Canim bazen emzik bile ise yaramiyor o kadar acikiyor ki vermeyeyim diye sabr ediyorum 3 saat olsun diye yazik bebegim durmadan agliyor cok kotur oluyorum o zaman:/Emziğe alıştırsana benimki uyurken bile emiyo o da cok kurtarıcım oluyo yoksa benimkide durmaz diye düsünüyorum.. Aglayip sizliyosa gaz da olabilir yani açlık değil emerken ve haliyle kucagınızda güvende hissettigi icin susuyodur emmek rahatlatır yani bebişinizi emziği bi deneyin derim tabi inş alır yoksa kısa sürede mama yolu gözükcek gibi ben 3-4saatte emzirdigim halde az bide hic boş durmuyo bogazim biraz süt olsun diye napcam bende bilmiyorumm nolur nolmaz diye mama bile duruyo bi kenarda inş bol bol sütlerimiz olur
Haklisin canim sukurler olsun annem ve kizim yanimda annemin cok yardimi dokunuyor ama yinede darlaniyorum. Allah sana da sabr versin guzelimCanım annen yaninda çok sanslisin bunu unutma. Ben annemi çok arıyorum. Agladigimda vssonra kotu olduğumda oturup ağlıyorum ya da bebegime sarılıp seni çok seviyorum oğlum diyorum ve bunun gibi birçok kelime... O da gülüyor :) geçip gidiyor :) geçecek bu günler canım. Çok zorluyorsa psikologa da gidebilirsin ama bence en iyi psikolog miniklerin kokusu gülüşü :)
ben her an her gun sukr ediyorum canim sadece bebegimin aglamasina dayanamiyorum cokmu sevdigimdenCanm bebegin senin ruh halinden de etkilenir yapma.boyle hem bebeginidr alip cik annende yaninda. Kendini kapatma vakit ayirmaya calis bu gunler gecicek. Evladini saglikla.kucagina almissin bundan daha onemli ne olabilir ki. Sükret ve hayatina kaldigin yerde huzurla evladnla devam et Allaha emanetsin canim
yok durmuyor sorunda o zatenEğer duruyosa çok aglamiyosa 2 yada 3 saatte bi veryrm
Sürekli emdiği için arkadaş Can'ım evet sürekli pıt pıt yapıyorGaz canim :) buyuk olasilikla bol bol yelleniyordur bebegn benim.oglum oyle en azindan
Ay delimisin son bir sansin varken uyandir gece uyutmayabilir, yada uyur belli olmaz ki.. Ayyy bu bebekler aptal etti bizi iyice.. Ama ister uyusun ister uyumadin bizimki hep uyur sadece cok erken kalkar fazla uyuduysa :)))
Bence kesinlikle otomatik sallanan daha iyi kraft dondy 5 aldım bende rahat ettim salonda onda sallanıyor kızım muziginide açıyorum çok seviyor dinlemeyi
Ne bi ben mi nöbete kalktım
Herkesin bebesi uyuyor mu
Bi git canım doktora beklemeÇok yorgun düşüyoruz.kalsiyum eksikliğinden çok kotkuyorum.diş etlerim kaşınıyor.umarım çekilmiyorlardır.
Ya bisküvi gaz mi yapyoms bnde paket paket yiyorm kaç gundrde aşırı gaz ckryoKızlar 2-3 gündür bebeğim neden gaz Sancısı yüzünden daha çok ortalığı yıkıyor.nedenini buldum.bisküvi2 gündür bir dadandım.emzirince hangi tatlıya saldıracağımı şaşırdım.negroları hüplettim.bilmiyordum vallahi ya nasıl vicdan yapıyorum
Düşünüyorum ben de yemek yapamıyorum gün içinde yemek için tabii hazır atıştırmalıklara dayanıyorum.akşam Yemeğini zor hazırlıyorum napim yayavrum benim çocuk zar zor daldı kucağımda.
Amin inşallah Canm ne kadar çok emerse o kadar gazı olur oyalayacak bsy bulamyo musunCanim bazen emzik bile ise yaramiyor o kadar acikiyor ki vermeyeyim diye sabr ediyorum 3 saat olsun diye yazik bebegim durmadan agliyor cok kotur oluyorum o zaman:/
Haklisin canim sukurler olsun annem ve kizim yanimda annemin cok yardimi dokunuyor ama yinede darlaniyorum. Allah sana da sabr versin guzelim
ben her an her gun sukr ediyorum canim sadece bebegimin aglamasina dayanamiyorum cokmu sevdigimden
yok durmuyor sorunda o zaten
Bu arada moral icin hepimize tesekkur ediyorum kizlar Rabbim bebeklerimizi saglikla buyutmeyi nasip eder insallah
Kesinlikle salıncak yeğenim 2 yaşını bitirene kadar hiç inmedi üstündenKızlar oturma odasında kullanmak için bir sey almqmistim bebek için. Puseti kullanıyorduk çok gerektiğinde.
