Henuz dis cikartmiyorlar ama.ozellikle aksamlari artio salyalari. Hayirlisi bakalim.Ay evet onluk ve agiz silme bezlerini cikarma vakti.. Ben peceteyle silip atiyorum, ama dis cikarmada pecete dayanmiyor maalesef :/
Ben veriyorum canm cok degil 2 cay kasigi. Tabiki kaynatilip ilimis su veriyorumArkadaşlar bebişine su veren var mı acaba ya doktor gerek olmadigini söyledi kv taktı su niye icirmiyosun vs diye niye icireceksem sanki kana kana su icecek el kadar bebiş
Çok yorgun düşüyoruz.kalsiyum eksikliğinden çok kotkuyorum.diş etlerim kaşınıyor.umarım çekilmiyorlardır.Hiç bisey kullanmiyorum bazen banada oluyo hatta genelde uykusuz kaldgm için duscek gbi oluyorm
Sariligi yoksa dokunma cocuga rica ederim, biz hasret kaldik gece soluksuz uyumaya :/Guzel anneler iyi aksamlar ...
12 Subat dogumlu bir oglum var...
Gece uykusuna uyudugu zaman hic kalkmiyor...
Uyandirip emzirmeye calisiyorum emmiyor...
Benim gibi bu sorunu yasayan var mi merak ettim acikcasi
Tavsiye bekliyorum...
Bizimkinin aksam yoktu salyasi, dur yarin bakiyim hangi saatlerde ne tetikliyor.. Aaa yarin evdeyim ben bu arada :)))Henuz dis cikartmiyorlar ama.ozellikle aksamlari artio salyalari. Hayirlisi bakalim.
Aventin yenidogan cam biberonu ile veriyorum. Cok sukur gogsumu de unutmadi ama zaten %90 emziriyorum. Ama disari cikacagim gun sagip buzdolabinda biriktiriyprum cikarken yanima aliyorum. Cafe restoranda falan da kase icerisinde sicak su istiyorum ilitip veriyorumBen hiç sütümü sağmıyorum
Sağılan sütü bebişe biberonla mı veriyosun yoksa kaşıkla mı cnm merak ettim
Valla bende süt yapıyor diye eşime un kurabiyesi aldırdım bugün (ofiste arkadaştan yedimde muhteşemmm!!! Bimden almış birde, deneyin bana hak vericeksiniz!), gece dilim damağım kuruyor birde çok kazınıyor midem.. Ben bebeğim için kiloyu takmıyorum alırsam aliyim valla kurabiye bana iyi geliyor.. Yerini daha sağlıklı bir şeyle değiştiricem bir ara :)) Ama bende sorun yapmadı çok şükür..Kızlar 2-3 gündür bebeğim neden gaz Sancısı yüzünden daha çok ortalığı yıkıyor.nedenini buldum.bisküvi2 gündür bir dadandım.emzirince hangi tatlıya saldıracağımı şaşırdım.negroları hüplettim.bilmiyordum vallahi ya nasıl vicdan yapıyorum
Düşünüyorum ben de yemek yapamıyorum gün içinde yemek için tabii hazır atıştırmalıklara dayanıyorum.akşam Yemeğini zor hazırlıyorum napim yayavrum benim çocuk zar zor daldı kucağımda.
Oh ne guzel oglusunla bol bol ozlem.gider gun icinde fena ozluosndur :)Bizimkinin aksam yoktu salyasi, dur yarin bakiyim hangi saatlerde ne tetikliyor.. Aaa yarin evdeyim ben bu arada :)))
Bende musli tropikal meyveliye fena dadandimValla bende süt yapıyor diye eşime un kurabiyesi aldırdım bugün (ofiste arkadaştan yedimde muhteşemmm!!! Bimden almış birde, deneyin bana hak vericeksiniz!), gece dilim damağım kuruyor birde çok kazınıyor midem.. Ben bebeğim için kiloyu takmıyorum alırsam aliyim valla kurabiye bana iyi geliyor.. Yerini daha sağlıklı bir şeyle değiştiricem bir ara :)) Ama bende sorun yapmadı çok şükür..
Ben uyanıcak sıra beşiğini sallıyorum, hooop tekrar uyuyorKızlr bebişleri sallamayacagız diye boşuna hiiiç diretmeyin. Koyun ayagınıza sadece minik minik pişpişler gibi sallattırın. Bak nasıl rahat edeceksinizDemedi demeyin...
Bende 5 şubatta doğum yaptım 10 gün var aramızda yani benimkide yeni bitti uzun sürdü baya ama ara ara hiç gelmedi benim sonra tekrar geldi az az falan gibiydi ins bitmistir artık gelmez yineKizlar 26 ocakta doğum yaptim hala kanamam bitmedi ara ara azaliyor sonra sanki regl olmuştum gibi artiyo . Varmi böyle uzun suren
Eğer duruyosa çok aglamiyosa 2 yada 3 saatte bi veryrmZaten tek pozitif dusunduyum sey o insallah canim tesekkur ederim
Haklisin kuzum boyle olmamak elimde olsa keske
Bi de kizlar sorum hepinize bebeginize memeyi saatlemi veriyorsunuz yoksa her ne zaman acikirsa?
Aynen banada.öyle dediler sütun yaradfndan olurms diyeSagol canm bugun yapti cok.sukur . hic boyle yapmiodu ama artk bagirsaklar alisiomus sut yario dediler bende rahatladim :)
Gaz damlası ver hemen sıcak su torbası yap koy sırtına rahatlatıyo , terler ama üstünü değişirsin teri kurumadan yada bez gibi bişey koyup biraz daha sonra degistirirsin. Bide bi cay kasigi süt sağ hemen gögüsünden bi çimdik azcık bişey kimyon at ver sırtını sıvazla kucagında tut ki sakinlessin panikte olma rahat ol. Bide emzirme agladıkca gazının üstüne gaz olur hepten aglar .. Umarım hemen geçer insanin ici parcalaniyo hakikatenKızlar 2-3 gündür bebeğim neden gaz Sancısı yüzünden daha çok ortalığı yıkıyor.nedenini buldum.bisküvi2 gündür bir dadandım.emzirince hangi tatlıya saldıracağımı şaşırdım.negroları hüplettim.bilmiyordum vallahi ya nasıl vicdan yapıyorum
Düşünüyorum ben de yemek yapamıyorum gün içinde yemek için tabii hazır atıştırmalıklara dayanıyorum.akşam Yemeğini zor hazırlıyorum napim yayavrum benim çocuk zar zor daldı kucağımda.
Ay evett bak güzel hatırlattın, ayyy canım birde ne çekti bak sade musli, içine ananas parçaları doğruyosun ve yoğurtla hoop mideye indiriyorsun, süt yasağı olanlar içinde ayrıca güzel bir alternatifBende musli tropikal meyveliye fena dadandimhem tatli gem saglikli dene istersen ben sutle yiyorm sknti yasamadm.
Sorma evet, bebeğime doymak istiyorummm kuzum benimmm.. Yarın huysuzluk yapmazsa süper bir gün bizi bekliyor olucak :))Oh ne guzel oglusunla bol bol ozlem.gider gun icinde fena ozluosndur :)
Kızlar bizim ufaklığın salyaları akıyor diş çıkarmada başlamıyomu normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?