2016 Şubat Anneleri

Kizlar bebegim bugun cok uyudu hala uyuyo gecede uyurmu ki :/

Benimki de banyo yaptı 3-4 gibi aralarda kalktı emdi altını aldık hatta terlemis gibiydi ustunu değiştirdim. ama onbeş dk yarim saat filan . gece uykusunu uyuyor :) yani gece ayaktayiz biz siz uyursunuz inşallah.

Butun minnaklarda alerji var galiba bizdede ayniydi duzeldi biraz daha findik fistigada sut urunlerinede veda ettim

Cidden ya herkes de bir alereji durumu ben de supheleniyorum. Yoğurt sut peynir vs bıraktım . mukuslu sari kakamiz ve sulu gürültülü yapıyor. Antibiyotik kullandık o yüzden de olabilir. Ama etrafa ne kadar çok alerji ihtimalli çocuk var inşallah değildir.

Kaç günde duzeldi canım?

Cikolata evet canim ya ise yaraya bilir:)

tesekkur ederim kuzum moralimi yukseltdiniz

Benimde sutum az oluyor canim benim dk 3 saatde bir vermem lazim diyor ama bebegim sik sik acikiyor napcami sasirdim

Emziğe alıştırsana benimki uyurken bile emiyo o da cok kurtarıcım oluyo yoksa benimkide durmaz diye düsünüyorum.. Aglayip sizliyosa gaz da olabilir yani açlık değil emerken ve haliyle kucagınızda güvende hissettigi icin susuyodur emmek rahatlatır yani bebişinizi emziği bi deneyin derim tabi inş alır yoksa kısa sürede mama yolu gözükcek gibi ben 3-4saatte emzirdigim halde az bide hic boş durmuyo bogazim biraz süt olsun diye napcam bende bilmiyorumm nolur nolmaz diye mama bile duruyo bi kenarda inş bol bol sütlerimiz olur

Cikolata evet canim ya ise yaraya bilir:)

tesekkur ederim kuzum moralimi yukseltdiniz

Benimde sutum az oluyor canim benim dk 3 saatde bir vermem lazim diyor ama bebegim sik sik acikiyor napcami sasirdim

Canım annen yaninda çok sanslisin bunu unutma. Ben annemi çok arıyorum. Agladigimda vs sonra kotu olduğumda oturup ağlıyorum ya da bebegime sarılıp seni çok seviyorum oğlum diyorum ve bunun gibi birçok kelime... O da gülüyor :) geçip gidiyor :) geçecek bu günler canım. Çok zorluyorsa psikologa da gidebilirsin ama bence en iyi psikolog miniklerin kokusu gülüşü :)

Benim tontis 20:30 gibi uyandi ve emme krizi bitmisti, altini degistirdim oynadik, aciktik emdik, altimiza yaptik degistirdik ve hala oyun halimizdayiz.. Iyice yoruldu, uykusuda geliyo yavastan.. Birazdan ruyalar diyarina gidicek kismetse

MaqameT benimkide 3 haftadır surekli 3 günde 4 gunde bi yapiyo kakasini yapincada cıvık yapiyo zaten anne sütü alan bebek kabız olmzms canım arkadasnda dediği gbi
Sagol canm bugun yapti cok.sukur . hic boyle yapmiodu ama artk bagirsaklar alisiomus sut yario dediler bende rahatladim :)

Kızlr bebişleri sallamayacagız diye boşuna hiiiç diretmeyin. Koyun ayagınıza sadece minik minik pişpişler gibi sallattırın. Bak nasıl rahat edeceksiniz Demedi demeyin...

Civik mi yapti canim. Benim.oglumda gaz problemi vardi sap simplex le rahatladk. Kakasini bugun yapti cok sukur civikti yaparken degil ama onceki surecte ikinmalari oldu. Kipkirmizi oluodu sonra kakasini yapti.

Kızlr bebişleri sallamayacagız diye boşuna hiiiç diretmeyin. Koyun ayagınıza sadece minik minik pişpişler gibi sallattırın. Bak nasıl rahat edeceksiniz Demedi demeyin...
Valla oglum 15 gunluktu sallamaya basladm aynen cokda rahatladm. Oda rahatlari gaz problemimiz azaldi kolayca uykuya daliyo artk

Valla oglum 15 gunluktu sallamaya basladm aynen cokda rahatladm. Oda rahatlari gaz problemimiz azaldi kolayca uykuya daliyo artk
Aynen öyle canım. Hızlı hızlı ve kafası saga sola sallanmıyorsa problem yok Hiç gaz çıkarmadan yatırsan bile uyuyor.

Benim tontis 20:30 gibi uyandi ve emme krizi bitmisti, altini degistirdim oynadik, aciktik emdik, altimiza yaptik degistirdik ve hala oyun halimizdayiz.. Iyice yoruldu, uykusuda geliyo yavastan.. Birazdan ruyalar diyarina gidicek kismetse

Bizimki yok ya uyuyor hala, dur ben de dokunayim uyansin :) uyusa dert uyumazsa dert. :)

Guzel anneler iyi aksamlar ...
12 Subat dogumlu bir oglum var...
Gece uykusuna uyudugu zaman hic kalkmiyor...
Uyandirip emzirmeye calisiyorum emmiyor...
Benim gibi bu sorunu yasayan var mi merak ettim acikcasi
Tavsiye bekliyorum...

Ayağıma yatirdigim an çok sakinlestiguni gördüm :) bazen ayağımda uyutup orda bırakıyorum kendim kitap okuyorum o da ayağımda huzurla uyuyor :)

53 günlük bebeğimin karnından gürül gürül ses geliyor. Bunun bedeni bilen var mı kızlar ya

Kızlar bizim ufaklığın salyaları akıyor diş çıkarmada başlamıyomu normalde?
Benim.oglumda da var canm doktora sordum agzinda pamukcuk ve gribal enfeksiyonu yok dis cikarma salyalari bazen erken olabiliyor istahsizligi huysuzlugu olmadigi surede dert etme onluk koy dedi.

Bizimki yok ya uyuyor hala, dur ben de dokunayim uyansin :) uyusa dert uyumazsa dert. :)
Ay delimisin son bir sansin varken uyandir gece uyutmayabilir, yada uyur belli olmaz ki.. Ayyy bu bebekler aptal etti bizi iyice.. Ama ister uyusun ister uyumadin bizimki hep uyur sadece cok erken kalkar fazla uyuduysa :)))

Benim.oglumda da var canm doktora sordum agzinda pamukcuk ve gribal enfeksiyonu yok dis cikarma salyalari bazen erken olabiliyor istahsizligi huysuzlugu olmadigi surede dert etme onluk koy dedi.
Ay evet onluk ve agiz silme bezlerini cikarma vakti.. Ben peceteyle silip atiyorum, ama dis cikarmada pecete dayanmiyor maalesef :/

Saol canim cikasim yok inanki bazen cikiyorum ama kafam hep bebegimde uyuyum diyorum agliyor annem ben bakicam uyu diyor yok ben yine uyanip yanina gidiyorum
Canm bebegin senin ruh halinden de etkilenir yapma.boyle hem bebeginidr alip cik annende yaninda. Kendini kapatma vakit ayirmaya calis bu gunler gecicek. Evladini saglikla.kucagina almissin bundan daha onemli ne olabilir ki. Sükret ve hayatina kaldigin yerde huzurla evladnla devam et Allaha emanetsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…