2016 Şubat Anneleri

Banyo canım, banyo edince bırak tüm gün uyusun :)

Ay benimki de geçen bi hafta boyunca öyleydi:/ kabus sandım. Sabah 6da bi kalkıyoduk gece 9-10da uyuyodu en son bayılıyodu gerci:)) simdi yine düzen oturtmaya calisiyoruz yani yine onun keyfine bagli tabiki:) kucakta benimkidr bes dk da mışıl mışıl uyuyo yatagına koyuyorum cingözz sanki hic uyumamis gibi.. Bende emzik veriyorum düsürüp durdugu icin yarım saat emzigi tutuyorum uyuyana kadar sırtını sıvazlaya sıvazlaya uyutuyorum (dogumdan beri bu yuzden bel agrılarım bitmedi:/// ) vicdan neden yapiyosun ki aç oldugunu mu düsünüyosun?

Kızlar bizde gazdan çok çekiyoruz zinco ve biogaia pek ise yaramadı ama laktazym diye bir damla verdi doktor günde 3 defa 6 şar damla kısmen daha iyiyiz 2 gündür çok şükür tavsiye ederim bebeğiniz çok sıkıntı çekiyorsa birde bunu deneyin bence

Bi çay kaşığı süte azcık kimyon deneyin bide ekstra derim bende .. Herkes cok memnun kalıyo benimkinde anında cıkarmıyo ama bütün gün cıkarıp duruyo rahatlıyo:)) otomatik olarak bende tabiii

Civik mi yapti canim. Benim.oglumda gaz problemi vardi sap simplex le rahatladk. Kakasini bugun yapti cok sukur civikti yaparken degil ama onceki surecte ikinmalari oldu. Kipkirmizi oluodu sonra kakasini yapti.
canım bende sab simplex kullanıyorum, günde kaç damla veriyorsun?

Canım bende omega 3 kullanmak istiyorum malum balık sezonu kapanıyor, nasıl kullanıyorsun ve hangi marka?

Bence kesinlikle otomatik sallanan daha iyi kraft dondy 5 aldım bende rahat ettim salonda onda sallanıyor kızım muziginide açıyorum çok seviyor dinlemeyi

Banyo canım, banyo edince bırak tüm gün uyusun :)
Canım banyo da yaptırdık, yani öyle ağlayıp huzursuzluk yapmıyor ama uyumuyor, nedeni ne anlamadım
Ya bebeğimi kandırıyormuşum gibi geliyor, birde sütüm var ama acaba doymadığından mı emiyor emziği diye düşünüyorum, annelik işte

Doymasa aglar zırlar durmaz bide çişi 6-7kez yapiyosa gün icinde doyuyo demekmiş .. İçini rahat tut bende cok takıntılıydım araştira araştira prof oldum buralarda:))) emmek bebege güven hissi verirmis o yuzden varsın emsin zararı olmaz baska türlü sen basedemezsin hep memede olur memede oldukcada gazı olur daha kötü.. Benimkide huysuz degildi duruyodu öyle aglamıyodu ama uyumuyodu da perişan olmuştum geçen hafta.. Gece uyuyo ya uzun mu uyuyo benimki öyle yapiyodu 9da bi yatiyodu ohooo kaldirabilene aşkolsun ama bana faydası pek olmuyodu erkenden yatmıyorum haliyle ben yattıktan bi kac saat sonra tekrar kalkıyodu sonra diğer kalkmaya gün baslıyodu bizim icin yani 4-5 saat uyku zar zor alıyodum

Ya banyoda fazla kaldıysa gaz yapmıştır :)))
Gazı yoktu aglamıyodu ama hiç bir sekilde uyutamıyodum gün icinde cok kotuydu o bi hafta ama cok sukur bi kac gundur iyi gibi düzeni otutturamadık ama en azından gün icinde uyuyo az da olsa:))

canım bende sab simplex kullanıyorum, günde kaç damla veriyorsun?
Doktorum banada onu yazdı günde 4-5 sefer 5-6damla olması lazımdı reçeteyi bulamadım.. Ara ara versigim icinde aklımda böyle tahmini bişey kalmış

Bende çarşambadan beri baş dönmesi var. Gece yarısı kalktığımda başladı, açlık dedim o dedim bu dedim hala geçmedi.
Doğru düzgün birşey yemiyorum vit takviyesi de almıyorum. Yarın sağlık ocağına gidip tahlil yaptırıcam inş depolar tükenmemiştir
Normalde kd doktoru vit lere devam et der, ama senin zafen sıkıntılı bir dönemdi doğum ve sonrası.
Benimki de vit verme taraftarı değildi kullan/kullanma demedi

Her 3bebeden biri süt alerjili olabiliyomuş.
Biz 25 günlüktük şüphelenmeye başladığımızda :)

Bu kadar doğallıktan uzak beslenme ile çok şükür başka sorunlar yok

Bnm on gün sıkı diyetle düzeldi. Ama kaka hemen düzelmed hatta tam anlamkyla da düselmemişt. Öncesnde azalttım baktım olmuyor herşeyi kestim.
Patates pirinç makarna(ankara nuh marka) marul falan yedim.
Süt alerjenlerden zor uzaklaştı Ama sabahdiyeti bozayım öğlene kaka değişiyor ve totomuzdaki pişik tekrar oluşmaya başlıyor:/

İki günde kaka düzelmesi biraz zor gibi

Süt alerjisi olan arkaddaşlar paketli gıda da tüketmemek gerek.
Bir de doktorunuz söyledi mi? D vit damlası içerisinde süt ve süt türevi bulunmakta, içinde süt olmayan d vitamini damlası da varmış. Onu kullanmak gerekirmiş. (Katı diyet yapmasına rapmen düzelmiyorsa d vit doktora hayırlatmak gerekir)
Aynı şekilde gaz damlaları da içerikleri lacto.... İçermekte. Bu da dokunuyor.

Ben gaz damlası vermiyorım artık. Zaten diyet yapınca çok daha huzruluydu. Damla Verdiğimde sanki değişen birley oluyor sadece psikolojik ha işe yaradı ha yarayacak derken geçiyordu günler.
Bir de damlatınca huzurlu olan meleğim çileden çıkmaz mı günde 4kere yapılır mı işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…