- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
haklisin cnm.
mesela benim bebekligim de de 4 yasindaki kuzenim yedigi havucu bana yedirmeye calismisbogazlarim kanamis falan. simdi olsa oyle bisey ogluma, nasil tepki veririm bilmiyorum
cok acemi ve pimpirikliyim
acilen normal bir anne kivamina gelmem lazim
ama nasil
boyle devam edersem
suan icin kendime, ileride de oglumun psikolojisine zarar vericem sanirim
Durumu nasıl? Bizimkisi gece çok dinledi ve çok uydu dediğin gibi sadece emmeye kalktı. Ama uykuya dalma süresi falan çok zordu sürekli inleme ben de ağrı kesici verdi mKizlar ikinci ay asilarimizi bgn olduk ve tuhaf bi durum var..kizim asidan geldigimizden beri uyuyo nerdeyse..oglen 12 den beri..emzirmelerde kalkti bide altini degstrdim iste..bu kadar uyku normalmi sizce..sizdede oldumu boyle
Çok sağol canım evet öyleymiş .emmek gaz da yapıyor.baska türlü de susmuyor.Benimki hiç yapmıyor canım yapınca sarı oluyor rengi. Bak senin için kopyaladim internetten belki bu yüzdendir :
-Doğru ve düzenli meme emen bir bebeğin kakası sarı ve partiküllüdür. Yeşil kaka, bebeğin çok emdiğini gösterir. Bağırsaklarda işlenmiş kaka sarıdır. Yeşil kaka, çok emdiği için barsaklarda işlenmeden atıldığını gösterir. Üşütmekle herhangi ilişkisi yoktur.
Size de geçmiş olsun benim bebeğimin de burnu tıkanık pazartesi gittik temizleyin dedi doktor açılmadı hala siz hangi ilacı kullandınız acaba@nisancan Canım geçmiş olsun. Benim bebiş dahada küçüktü hastalandığında ilaç vermedi doktor. Burnunu sık sık temizle emmesinde çok azalma yada ateşi olursa gel dedi. Benimki burnu geri akıyor diye uyuyamıyordu birkaç gün yüzüstü uyuttum anca öyle uyuyabiliyordu.
Sonra tıkanıklığı geçmedi diye yine gittik bir damla verdi sadece 3 gün kullan dedi. Kullandım ardından 1.2 gün daha geçti iyileşti çok şükür.
Hastaneden mikrop kapacagınıda düşünme. O mikroplar her yerde eşin dışardan getiriyor. Evine gelenlerde getiriyor ki bebegin kapmış hasta olmuş. O mikroplar bagışıklığını güçlendirecek inş. Öyle böyle büyüyecek. Merak etme
Allah büyük hastalıklardan saklasın.
kralice86 canım bal alerji yapabilir diye yasak. Dokunsa şimdiye kadar çıkardı. Vücudunda döküntüler olurdu. Ki öylede olsa bir sıkıntı yok geçer
Benim ilk oğlan 6 aylıkken rota virüsüne yakalanmıştı çok ishaldi dayanamayıp minicik muz bile vermiştim. O kırmızı birsürü döküntü yaptı. Muzda alerjik. Ertesi gün geçti hiçbişey olmadı.
Endişelenme oğluna inş bişey olmamıştır.
Hem daha neler neler dokunacak bebişlerimze bakalım yaşayıp görecegiz.
Hadi insAllah kolay gecer..cok zor ya mimosu birakmak alisiyosun sonrada.Günaydın kızlar zorlana zorlana bebeğimi verdim.. Şuan işin yolunu tutmuş bulunmaktayım, hayırlısı olsun diyelim.. Herşeyin ilkini ben yaşıyorum sanki bu forumda ya
Çok sağol canım evet öyleymiş .emmek gaz da yapıyor.baska türlü de susmuyor.
Berbat bir sabah.sürekli ağlıyor.kaka yapsmadı yine lekelemiş.
İlk bebekte oluyor canım ama soğuk kanlı olmaya alışmak lazım çünkü Allah korusun birşey olsa evham yapmadan müdahale etmemiz lazım. Biz küçükk3n kimbilir neler yedik yuttuk. Ablam 1.5 yaşında bende 3.4 aylıkken ablam annemin fondotenini yüzüme boynuma kafama heryerime sürmüş kimbilir ağzıma nekadarı gittihaklisin cnm.
