Banyo canım, banyo edince bırak tüm gün uyusun :)kızlar bebeğim bugün sabah 09:30 dan beri hiç uyumadı, emerken kucağımda uyuyakalıyor ama beşigine koyunca uyanıyor bir türlü uyumadı, emzik almıştım ama vermedim şimdiye kadar, bugün vereyim dedim, hemen aldı, ama çok vicdan yapıyorum, kolay uyuması için önerebileceğiniz başka yöntemler var mı?
Ay benimki de geçen bi hafta boyunca öyleydi:/ kabus sandım. Sabah 6da bi kalkıyoduk gece 9-10da uyuyodu en son bayılıyodu gerci:)) simdi yine düzen oturtmaya calisiyoruz yani yine onun keyfine bagli tabiki:) kucakta benimkidr bes dk da mışıl mışıl uyuyo yatagına koyuyorum cingözz sanki hic uyumamis gibi.. Bende emzik veriyorum düsürüp durdugu icin yarım saat emzigi tutuyorum uyuyana kadar sırtını sıvazlaya sıvazlaya uyutuyorum (dogumdan beri bu yuzden bel agrılarım bitmedi:/// ) vicdan neden yapiyosun ki aç oldugunu mu düsünüyosun?kızlar bebeğim bugün sabah 09:30 dan beri hiç uyumadı, emerken kucağımda uyuyakalıyor ama beşigine koyunca uyanıyor bir türlü uyumadı, emzik almıştım ama vermedim şimdiye kadar, bugün vereyim dedim, hemen aldı, ama çok vicdan yapıyorum, kolay uyuması için önerebileceğiniz başka yöntemler var mı?
Bana geçen hafta banyo bile fayda etmemişti:))))Banyo canım, banyo edince bırak tüm gün uyusun :)
Bi çay kaşığı süte azcık kimyon deneyin bide ekstra derim bende .. Herkes cok memnun kalıyo benimkinde anında cıkarmıyo ama bütün gün cıkarıp duruyo rahatlıyo:)) otomatik olarak bende tabiiiKızlar bizde gazdan çok çekiyoruz zinco ve biogaia pek ise yaramadı ama laktazym diye bir damla verdi doktor günde 3 defa 6 şar damla kısmen daha iyiyiz 2 gündür çok şükür tavsiye ederim bebeğiniz çok sıkıntı çekiyorsa birde bunu deneyin bence
Alala.. bir çok bebekte olduğuna göre normal birşey bu aylarda demekki :))Yaaa iki uc gundur bizimjude oyle
canım bende sab simplex kullanıyorum, günde kaç damla veriyorsun?Civik mi yapti canim. Benim.oglumda gaz problemi vardi sap simplex le rahatladk. Kakasini bugun yapti cok sukur civikti yaparken degil ama onceki surecte ikinmalari oldu. Kipkirmizi oluodu sonra kakasini yapti.
Canım bende omega 3 kullanmak istiyorum malum balık sezonu kapanıyor, nasıl kullanıyorsun ve hangi marka?Bana dr gynoferro sanolu kullanmaya devam et dedi ama cok halsiz dustugumden vitamin de aliyorum ayrica balik yagi icmeye de devam ediyorum hatta arada kramp girmeye basladi gecenlerde kalsiyum ve magnezyum ictim kramp girdigini soyleyince saglik ocagindaki hemsire d vitamini ic deyip verdi 2kutu tabi hic birini duzenli almiyorum cogunu birer defaictim simdiye kadar
Bence kesinlikle otomatik sallanan daha iyi kraft dondy 5 aldım bende rahat ettim salonda onda sallanıyor kızım muziginide açıyorum çok seviyor dinlemeyiKızlar oturma odasında kullanmak için bir sey almqmistim bebek için. Puseti kullanıyorduk çok gerektiğinde.
Sizce su ikisinden hangisi daha kullanisli olur.
https://www.e-bebek.com/db-301-kolt...M.zpc=JHN-43018&utm_campaign=CategoryRealTime
https://www.e-bebek.com/6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3031/?null
Canım banyo da yaptırdık, yani öyle ağlayıp huzursuzluk yapmıyor ama uyumuyor, nedeni ne anlamadımBanyo canım, banyo edince bırak tüm gün uyusun :)
Ya bebeğimi kandırıyormuşum gibi geliyor, birde sütüm var ama acaba doymadığından mı emiyor emziği diye düşünüyorum, annelik işteAy benimki de geçen bi hafta boyunca öyleydi:/ kabus sandım. Sabah 6da bi kalkıyoduk gece 9-10da uyuyodu en son bayılıyodu gerci:)) simdi yine düzen oturtmaya calisiyoruz yani yine onun keyfine bagli tabiki:) kucakta benimkidr bes dk da mışıl mışıl uyuyo yatagına koyuyorum cingözz sanki hic uyumamis gibi.. Bende emzik veriyorum düsürüp durdugu icin yarım saat emzigi tutuyorum uyuyana kadar sırtını sıvazlaya sıvazlaya uyutuyorum (dogumdan beri bu yuzden bel agrılarım bitmedi:/// ) vicdan neden yapiyosun ki aç oldugunu mu düsünüyosun?
