bile 30 dk emebilir memenin ucunu sündüre sündüre.Anasının tuvalete gitmesi lazımmış,anası aç kalmış umru değil. Bakkal emziği dediler bize de memlekete haber saldik buralarda dışarı çıkamıyoruz diye.İnşallah bulur da yollarlar diye umut ediyorum. Soothie emziklerin numarası ne bilen varsa aydınlatsın bizi.

Ben de momforbaby aldım canım. Başladın mı kullanmaya?? Yeni doğan aparatı bi ilginç yaa sadece küp yastığa oturtuyorum ben öyle takıyorum
Basladım canım ama bence bu urun 3 aydan sonra ayaklar dısarıda kullanılmalı,yenıdogan ıcın pek sevmedım ben ama yıne de bı kez dısarı cıktım. O aparatı ben de cok sevmedım,ben cok arastıramadım aslında bıraz daha paraya kıyıp boba alınabılırdı ama arabaya da cok para verdık dıye almak ıstemedım

ayni dertten muzdaribim altini acinca tok bile olsa kafayi yan cevirip alt degistirme ortusunu emmeye calismasi uetmiyor gibibugun de eldivenler sirilsiklam gece 3yrn beri ne uyudu ne uyuttu memenin ucunu bi sunduruyor ki meme degil jelibona donusuyor. Chicconun slikon wee nin damaklisi var olmuyor. Chiccoyu aldi bir iki pat atiyo soothie alicam da isimi gorur mu kizlar? Bir de ben yalnizca alt degistirme sirasinda aglama emme krizleri icin ve sikintili zamanlarda kullansin istiyorum muptela olmasin yani mumkun mudir

ben de tekım canım benımkı de dun oglen 12.30dan aksam 11e kadar her yatırısımda 15 ya da 20 dakıka uyuyup uyandı. En son aksam 8den sonra aglama krızı tuttu ne yaptıysam olmadı, gaz cıkarmak ıcın herseyı denedım ama rahatlamadı bı turlu. En son actım elektrık supurgesını onun sesıyle uyuttum gee 23.30gıbı yattı tam 5 saat uyudu. Cok zor tek olmak

Canım bende emzik alsın istiyorum herseyi denedim. Bir sürü emzik aldım. Yok yok. Soothie dediler kesin alır dediler onu bile almadı. Sdc aventin diğer çeşit emziğini aç olmaya yakınsa yada çok mızmızlanıp ağlıyosa alıo. ☺

cadaloz bunlarin hepsi kizli erkekli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…