mesela benim bebekligim de de 4 yasindaki kuzenim yedigi havucu bana yedirmeye calismisbogazlarim kanamis falan. simdi olsa oyle bisey ogluma, nasil tepki veririm bilmiyorum
cok acemi ve pimpirikliyim
acilen normal bir anne kivamina gelmem lazim
ama nasil
boyle devam edersem
suan icin kendime, ileride de oglumun psikolojisine zarar vericem sanirim
İliadin gibi birşeydi canım. Bebek kucagımda kalkamadım şimdi.Size de geçmiş olsun benim bebeğimin de burnu tıkanık pazartesi gittik temizleyin dedi doktor açılmadı hala siz hangi ilacı kullandınız acaba
Hayırlısı inş. Yabancı olduğu için senin için zordur canım. İnş çok çok iyi biri çıkar bebişine çook iyi bakar. Fiyat olarak da gayet iyi teklif etmişsin. Burada İst. da 1400 1500.. komşu olunca oda fazla istememiştir. Çok iyi fiyatGünaydın kızlar zorlana zorlana bebeğimi verdim.. Şuan işin yolunu tutmuş bulunmaktayım, hayırlısı olsun diyelim.. Herşeyin ilkini ben yaşıyorum sanki bu forumda ya
Yaklaşık 6 kg canımBebiş kaç kilo canımfirkan
Ya canim fiyat bile vermedi ben sordum ama birsey demiyince bende 500-600 dusunuyorum dedim oda olur diyince 500 cok dusuk olucagini dusunerek 600'de karar kildim .. insallah bir sorun olmaz.. ilerde iyilestirme yaparim, ama evinde filan bakicak diye sanirim bu fiyatlarda oluyor izmirde yeterli olucaktir.İlk bebekte oluyor canım ama soğuk kanlı olmaya alışmak lazım çünkü Allah korusun birşey olsa evham yapmadan müdahale etmemiz lazım. Biz küçükk3n kimbilir neler yedik yuttuk. Ablam 1.5 yaşında bende 3.4 aylıkken ablam annemin fondotenini yüzüme boynuma kafama heryerime sürmüş kimbilir ağzıma nekadarı gittiannrm diyorki geldiğimde sadece 2 tane gözün gözüküyordu o kadar çok sürmüş. Tıkanabilirdim nefessiz kalabilirdim agzıma girdiyse zehirlenebilirdim. Hiiçbişey olmamış. Allah koruyor bebekleri Allah kötü bir dert hastalık vermesin.
İliadin gibi birşeydi canım. Bebek kucagımda kalkamadım şimdi.
Aslında bebeklere verilmeyecek bir damlaymış ama çok tıkalı olduğu için vermişti sadece 3 gün sakın fazla kullanma demişti.
Hayırlısı inş. Yabancı olduğu için senin için zordur canım. İnş çok çok iyi biri çıkar bebişine çook iyi bakar. Fiyat olarak da gayet iyi teklif etmişsin. Burada İst. da 1400 1500.. komşu olunca oda fazla istememiştir. Çok iyi fiyat
sagol cnm, devam ediyorum vermeye ama ilaci verdigimin ikinci gunu bir defa yaptu kakasini. bugun 4.gun bitti 5.gune girdik hala yapmadi. dort gozle bekliorum kakayi
sancimiz var malesef ama kakayi yapamamasi daha buyuk sorun.
off nasil olcak bilmiorm.
merhaba cnm
cok sıkıntılı durum kaka yapamamasi.
cocugum iki haftaliktan itibaren kaka yapamamaya basladi. hala da devam ediyor.
aslinda bir cocuk gastrologuna goturmem gerekiyor.
biogaia kullandk bir sise. hani dedik acaba bagirsak florasimi yetersiz die. ayni.
zeytin yagi icirdik, ki hala iciriyorum.
ayni.
poposuna kulak copunu zeytin yagina batirip hafifce sokuyorum
ayni.
fitil son care. onda yapiyo. ama onu da drum yapma artik cocuk kendi basina kaka yapmayi ogrenemeyecek dedi.
duphalac i her sabah meme emdikten sonra 5ml iciriyorum. uzerine mama veriyorum. sutum az oldugu icin.
duphalac in tek turu var cnm. surup o da.
yan etkisi cok gaz yapiyor.
eger sen de vermeyi dusunuyorsan druna danisip oyle ver cnm.
Allah sifa versin kuzularimiza
Huggies 3 numarasını kullanıyorum ben Can'ım. 2 numarayı fazla kullanmadık vallaKızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Ben 2 numaradayım. Mopaşta 2 numara prima normali 136lık 42.90. Alsammı bilemedim.
136 tane daha kullanırmı 3 numaraya geçermi? Karar veremedim daha...
Hımm sağol canım ben de yakında almaya karar verdimBen e bebekten aldım canım yarım saat kadar Oyaliyor sonrasında sıkılıyor. Bu arada emzik kullanıyor musun canım?
Bizden beter olurlar kv.e tablet verdik elinden indirmedi anneme akilli tel verdik bana oyun ogretin watsappa nasil yazcam nasil foto cekcem diye soruyoHiççç . Bence annelerimizin zamanında da imkanları olsa onlarda bizim gibi olurduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?