2016 Şubat Anneleri

:))) son cümleleri bugün gorumcemle konuştum :) pinpiriklu olduğumu vs söyledim. O da ben de oyleydim. Ve hem bebeği hem kendini çok yipratmisim. Keske rahat olabilmek dedi ve sonuçta degisemeyecegimize kanaat getirdik.

Bir şey olmaz inşallah. Vermiş çünkü eskiden veriyorlarmisti. Bizde de lokum verilirmis :) gecen amcam veriyordu sok oldum amca verilmez dedim o da sok oldu

Kizlar ikinci ay asilarimizi bgn olduk ve tuhaf bi durum var..kizim asidan geldigimizden beri uyuyo nerdeyse..oglen 12 den beri..emzirmelerde kalkti bide altini degstrdim iste..bu kadar uyku normalmi sizce..sizdede oldumu boyle
Durumu nasıl? Bizimkisi gece çok dinledi ve çok uydu dediğin gibi sadece emmeye kalktı. Ama uykuya dalma süresi falan çok zordu sürekli inleme ben de ağrı kesici verdi m

Çok sağol canım evet öyleymiş .emmek gaz da yapıyor.baska türlü de susmuyor.
Berbat bir sabah.sürekli ağlıyor.kaka yapsmadı yine lekelemiş.

Size de geçmiş olsun benim bebeğimin de burnu tıkanık pazartesi gittik temizleyin dedi doktor açılmadı hala siz hangi ilacı kullandınız acaba

Günaydın kızlar zorlana zorlana bebeğimi verdim.. Şuan işin yolunu tutmuş bulunmaktayım, hayırlısı olsun diyelim.. Herşeyin ilkini ben yaşıyorum sanki bu forumda ya

2 gün önce benim kv yaptı aynısını. Bianda tepki verdim elimde olmadan. Oda bozuldu biz verirdik falan dedi. Dahada yalnız bırakmam çocuğumu kralice86

Günaydın kızlar zorlana zorlana bebeğimi verdim.. Şuan işin yolunu tutmuş bulunmaktayım, hayırlısı olsun diyelim.. Herşeyin ilkini ben yaşıyorum sanki bu forumda ya
Hadi insAllah kolay gecer..cok zor ya mimosu birakmak alisiyosun sonrada.

Evet cok hizli gidiyosunz

huzurunmeraklisi biseyi yoktur sakin ol..bende duzenli uyuyan emen bebegim birden aglamaya uyumamaya basladi..gurul gurul karni cirt cirt habire ..koridorlarda gezmekten belim koptu enzirmekten bunaldim o derece..sut urunu alerjisi ihtimaliyle sut urununu kestim biraz daha rahatiz he birde hicbir gaz damlasi kullanmama karari aldigimdan beride cok cok iyiyiz..

Günaydın arkadaşlar ankara da olanlar hangi dr a gidiyosunuz bebeğiniz için. Makul fiyatlı olsun istiyorum ama malesef oralarda devletten farksız. Devlette de konuşmaya üşeniyolar malum. Hamileyken de zor bulmuştum doktorumu..

İlk bebekte oluyor canım ama soğuk kanlı olmaya alışmak lazım çünkü Allah korusun birşey olsa evham yapmadan müdahale etmemiz lazım. Biz küçükk3n kimbilir neler yedik yuttuk. Ablam 1.5 yaşında bende 3.4 aylıkken ablam annemin fondotenini yüzüme boynuma kafama heryerime sürmüş kimbilir ağzıma nekadarı gitti annrm diyorki geldiğimde sadece 2 tane gözün gözüküyordu o kadar çok sürmüş. Tıkanabilirdim nefessiz kalabilirdim agzıma girdiyse zehirlenebilirdim. Hiiçbişey olmamış. Allah koruyor bebekleri Allah kötü bir dert hastalık vermesin.
Size de geçmiş olsun benim bebeğimin de burnu tıkanık pazartesi gittik temizleyin dedi doktor açılmadı hala siz hangi ilacı kullandınız acaba
İliadin gibi birşeydi canım. Bebek kucagımda kalkamadım şimdi.
Aslında bebeklere verilmeyecek bir damlaymış ama çok tıkalı olduğu için vermişti sadece 3 gün sakın fazla kullanma demişti.
Hayırlısı inş. Yabancı olduğu için senin için zordur canım. İnş çok çok iyi biri çıkar bebişine çook iyi bakar. Fiyat olarak da gayet iyi teklif etmişsin. Burada İst. da 1400 1500.. komşu olunca oda fazla istememiştir. Çok iyi fiyat

Kızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Ben 2 numaradayım. Mopaşta 2 numara prima normali 136lık 42.90. Alsammı bilemedim.
136 tane daha kullanırmı 3 numaraya geçermi? Karar veremedim daha...

Ya canim fiyat bile vermedi ben sordum ama birsey demiyince bende 500-600 dusunuyorum dedim oda olur diyince 500 cok dusuk olucagini dusunerek 600'de karar kildim .. insallah bir sorun olmaz.. ilerde iyilestirme yaparim, ama evinde filan bakicak diye sanirim bu fiyatlarda oluyor izmirde yeterli olucaktir.

çok teşekkür ederim canım senin oğlunda aynı benim ki gibi sanırım dışarıdan müdahale etmeden kaka yapmıyor bende fitil ile 3-4 günde bir kaka yaptırıyorum .Birde benim sütümde gelmiyor akşamdan sabaha kadar bekleyince 2 memeden 40 cc süt anca çıkıyor o yüzden baştan beri aptamil mama ile besliyorum acaba mama mı kabız yapıyor diye düşünüyorum.

Kızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Ben 2 numaradayım. Mopaşta 2 numara prima normali 136lık 42.90. Alsammı bilemedim.
136 tane daha kullanırmı 3 numaraya geçermi? Karar veremedim daha...
Huggies 3 numarasını kullanıyorum ben Can'ım. 2 numarayı fazla kullanmadık valla

Ben e bebekten aldım canım yarım saat kadar Oyaliyor sonrasında sıkılıyor. Bu arada emzik kullanıyor musun canım?
Hımm sağol canım ben de yakında almaya karar verdim
Kullanmaya çalışıyorum canım ama bnm kız emziği pek sevmedi istekli almıyo zorla oyalamak için tutturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…