2016 Şubat Anneleri

Canim bazen emzik bile ise yaramiyor o kadar acikiyor ki vermeyeyim diye sabr ediyorum 3 saat olsun diye yazik bebegim durmadan agliyor cok kotur oluyorum o zaman:/
Haklisin canim sukurler olsun annem ve kizim yanimda annemin cok yardimi dokunuyor ama yinede darlaniyorum. Allah sana da sabr versin guzelim
ben her an her gun sukr ediyorum canim sadece bebegimin aglamasina dayanamiyorum cokmu sevdigimden
Eğer duruyosa çok aglamiyosa 2 yada 3 saatte bi veryrm
yok durmuyor sorunda o zaten
Bu arada moral icin hepimize tesekkur ediyorum kizlar Rabbim bebeklerimizi saglikla buyutmeyi nasip eder insallah

Ay delimisin son bir sansin varken uyandir gece uyutmayabilir, yada uyur belli olmaz ki.. Ayyy bu bebekler aptal etti bizi iyice.. Ama ister uyusun ister uyumadin bizimki hep uyur sadece cok erken kalkar fazla uyuduysa :)))

Kaldırdım ve geri uyudu :) 4 te açtı gözleri a oynadik uyumasını bekliyorum.

Bence kesinlikle otomatik sallanan daha iyi kraft dondy 5 aldım bende rahat ettim salonda onda sallanıyor kızım muziginide açıyorum çok seviyor dinlemeyi

Bakıyorum ona da canım. Fiyatı da önemli

Ne bi ben mi nöbete kalktım
Herkesin bebesi uyuyor mu

Ben de nobetteyim ve uyumuyor

Etrafimda kuzenlerin çok çocuğu var biri çekmedi maşallah su alerjiden. İnsan o yüzden şaşırıyor bakalım bizim sut muydu? Antibiyotik miydi kaka. Arkadaşlar rengi çok iyi dedi ( gelen misafire kaka gösteriyorum )

Ya bisküvi gaz mi yapyoms bnde paket paket yiyorm kaç gundrde aşırı gaz ckryo

Amin inşallah Canm ne kadar çok emerse o kadar gazı olur oyalayacak bsy bulamyo musun

Oğlum yüzüne gözüne her yerine çis yaptı normalde kapaturim peçete ya da pamukla kaka duzelmemis derken oldu bir şey olmaz inşallah gözüne. İslak mendille sildim yüzünü

Bana geçen hafta banyo bile fayda etmemişti:))))
Ya bazen uyumazlar önce ki gün çok uyumuşlardır vs bugün bakalım benim pıtırcık ne yapacak :)) gece sabaha kadar çok kalktı.. 5'ten sonra saat başı kalkı vr tadaaaa ayaktayım yenildim o kazandı :)))

Oğlum yüzüne gözüne her yerine çis yaptı normalde kapaturim peçete ya da pamukla kaka duzelmemis derken oldu bir şey olmaz inşallah gözüne. İslak mendille sildim yüzünü
Hiç bir şeycik olmaz çok oluyor öyle :))

Kalkıp karanlıkta oyunmu istiyor.. Bak sen şu şımarığaa :))

Üstüme vs çok yaptı da gozune ikk
Güzelce sil kuzum ıslak mendille, hazırlardan değil kendin yenisini yap pamukla.. Hazırların hijyenik olduklarından pek emin değilim doğrusu.. Hem birşey olsa hemen olurdu zaten :) Ben altını açarken üzerime kaka yapıcak diye çok korkuyorum mesela bir kaç defa sekti dur bakalım ne zaman yapacak ahahaha :))

Ben daha bebek arabası almadım siz ne aldınız memnun kalanlar marka verebilir misiniz yada tavsiye edeceğiniz araba var mı
Ben casual cadillac air travel sistem aldim canim gayet memnunum iyi ki de dogumdan once almisim diyorum. Koyyorum pusete oglumu onu da takiyorum arabasina marketime de gidiyorum restorana cafeye de.

Nerdesin sen yaaa
Buradayım canım misafirlerim vardı. Çoluk çocuk torun tombalak kardeşlerim bendeydi. 6 çocukla 2 gün geçirdik. Ama bebek konusunda nasılda rahattım.
Ablamın en büyük kızı 11 yaşında 3 tane kardeşi 4 tanede kuzeni var hepsi ondan küçük. Hepsinede azıcıkda olsa bakmışlığı var. Benim minnoş onun kucagını bir sevdiki sormayın. Bebegi nasıl rahat ettiriyor bilmem. Yav çocuğun kucagında kaç kere uykuya daldı saymadım. 2 gün nasıl rahat ettim ya gündüzleri minnoşla yapışık dolaşıyordum kollarım rahatladı valla. Kız, kardeşleriyle oyun oynarken bile bebişe baktı. Bizim minnoşun gıkı bile çıkmadı. Eşimin kucagını hiç sevmiyor onda bile bu kadar durmuyor.

Bisey olmaz Canm gorumcemin ogluda yapms doktora sormus bsy olmaz dems benmki de yaptı kaç kere

Öyle misafire can feda:)
Bana da gelsin yiğenin :)
İyi olmana sevindim epey gözükmedin snskiii

Kalkıp karanlıkta oyunmu istiyor.. Bak sen şu şımarığaa :))

EE o kadar uyudu :).
Pamugum bitmiş ya sipariş vermeyi unuttum. Üni babynin yeni doğan için ıslak mendili var onunla sildim kaka olayını hep yirtiyorum ama cis e çok yakalandim.

Bisey olmaz Canm gorumcemin ogluda yapms doktora sormus bsy olmaz dems benmki de yaptı kaç kere
Sağ ol canım. İyi simd o an uykuluydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…