- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Kizlar bebegim bugun cok uyudu hala uyuyo gecede uyurmu ki :/
Butun minnaklarda alerji var galiba bizdede ayniydi duzeldi biraz daha findik fistigada sut urunlerinede veda ettim
Once yesil kaka yapti surekli ishal ve sumugumsu bi haldeydi kakasi, kusuyordu,kafasinin ici kulaklarinin arkasi yuzu minik sivilcelerle doluydu dr gittik bisey yok deyince netten arastirdim kuruyemis ve sut urunleri alerjisi varmis bi denedim duzeldi
Cikolata evet canim ya ise yaraya bilir:)
tesekkur ederim kuzum moralimi yukseltdiniz
Benimde sutum az oluyor canim benim dk 3 saatde bir vermem lazim diyor ama bebegim sik sik acikiyor napcami sasirdim
Cikolata evet canim ya ise yaraya bilir:)
tesekkur ederim kuzum moralimi yukseltdiniz
Benimde sutum az oluyor canim benim dk 3 saatde bir vermem lazim diyor ama bebegim sik sik acikiyor napcami sasirdim
Benim tontis 20:30 gibi uyandi ve emme krizi bitmisti, altini degistirdim oynadik, aciktik emdik, altimiza yaptik degistirdik ve hala oyun halimizdayiz.. Iyice yoruldu, uykusuda geliyo yavastan.. Birazdan ruyalar diyarina gidicek kismetseBenimki debanyo yaptı 3-4 gibi aralarda kalktı emdi altını aldık hatta terlemis gibiydi ustunu değiştirdim. ama onbeş dk yarim saat filan . gece uykusunu uyuyor :) yani gece ayaktayiz biz siz uyursunuz inşallah.
Cidden ya herkes de bir alereji durumuben de supheleniyorum. Yoğurt sut peynir vs bıraktım . mukuslu sari kakamiz ve sulu gürültülü yapıyor. Antibiyotik kullandık o yüzden de olabilir. Ama etrafa ne kadar çok alerji ihtimalli çocuk var inşallah değildir.
Kaç günde duzeldi canım?
Sagol canm bugun yapti cok.sukur . hic boyle yapmiodu ama artk bagirsaklar alisiomus sut yario dediler bende rahatladim :)MaqameT benimkide 3 haftadır surekli 3 günde 4 gunde bi yapiyo kakasini yapincada cıvık yapiyo zaten anne sütü alan bebek kabız olmzms canım arkadasnda dediği gbi
Civik mi yapti canim. Benim.oglumda gaz problemi vardi sap simplex le rahatladk. Kakasini bugun yapti cok sukur civikti yaparken degil ama onceki surecte ikinmalari oldu. Kipkirmizi oluodu sonra kakasini yapti.Canım benim kızım 3 haftadır 4-5 günde bir yapmaya başladı doktor normal 8-10güne kadar zorlanmıyorsa kendi rutinine bırak diyor ama benim ki iki kez aşırı zorlandı büyük ninede sabunla yaptırdı öylelikle rahatladı yavrum ıkınmaktan kıpkırmızı oluyordu genelde anne sütü alan bebekler kabız olmazmış ama bazı bebeklerde fizyolojik kabızlık olabilirmiş araştırdığım yerlerde öyle yazıyo kuzenimin oğlu 4 yasında bebekliğinden beri haftada 2 kez yapıyormuş boşuna ilaç fitil alma bi işe yaramıyor diyor bende bilemedim ne yapcağımı perşembe hem aşı hem kontrol var tekrar söylicem bakalım doktor ne diyecek
Valla oglum 15 gunluktu sallamaya basladm aynen cokda rahatladm. Oda rahatlari gaz problemimiz azaldi kolayca uykuya daliyo artkKızlr bebişleri sallamayacagız diye boşuna hiiiç diretmeyin. Koyun ayagınıza sadece minik minik pişpişler gibi sallattırın. Bak nasıl rahat edeceksinizDemedi demeyin...
Aynı ben çocuğu emdirirken burayı okuyorum :)))EvetElimde telefon internet olmasa iyice yerdim Kafayı herhalde.o kadar sıkıldım anlatamam.çocuğu kendime bağlayıp çıkasım var.
Aynen öyle canım. Hızlı hızlı ve kafası saga sola sallanmıyorsa problem yokValla oglum 15 gunluktu sallamaya basladm aynen cokda rahatladm. Oda rahatlari gaz problemimiz azaldi kolayca uykuya daliyo artk
Benim tontis 20:30 gibi uyandi ve emme krizi bitmisti, altini degistirdim oynadik, aciktik emdik, altimiza yaptik degistirdik ve hala oyun halimizdayiz.. Iyice yoruldu, uykusuda geliyo yavastan.. Birazdan ruyalar diyarina gidicek kismetse
Kızlr bebişleri sallamayacagız diye boşuna hiiiç diretmeyin. Koyun ayagınıza sadece minik minik pişpişler gibi sallattırın. Bak nasıl rahat edeceksinizDemedi demeyin...
Benim.oglumda da var canm doktora sordum agzinda pamukcuk ve gribal enfeksiyonu yok dis cikarma salyalari bazen erken olabiliyor istahsizligi huysuzlugu olmadigi surede dert etme onluk koy dedi.Kızlar bizim ufaklığın salyaları akıyor diş çıkarmada başlamıyomu normalde?
Gaz canim :) buyuk olasilikla bol bol yelleniyordur bebegn benim.oglum oyle en azindan53 günlük bebeğimin karnından gürül gürül ses geliyor. Bunun bedeni bilen var mı kızlar ya
Evet canm aynen oyle.Aynen öyle canım. Hızlı hızlı ve kafası saga sola sallanmıyorsa problem yokHiç gaz çıkarmadan yatırsan bile uyuyor.
Ay delimisin son bir sansin varken uyandir gece uyutmayabilir, yada uyur belli olmaz ki.. Ayyy bu bebekler aptal etti bizi iyice.. Ama ister uyusun ister uyumadin bizimki hep uyur sadece cok erken kalkar fazla uyuduysa :)))Bizimki yok ya uyuyor hala, dur ben de dokunayim uyansin :) uyusa dert uyumazsa dert. :)
Ay evet onluk ve agiz silme bezlerini cikarma vakti.. Ben peceteyle silip atiyorum, ama dis cikarmada pecete dayanmiyor maalesef :/Benim.oglumda da var canm doktora sordum agzinda pamukcuk ve gribal enfeksiyonu yok dis cikarma salyalari bazen erken olabiliyor istahsizligi huysuzlugu olmadigi surede dert etme onluk koy dedi.
Canm bebegin senin ruh halinden de etkilenir yapma.boyle hem bebeginidr alip cik annende yaninda. Kendini kapatma vakit ayirmaya calis bu gunler gecicek. Evladini saglikla.kucagina almissin bundan daha onemli ne olabilir ki. Sükret ve hayatina kaldigin yerde huzurla evladnla devam et Allaha emanetsin canimSaol canim cikasim yok inanki bazen cikiyorum ama kafam hep bebegimde uyuyum diyorum agliyor annem ben bakicam uyu diyor yok ben yine uyanip yanina gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?