2016 Şubat Anneleri

Ay evet onluk ve agiz silme bezlerini cikarma vakti.. Ben peceteyle silip atiyorum, ama dis cikarmada pecete dayanmiyor maalesef :/
Henuz dis cikartmiyorlar ama.ozellikle aksamlari artio salyalari. Hayirlisi bakalim.

Arkadaşlar iyi akşamlar yanokuyorum da süt ve ürünlerini bıraktım biekaç günde kakası düzeldi şikayetimiz geçti diyen anneler yani emin misiniz ben bir haftadır ama en net haliyle 4. Günü tamamladım diyette ekzama gibi döküntüleri olan pişiğimizde bie azalma var sasecw onun dışanda kakamız ve diğer şikayetlerimiz aynı. Dr ve araştırdığım kaynaklar süt diyetinin iki haftada sonucunu gösterdiğini yazıyorlar sizin nasıl bu kadar çabuk düzeldi?

Arkadaşlar bebişine su veren var mı acaba ya doktor gerek olmadigini söyledi kv taktı su niye icirmiyosun vs diye niye icireceksem sanki kana kana su icecek el kadar bebiş
Ben veriyorum canm cok degil 2 cay kasigi. Tabiki kaynatilip ilimis su veriyorum

Guzel anneler iyi aksamlar ...
12 Subat dogumlu bir oglum var...
Gece uykusuna uyudugu zaman hic kalkmiyor...
Uyandirip emzirmeye calisiyorum emmiyor...
Benim gibi bu sorunu yasayan var mi merak ettim acikcasi
Tavsiye bekliyorum...
Sariligi yoksa dokunma cocuga rica ederim, biz hasret kaldik gece soluksuz uyumaya :/

Henuz dis cikartmiyorlar ama.ozellikle aksamlari artio salyalari. Hayirlisi bakalim.
Bizimkinin aksam yoktu salyasi, dur yarin bakiyim hangi saatlerde ne tetikliyor.. Aaa yarin evdeyim ben bu arada :)))

Kızlar 2-3 gündür bebeğim neden gaz Sancısı yüzünden daha çok ortalığı yıkıyor.nedenini buldum.bisküvi 2 gündür bir dadandım.emzirince hangi tatlıya saldıracağımı şaşırdım.negroları hüplettim.bilmiyordum vallahi ya nasıl vicdan yapıyorum
Düşünüyorum ben de yemek yapamıyorum gün içinde yemek için tabii hazır atıştırmalıklara dayanıyorum.akşam Yemeğini zor hazırlıyorum napim ya yavrum benim çocuk zar zor daldı kucağımda.

Ben hiç sütümü sağmıyorum
Sağılan sütü bebişe biberonla mı veriyosun yoksa kaşıkla mı cnm merak ettim
Aventin yenidogan cam biberonu ile veriyorum. Cok sukur gogsumu de unutmadi ama zaten %90 emziriyorum. Ama disari cikacagim gun sagip buzdolabinda biriktiriyprum cikarken yanima aliyorum. Cafe restoranda falan da kase icerisinde sicak su istiyorum ilitip veriyorum

Valla bende süt yapıyor diye eşime un kurabiyesi aldırdım bugün (ofiste arkadaştan yedimde muhteşemmm!!! Bimden almış birde, deneyin bana hak vericeksiniz!), gece dilim damağım kuruyor birde çok kazınıyor midem.. Ben bebeğim için kiloyu takmıyorum alırsam aliyim valla kurabiye bana iyi geliyor.. Yerini daha sağlıklı bir şeyle değiştiricem bir ara :)) Ama bende sorun yapmadı çok şükür..

Kizlar 26 ocakta doğum yaptim hala kanamam bitmedi ara ara azaliyor sonra sanki regl olmuştum gibi artiyo . Varmi böyle uzun suren

Bende musli tropikal meyveliye fena dadandim hem tatli gem saglikli dene istersen ben sutle yiyorm sknti yasamadm.

Kızlr bebişleri sallamayacagız diye boşuna hiiiç diretmeyin. Koyun ayagınıza sadece minik minik pişpişler gibi sallattırın. Bak nasıl rahat edeceksiniz Demedi demeyin...
Ben uyanıcak sıra beşiğini sallıyorum, hooop tekrar uyuyor

Kizlar 26 ocakta doğum yaptim hala kanamam bitmedi ara ara azaliyor sonra sanki regl olmuştum gibi artiyo . Varmi böyle uzun suren
Bende 5 şubatta doğum yaptım 10 gün var aramızda yani benimkide yeni bitti uzun sürdü baya ama ara ara hiç gelmedi benim sonra tekrar geldi az az falan gibiydi ins bitmistir artık gelmez yine

Zaten tek pozitif dusunduyum sey o insallah canim tesekkur ederim

Haklisin kuzum boyle olmamak elimde olsa keske

Bi de kizlar sorum hepinize bebeginize memeyi saatlemi veriyorsunuz yoksa her ne zaman acikirsa?
Eğer duruyosa çok aglamiyosa 2 yada 3 saatte bi veryrm

Gaz damlası ver hemen sıcak su torbası yap koy sırtına rahatlatıyo , terler ama üstünü değişirsin teri kurumadan yada bez gibi bişey koyup biraz daha sonra degistirirsin. Bide bi cay kasigi süt sağ hemen gögüsünden bi çimdik azcık bişey kimyon at ver sırtını sıvazla kucagında tut ki sakinlessin panikte olma rahat ol. Bide emzirme agladıkca gazının üstüne gaz olur hepten aglar .. Umarım hemen geçer insanin ici parcalaniyo hakikaten

Bende musli tropikal meyveliye fena dadandim hem tatli gem saglikli dene istersen ben sutle yiyorm sknti yasamadm.
Ay evett bak güzel hatırlattın, ayyy canım birde ne çekti bak sade musli, içine ananas parçaları doğruyosun ve yoğurtla hoop mideye indiriyorsun, süt yasağı olanlar içinde ayrıca güzel bir alternatif

Oh ne guzel oglusunla bol bol ozlem.gider gun icinde fena ozluosndur :)
Sorma evet, bebeğime doymak istiyorummm kuzum benimmm.. Yarın huysuzluk yapmazsa süper bir gün bizi bekliyor olucak :))

kızlar bebeğim bugün sabah 09:30 dan beri hiç uyumadı, emerken kucağımda uyuyakalıyor ama beşigine koyunca uyanıyor bir türlü uyumadı, emzik almıştım ama vermedim şimdiye kadar, bugün vereyim dedim, hemen aldı, ama çok vicdan yapıyorum, kolay uyuması için önerebileceğiniz başka yöntemler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…