2016 Şubat Anneleri

Oy maşallah küçük ablaya :)

Bugun 5. Gunumuz 3 gundur iyi hattam bugun super masaallah canm

Bizim dr da sut urunlerini tuketme bi debe dedi..kizim son 1 haftadir cilgina dondu .uyaniksa paso agliyor.uyutma dersen bazen 5 6 saati buluyor cok perisanim...sabsimplex verdim 2 gun iyice katilir oldu aglmktan biraktim..acielmayagi suruyorum ama tabi yine agliyor cikarana kadar....

Evde kv var ona laf anlatmk deveye hendek atlatmktan zor .dun bugday corbaso yapti icine tereyagai koymus.yedim mecbur..
Bugun basliycam artik gwrcekten acayip huzursuz bebisim sinirlerim yiprandi.

Neler yedigini yazarmisn cnm ..

Benim sonuc guzel canim 5 gun oldu bugun daha guzel bi ara cok abartmistim sut urunlerini sonra azalttim 5 gundur de tamamen kestim benim bebegimin yuzu ergenlige giren ergenler gibiydi su an tertemiz kakamizda duzeldi bilmiyorum belki de o azalttigim zamanlarin etkisi 5 gudur hic agzima almiyorum demekki daha iyi olacak

Yaptım şimdi canım.babası yüzüstü taşıdı kolunda karnına iyi geldi.uyuyor ama tetikte.havlu koydum torba yaptım bakalım iyi gelir inş.rezene kimyon demleniyor,onları her akşam veriyorum zaten.sütüm gaz yapıyor diye gece mama verdim yine de meme de istedi.uyumadı.mecbur emzirdim.yine gazlandı.zaten emerken daha iki büklümdü.

bskn ve chocolate19 bebeginiz kakasi mukuslumuydu...bide benimki emerken yapiyo patirkutur ediyo berbat kokuyor gubde 5 6 kez yapiyo..siviya yakin ce sumügumsu poposu kizariyo artik cok sık.

Son düzenleme:
Oğlum yüzüne gözüne her yerine çis yaptı normalde kapaturim peçete ya da pamukla kaka duzelmemis derken oldu bir şey olmaz inşallah gözüne. İslak mendille sildim yüzünü
Hemen banyo yaptırsaydın keşke. Gözüne bi şey olmaz inşallah. Çişli durmasın sarılık bile olabilir Allah korusun yalar falan çişi

Öyle misafire can feda:)
Bana da gelsin yiğenin :)
İyi olmana sevindim epey gözükmedin snskiii
Sagol canım son birkaç gündür giremiyorum pek. Yiğenimide nüfusuma almak istedim ama vermediler küçücük bile olsa bir yardımcıya nasıl muhtaçmışız çok iyi anladım

Valla annemlere gittm iki gün kaldım çocuk delirdi. Herkess değişik geldi ortam deddi ana yediklerimden huzursuzdu.
Ger döndüm.
Şimdi kendim yapıyrum yemeğimi kafam rahat.

Gün içinde kahvaltıda keçi peynirri ve ev yapımı kuruyudkadan gözleme gibi börek yapıp yiyorum. Başta yumurtada yemiyordum. Sonra yumurtaya başladım. yumurtada çırpıyorum içind besleyici olsun diye.
Helva
Zeytin
Ev yapımı reçel

Sonra patates haşlayıp zeytinyağlayıp patates salatası.
Bol dereotlu Şehriye salatası
Kısır

Sebze olarak da kabak patlıcan havuç patates Bunları genelde kapaklı tavada az yağda buğuluyorum. Yoğurt mis gibi olur aslında ama tabi yemiyorum.
Domates çorbası yaptım birgün ama totosu kızardı vazgeçtim ondan. Blki sizi etkilemez.
Pilav sebzeli Sebzesiz sade
Bulgur pilavı da yiyorum çok gaz yapmıyor çok şükür.
makarna (ben kesme ev makarnası yiyorum, paketli alınmak istenirse nuhun ankara makarnası süt diyetine uygunmuş)