Sizce su ikisinden hangisi daha kullanisli olur.
https://www.e-bebek.com/db-301-kolt...M.zpc=JHN-43018&utm_campaign=CategoryRealTime
https://www.e-bebek.com/6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3031/?null
Kesinlikle salıncak yeğenim 2 yaşını bitirene kadar hiç inmedi üstünden
Ya bazen uyumazlar önce ki gün çok uyumuşlardır vs bugün bakalım benim pıtırcık ne yapacak :)) gece sabaha kadar çok kalktı.. 5'ten sonra saat başı kalkı vr tadaaaa ayaktayım yenildim o kazandı :)))Bana geçen hafta banyo bile fayda etmemişti:))))
Hiç bir şeycik olmaz çok oluyor öyle :))Oğlum yüzüne gözüne her yerine çis yaptınormalde kapaturim peçete ya da pamukla kaka duzelmemis derken oldu bir şey olmaz inşallah gözüne. İslak mendille sildim yüzünü
Hiç bir şeycik olmaz çok oluyor öyle :))
Kalkıp karanlıkta oyunmu istiyor.. Bak sen şu şımarığaa :))Kaldırdım ve geri uyudu :) 4 te açtı gözleri a oynadik uyumasını bekliyorum.
Bakıyorum ona da canım. Fiyatı da önemli
Ben de nobetteyim ve uyumuyor
Etrafimda kuzenlerin çok çocuğu var biri çekmedi maşallah su alerjiden. İnsan o yüzden şaşırıyorbakalım bizim sut muydu? Antibiyotik miydi kaka. Arkadaşlar rengi çok iyi dedi ( gelen misafire kaka gösteriyorum )
Güzelce sil kuzum ıslak mendille, hazırlardan değil kendin yenisini yap pamukla.. Hazırların hijyenik olduklarından pek emin değilim doğrusu.. Hem birşey olsa hemen olurdu zaten :) Ben altını açarken üzerime kaka yapıcak diye çok korkuyorum mesela bir kaç defa sekti dur bakalım ne zaman yapacak ahahaha :))Üstüme vs çok yaptı da gozune ikk
Ben casual cadillac air travel sistem aldim canim gayet memnunum iyi ki de dogumdan once almisim diyorum. Koyyorum pusete oglumu onu da takiyorum arabasina marketime de gidiyorum restorana cafeye de.Ben daha bebek arabası almadım siz ne aldınız memnun kalanlar marka verebilir misiniz yada tavsiye edeceğiniz araba var mı
Buradayım canımNerdesin sen yaaa
Bisey olmaz Canm gorumcemin ogluda yapms doktora sormus bsy olmaz dems benmki de yaptı kaç kereOğlum yüzüne gözüne her yerine çis yaptınormalde kapaturim peçete ya da pamukla kaka duzelmemis derken oldu bir şey olmaz inşallah gözüne. İslak mendille sildim yüzünü
Öyle misafire can feda:)Buradayım canımmisafirlerim vardı. Çoluk çocuk torun tombalak kardeşlerim bendeydi. 6 çocukla 2 gün geçirdik. Ama bebek konusunda nasılda rahattım.
Ablamın en büyük kızı 11 yaşında 3 tane kardeşi 4 tanede kuzeni var hepsi ondan küçük. Hepsinede azıcıkda olsa bakmışlığı var. Benim minnoş onun kucagını bir sevdiki sormayın. Bebegi nasıl rahat ettiriyor bilmem.Yav çocuğun kucagında kaç kere uykuya daldı saymadım. 2 gün nasıl rahat ettim ya gündüzleri minnoşla yapışık dolaşıyordum kollarım rahatladı valla. Kız, kardeşleriyle oyun oynarken bile bebişe baktı. Bizim minnoşun gıkı bile çıkmadı. Eşimin kucagını hiç sevmiyor onda bile bu kadar durmuyor.
Kalkıp karanlıkta oyunmu istiyor.. Bak sen şu şımarığaa :))
Güzelce sil kuzum ıslak mendille, hazırlardan değil kendin yenisini yap pamukla.. Hazırların hijyenik olduklarından pek emin değilim doğrusu.. Hem birşey olsa hemen olurdu zaten :) Ben altını açarken üzerime kaka yapıcak diye çok korkuyorum mesela bir kaç defa sekti dur bakalım ne zaman yapacak ahahaha :))
Sağ ol canım. İyi simd o an uykuluydum :)Bisey olmaz Canm gorumcemin ogluda yapms doktora sormus bsy olmaz dems benmki de yaptı kaç kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?