Ya banyoda fazla kaldıysa gaz yapmıştır :)))Bana geçen hafta banyo bile fayda etmemişti:))))
Doymasa aglar zırlar durmaz bide çişi 6-7kez yapiyosa gün icinde doyuyo demekmiş .. İçini rahat tut bende cok takıntılıydım araştira araştira prof oldum buralarda:))) emmek bebege güven hissi verirmis o yuzden varsın emsin zararı olmaz baska türlü sen basedemezsin hep memede olur memede oldukcada gazı olur daha kötü.. Benimkide huysuz degildi duruyodu öyle aglamıyodu ama uyumuyodu da perişan olmuştum geçen hafta.. Gece uyuyo ya uzun mu uyuyo benimki öyle yapiyodu 9da bi yatiyodu ohooo kaldirabilene aşkolsun ama bana faydası pek olmuyodu erkenden yatmıyorum haliyle ben yattıktan bi kac saat sonra tekrar kalkıyodu sonra diğer kalkmaya gün baslıyodu bizim icin yani 4-5 saat uyku zar zor alıyodumCanım banyo da yaptırdık, yani öyle ağlayıp huzursuzluk yapmıyor ama uyumuyor, nedeni ne anlamadım
Ya bebeğimi kandırıyormuşum gibi geliyor, birde sütüm var ama acaba doymadığından mı emiyor emziği diye düşünüyorum, annelik işte
Gazı yoktu aglamıyodu ama hiç bir sekilde uyutamıyodum gün icinde cok kotuydu o bi hafta ama cok sukur bi kac gundur iyi gibi düzeni otutturamadık ama en azından gün icinde uyuyo az da olsa:))Ya banyoda fazla kaldıysa gaz yapmıştır :)))
Doktorum banada onu yazdı günde 4-5 sefer 5-6damla olması lazımdı reçeteyi bulamadım.. Ara ara versigim icinde aklımda böyle tahmini bişey kalmışcanım bende sab simplex kullanıyorum, günde kaç damla veriyorsun?
Travel sistem almaBen daha bebek arabası almadım siz ne aldınız memnun kalanlar marka verebilir misiniz yada tavsiye edeceğiniz araba var mı
Bende çarşambadan beri baş dönmesi var. Gece yarısı kalktığımda başladı, açlık dedim o dedim bu dedim hala geçmedi.Kızlar kendiniz vitamin takviyesi alıyor musunuz? Ben Dr a soracağım.kan testi de yaptırmayı düşünüyorum.kaslarım çok yorgun.kollarımda bezeler çıktı hep kucakta taşımaktan.demir içiyordum bitti.siz de kullanıyor musunuz? Sinirlerim zayıfladı.enerjiye de ihtiyacımız var.
Her 3bebeden biri süt alerjili olabiliyomuş.Benimki debanyo yaptı 3-4 gibi aralarda kalktı emdi altını aldık hatta terlemis gibiydi ustunu değiştirdim. ama onbeş dk yarim saat filan . gece uykusunu uyuyor :) yani gece ayaktayiz biz siz uyursunuz inşallah.
Cidden ya herkes de bir alereji durumuben de supheleniyorum. Yoğurt sut peynir vs bıraktım . mukuslu sari kakamiz ve sulu gürültülü yapıyor. Antibiyotik kullandık o yüzden de olabilir. Ama etrafa ne kadar çok alerji ihtimalli çocuk var inşallah değildir.
Kaç günde duzeldi canım?
Nerdesin sen yaaaKızlr bebişleri sallamayacagız diye boşuna hiiiç diretmeyin. Koyun ayagınıza sadece minik minik pişpişler gibi sallattırın. Bak nasıl rahat edeceksinizDemedi demeyin...
Bnm on gün sıkı diyetle düzeldi. Ama kaka hemen düzelmed hatta tam anlamkyla da düselmemişt. Öncesnde azalttım baktım olmuyor herşeyi kestim.Arkadaşlar iyi akşamlar yanokuyorum da süt ve ürünlerini bıraktım biekaç günde kakası düzeldi şikayetimiz geçti diyen anneler yani emin misiniz ben bir haftadır ama en net haliyle 4. Günü tamamladım diyette ekzama gibi döküntüleri olan pişiğimizde bie azalma var sasecw onun dışanda kakamız ve diğer şikayetlerimiz aynı. Dr ve araştırdığım kaynaklar süt diyetinin iki haftada sonucunu gösterdiğini yazıyorlar sizin nasıl bu kadar çabuk düzeldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?