Peynirlerde mesela tahsildaroğlunun keçi krem peyniri vardı, aldım ama içeriğine bakmamışım
%5inek sütü varmış. Bıraktım:/
Bir marka için sadece keçi sütü var dendi ama bulunca yazarım.
İnşallah diyetinde başarılı olursun evde dış güçlern olması çok zor. Ben eşime bile laf anlatamıyorum bu konuda:/

Çoğu kişi travel al demiş siz neden begenmediniz
Casual cadillac air aldım.
Evet şuan memnun gibiyiz. Ana kucağını çıkart ön koltuğa koy , altını bagaja(sığarsa, tekerlerni çıkartmak zorundayım. Dün çıkartırken farkettim ellerim kirlenşyor sonra o kirli elle arabada çocuk avutuyorum. Islak mendille silsem de ne fayda)
İşte bu kısmı kolaydı ve memnun olduğumuz kısım.

Geçen karşıya vapurla geçicem, anakucağı yerine alt kısmını alayım, port bebe şeklinde gidelim elimdekileri de port bebeye koyarım sepete koyarım falan.
Ama port bebeli hali ile kapnması zor. Kapanmış hali ile açık hali neredeyse aynı.
Babamların araba jip tsrzında olmasına rağmen Zor sığdı. Bizim arabaya zaten port bebe ön koltuğa koyabildik.

Tek elle kapanmıyor olması da eksi bir durum. Çpcuk kucaktayken kapatamıyorsun.
Baston gibi pratik kapanmıyorlar.
Hafif değiller.
Ana kucağını arabadan hastaneye sokana kadar belim iki büklüm oluyor, tek elle ancak erkekler taşır oda bacağına deydiği için rahat taşıyamıyor.

Çok şıklar çok güzeller ama keşkelerim çok. Zaten almak istediğiö bu değildi.

İlk iki aylık dönem geçti hatta aldım alacam derken bir ay daha geçer. Baston tarzı olanları da tercih edebilirsin. Tabi iç yapısı elbette ergonomik olmalı.

https://instagram.com/p/9tTknAJ025/

Mesela bu 499tl. Türkiyede yok sanıyordum. Geçen Mağazada gördüm ama çoktan almıştım.

Ana kucağı da almalıyım arabam var diyorsan Bu;
Taşıma derdi yok, onun üstene takıldı takılmadı derd yok.

Benim fikirlerim aldığım ğrünlerle ilgili bu şekilde:/

Hemen banyo yaptırsaydın keşke. Gözüne bi şey olmaz inşallah. Çişli durmasın sarılık bile olabilir Allah korusun yalar falan çişi

Bir şey olmaz inşallah su anda her şey normal gibi :)

Sebzelerden sonra yogurt dedin ya bittim orada :) ahhh su sut ürünleri abur cubur niyetine ne yiyorsam sut urunuymus

Bir şey olmaz inşallah su anda her şey normal gibi :)

Sebzelerden sonra yogurt dedin ya bittim orada :) ahhh su sut ürünleri abur cubur niyetine ne yiyorsam sut urunuymus
Sizin pişik hiç mi geçmiyor canım bnm de oluyor ama geçiyor arada sümük sü kaka yspıyor

Kızlar süt Çorbası sütü artırıyormuş.margarin veya tereyağında unu kavurun üstğne süt ve su kaynatıp dökün ve bir avuç da şehriye koyun.baya etkili olduğu söyleniyor bilmiyorum.denemedim ama yapcam bugün:)

bskn ve chocolate19 bebeginiz kakasi mukuslumuydu...bide benimki emerken yapiyo patirkutur ediyo berbat kokuyor gubde 5 6 kez yapiyo..siviya yakin ce sumügumsu poposu kizariyo artik cok sık.
Açırı dğzeyde olmasa da mukusluydu.bezi açıp kapatınca ipliksi dokular vardı.
Bizimkisi her bez açmamda o an üç kere azar azar yapıyordu. O bitmişti. Çünkü gazı biraz daha düzene girmişti. Ve kakayı bir kerede de dolu dolu yapıp bitiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…